Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Legia straciła w Poznaniu pozycję lidera

IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.07, 11:00
    Wyborcza jest SUPER:(
    RENGIFO Z LECHA NIE DAJE SZANS BRAMKARZOWI lECHA - STRZELA GOLA!!!
    I jakimś cudem Lech wygrywa 1:0.
    Panie redaktorze po napisaniu artykułu trzeba go jeszcze przeczytać ze
    zrozumieniem albo dać komuś kto się zna na piłce i na piłkarzach aby poprawił
    byki. Mam propozycje lepiej niech już Pan więcej o Lechu nie pisze!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: wz Legia straciła w Poznaniu pozycję lidera IP: 82.160.150.* 07.10.07, 11:14
        Co sie tak czepiają poziomu tego meczu? Dawno już tak dobrego meczu
        na polskich stadionach nie widziałem, a że nie było wyniku 6-5 no
        cóż, rozumiem że dla "fachowców" piszących w wyborczej tylko mecz z
        dużą ilością bramek stoi na wysokim poziomie
      • Gość: piotr Re: Legia straciła w Poznaniu pozycję lidera IP: *.b-ras2.mvw.galway.eircom.net 07.10.07, 11:20
        bo zerżneli cały tekst z Wirtualnej Polski, albo na odwrot, ale raczej oni od WP
      • Gość: aa pytanko do znawcow IP: *.chello.pl 07.10.07, 13:22
        Pytanko do znawcow, kto wygra małą wojenkę, trener czy podstarzały gwizdor,
        który nie może doczekać się nowego kontraktu na przyszły sezon i się kreuje,
        (chociaż może jest rzeczywiście) na Krola Lecha.
        Niestety podobno ta sprawa rzutuje na atmosfere w szatni, stosunek kibicow do
        trenera i nastroje w klubie.
        Jesli się myle to sorry, ale byc moze jest cos na rzeczy i stad ten post..
        Pozdr.
        • Gość: jg Re: pytanko do znawcow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 14:49
          Żeby mieć prawo kogoś krytykować trzeba mieć chociaż odrobinę wiedzy a ta jest
          tobie raczej obca. Chciałbym zeby każdy piłkarz podchodził do swojej pracy i
          kochał swój klub jak Piotr Reiss. On dotychczasową grą i postawą legitymizuje
          swoje prawo do wyrazania opini o Lechu. On który w tym klubie przeżył 20 lat i
          współpracował z wieloma trenerami. Nie wiem, ale można założyć, że motywacja
          zawodników w tym meczu to głownie Jego zasługa.
          • Gość: aa Re: pytanko do znawcow IP: *.chello.pl 07.10.07, 20:15
            "WAZNE!!!Porusze 2 kwestie, juz wczsniej przeze mnie poruszone...Pierwsza z nich
            - popieram w 100% akcje poparcia dla Franka Smudy, gdyz..."słyszałem że w naszej
            szatni nie ma zbyt dobrej atmosfery, co zreszta było potwierdzone w meczu z
            Odra, kiedy Rejsik postanowił ot tak sobie nie zejsc z murawy na zmiane...No i
            dzis, jako kibic z 20-letnim doswiadczeniem, ktorego mecz z Legła podnieca
            prawie tak samo jak z ŁKS czy Groclinem (no dobra, niech bedzie ze troche
            bardziej...) obserowałem zachowanie Piotrka Reissa po zmianie (bodajze 75 min.).
            Podchodzi do niego Smuda i wyciaga reke, zeby mu podziekowac za gre, a nasz
            kapitan odtraca jego reke,odwaraca sie na pięcie, zdejmuje koszulke i ciska nią
            o murawe (juz w poblizu ławki pod daszkiem rzecz jasna)... Zdebiałem
            normalnie... Rozumiem, ze mozna miec w sobie mnostwo adrenaliny i sportowej
            złosci (patrz: Lewandowski w meczu z Kazachstanem), ale liczy sie chyba dobro
            druzyny, a nie własne?? Ponoc w naszej szatni jest ogromny konflikt na linii
            Reiss, Bosy oraz Wilczek a trener Smuda...Jesli tak, to nie wrozy to niczego
            pozytywnego i dobrego niestety...Ja jestem zdania, ze to trener rzadzi w szatni,
            nie piłkarze...To taki komentarz z boku..." (cytuje moj pierwszy komentarz z
            okolic 1:00 w nocy). W kazdym razie nie wyobrazam sobie,zeby w cywilizowanym
            klubie to piłkarze rzadzili i zwalniali trenera...A ze Smuda badz co badz
            przemawiaja wyniki (przy tej klasie zawodnikow i długosci ławki, ktora ma do
            dyspozycji!!!)"
            • Gość: q tak czy siak - są zgrzyty IP: 195.20.110.* 08.10.07, 15:32
              a to niczego dobrego nie wróży
              Trener nie tylko rządzi w szatni, ale musi też mieć autorytet.
              Jakie konkretnie wyniki przemawiają za Smudą ?
      • Gość: kolejorz atmosfera w szatni IP: *.mynow.co.uk 08.10.07, 14:43
        Tak, ja też widziałem że atmosfera w szatni raczej siadła. Nie wygląda też
        lepiej atmosfera pod prysznicem.Chłopaki walczą o mydło i szampon, a
        golusieńkiego trenera wypychają na zewnątrz. Biedak nawet nie miał ręcznika żeby
        się wytrzeć. Atmosfera w WC nabrała za to rumieńców jak Bąk puścił bąka.Będę was
        informował o atmosferze nie tylko w szatni ale i pod prysznicem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka