Gość: Kris IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 09.07.03, 17:11 Hej Wisła gol, lalalalalalalalalalalala... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frustracja Re: Payton w Lakers IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 17:22 zero ambicji, 100 % desperacji - jezeli tak ma wygladac nba to ja wysiadam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pas "wzmocnienia" LAL IP: 193.0.117.* 09.07.03, 18:09 proponuję dorzucić Ewinga, Olajuwona, Malone'a, Robinsona i obowiązkowo Rycha Stańka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Malone zrobi wszystko by zdobyc choc 1 tytul mistrza IP: *.acn.waw.pl 09.07.03, 19:28 ligi NBA ale mu sie nie uda MJ rulezzz Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Malone zrobi wszystko by zdobyc choc 1 tytul 09.07.03, 20:28 Gość portalu: MJ napisał(a): > ligi NBA > ale mu sie nie uda > MJ rulezzz Alex: zastanawiam się gdzie dno intelektualne. To chyba blisko. Dlaczego nie wprowadzić obowiązku logowania się. Część idiotów przestałaby pisać... nie umiałaby się zalogować... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel (z Toronto) Re: Malone zrobi wszystko by zdobyc choc 1 tytul IP: 216.191.177.* 09.07.03, 21:08 Payton jest blisko konca kariery a wiec najlepsza szanse ma w Lakers aby wygrac mistrza (plus Lakers poszukuja "guard'a" aby wzmocnic druzyne). Nawet jak my ktos zaplaci wiecej to on sie nie wycofa z oferty LA. Malone ... to bedzie smutne jak oni z nim podpisza kontrakt. W Utah mu nie wychodzi, Stockton mial dosyc i zrezygnowal z gry a wiec Malone musi szukac druzyny ktura mu zaplaci duzo kasy. Poczekajcie na sume i nie uwierzycie ile Lakers mu zaplaca. Ja juz wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PacHOOk Re: Malone zrobi wszystko by zdobyc choc 1 tytul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.03, 23:53 ja tez wiem www.sltrib.com/2003/Jul/07092003/sports/sports.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska miala fajny biust Re: Malone zrobi wszystko by zdobyc choc 1 tytul IP: *.sulzer.com 10.07.03, 09:24 a ja nie wiem, czy moglibyscie mnie oswiecic, czy tak sobie blefujecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasitm Re: Malone zrobi wszystko by zdobyc choc 1 tytul IP: *.tomaszow-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 09:10 a myślisz, że po co on tam poszedł, co? do hollywood go ciągnie? tak samo zrobił Drexler, Barkley i jeszcze paru innych więc nie wiem o co Ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: Malone zrobi wszystko by zdobyc choc 1 tytul IP: *.gov.pl 10.07.03, 16:11 Popieram Alexa, szczególnie gdy widze gości potrafiących napisać tylko „MJ rulez” albo bajdurzących, ze Malone przychodzi do LAL dla pieniędzy, gdy spokojnie mógłby zarobić 3 razy więcej (MLE zamiast minor exception), a Jazz oferowali mu jeszcze więcej, bo 5 mln za rok. O meritum sprawy napisałem w wątku obok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kane :O IP: 80.48.253.* 10.07.03, 11:38 Nieźle, nieźle. Jeszcze 3,4 lata temu byłby to prawdziwy dream- team. A i teraz robi wrażenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danp Rychu debilu!!!!!!!!!!!11 IP: *.interecho.com / 192.168.3.* 10.07.03, 12:10 I co leszczu, parę tygodni temu śmiałeś się ze mnie i wyzywałeś mnie na łamach forum GW gdy napisałem że cytuję:"podobno Gary Payton przejdzie do LA Lakers". I co frajerze kto się tu zna na NBA a kto nie leszczu? Sam sobie odpowiedz (jak potrafisz). Nie będę dalej z tobą polemizował ale następnym razem zatsanów się gdy zaczynasz kogoś w niegrzeczny sposób traktować, a krytykuj samego siebie ułomie. Pozdrowienia dla wszystkich prawdziwych fanów NBA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SHAQ Payton w Lakers IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 10.07.03, 22:20 Payton wszystko ustawi, poda do kobego na obwód, lub pod kosz do Shaqa, w ostatnim sezonie Derek sobie z tym nie radził, nie było połąćzenia między Shaqiem, a Kobim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio MALONE W LA!!!!!!! IP: *.ipt.aol.com 11.07.03, 05:37 MALONE GRA W LA W TYM SEZONIE...KTO JESZCZE?PIPEEEEN - NI PIPEN TO MARZENIE...ALE MALONE NAPRAWDE.....TERAZ TO BEDZIE SEZON!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIO Re: MALONE W LA!!!!!!! IP: *.ipt.aol.com 11.07.03, 05:40 ZAPOMNIALEM WAM DODAC, ZE ZA 18 MILIONOW...BO SIE PYTALISCIE..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska miala fajny biust Re: MALONE W LA!!!!!!! IP: *.sulzer.com 11.07.03, 11:04 18 mln dolcow zarobi Malone w LA?? pewny jestes? bo jakos trudno mi w to uwierzyc. z drugiej strony pragne zauwazyc ze jesli Shaq nie przepracuje solidnie okresu przygotowawczego, Malone ma juz 40 lat, Payton wprawdzie "tylko" 35, Kobe to mlodzieniec tylko 25 ale mimo wszystko robi sie z Lakers drugie Utah Jazz (chociaz tam po odejsciu malone i Stocktona to Utah juz sie odmlodzila) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SiMOON Nie 18mln a 1,8 mln-ew. do 2mln IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 14:38 Odpowiedz Link Zgłoś