Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

5 Druzyn Masakra - klonów ciąg dalszy

05.08.03, 13:13
    witam. Chciałem zauwazyc ciąg dalszy pazerności GW co do ilosci zakładania
    kont. 5 druzyn czy to jest mądre ??? Tyle było pisania walki z klonami ,
    wyzywania i innych takich. Po co to wszystko ???? Po To by GW pozwoliło
    zrobic po 5 druzyn. Dla mnie to paranoja i smiac mi sie chce. Jestaście
    smieszni. Mam nadzieje ze ktoś poprze moje zdanie. Pozdrawiam wszystkich
    prócz pazerniaków którzy stoją za kolejnym przekretem zwanym
    Klongate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • siedla Re: 5 Druzyn Masakra - klonów ciąg dalszy 05.08.03, 13:16
        ale trzeba redakcji przyznac, ze sam zapis w regulaminie o ograniczonej ilosci
        kont jest krokiem do przodu... prawda?
        Owszem, mogloby byc tylko jedno konto, gora (!!!) dwa, ale z powodow
        przytoczonych przez Ciebie jest ich piec...
      • patrax Re: 5 Druzyn Masakra - klonów ciąg dalszy 05.08.03, 13:20
        Popieram cię Karpiu bo sam ostro w tamtym sezonie walczyłem o zlikwidowanie
        klonów równierz pod innymi nickami np. Leganc. Ale jak widać nie przynioslo to
        skutku także dałem se spokuj. I nachodzi mi się teraz jedno powiedzenie:
        "Nie możesz zwyciężyć to się przyłącz" Pozdrowienia.
        • karptychy Re: 5 Druzyn Masakra - klonów ciąg dalszy 05.08.03, 13:25
          widze ze nie tylko ja zauważyłem pazerniactwo redakcji no ale cóz mozna sie
          było tego spodziewac. Mnie to nasówa sie jedynie jedno na jezyk. To co
          prezentuje GW to nic innego jak "głupota narodu" Chcieliście dobrze ale
          zrobiliscie tez źle dzieki wam za to. Wypowiadajcie sie na ten temat!!!
          • kuti_master Re: 5 Druzyn Masakra - klonów ciąg dalszy 05.08.03, 13:27
            Dziękuje za taki zapis - ten punkt regulaminu i tak nie będzie istniał w
            rzeczywistości.
            • michalfront Re: 5 Druzyn Masakra - klonów ciąg dalszy 05.08.03, 13:31
              racja, skoro wcześniej nie dało rady dopilnować zasady "jednej drużyny" i
              niektórzy mieli po 100 drużyn , to i teraz nie da rady dopilnować, żeby nie
              przekraczali pięciu...
              pozdrawiam tych, co się do jednej ograniczali i w tej edycji też będą :)
            • karptychy Re: 5 Druzyn Masakra - klonów ciąg dalszy 05.08.03, 13:32
              kuti niestety ale masz absolutną racje :((( 5 liczba która od dzis denerwuje
              mnie najbardziej!!!!
          • mariano_italiano1 Re: 5 Druzyn Masakra - klonów ciąg dalszy 05.08.03, 13:31
            Jak nie chcesz miec 5 druzyn bo jestes zbyt leniwy rzeby je prowadzic to sobie
            zrob jedna. Jak ci sie nie podoba ze inni maja po 5 to wogole nie graj. Jedna
            druzyna to czysta loteria. Zagraj sobie w totolotka a nie w pilkarzyki.
            • siedla Re: 5 Druzyn Masakra - klonów ciąg dalszy 05.08.03, 13:35
              czlowieku!! mu tu do ciebie spokojnie, z opanowaniem, a tu sie tak indyczysz...
              napij sie melisy i napisz cos porzadnego. No, chyba, ze to, co masz na szyi ci
              raczej przeszkadza, a nie pomaga...
            • karptychy Re: 5 Druzyn Masakra - klonów ciąg dalszy 05.08.03, 13:38
              mariano_italiano1 napisał:

> Jak nie chcesz miec 5 druzyn bo jestes zbyt leniwy rzeby je prowadzic to
              sobie

To jaki jestem zostawie dla siebie a 5 druzyn rób powiedz kolegom niech też
              zrobią. Przeciez to lepsza zabawa grasz w 10tke 50 cioma druzynami , niż 5 osób
              5 druzyn

> zrob jedna. Jak ci sie nie podoba ze inni maja po 5 to wogole nie graj. Jedna
              > druzyna to czysta loteria. Zagraj sobie w totolotka a nie w pilkarzyki.

masz racje manager prawdziwy prowadzi 5 zespołów tak i wszystkie dpilnowuje po
              sam guzik. Pomysl co piszesz jesli nie znasz wartosci gry w pojedynke!!!!
            • patient Re: 5 Druzyn Masakra - klonów ciąg dalszy 05.08.03, 15:02
              mariano_italiano1 napisał:

> Jedna druzyna to czysta loteria.

hmmm... jak ktoś nie ma pojęcia o piłce to może i loteria. Jeśli ktoś się jako
              tako orientuje, to wie na kogo warto stawiać, kto jest w miarę tani w stosunku
              do tego co może zaprezentować na boisku itd itp. Wystarczy trochę wiedzy i
              logicznego myślenia. A co do ilości drużyn, to właśnie o to chodzi, że im mniej
              ich jest tym trudniejsze zadanie, większe ryzyko w podejmowaniu konkretnych
              decyzji i większa tym samym satysfakcja jak się uda. Do tego dochodzi fakt, że
              inni też by musieli bardziej ryzykować, więc szanse na dobrą pozycję wcale nie
              byłyby mniejsze.

No cóż redakcja się nie popisała. W poprzednim sezonie obiecali, że sprawę
              załatwią. Tylko dlaczego akurat 5 a nie np 3 czy 1? Poza oczywistym, że dzięki
              temu mogą się chwalić, że to najpopularniejsza gra w internecie i że założono
              tyle i tyle drużyn. Ja bym proponował wprowadzić zasadę, że jeden zawodnik nie
              może mieć mniej niż 15 drużyn. Wtedy to dobiero będzie popularna gra...
              • fruwaliks Re: 5 Druzyn Masakra - klonów ciąg dalszy 05.08.03, 19:21
                Bzdury opowiadasz. Taki przepis jest nieżyciowy i nie wprowadza w praktyce nic
                nowego. ja uważam, że regulamin powinien dopuszczać do gry tylko tych graczy,
                którzy założyli sobie minimum 50 drużyn. 5 drużyn to dobre dla jakiś amatorów a
                nie prawdziwych managerów.
      • tomala_zpr Re: 5 Druzyn Masakra - klonów ciąg dalszy 05.08.03, 13:29
        Zgadzam się z Tobą w 100% moim zdanie powinno zakładać się max 2 drużyny
        i masz rację, że 5 klubów to już wielka przesada i powinno się to zmienić liczę
        na odzew redakcji w tej sprawie.
        • siedla Re: 5 Druzyn Masakra - klonów ciąg dalszy 05.08.03, 13:31
          teraz juz nie zmienia regulaminu, bo ty i wielu innych prezesow juz go
          zaakceptoraliscie takim, jaki jest. Jednak, jezeli watek bedzie sie powtarzal i
          powtarzal i powtarzal, to moze w nastepnej edycji redakcja zrobi kolejny
          malutki kroczek...
          pozdrawiam wszystkich przeciwnikow klonuff!!

• patrax Re: 5 Druzyn Masakra - klonów ciąg dalszy 05.08.03, 13:41
        Kto zgadnie gdzie jest największy zakład opieki chronionej? Otoż odpowiedź
        jest prosta a....!!!!
      • siedla problem 05.08.03, 13:42
        doradzcie:
        mam lige prywatna - Beger Liga (do ktorej serdecznie zapraszam wszystkich
        chetnych) i jak do tej pory zapisal sie jeden klon (taki sam nick, bardzo
        podobne nazwy druzyn). czy mam go wywalic z mojej ligi?

6640036469 - Liga Fanow poslanki Reni Beger
        zapraszam!!
        • karptychy Re: problem 05.08.03, 13:45
          hehehe siedla wstapie jak bedziemy sklasyfikowani :) Pozdrowienia dla Pani
          Begier no i dla PAzerniaków z GW
        • koszemelok1 Re: problem 05.08.03, 13:47
          ktoś tam pisał do góry że mimo iż zapis jest do 5 drużyn to i tak nie bedzie to
          egzekwowane. Jeżeli dobrze pamiętam w regulaminie jest zapis ze po zgłoszeniu
          przez nas(na przykład) ,że taki delikwent istnieje i ma wiecej niż 5 drużyn
          bedą one mu wszystkie zabierane.Więc ja nie widze problemu wypatrzycie takiego
          gościa @ do gazetyt i koleś juz sobie nie pogra:)
          pozdro kosze
          • karptychy Re: problem 05.08.03, 13:52
            kosze nie chodzi w tej grze zeby oprócz robienia składu patrzec i bawic sie w
            kapusia!!!!!
            • siedla pytanie - p.III.10. regulaminu: 05.08.03, 13:55
              Niezależnie od ilości kont zarejestrowanych w Portalu, jeden użytkownik może
              zgłosić do udziału w Konkursie nie więcej niż pięć Klubów. W przypadku
              powzięcia przez Organizatora wiadomości o naruszeniu przez użytkownika zapisu
              poprzedniego zdania, Organizator usunie z Konkursu wszystkie Kluby zgłoszone
              niego do Konkursu, a uczestnik taki nie nabywa prawa do nagrody, nawet jeśli
              spełnia kryteria rozdziału V pkt. 8 niniejszego Regulaminu.

czy to cos da??
              co to znaczy: "W przypadku powzięcia przez Organizatora wiadomości..."?
              mamy sie bawic w kapusiow, czy redakcja sama bedzie probowac sprawdzac
              takowych...? w koncu to redakcja ma wglad we wszystkie nicki prezesow i we
              wszystkie nazwy druzyn...
      • rddk syzyfowa praca 05.08.03, 14:00
        Walka z klonami jest syzyfowa praca poniewaz redakcjia GW uwielbia sie szczycic
        iloscia zgloszonych druzyn, wprowadzenie ograniczenia do 5 zacheca tylko ludzi
        do twozenia wiecej niz jednej druzyny.......... Bo co moze sobie taki biedny
        prezesik pomyslec "walne se 5 druzyn skoro wiekszosc prezesow tak robi".....
        jestem za ograniczeniem do JEDNEJ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka