Gość: e IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.07, 02:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hunter Dlaczego tylko jeden libero? IP: *.aster.pl 23.11.07, 03:13 Dziwi mnie troche że na tak duży turniej brany jest tylko jeden zawodnik grający libero, skoro jest to tak ważna pozycja. Np. piłkarze nożni biorą biorą na MŚ 3 bramkarzy (w składzie 24). Czy jest na to jakieś logiczne i racjonalne wytłumaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Dlaczego tylko jeden libero? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.07, 03:19 jest Ignaczak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Hurrraaaaaa!!!!!!! IP: *.chello.pl 23.11.07, 03:35 To cały komentarz!!!!!! Super, że jesteś w kadrze Krzysiu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Dlaczego tylko jeden libero? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 07:56 bo takie sa przepisy FIVBe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hunter Re: Dlaczego tylko jeden libero? IP: *.aster.pl 23.11.07, 08:08 Wnioskuję więc, że nie ma racjonalnego wytłumaczenia. Po prostu wola boża (działaczy) i tak ma być. A w trakcie meczu oglądamy zawodnika wchodzącego za libero ( w przypadku kontuzji) w fartuszku libero. Geriatrycznym działaczom FIVB przydałyby się 'fartuchy' w pewnej instytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Dlaczego tylko jeden libero? IP: *.chello.pl 23.11.07, 05:06 Takie są przepisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szcz Re: Zawsze jest jeden libero? IP: *.hcz.com.pl 23.11.07, 12:18 Na każde zawody rangi mistrzowskiej drużyna może zgłosić tylko jednego libero w kadrze 12 zawodników. Tak jest na MŚ, ME i IO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witlubiewski Re: Dlaczego tylko jeden libero? IP: *.chello.pl 24.11.07, 15:13 Masz łącznie 12 zawodników. przyjmujący - 4 atakujący - 2 rozgrywający - 2 środkowi - 3 libero - 1 liczbę zawodników na której pozycji należałoby ograniczyć, żeby raz na 5 dużych turniejów zmieniać libero? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeb A gdzie Kadziu? IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.07, 07:18 jak w temacie. Co się stało z Kadziewiczem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opty Re: A gdzie Kadziu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.07, 07:45 Kadziewicz ma kontuzję, więc nie jedzie Ignaczak nareszcie się doczekał wyjazdu, warto więc było czekać, on jeden nie narzekał na wybory Lozano, przynajmniej w gazetach, mam nadzieję,że na Węgrzech Igła da z siebie wszystko i wszyscy wrócą jako zwycięzcy, czego im i kibicom życzę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mewa Sensacja w kadrze siatkarzy: Ignaczak za Gacka! IP: 213.77.10.* 23.11.07, 07:52 A co to za sensacja? Teraz Ignaczak ma lepszy okres gry niz Gacek i to normalne,że jedzie lepszy. Trener jest profesjonalista i wie co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lider Re: Sensacja w kadrze siatkarzy: Ignaczak za Gack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 08:09 Dla mnie sensacją jest Jurkiewicz. Nowakowski jak dla mnie lepszy, a do tego młody więc na czwartego który i tak pewnie nie zagra byłby lepszy. Ogólnie mniej bym się bał o wynik z Nowakowskim niż z Jurkiewiczem pod siatką. Odpowiedz Link Zgłoś
hide.ovh.org Re: Sensacja w kadrze siatkarzy: Ignaczak za Gack 23.11.07, 08:42 dajmy mu szanse - niech pogra na boisku i pokaze co potrafi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharooka Sensacja w kadrze siatkarzy: Ignaczak za Gacka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.07, 08:55 Nareszcie!!...pan Gacek z zawsze wystraszonym wyrazem twarzy niech odejdzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
goglle Ja tam nie wierze pijakom. 23.11.07, 09:12 Co innego mówią a co innego robią. Co do Ignaczaka to jak było widać po zakończeniu sezonu bełtów chętnie się go pozbył. On za dużo gada a za mało słucha. W tv często śmieją się z niego mówiąc o nim "trener Ignaczak". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Ja tam nie wierze pijakom. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.07, 09:52 To mało wiesz o pijakach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4xg tylko ten Żygadło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 09:22 słaby jest chłopak:O( Lozano nie moze wynajdować tak zawodników jak Benhaker? Odpowiedz Link Zgłoś
sabaku.no.gaara Re: tylko ten Żygadło 23.11.07, 09:30 Moze i ma igla niewypazony jezyk, ale moim zdaniem technicznie jest lepszy od gacka. Poczynajac od odbioru - jest on poprostu dokladny (w przypadku gacka na 3,4 metr pilka idzie przez co ograniczaja sie kombinacje ataku). Gre w polu tez prezentuje ciekawsza. Idzie do wiekszosci pilek - u gacka wydawalo sie, ze czaem odpuszczal, kiedy uznal, ze nie podbije. Czasem jednak warto sie rzucic, a noz widelec sie podbije. Z reszta tak powinine robic i juz. Zarowno na MŚ w Japonii jak i ME w Moskwie gra Gacka mi sie nie podobala. Odpowiedz Link Zgłoś
michr Re: tylko ten Żygadło 23.11.07, 20:13 Żygadło ma bardzo mocną samoocenę. Byłem zażenowany gdy usłyszałem że dzięki niemu wzrośnie poziom PLS (w wywiadzie dla polsat sport) Jak to dobrze umieć się sprzedać.Ponoć ZAKS-a sporo zapłaciła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Gato się wyeksploatował IP: *.crowley.pl 23.11.07, 13:30 Młoda laska robi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DiPietro sensacja? do składu wraca najlepszy polski libero! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 13:58 To nie powinna być żadna sensacja; Ignaczak jest najlepszym polskim libero; Gacek na mistrzostwach świata zagrał wspaniałe zawody, ale oprócz tej imprezy, tak w lidze jak i w lidze światowej był gorszy od Ignaczaka, a występ na mistrzostwach Europy w jego wykonaniu był kompromitujący. Kolejne postawienie na niego a nie na Ignaczaka byłoby już skrajnie irytujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlazły Ze Świderskim skończy się jak zawsze IP: *.aster.pl 23.11.07, 14:10 I znowu Świderski będzie błyszczał ze słabeuszami i "zawali" każdy mecz z silną drużyną. TAK BYłO ZAWSZE, OD LAT. Trzeba być ślepym, aby tego nie widzieć. Więc o co tu q. chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 libero Re: Ze Świderskim skończy się jak zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 14:25 niektorzy z was pisza ze niemoze byc 2 libero. a dlaczego nie? przepisy mowia, ze mozna zabrac 12 zawodnikow, ale nie ma wytycznych co do tego, ilu na jakiej pozycji. moze jakis trener wziac sobie 12 rozgrywaczy, ale wtedy niebedzie mial kto atakowac, itd. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Ze Świderskim skończy się jak zawsze IP: *.acn.waw.pl 23.11.07, 17:39 Wlazły! IGNACZAK! Panie Lozano,koniec Świata. Odpowiedz Link Zgłoś