mark6 05.10.07, 09:45 F1 jest nudna jak "flaki z olejem". Jest to typowy produkt wypromowany przez media nie mający nic wspólnego ze sportem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gruby.grzesio GP Chin: Kubica szósty na treningu 05.10.07, 09:46 Jedziesz Kubuś jedziesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbi Re: GP Chin: Kubica szósty na treningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 10:37 Będzie lepiej w wyścigu, może deszczyk pokropi i będzie jeszcze ciekawiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
wujekmik Re: GP Chin: Kubica szósty na treningu 05.10.07, 16:10 JEDZIEEEEESZ furą z gnojem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj Re: GP Chin: Kubica szósty na treningu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 09:58 brawo Robek moze w koncu bedzie podium, mogłoby znowu padac:) www.3dwhite.pl/?click=9f3e1b6f304a8e66f1ca149763a0c3be Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grandeous GP Chin: Kubica szósty na treningu IP: *.gdynia.mm.pl 05.10.07, 10:19 mark6 napisał: > F1 jest nudna jak "flaki z olejem". Jest to typowy produkt > wypromowany przez media nie mający nic wspólnego ze sportem. To nie oglądaj i nie zawracaj dupy tym dla których NIE jest nudna! Najnudniejsze są jak zwykle komentarze Andrzeja Borowczyk który pasuje do Formuły 1 tak jak słoń do składu kurzych jajek! Ciekawwe KIEDY Polsat wreszczie pozbędzie sie "Co myślisz Mikołaj"! Komentarze Borowczyka to tak jak rozmowa z BLONDYNKĄ o kulturze Majo! Ona zawsze kojarzy to z Majonezem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerum nie na temat - ale się wypowiem IP: *.crowley.pl 05.10.07, 10:48 oglądam te 'nudny' sport od kilkunastu lat... i jakoś to było, nie przeszkadzali mi za bardzo cudowni polsatowi komentatorzy, aż do ostatniego weekendu. nie wiem, czy to wczesna pora transmisji za Japoni, czy coś innego, ale udało im się mnie wyprowadzić kilkakrotnie z równowagi i ze smutkiem stwierdzam, że OBRZYDZILI mi wyścigi F1. Choć trudno mi samemu w to uwierzyć, ale nie mam ochoty zasiadać przed telewizorem i słuchać ich debilnych komentarzy :( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Ci komentatorzy są ikoną F1 w Polsce IP: *.p.lodz.pl 05.10.07, 11:16 Komentowali F1 kiedy niektórzy z was srali jeszcze w pampersy. Sprawa jest prosta nie chcesz nie oglądaj, nie komentuj. Nie lubisz komentarza - wyłącz głos, oglądaj obraz lub przełącz sobie na niemiecką stację tam pewnie komentarz będzie super bo zachodni a nie polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerum Re: Ci komentatorzy są ikoną F1 w Polsce IP: *.crowley.pl 05.10.07, 11:37 ... i jeszcze powinienem przeprosić (najlepiej Ciebie) że żyję i ma czelność się odezwać... Dla kogoś kto ma jakie takie pojęcie o F1 oni nie są ikoną - uwierz, bo widać że zrozumieć nie potrafisz... EOT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grandeous Ci komentatorzy są ikoną F1 w Polsce IP: *.gdynia.mm.pl 05.10.07, 16:23 zibi napisał(a): > Komentowali F1 kiedy niektórzy z was srali jeszcze w pampersy. > Sprawa jest prosta nie chcesz nie oglądaj, nie komentuj. Nie > lubisz komentarza - wyłącz głos, oglądaj obraz lub przełącz sobie > na niemiecką stację tam pewnie komentarz będzie super bo zachodni > a nie polski. Niestety bez dzwięku silnika tego nie da się ogladac! Andrzej Borowczyk MUSI odejsc z Formuły 1, jego komentarze sa dobre pod budką z piwem! Ta twoja ikona nie komentuje a cały czas tylko głupoty piepszy! Ja mam własne ikony na pulpicie, nie potrzebuje tego barana! Liczy się TREŚC a nie ilośc słow, i ciagłe gdakanie i stękanie. My czekamy aż ta twoja wspaniała ikona Andrej Borowczyk dostanie wreszcie BUTA z formuły 1! Może on będzie komentował lepiej debaty polityczne! Co myslisz Mikołaj, czy Aleksander Kwasniewski dmuchał w alkomat na oczach Kaczyńskiego, czy wlazł pod stół? Nie popieram też języka SSesmanów komentujacych formułę, Angielski jest oficjalnym jezykiem FORMUŁY 1, jest jezykiem jezykiem miedzynarodowym! A jak tobie się nie podoba formuła 1, i uwielbiasz komentarze tej ikony, to słuchaj radia, i nie wypowiadaj sie ze swoimi idiotycznymi poradami!! A takie ikony jak BOROWCZYK to na export do ... Rosji! Ten baran ani nie jest IKONĄ ani komentatorem on po prostu cały czas piepszy idiotyzmy! Niech on się wpierw nauczy polskiego, pózniej sportu Formuły, a pózniej komentowania, bo to jego wykrzykiwanie i ten accent to jest naprawdę dobijajacy! Formułę 1 niestety trzeba komentowac z klasą a nie z kasą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grandeous Ikony for Muły! IP: *.gdynia.mm.pl 05.10.07, 18:24 zibi napisał(a): > Komentowali F1 kiedy niektórzy z was srali jeszcze w pampersy. Pewnie te pampersy na twojej dupie zostawiły ci odciski twojej ikony! No tak to pewnie szalony pech IKONY Borowczyka! Polsat nie powinien zatrudniac ikon a ludzi którzy coś wiedza i potrafią spokojnie i w kulturalny spośób poinformowac o tym widzów! To jest tylko kwestia wiedzy i kompetencji komenatatora, której zdecydowanie brakuje szczególnie Borowczykowi! Dla mnie ikona jest Jackie Steward a nie jakiś debil z partyjną przeszłoscią ! "co do serwisow o f1 to jest jeszcze calkiem ciekawy f1ultra.pl, gazeta.pl tez cos uruchomila, transmisje w RTL'u sa swietne jednym z komentatorow jest Lauda, maja wejscie na tor do padocku, wszedzie chodza ... nawet naszego Kubice z 20min. przed startem wypytywali ;-) Wypowiedzi internautów o TWOICH ikonach: www.f1ultra.pl/forum/post-222281.html&highlight= TV4 ma transmisje F1 od jakis 2 lat, ale komentarz jest denny !!! Niejaki Borowczyk i Skubis... dno ! Szczegolnie Borowczyk sie tam zupelnie gubi" canon-board.info/archive/index.php/t-13233.html www.wpadki.com/index.php?option=com_content&task=view&id=194&Itemid=16&mosmsg=Dzi%EAkujemy+za+Tw%F3j+g%B3os. Nasz jeden jedyny ;) Nieomylny, wszechwiedzący, najlepszy, po prostu mistrz werbalnych potyczek na światowym poziomie... KRZYCZMY WSZYSCY RAZEM: P.BOROWCZYK MUSI ODEJść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyścigi F1 oglądam zawsze na niemieckim kanale...tam przynajmniej są bardziej doinformowani niż nasz wspaniały komentator. Tego się po prostu nie da słuchać...na tym krzesełku przed mikrofonem powinien siedzieć gość,który ma konkretną wiedzę na temat F1 a nie mniejszą od minimalnej...dzięki Kubicy coraz więcej osób zaczyna interesować się tym sportem. Ci którzy mają dobrą wiedzę na temat F1 to spoko, ale co z tymi, którzy dopiero zaczynają się interesować...tych się po prostu wprowadza w błąd...No i jeszcze jedno...po ostatnim wyścigu tak sobie myślę...gdyby Robert jeździł tak jak Hamilton(to są jego początki w F1,podobnie jak Roberta)to p. Borowczyk by mu ołtarz wystawił i zacząłby go czcić jak jakiegoś bożka...po prostu tego się nie da słuchać...wspaniały, utalentowany,ble ble ble, zmieńcie komentatora,błagam!! kkf555.wrzuta.pl/audio/xEUQJtsDbk/andrzej_borowczyk_formula_1 kkf555.wrzuta.pl/audio/xEUQJtsDbk Borowczyk to jest legenda polskiego mmmmmmm sportu, mmmmmm tyko on mmmmmmmmm poitrafi mmmmmmmmm odddać prawdziwego mmmmmmmmm ducha rywalizacji mmmmmmmmmm jest to nasz rodzynek mmmmmmmmmmmm nasz katolik w dziedzinie mmmmmmmmmmm komentatorstwa mmmmmmmmmm zgadzam się z nim mmmmmmmmmmmmm w całej rozciągłości mmmmmmmmmmmmmm. Pozdrowienia dla Najka Hajedfajlda i Fernando Ejlozno oraz Filajpy Mejsy . ;DD Ale trzeba mmmmmmmmmm pamiętać o szefie mmmmmmmmmmmm naszego katolika rodzynka mmmmmmmmmmmm DOKTORZE MARIO TAAAAJJZZENIE mmmmmmmm który mówi tylko mmmmmmmm po Niemiecku - Angielsku. kkf555.wrzuta.pl/audio/xEUQJtsDbk/andrzej_borowczyk_formula_1 joni.werty.org/Mattzel/MT89_Formula1_2007_Montreal_GP_Kubica.avi A do końca odcinka zostawiam Cię z Formułą 1 i jej genialnymi komentatorami. Przeżyjmy to jeszcze raz! - Ze słonecznej Turcji, z toru Istambul Park witają państwa Mikołaj Sokół i Andrzej Borowczyk. - Jak ja to słyszę w niedzielne popołudnie, to przechodzi mnie dreszcz emocji. Mówcie co chcecie, ale te słowa zwiastują wielkie emocje przez następne dwie godziny. Pozdrawiam wieloletnich fanów F1. - I ruszyli. Ewidentnie Robert był blokowany na pierwszym dohamowaniu co nie pozwoliło mu w pełni rozwinąć skrzydeł. - Mikołaj, jak myślisz, ile Robert ma paliwa w baku? - Ciężko jest to jednoznacznie stwierdzić. Zobaczmy ile okrążeń wcześniej zjedzie Nick Heidfeld to będzie jakaś przesłanka dla nas, - A tego Pana oczywiście nie trzeba państwu przedstawiać, to naturalnie 7-krotny mistrz świata Michael Schumacher który w tym sezonie jest swego rodzaju doradcą Felipe Massy. - Mikołaj, wytłumacz może, dlaczego te 22 samochody tak cały czas jeżdżą w kółko? - Myślę że to problem ogumienia na które ostatnio Robert narzekał. Jak myślisz Andrzeju czy bez tych drobnych problemów mógłby choć na trochę zbliżyć się do Ferrari i MC Larena? - Kierowcy zaczęli okrążenie rozgrzewkowe. - Może przypomnimy Państwu zasady kwalifikacji. Są trzy rundy kwalifikacyjne po 15 minut. Po pierwszej i drugiej odpada po sześciu kierowców, by w trzeciej czołowa dziesiątka mogła walczyć o jak najlepsze pozycje. Oczywiście wszyscy spodziewamy się tego, że Robert, jak zawsze, będzie walczył w trzeciej rundzie. - Słynna już w formule 1 afera szpiegowska, o której wielokrotnie już wspominaliśmy. Chodzi o to, że u jednego z mechaników Mc Larena znaleziono 720 stron tajnych dokumentów zespołu Ferrari. - Może wytłumaczmy dokładniej kibicom tą aferę. - Z niepokojem obserwujemy ruch w boksie teamu BMW. Do zakończenia sesji kwalifikacyjnej pozostało niewiele ponad 3 minuty a Robert wciąż nie ma świeżych opon. Mechanicy są już w pełnej gotowości. Tak! Robert zjeżdża do alei serwisowej! Przedtem musi jeszcze wcisnąć magiczny przycisk ograniczający prędkość dojazdową do regulaminowych 80 km/h. Mechanicy sprawnie zakładają nowy komplet opon z charakterystycznym białym paskiem oznaczającym miękką mieszankę. Widzimy jeszcze drobne regulacje elementu stabilizacyjnego zwanego popularnie nosem i biały bolid naszego rodaka już jest gotowy do wyjazdu na swoje okrążenie pomiarowe. - No a tej postaci chyba nie trzeba nikomu z państwa przedstawiać . To oczywiście Robert Kubica. Jeszcze w boksie, jakieś drobne poprawki mechaników w zawieszeniu bolidu Polaka i juz za chwile powinniśmy zobaczyć Roberta na torze. - Ten dżentelmen przechadzający się wzdłuż pitlane w towarzystwie pięknych kobiet to nie kto inny jak sam Bernie Ecclestone. Szef formuły 1. Ale nasi widzowie już dobrze rozpoznają tą charakterystyczną postać. - A tuż nieopodal tego pięknego toru mogą państwo zauważyć stado pasących się wielbłądów. Mikołaj przybliż naszym słuchaczom historię słynnej już afery szpiegowskiej w F1. - Jak wiadomo jest to tor na którym wyprzedzanie jest prawie niemożliwe. - Wszyscy państwo widzieliście uniesiony palec Hamiltona ku górze. Co to może oznaczać Mikołaj? - To nie uniesiony palec, ale cala ręka wystaje sponad kokpitu Brytyjczyka. Wydaje mi się, że Hamilton właśnie w ten sposób sygnalizuje teamowi ukończenie wyścigu jako pierwszy. - Mikołaju dużo mówiło się o aferze lecz z ostatnich doniesień śledztwa wynika że Mc Laren nie ukradł notatnika konstrukcji Ferrari, czyli 720 stron lecz pożyczył sobie dwa bolidy Ferrari i je przemalowali na swój styl z lekkimi srebrnymi paskami, a notatnik znajdował się przez przypadek w jednym z bolidów - Andrzeju jak mogą ukarać Mc Laren za ta kradzież? No Mikołaju myślę ze 1 PIT-STOP wystarczy. To tylko kradzież. - Sądząc po pozycji startowej Nick-a i Roberta myślę ze to Nick pierwszy zjedzie na dotankowanie bo Robert ma zdecydowanie więcej paliwa w baku swojego samochodu. - No i już, właśnie w tej chwili, w tym momencie nasz Robert Kubica zjeżdża do boksu. Opony z charakterystycznym, białym paskiem, które jak oczywiście każdy z państwa powinien wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grandeous Re: Ikony for Muły! IP: *.gdynia.mm.pl 05.10.07, 18:31 - No i już, właśnie w tej chwili, w tym momencie nasz Robert Kubica zjeżdża do boksu. Opony z charakterystycznym, białym paskiem, które jak oczywiście każdy z państwa powinien wiedzieć są wykonane z miękkiej mieszanki i pozwalają osiągać lepsze rezultaty. I ciekawe, cieeekawi mnie Mikołaj, czy Robert, nasz Robert wyjedzie z boksu przed Fernando Alonso, przed mistrzem świata, jak myślisz Mikołaj czy uda mu się to? - A tu widzimy jak Adrian Sutil zrobił sobie małą wycieczkę poza tor. - Tymczasem w boksach mamy Giancarlo Fisichelle, tego przesympatycznego kierowcę, który nie ukrywa swojej przyjaźni z naszym Robertem Kubicą. Polak wielokrotnie podkreślał, że Włoch to jego wielki autorytet, kierowca który dostał się do formuły jeden tylko dzięki swojej ciężkiej pracy i bez wsparcia możnych sponsorów podobnie jak nasz młody mistrz Mikolaj: Widzimy biały pasek, miękka mieszanka tak wiec regulaminowi stało się zadość. - Tej pani chyba nie musimy juz nikomu przedstawiać, naturalnie jest to babcia Kimiego Raikonnena, która zaopiekuje się psami Kimiego, kiedy ten ściga się na torze. - Skrót KUB oznacza naszego Roberta Kubicę. - Mikołaj Sokół: Pojawiła się żółta flaga, zaraz realizator powinien pokazać nam co się stało. Andrzej Borowczyk: Oby to nie nasz Robert bo wiemy, że tuż za nim jechał Nick Heidfeld. Mikołaj Sokół: To Sakona Yamamoto - widzimy całkowicie rozbity bolid, miejmy nadzieje że kierowcy nic się nie stało. Andrzej Borowczyk: Widzimy powtórkę, Sakon w iście rajdowy sposób ściął szykanę, nie utrzymał bolidu na torze i stał się ofiarą żwirowej pułapki. Mikołaj Sokół: Chyba będziemy światkami jak traktor spowoduje powrót Japończyka na tor, tylko czy uda mu się na 2 kołach które pozostały dotoczyć do Pit-lane aby mechanicy zreperowali tą poważną usterkę? Andrzej Borowczyk: Myślę, że to koniec wyścigu dla zawodnika, a teraz państwo możecie zobaczyć że w tym iście kosmicznym sporcie w którym wykorzystuje się nieprawdopodobne materiały i najnowsze zdobycze techniki można użyć zwykłej szczotki którą posługuje się ekipa która sprząta fragment toru zabrudzony przez Yamamoto. Mikołaj Sokół: Andrzej nie zapominaj też że w tym nieziemskim sporcie pojawiają się także zwykłe rolnicze ciągniki, pamiętam jak sam w dzieciństwie chciałem być jak Nikki Lauda i w moim Ursusie wciskałem pedał gazu do podłogi. Andrzej Borowczyk: To musiały być piękne czasy. Mikołaj Sokół: Andrzej podaj mi coś do picia bo zaschło mi w gardle. www.joemonster.org/art/7777/Kacik-Kibica-CI-ze-slonecznej-Turcji-z-toru-Istambul-Park-witaja-panstwa. sport.onet.pl/1,16,11,35100204,95386664,92266,0,forum.html?TEMAT=1248769 Który gorszy - Borowczyk czy Sokół potyczki.pl/debates/view/1957-Ktory-gorszy--Borowczyk-czy-Sokol Ferrari mistrzem świata, szalony pościg Kubicy! lajt.onet.pl/sport/4118922,8,0,34572443,1,forum.html No tak to pewnie szalony pech IKONY Borowczyka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: nie na temat - ale się wypowiem IP: *.chello.pl 05.10.07, 12:01 Dokładnie. No, może nie obrzydzili, ale jak urwało się połączenie i było słychać tylko ryk silników to od razu się to lepiej oglądało. Borowczyka zawsze lubiłem, ale ostatnio coś nie w formie... Ale lepszy on niż Zientarscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpotawy edgar Re: GP Chin: Kubica szósty na treningu IP: 212.160.172.* 05.10.07, 11:18 tak, ostatni wyścig w Japonii to rzeczywiście flaki z olejem, fachowcu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: GP Chin: Kubica szósty na treningu IP: *.chello.pl 05.10.07, 12:04 > F1 jest nudna jak "flaki z olejem". Jest to typowy produkt > wypromowany przez media nie mający nic wspólnego ze sportem Dlatego wszedłeś na sport.pl, zobaczyłeś artykuł o wynikach treningów, a potem jeszcze napisałeś komentarz. Mnie nie interesuje koszykówka i jakoś sobie radzę bez komentowania jej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Major Re: GP Chin: Kubica szósty na treningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 14:43 Dla osoby która nie ma pojęcia o motoryzacji i wyścigach F1 może być nudna.Ale są ludzie którzy pasjonują się tym od lat zwłaszcza teraz gdy mamy tak wspaniałego kierowcę jak Kubica.Jesli idziemy twoim tropem to nudne są też MotoGP,żużel,NASCAR,INDY.itp.Tylko dlaczego na zawody przychodzi po 100-tysięcy widzów?Choć ten sezon Formuły ze względu na dominację Mc-Larema i Ferrari do najciekawszych się nie zalicza,to wyścig na Fuji zadowolił chyba wszystkich fanów,jak i anty-fanów,takich jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Re: GP Chin: Kubica szósty na treningu IP: *.154.c64.petrotel.pl 05.10.07, 15:05 No więc, jeżeli się tu szlajają osobnicy o imieniu: To są proszenLewis Hamilton Fernando Alonso Felipe Massa Nick Heidfeld Robert Kubica Heikki Kovalainen Giancarlo Fisichella Nico Rosberg Alexander Wurz David Coulthard Jarno Trulli Ralf Schumacher Takuma Sato Jenson Button Sebastian Vettel Rubens Barrichello Anthony Davidson Vitantonio Liuzzi Sakon Yamamoto Bernie Ecclerstone Michael Schumacher Mario Theissen Jean Todh Ron Denis Albo ich dziewczyny lub żony . Napiszcie do nas na maila. Zapraszamy was na nasze prywatne forum . pats06@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***** Uwaga IP: *.154.c64.petrotel.pl 05.10.07, 15:12 No więc, jeżeli się tu szlajają osobnicy o imieniu: Lewis Hamilton Fernando Alonso Felipe Massa Nick Heidfeld Robert Kubica Heikki Kovalainen Giancarlo Fisichella Nico Rosberg Alexander Wurz David Coulthard Jarno Trulli Ralf Schumacher Takuma Sato Jenson Button Sebastian Vettel Rubens Barrichello Anthony Davidson Vitantonio Liuzzi Sakon Yamamoto Bernie Ecclerstone Michael Schumacher Mario Theissen Jean Todh Ron Denis Albo ich dziewczyny lub żony To są proszeni o napisanie do nas na maila. Zapraszamy was na nasze prywatne forum pats06@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Chłepcze! Pojęcie o motoryzacji mam z praktyki a.. IP: *.bredband.comhem.se 05.10.07, 15:20 .. nie z teori lub wręcz z marzeń jak ty.Podtrzymuję teżę, że w F1 tyle emocji co w pojedynku F16 z Migiem. Pozdrawiam PS Przypomnij kiedy ostatnio F1 dominowało więcej niż 2-3 teamy? Co do żużla masz rację,reszta to brak logiki. Kubica "wspaniały" kierowca? Dobre sobie.Wspaniałych kierowców było niewielu/ Senna, Fangio, shumi,Mansel/ Jeżeli jesteś takim " specem" to może zauważyłeś, że gdybyś "małpę" posadził za kierownicą Ferrari to przypuszczalnie pokonałaby wielu innych kierowców.? przypomnij sobie co robił Massa w ubiegłym sezonie?/ Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 Widzę, że kumasz /pisząc Mansela/ o co chodzi w F1 05.10.07, 16:01 Mansell rzeczywiście był jednym z lepszych kierowców i niewielu o tym wie.Generalnie wśród " miszczów" F1 byli wspomniani przez Ciebie ARCYMISTRZOWIE kilku mistrzów i nieudacznicy/ Hill/. Zgadzam się, że dzisiejsza F1 to jałowy produkt mediów. Ta dyscyplina chyba się skończyła z Senną i początkowym Schumi? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o oupilku GP Chin: Kubica szósty na treningu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 15:21 z innej beczki pupilek nie został ukarany: żródło: www.f1ultra.pl/news-Hamilton-bez-kary,108817,40.html Sędziowie FIA badający sprawę "niebezpiecznej jazdy" Lewisa Hamiltona w GP Japonii podczas przebywania na torze Samochodu Bezpieczeństwa orzekli, iż Anglik nie złamał żadnego regulaminu. Z kolei odwołano karę cofnięcia o 10 miejsc na starcie dla Sebastiana Vettela. Niemiec został jedynie napomniany. Cała sprawa zaczęła się od przekazania sędziom w tym tygodniu zapisu wideo z GP Japonii. Filmik przedstawiający jak doszło do wypadku pomiędzy Markiem Webberem i Sebastianem Vettelem w wyniku, którego obaj kierowcy nie ukończyli zawodów. Na filmie tym, który pojawił się na portalu Youtube.com widać wyraźnie jak Lewis Hamilton zachowuje się beztrosko podążając za Samochodem Bezpieczeństwa, raz to przyspieszając i praktycznie zrównując się z autem sędziowskim, to gwałtownie hamując. Nic to, sędziowie orzekli, że tegoroczny lider mistrzostw świata jest niewinny całego zajścia. Hamilton w tym momencie ma 12 punktów przewagi nad Fernando Alonso. Jeśli Anglik przyjedzie na metę wyścigu o GP Chin przed Alonso i wyżej niż na 6 miejscu to zdobędzie swój pierwszy tytuł mistrzowski w F1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parzona GP Chin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 15:27 Robert dlaczego Ty kur** masz takiego pecha!! Moim zdaniem gdybyś miał taki bolid co Raikonnen albo Alonso inni (w tym ten goguś Hamilton) mogliby oglądać tylko i wyłącznie Twój tylni spojler. Trzymam kciuki żebys przeszedł do Ferrari lub do McLarena bo tam pokazałbys wszystkim ile jesteś wart! Trzymam kciuki, w tym tygodniu po chińsku... hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio-partaczunio Re: GP Chin: Kubica szósty na treningu 05.10.07, 17:57 Zgadzam sie z Toba w pelni. Szkoda, ze nie mozna (technika) ogladac rajdow, to jest cos, adrenalina, ze hej! Sam kiedys bralem w tym udzial...dawnych wspomnien czar. Ale... ciesze sie jednak, ze Robert Kubica jest w tej F1 i zycze mu jak najlepiej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś