Gość: gucio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 14:03 Słabo. Liczyłem na więcej ale widać poprawienie stylu dowolnego odbiło się na klasycznym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martinez Re: Justyna Kowalczyk na 10 km ósma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.08, 15:11 mam nadzieję, że ten "kryzys" - bo tak chyba można nazwać ten wynik - był jednodniowy i od jutra Justyna zadziwi nas znowu miejscem na podium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBICE Z ISTEBNEJ Justyna Kowalczyk na 10 km ósma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.08, 15:40 Było wspaniale!!! Justyna jest mocna i waleczna. Największe sukcesy jeszcze przed Nią. Kochamy ją mocno i trzymamy kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda biegaczka Justyna Kowalczyk na 10 km ósma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.08, 15:45 8 MIEJSCE TO NIE KRYZYS!!! To bardzo dobry wynik!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nedops Re: Justyna Kowalczyk na 10 km ósma IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.08, 15:57 jaki kryzys,jaki słabszy występ?? wczoraj była 9 w swoim biegu,dziś ósma wczoraj ja wszedzie chwalono,dziś wszedzie sie gani jedyna różnica to sposob rozegrania biegu,po dzisiejszym jest ciągle 3 w generalnej,więc był to kolejny bardzo dobry start,jak nie zawali sprintu powinno być podium :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Justyna Kowalczyk na 10 km ósma IP: *.centertel.pl 02.01.08, 17:13 wczoraj była 9 w swoim biegu,dziś ósma Wczoraj 9-ta? Widziałem na własne oczy była 3-cia. Jest również trzecia w klasyfikacji generalnej, gdyby to dotyczyło Małysza tylko ta informacja byłaby w tytule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nedops Re: Justyna Kowalczyk na 10 km ósma IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.08, 17:23 trzecia przybiegła na mete,ale czas biegu miała dziewiąty,wyniki na oficjalce imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Justyna Kowalczyk na 10 km ósma IP: *.centertel.pl 02.01.08, 22:27 trzecia przybiegła na mete,ale czas biegu miała dziewiąty,wyniki na oficjalce imprezy No tak, Ty jesteś jeszcze "gorszy" niż GW, była trzecia ale naprawdę 9-ta?! Po każdym dniu bo wyniki są sumaryczne jest trzecia!!! Odpowiedz Link Zgłoś