nuta2 11.09.07, 19:30 Od dwóch dni nie potrafię zalogować się może wprowadzone zostały jakieś opłaty októrych nic nie wiem.Proszę o pomoc pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parapet20 Re: logowanie!!!!!! 12.09.07, 00:29 ja mam ten sam problem wpisuje login haslo takie jakie mam i nie chce mnie zalogowac do gry nie wiem co sie dzieje ale zaczynam sie niepokoic poniewaz juz za 3 dni nowa kolejka a ja nie moge wejsc na konto i dokonac zmian!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kowall Re: logowanie!!!!!! 12.09.07, 09:48 Druzyny na tym loginie: knurow i ks concordia Są i mają się dobrze. Proszę przypomnieć sobie hasło, albo napisać na pomoc@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
masterpablo Re: logowanie!!!!!! 12.09.07, 12:08 A co z moją drużynką? Również nie mogę wejść na moje konto... Wpisuję login, POPRAWNE hasło (wiem, że poprawne jest, bowiem używam go stale na prawie wszystkich gracz od kilku lat...), klikam na zaloguj i... poonownie prosi o zalogowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
parapet20 Re: logowanie!!!!!! 12.09.07, 12:58 ja naprawde nie wiem co jest grane???moze macie jakies problemy techniczne ale prosze o ich szybkie naprawienie poniewaz juz coraz mniej czasu zostalo a ja wciaz nie moge sie zalogowac na swoja druzyne mimo tego ze wpisuje dobry login i haslo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
masterpablo Re: logowanie!!!!!! 12.09.07, 23:10 co prawda nie wiem, czy juz bylo sprawdzane, ale jakby co ja dalej na druzynke wejsc nie moge... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
masterpablo Re: logowanie!!!!!! 13.09.07, 09:30 z gory przepraszam za 2 posty jeden pod drugim, ale chce na biezaco informowac o stanie mojej druzynki - kolejna relacja z tego wydarzenia mowi: nadal nie mam mojej druzynki... prosze w miare jak najszybciej cos z tym zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
parapet20 Re: logowanie!!!!!! 13.09.07, 12:00 ja chcialbym powiedziec ze nie wiem co jest grane ale sprawa wyglada tak jak bylem u kumpla to z jego komputera mnie loguje a z mojego(nowy sprzet)jakos nie chce wiec nie wiem moze to wam pomoze ale przeciez sam nie mam takich problemow jest wiecej osob dlatego prosze zrobcie cos z tym bo inaczej moj caly wysilek z tych kolejek co juz byly pojdzie na marne Odpowiedz Link Zgłoś
masterpablo Re: logowanie!!!!!! 13.09.07, 22:23 a ja dalej nie moge sie zalogowac... :( Odpowiedz Link Zgłoś
parapet20 Re: logowanie!!!!!! 14.09.07, 00:01 ja tak samo probuje co jakis czas wejsc i nie moge juz mi sie zaczyna to niepodobac zeby nie mozna bylo wejsc na swoja druzyne wiecie co powiem wam ze robi sie maly skandal bo jakie ja mam teraz szanse poprawic pozycje??? Odpowiedz Link Zgłoś
masterpablo Re: logowanie!!!!!! 14.09.07, 19:38 i co z naszymi druzynami Kowall? chcialbym moja odzyskac... :( Odpowiedz Link Zgłoś
parapet20 Re: logowanie!!!!!! 14.09.07, 23:59 dobra u mnie problem z logowaniem rozwiazany zmienilem przegladarke internetowa na SeaMonkey i moge sie zalogowac:D;:D;D::D Odpowiedz Link Zgłoś
masterpablo Re: logowanie!!!!!! 15.09.07, 09:44 to gratuluję... ja na moją drużynkę wejść nie mogę nadal... :/ próbowałem na Operze i na IE... więcej nie będę instalował bo nie chce sobie zagracić kompa :/ Odpowiedz Link Zgłoś
czesaw14 Re: logowanie!!!!!! 15.09.07, 09:56 ja nie mogę zgłosić ligi do meczu. jak to się robi??? z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
nuta2 Re: logowanie!!!!!! 15.09.07, 11:37 SORKA,TO COS Z MOIM KOMPEM TERAZ WCHODZE PRZEZ FIREFOX POZDROWIENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
masterpablo Re: logowanie!!!!!! 16.09.07, 13:23 a u mnie dalej kicha... nie wiem już, co mam zrobić... na pewno to nie przez to, że mam vistę, ani przez przeglądarkę - Operę... bo XP też mam na kompie i też stamtąd wejść się nie da... :/ probowalem zreszta tez przez IE wejsc.. a jeszcze poza tym to wczesniej mi sie udawalo... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
parapet20 Re: logowanie!!!!!! 16.09.07, 17:49 masterpablo zaryzykuj i sprobuj na SeaMonkey jak sie nie uda to trudno ale sprobuj pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
masterpablo Re: logowanie!!!!!! 18.09.07, 21:10 no... i juz moge sie logowac normalnie (zadnej zmiany przegladarki, ani nic podobnego nie dokonalem) :D zaraz sobie zaloze druzynke w WLM - szkoda, ze nie bedzie mnie w klasyfikacji po 1 kolejce :( Odpowiedz Link Zgłoś