Gość: kck IP: 80.51.235.* 13.07.03, 20:45 Fajnie poczytać, co ma do powiedzenia zwykły (a może i nie) kibic. Wreszcie ktoś udzielając wywiadu mówi co myśli i nie patrzy, czy tak wypada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greg Re: Kazik Staszewski dla Gazety: Daję się ponieść IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 22:23 I Kazik też, i Kazik też przyjacielem Legiuni jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciejK Re: Kazik Staszewski dla Gazety: Daję się ponieść IP: *.radiomerkury.pl 14.07.03, 06:26 Gość portalu: greg napisał(a): > I Kazik też, i Kazik też przyjacielem Legiuni jest!!! > No właśnie, nikt nie jest bez wad...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da silva Re: Kazik Staszewski dla Gazety: Daję się ponieść IP: *.chello.pl 13.07.03, 22:52 spoko koles. polska jest do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokasty Kazik Staszewski RULES !!!! IP: 212.14.60.* 14.07.03, 09:37 Ten koles ma po prostu poglady idealne - cokolwiek nie powie brzmi sensownie. "... te jego wasy..." :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: Kazik Staszewski RULES !!!! IP: 81.168.241.* 14.07.03, 11:53 Spoko gość. Od kiedy pisze w każdy piątek o 7.30 lecę do kiosku po gazetę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arc Re: Kazik Staszewski dla Gazety: Daję się ponieść IP: 212.33.95.* 14.07.03, 13:14 " Tu nie Ameryka tu jest Polska, tu nie hamburger a kiełbasa swojska... " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: Kazik Staszewski dla Gazety: Daję się ponieść IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.07.03, 14:32 Typowa polska niekonsekwencja: z jednej strony nap...nie na stadionie jest potępione, ale z drugiej wyczyn Fuzji w postaci wniesienia i obalenia pół litra na meczu jest niesamowicie "cool" ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Kazik Staszewski dla Gazety: Daję się ponieść IP: *.pik.gliwice.pl 14.07.03, 15:13 Gość portalu: Rex napisał(a): > Typowa polska niekonsekwencja: z jednej strony nap...nie na > stadionie jest potępione, ale z drugiej wyczyn Fuzji w postaci > wniesienia i obalenia pół litra na meczu jest > niesamowicie "cool" ?! Przeciez kolesie wniesli i obalili flaszeczke, nikogo nie pobili, nic zlego nikomu nie zrobili, o co ci chodzi?! W koncu wszystko jest dla ludzi, tylko trzeba umiec z tego korzystac! Ja bym sobie chetnie poszedl z kobieta, w sobotnie popoludnie na stadion, wypil piwko, zjadl kielbaske i poogladal mecz (nawet III ligi!) Tylko gdzie w Polsce jest stadion, na ktorym to bedzie mozliwe, chocby za 15 lat?! I to jest wlasnie problem. Najlatwiej jest zakazywac, a ze zakazy sa glupie i nikt sie do nich nie bedzie stosowal to co nas obchodzi, zakazalismy i jestesmy czysci, mysla politycy i inni "swiatli" w Polsce. A w ten sposob tylko sprawiaja ze ludzie olewaja panstwo z gory na dol, bo jak glupie niezyciowe przepisy to co sie bedziemy przejmowac :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: Kazik Staszewski dla Gazety: Daję się ponieść IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 11:55 Dobrze Zenek prawisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kynes Re: Kazik Staszewski dla Gazety: Daję się ponieść IP: 195.117.139.* 16.07.03, 09:09 Gość portalu: Zenek napisał(a): > Ja bym sobie > chetnie poszedl z kobieta, w sobotnie popoludnie na stadion, > wypil piwko, zjadl kielbaske i poogladal mecz (nawet III ligi!) > Tylko gdzie w Polsce jest stadion, na ktorym to bedzie mozliwe, > chocby za 15 lat?! przyjedz do Gniezna, na mecz Mieszka. Mozna wypic piwko, zjesc dobra kielbaske i posiedziec bezpiecznie z kobitka na lawce. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Kazik Staszewski dla Gazety: Daję się ponieść IP: *.elsat.net.pl / 10.69.0.* 16.07.03, 20:00 Do Gniezna mam niezly kawalek, ale bede pamietal zaproszenie w razie gdybym sie kiedys tam gdzies petal ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VYSOQ Re: Kazik Staszewski dla Gazety: Daję się ponieść IP: *.pop.e-wro.net.pl 19.07.03, 21:36 Gość portalu: Rex napisał(a): > Typowa polska niekonsekwencja: z jednej strony nap...nie na > stadionie jest potępione, ale z drugiej wyczyn Fuzji w postaci > wniesienia i obalenia pół litra na meczu jest > niesamowicie "cool" ?! JAK MOŻESZ PORÓWNYWAĆ NAPIERDALANIE SIĘ PO RYJACH Z WYPICIEM PÓŁ LITRA WÓDKI OBESRAŃCU JEDEN?!?!?!?!?!?!?! ZANIM NASTĘPNY RAZ COŚ NAGRYZMOLISZ ZASTANÓW SIĘ DWA RAZY. Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk7 Dudek zwyciezcą???? he he he 14.07.03, 17:14 Stecowi sie pomieszało. Gdyby był zwyciezcą, to by był powszechnie podziwiany , jak Jordan. Dudek ma problemy własnie dlatego, że nie jest zwyciezcą tylko frajerem. Przez tego faceta tracimy bramkę w prawie każdym meczu. Rozsądku trochę , panie Stec. A Gołota nie tyle sie bał, co miał w kontrakcie przed walką zapisane, że ma przegrać. I z Bowem i z Grantem i z Tysonem. Inaczej nie dostałby sie do takich walk. Taki to jest boks w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Saddam , oh Saddam (ex.bzyk7) IP: *.acn.pl / 10.65.0.* 14.07.03, 17:22 bzyk7 napisał: > Stecowi sie pomieszało. Gdyby był zwyciezcą, to by był powszechnie podziwiany , > > jak Jordan. > Dudek ma problemy własnie dlatego, że nie jest zwyciezcą tylko frajerem. > Przez tego faceta tracimy bramkę w prawie każdym meczu. > Rozsądku trochę , panie Stec. > > > A Gołota nie tyle sie bał, co miał w kontrakcie przed walką zapisane, że ma > przegrać. I z Bowem i z Grantem i z Tysonem. Inaczej nie dostałby sie do takich > > walk. > Taki to jest boks w USA. Tu bovino e busone. Tu "donna". Molto grazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dok Re: Dudek zwyciezcą???? he he he IP: *.acn.waw.pl 14.07.03, 23:34 bzykany sam ten kontrakt pisal, to wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu nie lubi Malysza? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 14:11 czepia sie Malysza za te jego wasy, a sam Kazik ma na lbie nie wiadomo co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dok Re: nie lubi Malysza? IP: *.crowley.pl 15.07.03, 16:14 totez nikt Cie nie zmusza zebys lubil Kazika..Poza tym nie zauwazylem, zeby wypowiedzial sie, ze Malysza nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobacz.glt.pl Re: Kazik Staszewski dla Gazety: Daję się ponieść IP: 213.199.192.* 15.07.03, 17:48 "Co czułeś, kiedy uciekł przed Tysonem? - Wracałem z sali telewizyjnej i mówiłem do siebie: "K..., jaki jestem frajer dęty, że napisałem o nim piosenkę". Byłem zły, że dałem się ponieść emocjom" ojjjj kazdy wtedy chyba się zawstydził że on jest z "nas" brrr, ten keczup na twarzy eeee wstyd pamiętać :) www.zobacz.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martinez Re: Kazik Staszewski dla Gazety: Daję się ponieść IP: *.ptf.pl 16.07.03, 08:56 Pan Kazimierz jest jak zawsze "zajebisty" w tym co robi, w tym co mówi, w tym co śpiewa, w tym co myśli - w tym jaki jest. Czekam z niecierpliwością na kolejny koncert we Wrocławiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michrock99 KAZIK JEST THE BEST IP: *.pl / 192.168.10.* 16.07.03, 14:00 KAZIK NA PREZESA I TRENERA I BĘDZIEMY NAJLEPSI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwora@gazeta.pl kazek mistrz nad mistrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.03, 17:38 nic nie powiem bo największych się nie sądzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazikthebest Re: kazek mistrz nad mistrze IP: *.proxy.aol.com 17.07.03, 04:31 KAZIK THE BEST KAZIK THE BEST KAZIK THE BEST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Nie ... kaziu IP: *.lb-cres.charterpipeline.net 20.07.03, 07:27 drogi kaziu staszewski, od wasow Adama to ty sie odpier.dol, i wroc moze do czasow kiedy nie wypowiadales sie za duzo na sportowe tematy. az serce boli jak sie czyta twoje sportowe pier.doly. a za muzyke dziekuje bardzo szczerze i goraco fan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski Re: Nie ... kaziu IP: utp.:* / 10.10.9.* 20.07.03, 10:31 a ty sie odpierdol od wypowiadania na temat Polakow i Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Nie ... kaziu IP: *.lb-cres.charterpipeline.net 21.07.03, 01:05 czapski - czniam na ciebie i kilka pokolen wstecz. i nie mow do mnie wiecej, burasie w srake dymany. Odpowiedz Link Zgłoś