Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Justyna Kowalczyk na 10 km ósma

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 14:03
    Słabo. Liczyłem na więcej ale widać poprawienie stylu dowolnego odbiło się na klasycznym.
    Obserwuj wątek
      • Gość: martinez Re: Justyna Kowalczyk na 10 km ósma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.08, 15:11
        mam nadzieję, że ten "kryzys" - bo tak chyba można nazwać ten wynik - był
        jednodniowy i od jutra Justyna zadziwi nas znowu miejscem na podium
      • Gość: KIBICE Z ISTEBNEJ Justyna Kowalczyk na 10 km ósma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.08, 15:40
        Było wspaniale!!! Justyna jest mocna i waleczna. Największe sukcesy
        jeszcze przed Nią. Kochamy ją mocno i trzymamy kciuki
      • Gość: młoda biegaczka Justyna Kowalczyk na 10 km ósma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.08, 15:45
        8 MIEJSCE TO NIE KRYZYS!!! To bardzo dobry wynik!!
        • Gość: nedops Re: Justyna Kowalczyk na 10 km ósma IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.08, 15:57
          jaki kryzys,jaki słabszy występ??
          wczoraj była 9 w swoim biegu,dziś ósma
          wczoraj ja wszedzie chwalono,dziś wszedzie sie gani
          jedyna różnica to sposob rozegrania biegu,po dzisiejszym jest ciągle 3 w
          generalnej,więc był to kolejny bardzo dobry start,jak nie zawali sprintu powinno
          być podium :)
          • Gość: Darek Re: Justyna Kowalczyk na 10 km ósma IP: *.centertel.pl 02.01.08, 17:13
            wczoraj była 9 w swoim biegu,dziś ósma

Wczoraj 9-ta? Widziałem na własne oczy była 3-cia.
            Jest również trzecia w klasyfikacji generalnej, gdyby to
            dotyczyło Małysza tylko ta informacja byłaby w tytule.
            • Gość: nedops Re: Justyna Kowalczyk na 10 km ósma IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.08, 17:23
              trzecia przybiegła na mete,ale czas biegu miała dziewiąty,wyniki na oficjalce
              imprezy
              • Gość: Darek Re: Justyna Kowalczyk na 10 km ósma IP: *.centertel.pl 02.01.08, 22:27
                trzecia przybiegła na mete,ale czas biegu miała dziewiąty,wyniki na
                oficjalce
                imprezy

No tak, Ty jesteś jeszcze "gorszy" niż GW, była trzecia ale
                naprawdę 9-ta?! Po każdym dniu bo wyniki są sumaryczne jest
                trzecia!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka