Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Solorz - przesadziłeś!!! List otwarty forumowiczów

22.12.01, 20:48
    Drogi Zygmuncie!
    Jako kibic piłki nożnej od wielu lat, a także jako zwykły szary człowiek,
    domagam się pokazywania meczów piłkarskiej reprezentacji Polski na mundialu w
    Korei i Japoni 2002r w telewizji otwartej niekodowanej. Oświadczam, że nie
    kupie tego Twojego zasranego (tu powinna być cenzura) dekodera świrsatu, a to
    dlatego, że jesteś krętaczem jakich mało!!! Myślisz, że naciągniesz biednych
    ludzi na jakiś tani dekoder za 900zł, a to dlatego że wszyscy tak bardzo
    kochają Polsat i Ciebie Zygmuncie (tak naprawde się nazywasz, czy tylko jest to
    przybrane imię???) i nawini kupią kawał kilkukilogramowego złomu... Mylisz
    sie!!! Nawet jeśli ten dekoder miałby odmienić moje życie, i spowodować, że
    wygrałbym w totolotka (transmitowanego przecież przez polsat) to i tak go nie
    kupie, a wiesz dlaczego?!? Dlatego żeby wam te 20mln $ przez d... (cenzura,
    sorry) wyszło!!! Nawet nie myśl, że odrobicie straty na ludziach w tak ciężkich
    czasach! Puszczę Was z torbami tak jak wizję sport, i za rok będziecie przed
    wigilą przychodzić pod drzwi mojego mieszkania po pare groszy co łaska! I co ja
    zrobie wtedy Solorz? Spuszcze na ciebie psy!!! Co panie Solorz, prezesi Polsatu
    wywierają małą presję, bo nie starcza im pewnie na żarcie? No to już twój prob,
    ja MŚ z udziałem Polski obejrze sobie gdzie indziej, nawet jeśli miałaby to być
    chińska tv. Nie w Polsacie!!! Nigdy więcej!!! Skreślam waszą stację raz na
    zawsze!!! Chyba, że pokarzesz MŚ w tv, bez dekodera!
    Mam nadzieję, że choć treść tego postu jest dość prymitywna (ale tak trzeba
    gadać z Solorzem) to poprzecie moje intencje... Pogroźić mu, za dobrze mu sie
    żyje widzocznie, a chce jeszcze lepiej naszym kosztem!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Liberał Re: Solorz - przesadziłeś!!! List otwarty forumowiczów IP: *.chello.pl 22.12.01, 21:24
        Koleś - co Ty pierdolisz ?!!! Komuna padła i teraz mamy kapitalizm ! Zapamiętaj
        to cieciu malinowy !!! Jak Cię nie stać na dekoder to spierdalaj na Kubę.
        Komuna zdechła i już nie wróci !!!
        • Gość: Piolo Re: Solorz - przesadziłeś!!! List otwarty forumowiczów IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 22.12.01, 21:36
          Taki z ciebie liberał jak z koziej dupy trąbka.
          Chuja wiesz o liberaliźmie.
          • Gość: Liberał Re: Solorz - przesadziłeś!!! List otwarty forumowiczów IP: *.chello.pl 22.12.01, 21:39
            Gość portalu: Piolo napisał(a):

> Taki z ciebie liberał jak z koziej dupy trąbka.
            > Chuja wiesz o liberaliźmie.

Piolo chuju złamany - żaden liberał nie liczy na to, że coś co kosztuje duże
            pieniądze - zostanie mu dane za darmo.
            Tylko taki ubogi śmieć jak ty żebraku. I na koniec, że by ci nie było przykro:
            Pierdol się komuchu !!!

• Gość: kezlok Re: Solorz - przesadziłeś!!! List otwarty forumowiczów IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.12.01, 21:50
              Jesieś Liberał takim samym pierdolcem jak Solorz: protstym i chamowatym, założe
              się że cie starzy za bardzo rozpieścili....
              • Gość: Liberał Re: Solorz - przesadziłeś!!! List otwarty forumowiczów IP: *.chello.pl 22.12.01, 22:02
                Gość portalu: kezlok napisał(a):

> Jesieś Liberał takim samym pierdolcem jak Solorz: protstym i chamowatym, założe
                >
                > się że cie starzy za bardzo rozpieścili....

Niezłe, niezłe. Jednak nie ci tak źle na zasiłku ?

• Gość: Piolo Re: Solorz - przesadziłeś!!! List otwarty forumowiczów IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 23.12.01, 01:02
                  Liberał, słomą jaka wyszła ci z butów, można by wykarmić zwierzatka wszystkich
                  stawianych obecnie żywych szopek.
                  Nie wiem jak ty, ale mi jakoś wydaje się logiczne że w społeczeństwie z 18%
                  bezrobociem ludzie nie chcą zapłacić 800 złotych za gówniany, przestarzały
                  dekoder by zobaczyć coś, co W ŚWIETLE PRAWA należy im się ZA DARMO...

Gówno o mnie wiesz, więc się nie mądrz.
                  Na dekoder mnie stać, ale go nie kupię, bo to polsatowskie gówno.

Mam pełny pakiet Cyfry +, a w pokoju obok ojciec ma kablówkę z ARD.
                  I nawet jak mi się, za przeproszeniem, spierdoli Cyfra, a ojcu kablówka, to
                  postawię sobie antenę na telewizorze i obejrzę wszystkie mecze w czeskiej
                  telewizji.
                  A ty możesz kupić sobie dekoder i podniecać się. Dla mnie jesteś frajerem i
                  palantem. Na ogół nawet nie podejmuję dyskusji z takimi śmieciami jak ty, ale
                  czytając co piszesz człowiek czuje, że ma do wykonania społeczną powinność.
                  • Gość: Marian Re: Solorz - przesadziłeś!!! List otwarty forumowiczów IP: *.teleaudio.com.pl 24.12.01, 09:01
                    Człowieku,
                    napisz lepiej do telewizji publicznej, aby ci dali to co w świetle prawa należy
                    ci się za darmo. Oni tracą kasę z twojego abonamentu na swoje zachcianki i
                    premie dla prezesów. A czy na kablu będą MS, pożyjemy zobaczymy.
                    Wesołych Świąt.
                    Pozdrawiam.
                • Gość: dolfuss Re: Solorz - przesadziłeś!!! List otwarty forumowiczów IP: 10.0.6.* 27.12.01, 11:02
                  Cześć wieś. No wieśniaku, jak nauczysz się pisać listy po naszemu to pogadamy.
                  A jak kapitalizm nauczył cię tylko chamówy i wieśniactwa - czytaj Polsat, to
                  masz nieźle w głowie
        • derektor Re: Solorz - przesadziłeś!!! List otwarty forumowiczów 23.12.01, 06:51
          Gość portalu: Liberał napisał(a):

> Koleś - co Ty pierdolisz ?!!! Komuna padła i teraz mamy kapitalizm ! Zapamiętaj
          >
          > to cieciu malinowy !!! Jak Cię nie stać na dekoder to spierdalaj na Kubę.
          > Komuna zdechła i już nie wróci !!!

Co wy pleciecie liberal! Komuna, kapitalizm, nie widze zwiazku. Pleciecie liberal
          takie dyrdymaly jak "zapamietaj" a nie chcecie pamietac, ze 70% spoleczenstwa
          klepie biede. Ich wszystkich chcecie liberal na Kube wyslac?! gdzie oni sie tam
          pomieszcza? Nie grzebcie liberal starych upiorow, bo to wcale nie powiedziane, ze
          cos nie wroci ( a tfu, tfu )
          PZPN, co roku dostaje jakas kwote z budzetu panstwa, wiec wszyscy jestesmy w
          jakims stopniu sponsorami reprezentacji. Gdy chce miec odrobine luksusu, to
          kupuje sobie Cyfre+ i ogladam ligii zagraniczne, natomiast reprezentacja nie
          jest, w tym sensie, towarem luksusowym jaki probuje nam wcisnac twoj guru
          kapitalizmu, p. Solorz. Tez nie kupie dekodera polshitu, nie z powodu MS, po
          prostu nie opowiada mi oferta programowa tej stacji. Mistrzostwa, tak jak Piolo,
          obejrze sobie w CTV z czeskim pilsnerkiem w reku, majac w nosie polsat i Solorza.

• Gość: zbyszko Re: Solorz - przesadziłeś!!! List otwarty forumowiczów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 13:49
          co ty pieprzysz????????

czy wiesz co to jest wolny rynek nieuku??????????????????

... na pewno nie mamy z nim do czynienian w przypadku tv

-jesteś dupa nie liberał

z poważaniem
          prawdziwy liberał:
          zbyszko
      • Gość: jojo Re: Solorz - przesadziłeś!!! List otwarty forumowiczów IP: *.proxy.aol.com 23.12.01, 05:06
        kezlok napisał(a):

> Drogi Zygmuncie!
        > Jako kibic piłki nożnej od wielu lat, a także jako zwykły szary człowiek,
        > domagam się pokazywania meczów piłkarskiej reprezentacji Polski na mundialu w
        > Korei i Japoni 2002r w telewizji otwartej niekodowanej. Oświadczam, że nie
        > kupie tego Twojego zasranego (tu powinna być cenzura) dekodera świrsatu, a to
        > dlatego, że jesteś krętaczem jakich mało!!! Myślisz, że naciągniesz biednych
        > ludzi na jakiś tani dekoder za 900zł, a to dlatego że wszyscy tak bardzo
        > kochają Polsat i Ciebie Zygmuncie (tak naprawde się nazywasz, czy tylko jest to
        >
        > przybrane imię???) i nawini kupią kawał kilkukilogramowego złomu... Mylisz
        > sie!!! Nawet jeśli ten dekoder miałby odmienić moje życie, i spowodować, że
        > wygrałbym w totolotka (transmitowanego przecież przez polsat) to i tak go nie
        > kupie, a wiesz dlaczego?!? Dlatego żeby wam te 20mln $ przez d... (cenzura,
        > sorry) wyszło!!! Nawet nie myśl, że odrobicie straty na ludziach w tak ciężkich
        >
        > czasach! Puszczę Was z torbami tak jak wizję sport, i za rok będziecie przed
        > wigilą przychodzić pod drzwi mojego mieszkania po pare groszy co łaska! I co ja
        >
        > zrobie wtedy Solorz? Spuszcze na ciebie psy!!! Co panie Solorz, prezesi Polsatu
        >
        > wywierają małą presję, bo nie starcza im pewnie na żarcie? No to już twój prob,
        >
        > ja MŚ z udziałem Polski obejrze sobie gdzie indziej, nawet jeśli miałaby to być
        >
        > chińska tv. Nie w Polsacie!!! Nigdy więcej!!! Skreślam waszą stację raz na
        > zawsze!!! Chyba, że pokarzesz MŚ w tv, bez dekodera!
        > Mam nadzieję, że choć treść tego postu jest dość prymitywna (ale tak trzeba
        > gadać z Solorzem) to poprzecie moje intencje... Pogroźić mu, za dobrze mu sie
        > żyje widzocznie, a chce jeszcze lepiej naszym kosztem!!!

jak by temu Solazowi CIA pocontki dala na proof to on pojdze do jail! jusz
        niedlogo,bo CIA wie jusz rze on jezt s tyh lodzi co one maja go na ocach dawno!!!
        • znawca Do jojo 24.12.01, 08:26
          Jojo przyznać Ci muszę, że rzadko piszesz na temat, ale jak już napiszesz to
          mucha nie siada. Znowu krótko, ale na temat i bez pierdół.
          BRAWO!!!
          Na serio
      • Gość: rob Re: Solorz - przesadziłeś!!! List otwarty forumowiczów IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 13:17
        kezlok napisał(a):

> Drogi Zygmuncie!
        > Jako kibic piłki nożnej od wielu lat, a także jako zwykły szary człowiek,
        > domagam się pokazywania meczów piłkarskiej reprezentacji Polski na mundialu w
        > Korei i Japoni 2002r w telewizji otwartej niekodowanej. Oświadczam, że nie
        > kupie tego Twojego zasranego (tu powinna być cenzura) dekodera świrsatu, a to
        > dlatego, że jesteś krętaczem jakich mało!!! Myślisz, że naciągniesz biednych
        > ludzi na jakiś tani dekoder za 900zł, a to dlatego że wszyscy tak bardzo
        > kochają Polsat i Ciebie Zygmuncie (tak naprawde się nazywasz, czy tylko jest to
        >
        > przybrane imię???) i nawini kupią kawał kilkukilogramowego złomu... Mylisz
        > sie!!! Nawet jeśli ten dekoder miałby odmienić moje życie, i spowodować, że
        > wygrałbym w totolotka (transmitowanego przecież przez polsat) to i tak go nie
        > kupie, a wiesz dlaczego?!? Dlatego żeby wam te 20mln $ przez d... (cenzura,
        > sorry) wyszło!!! Nawet nie myśl, że odrobicie straty na ludziach w tak ciężkich
        >
        > czasach! Puszczę Was z torbami tak jak wizję sport, i za rok będziecie przed
        > wigilą przychodzić pod drzwi mojego mieszkania po pare groszy co łaska! I co ja
        >
        > zrobie wtedy Solorz? Spuszcze na ciebie psy!!! Co panie Solorz, prezesi Polsatu
        >
        > wywierają małą presję, bo nie starcza im pewnie na żarcie? No to już twój prob,
        >
        > ja MŚ z udziałem Polski obejrze sobie gdzie indziej, nawet jeśli miałaby to być
        >
        > chińska tv. Nie w Polsacie!!! Nigdy więcej!!! Skreślam waszą stację raz na
        > zawsze!!! Chyba, że pokarzesz MŚ w tv, bez dekodera!
        > Mam nadzieję, że choć treść tego postu jest dość prymitywna (ale tak trzeba
        > gadać z Solorzem) to poprzecie moje intencje... Pogroźić mu, za dobrze mu sie
        > żyje widzocznie, a chce jeszcze lepiej naszym kosztem!!!

Jesteś kolejnym t gnojkiem , który uwaza ze nalezy sie za darmo i już.jezeli
        możesz skreśl sie równiez z listy klientów TP.- o jednego głupka mniej w sieci
        z korzyscia dla twej kieszenii zreszta
        • Gość: Liberał Re: Brawo Solorz ! Olewaj biedny motłoch !!!! IP: *.chello.pl 23.12.01, 13:44
          Kapitalizm to nie jest może najlepszy ustrój dla biednego motłochu, ale jest to
          najlepszy ustrój dla ludzi przedsiębiorczych, rzutkich i z kasą !

Trzeba mieć kasę, pomysł i klasę !!!
          • Gość: Marti Re: Brawo Solorz ! Olewaj biedny motłoch !!!! IP: *.net-serwis.pl 23.12.01, 13:49
            Liberał,rybi chuju,przestan pierdolic i dalej ciągnij druta Solorzowi.
          • Gość: sorry Re: Brawo Solorz ! Olewaj biedny motłoch !!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 13:57

> Kapitalizm to nie jest może najlepszy ustrój dla biednego motłochu, ale jest to
            >
            > najlepszy ustrój dla ludzi przedsiębiorczych, rzutkich i z kasą !
            >
            > Trzeba mieć kasę, pomysł i klasę !!!

Qrwa Liberał! Spod jakiego kamienia wylazłeś gnomie? Przyznać się kto znów
            odwracał kamienie?
            • Gość: Liberał Re: Brawo Solorz ! Olewaj biedny motłoch !!!! IP: *.chello.pl 23.12.01, 14:16
              Tak szczekać mi tu biedaczyny oberwane i obsrane ! Bawicie mnie do łez, biedne
              zakompleksione gnojki.
              W śmietniku możecie sobie obejrzeć ... . Jak wam śmieciarze pozwolą !!!

BRAWO SOLORZ !!! BRAWO POLSAT !!!
              • derektor Re: Olac Polshit 23.12.01, 14:36

> Tak szczekać mi tu biedaczyny oberwane i obsrane ! Bawicie mnie do łez, biedne
                > zakompleksione gnojki.
                > W śmietniku możecie sobie obejrzeć ... . Jak wam śmieciarze pozwolą !!!
                >
                > BRAWO SOLORZ !!! BRAWO POLSAT !!!

Liberal, wyscie nicka z libertalizmem pomylili! Gdzie wasza postawa tolerancji
                wobec zachowan i pogladow innych ludzi? Gdzie zgoda na roznorodnosc i pluralizm?
                Derektor uwaza, ze dyskusja z wami nie ma sensu w najmniejszym stopniu. Brednie
                opowiadacie i nie macie pojecia o czym mowicie.

• lech.niedzielski Re: Głupia sprawa, ale ... 23.12.01, 15:07
                  ... to ścierwo Liberał ma rację.
                  Kapitalizm, a zwłaszcza jego aktualnie panująca forma (zwana liberalizmem
                  gospodarczym) - to nie jest ustrój zbyt przyjazny dla szerokiej rzeszy ludzi, a
                  dokładnie konsumentów.
                  Niestety, liczy się tylko i wyłącznie kasa.

Ja jestem zwariowanym kibicem piłki nożnej, a na punkcie Polskiej Reprezentacji
                  mam całkowitego fioła.
                  I dlatego - chociaż to jak dla mnie duży wydatek - nie będę miał innego wyjścia
                  tylko zaopatrzeć się w dekoder.
                  Już dziś zapraszam do siebię moich przyjaciół (których w ogóle nie jest stać na
                  taką "fanaberię") i z nimi już przygotowywujemy się "organizacyjnie". (Urlopy,
                  kto dostarcza napoje, kto płyny, kto zapewnia ciepłe zaką.... sorry ...
                  przekąski itd.)
                  Pozdrawiam

• Gość: dolfuss Re: Brawo Solorz ! Olewaj biedny motłoch !!!! IP: 10.0.6.* 27.12.01, 11:08
                a tak na koniec to ci powiem, że prędzej zapłacę tyśiąc złotych jakiejś np
                niemieckiej telewizji niż 800 zł Polsatowi. To motłoch ogląda tą syfską
                telewizję
          • Gość: the_foe Kapitalizm? W Polsce!!! Nie rozmieszaj mnie!!! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 16:26
            Jako ekonomista smieszy mnie Twoja argumentacja. W Polsce nie ma kapitalizmu.
            Jedna trzecia gospodarki jest wciąż poza wplnym rynkiem, prócz tego 25% PKB
            podlega redystrybucji. Czy to jest kapitalizm? W kapitalizmie nie ma
            ubezpieczen społecznych, podatkow osobistych, publicznej edukacji, związków
            zawodowych, spółdzielni, itp. W polsce nie ma korporacji, nie ma oligarchów,
            parytetu złota i kontraktów produkcyjnych (poczytaj sobie o systemach
            korporacyjnych - podstawie kapitalizmu). Jesteśmy krajem o gospodarce mieszanej
            (model niemiecki). Wolnorynkowy socjalizm z częściowym udziałem państwa w życiu
            gospodarczym.
            Co do Polshitu - łamią prawo i śmieją się nam w twarz bo grozi im za to...
            500,000 zł kary. To śmiech na sali. Nawet w Stanach najpopularniejsze sporty są
            w NBC (odpowiednik naszej TVP). W Niemczech, Wlk. Brytanii, które są bardziej
            wolnorynkowe niż my, NIE MA MOŻLIWOŚCI by mecze repry nie były w TV
            ogólnodostępnej, czyli takiej, która jest nadawana naziemnie w standarcie PAL
            (to jest prawdziwa definicja!!!)
            • Gość: zbyszko Re: Kapitalizm? W Polsce!!! Nie rozmieszaj mnie!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 16:48
              nie mówiąc już o doktrynie liberalizmu

...w polsce ludzie nie mają nawet pojęcia co to jest liberalizm..... nie mówiąc
              o wprowadzaniu w życie

natomiast niedouczone głąby przylkejające sobie łatki z napisem 'liberał'
              jedynie kompromitują się, a co za tym idzie (niestety) ideologię, która nigdy
              nie urzeczywistni się w naszym polskim socjaliźmie z kapitalistyczą twarzą/maską
              • Gość: Liberał Re: Motłoch za mordę i do ziemi !!! IP: *.chello.pl 23.12.01, 18:53
                Pierdolcie się obszarpane komuszki !
                • Gość: plastic Re: Motłoch za mordę i do ziemi !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.12.01, 07:48

> Pierdolcie się obszarpane komuszki !

"L I B E R A L" !!!!!!!!!!!!!! W MORDE KOPANY SK******NU W*********J
                  Z FORUM !!!
                  POZDRO DLA WSZYSTKICH , KTORZY NIE CIERPIA :
                  1. LIBERALA
                  2. ZNAWCY !!!!!:))
                  3. I PARU INNYCH .......... NAGANIACZY TEGO ........ SOLORZA !!!!

PLASTIC

PS.
                  .......=autocenzura wypowiedzi !!!! Po co sie znizac do poziomu tego ........
                  "liberala" i reszty !!!

• Gość: KOSMALA polska pelna komuno leperow IP: *.focal-chi.corecomm.net 24.12.01, 07:56
                    za darmo,brac dostac cos wszystko dla mnie bo ja .....ja .......JA NO CO?TY
                    JESTES TYLKO GOLAS FROM POLAND PLACZEK BEZ KASY KTORY SOLORZOWI ZAGLADA JAK
                    LEPPER.NIE MASZ KASY NIE ZJESZ NIE MASZ KASY NA TV NIE ZOBACZYSZ TO BARDZO
                    PROSTE ............DLA MNIE ........NO ALE
                    TY.............HAHAHAHAHAH,DARMOZJADY PARSZYWE
                    • Gość: Liberał Re: polska pelna komuno leperow IP: *.chello.pl 24.12.01, 12:09
                      Gość portalu: KOSMALA napisał(a):

> za darmo,brac dostac cos wszystko dla mnie bo ja .....ja .......JA NO CO?TY
                      > JESTES TYLKO GOLAS FROM POLAND PLACZEK BEZ KASY KTORY SOLORZOWI ZAGLADA JAK
                      > LEPPER.NIE MASZ KASY NIE ZJESZ NIE MASZ KASY NA TV NIE ZOBACZYSZ TO BARDZO
                      > PROSTE ............DLA MNIE ........NO ALE
                      > TY.............HAHAHAHAHAH,DARMOZJADY PARSZYWE

KOSMALA ! Serdeczne pozdrowienia dla Ciebię. Olewajmy ten motłoch !
                • Gość: DSD Liberal! Wytlumacze Ci cos: IP: 212.33.88.* 28.12.01, 15:53
                  Napisałes m.in.:
                  > Motłoch za mordę i do ziemi !!!
                  > Pierdolcie się obszarpane komuszki !

A nieco wczesniej wspominales, ze kapitalizm jest dla ludzi z klasa. Wiec tlumacze: nie traktuj tej klasy
                  tak doslownie. Tu nie chodzi o skonczenie jednej klasy podstawowki :-)))

A 'klasa' Polsatu ma wiecej wspolnego z PRLem niz z nowoczesnym kapitalizmem.

• pc Re: Kapitalizm? W Polsce!!! Nie rozmieszaj mnie!!! 27.12.01, 09:46
                Gość portalu: zbyszko napisał(a):

> natomiast niedouczone głąby przylkejające sobie łatki z napisem 'liberał'
                > jedynie kompromitują się, a co za tym idzie (niestety) ideologię, która nigdy
                > nie urzeczywistni się w naszym polskim socjaliźmie z kapitalistyczą twarzą/mask
                > ą

próbują chyba kompromitować - to takie dziecinne myślenie: wejdzie taki z
                ksywką "Liberał", powyzywa innych i myśli "ale narobiłem syfu tym liberałom!
                {ksiądz prowadzący/towarzysz przewodniczący*} byłby ze mnie dumny". Myślę, że
                jednak należy IGNOROWAĆ popisy mniej lub bardziej sprawnych intelektualnie
                prowokatorów. Tylko w taki sposób możemy im "dokopać"

Pozdr.

* - niepotrzebne skreślić
                • znawca Re: do pc 27.12.01, 10:10
                  pc napisał(a):

> Myślę, że
                  > jednak należy IGNOROWAĆ popisy mniej lub bardziej sprawnych intelektualnie
                  > prowokatorów. Tylko w taki sposób możemy im "dokopać"
                  >
                  > Pozdr.

Coraz gorzej panie pc. Nie dość, że w ostatnim czasie twoje wpisy ograniczają się
                  do wątków antypolsatowskich, to jeszcze na okrągło odpisujesz różnym
                  prowokatorom, że nie powinno się im odpisywać. Za dużo się zjadło w Swiętai teraz
                  ciężej się myśli.
                  Liczę na szybki powrót do formy i pozdrawiam

• Gość: dolfuss Re: Brawo Solorz ! Olewaj biedny motłoch !!!! IP: 10.0.6.* 27.12.01, 11:05
            ty nie jesteś motłoch ty jesteś biznesmen z gnojówki
      • marekrz Re: Solorz - przesadziłeś!!! List otwarty forumowiczów 27.12.01, 13:24
        Facet, czepiasz się Solorza o dekoder, ale TVP też jest płatne - vide abonament.
        Prawda jest taka, że TVP nie potrafi się rządzić. Zamawiają jakieś denne
        kabareciki u Olgi Lipińskiej, których nikt nie ogląda - służą tylko bieżącej
        walce politycznej. Nie stać ich na wykupienie transmisji - trudno, niech kupi
        ta telewizja, która potrafi lepiej inwestować. Najwyższy czas, żeby TVP
        zbankrutowała, zrobi się więcej miejsca w eterze dla poważnej telewizji.
        • antoni.goczal Re: Solorz - przesadziłeś!!! List otwarty forumowiczów 27.12.01, 13:42
          marekrz napisał(a):

> Facet, czepiasz się Solorza o dekoder, ale TVP też jest płatne - vide abonament
          > .
          > Prawda jest taka, że TVP nie potrafi się rządzić. Zamawiają jakieś denne
          > kabareciki u Olgi Lipińskiej, których nikt nie ogląda - służą tylko bieżącej
          > walce politycznej. Nie stać ich na wykupienie transmisji - trudno, niech kupi
          > ta telewizja, która potrafi lepiej inwestować. Najwyższy czas, żeby TVP
          > zbankrutowała, zrobi się więcej miejsca w eterze dla poważnej telewizji.

Tak, tak. " ...jakieś denne kabareciki u Olgi Lipińskiej, których nikt nie
          ogląda ... ".
          Syneczku, te kabareciki są zbyt skomplikowane jak na Twoją główkę. Słuchaj tylko
          o. Muchomorka w Radiu Maryja !!!

• marekrz Re: Solorz - przesadziłeś!!! List otwarty forumowiczów 27.12.01, 15:20
            Ja w przeciwieństwie do ciebie - biedny otumaniony szarczaku - rozumiem o co
            chodzi. Gdybyś wiedział o co chodzi - też byś tego nie oglądał.
        • Gość: dolfuss Re: Solorz - przesadziłeś!!! List otwarty forumowiczów IP: 10.0.6.* 27.12.01, 15:03
          marekrz napisał(a):

> Facet, czepiasz się Solorza o dekoder, ale TVP też jest płatne - vide abonament
          > .
          > Prawda jest taka, że TVP nie potrafi się rządzić. Zamawiają jakieś denne
          > kabareciki u Olgi Lipińskiej, których nikt nie ogląda - służą tylko bieżącej
          > walce politycznej. Nie stać ich na wykupienie transmisji - trudno, niech kupi
          > ta telewizja, która potrafi lepiej inwestować. Najwyższy czas, żeby TVP
          > zbankrutowała, zrobi się więcej miejsca w eterze dla poważnej telewizji.

wybacz, że się czepiam. Że niby Polsat jako telewizja bigbraderowców, gadiatorów
          jakichś łysych itd. jest telewizją poważną - przyszłości? Wieśnacka kicha?!
          Wiesz co- czepiam się Solarza nie tylko o dekoder, choć to mnie teraz drażni. Ale
          wiem że ma on już teraz sporo kłopotów i chce po mistrzostwach zamknąć Polsat
          Sport. To mnie cieszy- mniej kiły w naszym eterze. TVP pobiera opłaty i nie jest
          w związku z tym telewizją pbliczną (co usiłuje nam wciskać) ale komercyjną. To
          jednaki nie zmienia mojego podejścia do Polsatu. Powiem jeszcze raz - wolę
          zapłacić jakiejś zachodniej stacji i tak oglądać mistrzostwa.A jak nie to
          pozostaje mi radio.
          • Gość: dolfuss Do Liberała(??) i jego kolegów IP: 10.0.6.* 27.12.01, 15:08
            I dodam jeszcze, że kasę mam i zapłacę za oglądanie mistrzostw ...innej
            telewizji
            • Gość: marekrz Re: Do Liberała(??) i jego kolegów IP: *.waw.cdp.pl 27.12.01, 15:23
              Twoja kasa - Twój wybór. Ja zamierzam oglądać mistorzostwa w Eurosporcie (jak
              je tam pokażą).
              • Gość: tiges Re: Do Liberała(??) i jego kolegów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.01, 03:07
                Ale wiesniactwo tu zaglada. dla nich "nie kupie durnego dekodera"="nie mam
                kasy" ... buahahahaha ... niech lepiej wezma bejzbola i sie po glowie powala w
                nowym dresiku adidaska. Ja tez nie mam zamiaru tego syfu kupowac i to nie
                dlatego ze nie mam kasy, ale dlatego ze polshit obraza moja inteligencje
                durnymi programami.

Co do liberalow :P kapitalizm to jest wybor. ja nie kupie durnego dekodera i
                obejrze mistrzostwa na eurosporcie i w czeskiej tv. Bede mial w kieszeni 600,
                ktore mozna zaiwestowac :D (albo wydac na panienki jak ktos lubi), a nie
                wypychac zlodziejom kieszenie ...
      • Gość: Bzyk Re: Czemu Mercedes nie rozdaje za darmo aut. IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.01, 14:38
        Czemu merc albo inna firma nie rozdaje za darmo aut , tylu ludzi na nie niestać
        i nikt nie protestuje. Czep się lepiej TVP bo dała dupy i jak zwykle wszyscy są
        winni tylko nie gadające głowy które siedzą tam od lat i pierdolą głupoty (tak
        wygląda każdy program sportowy w TVP). Polsat to stacja komercyjna i może
        robic co chce bo robi to za własną kasę.
        • Gość: Crotalus Re: Czemu Mercedes nie rozdaje za darmo aut. IP: 157.25.121.* 28.12.01, 15:17
          Gość portalu: Bzyk napisał(a):

> Czemu merc albo inna firma nie rozdaje za darmo aut , tylu ludzi na nie niestać
          >
          > i nikt nie protestuje. Czep się lepiej TVP bo dała dupy i jak zwykle wszyscy są
          >
          > winni tylko nie gadające głowy które siedzą tam od lat i pierdolą głupoty (tak
          > wygląda każdy program sportowy w TVP). Polsat to stacja komercyjna i może
          > robic co chce bo robi to za własną kasę.

Czy wy kurwa mać nie jesteście w stanie zrozumieć. Polszmat nie może robić co
          chce. Nie może handlować Reprezentacją Polski. To tak jak by handlować flagą, czy
          hymnem. Nie wszystkim można handlować. A może zaiks będzie brał coś za
          odśpiewanie hymnu?
          • Gość: piotr pilka dla wszystkich IP: *.g1.pl 31.12.01, 12:53
            ogladalem ostatnie mistrzostwa bedac w itali,inie bylo by stacji tv.wloskiej w
            ktorej nie bylo by transmisi.naogladalem sie do woli,o dowolnej porze dnia,i
            nniiee zaplacilem ani grosza.ogladalem bodajze tylko wtrzech stacjach,a moglem
            ww jeszcze innych.pytanie czy wszystkie stacje bylo stac na tamye
            mistrzostwa,tak jak tylko w polsce-polsat.oczywiscie ze nie kupie dekodera bo
            jak na warunki polskie to zdziierstwo.mam pakiet i chyba bylo ciezko zakodowac
            wszystkie stacje.doszukalem sie ze tylko portugalia-polska moze byc poza
            zasiegiem ,mojego pakietu.wiecie otym ze polsat pokazuje totka za darmo ,a czy
            wiecie ze czas okolo transmisyjny ma dla siebi,i ze totek musi wybierac tych
            reklamodawcow ktprych wskarze im polsat.i polsat zarobil 20mln.zl.to rozumie to
            jest biznes.pzpn nie jest bez winy.bo schowal glowe w snieg.pozrowienia dla
            wszystkich ktozy obejza mistrzostwa poza polsatem i czesc.
          • marekrz Re: Czemu Mercedes nie rozdaje za darmo aut. 31.12.01, 16:16
            Rozumiem, że sponsoring także jest zabroniony?

Człowieku na jakim świecie ty żyjesz? Ten cały sport-partyjotyzm to tylko
            przyprawa do biznesu jakim jest sport. Ci ludzie po prostu zarabiają na chleb -
            sportowcy, działacze i media, które mają od tego swoją działkę. A jak polska
            reprezentacja pojedzie po kwalifikacjach do domu, to nie będzie to tragedia
            narodowa, tylko tragedia dla piłkarzy, którzy nie dostaną extra premii. I tak
            ma być!
            • Gość: piotr Re: Czemu Mercedes nie rozdaje za darmo aut. IP: *.g1.pl 01.01.02, 20:40
              kto ci powiedzial ,ze jestem przeciw sponsoringowi.mercedesy-jako-
              lapowki.patryiotyzm jest dobry wtedy gdy jest wojna.lapowka nie jest rzecz
              ktora dany przedsiebiorca,produkuje np;zegarek,pierscionek,rower,i np;samochod
              np;mercedes.
          • Gość: Bzyk Re: Czemu Mercedes nie rozdaje za darmo aut. IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 13:21
            Ale ktoś to sprzedał, kase wzioł a teraz winni ci co kupili.
            Jak ktoś kupi smochód i się okaże kradziony to powinien iść do więzienia
            zamiast złodzieja "kurwa mać". Nie popieram polsatu ale jest w tym kraju kilka
            instytucji które są za to odpowiedzialne i jakoś ich nikt nie atakuje a oni
            bawią się dobrze za kasę podatników. Czepiajcie się tych co sprzedali. A
            Solorz może się złamie bo jak nie to będzie wrogiem publicznym numer jeden. Ja
            i tak mam tylko TVP to napewno nie zobaczę. Na pohybel KRRiT !!!
      • Gość: Reporter Solorz - pusci IP: *.utfors.se 02.01.02, 04:59
        Solorz pusci mecze Polakow niekodowane. Ale nie moze tego teraz powiedziec bo
        ludzie nie kupia dekoderow. Powie to dopiero 'za piec dwunasta'. Pusci , ale
        tylko mecze Polakow.
        A swoja droga to TVP tez sie odciela na Polsacie i od 27/12 2001 TVP nie jest
        nadawana przez dekoder Polsatu. TVP zabronila rozprowadzac swoje programy przez
        Polsat.
        • Gość: nieślubn Re: Solorz - pusci IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 02.01.02, 15:16

Jestem nieślubnym synem mojego ojca magnata POLSATU. Tatuś powiedział mi na
          ucho, że mecze Polaków puści za friko. Chodzi teraz tylko o wywołanie szumu w
          mediach. Może uda się sprzedać dwa dodatkowe dekodery szmery. Pozdrawiam
          wszystkich antypolsatowców!
      • dawidb Re: Solorz - przesadziłeś!!! List otwarty forumowiczów 04.01.02, 13:26
        Jestem za!!!
        To co robi Solorz to już czysta przesada! Chce tylko zgarnac kase bo ma
        wylaczne prawa do transmisji i myśli ze moze co mu sie zywnie podoba.
        pozdrawiam;)
        • Gość: Adam PUBY HILFE !!! IP: 10.10.99.* 04.01.02, 19:17
          Zwracam się z gorącym apelem do wszystkich kibiców: zacznijmy
          lobbować
          > > transmisje z MŚ'2002 w pubach !!! Wystarczy jeden dekoder - o zyskach
          > pubów
          > > nie będę wspominał - wprawdzie pora nieciekawa (12-14.00), ale i tak
          > mamy
          > > przecież pracujących o różnych godzinach (ja sam), uczniów, studentów
          i
          > -
          > > niestety - bezrobotnych. Stwórzmy piękny, tani i łatwodostępny
          spektakl
          > dla
          > > prawdziwych fanów futbolu.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka