Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 13:01
    Po postawie zawodnikow jaka zaprezentowali podczas meczu z Notecia mozna bylo
    odniesc wrazenie, ze bardziej niz kibice dymisji trenera zadali... zawodnicy.
    Zupelny brak wiary w zwyciestwo, zero mobilizacji, jakby juz na samym starcie
    chcieli przegrac i tym samym pozegnac sie z trenerem Totem. Jesli przypatrzec
    sie jednak historii wystepow Anwilu w ekstraklasie, a szczegolnie ostatnim
    kilku sezonom to mozna dopatrzec sie pewnej prawidlowosci. Otoz zawsze,
    najwczesniej na swieta, miala miejsce zmiana szkoleniowca. Tak bylo w przypadku
    Kijewskiego, ktorego zastapil Jusup, potem Jusupa Tot, no i teras kolej na
    nastepnego... Wydaje mi sie jednak, ze ta zmiana nic nie przyniesie, oprocz jak
    wszyscy sie juz do tego przyzwyczailismy, srebrnego medalu(dobrze by bylo).
    Moze jednak doswiadczenie z ubieglych lat wreszcie zostanie wziete pod uwage i
    siegnie sie nieco glebiej, nizeli do lawki trenerskiej i przypatrzy
    kierownictwu druzyny, gdzie moim zdaniem wlasnie tkwi problem. Zatrudnienie
    znakomitego fachowca jakim jest pan Tot, wysmienici gracze podkoszowi jakimi sa
    Silobad i Andruszka i wreszcie najlepszy stszelec za linii 6,25, na ktorym
    zawsze mozna polegac i ktory zawsze wlozy maksimum trudu, aby druzyna wyszua
    obronna reka z kazdej potyczki(mysle tu o Nordgaardzie) to chyba zasluga pana
    Polatowskiego. Prawdopodobnie, to co napisalem nikogo nie wzruszy i nic nie
    zmieni, jednak nie moge siedziec bezczynnie i patrzec juz na to, co dzieje sie
    z moja ukochana druzyna.
    Obserwuj wątek
      • observer Re: Anwil... 23.12.01, 16:46
        Niestety nie jestem w temacie .
        • Gość: fan Re: Anwil... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 19:24
          Módl się chłopie o srebrny medal, bo Sopot wam drepcze po piętach. A właściwie
          to jest przed wami.
          Pozdr. CPWCS
          • xx1 Re: Anwil... 24.12.01, 12:54
            A jak sobie wyobrażaliście Gre pomieszania z poplątaniem(kto to widział żeby
            nawet wśród najlepszych zespołów europy 90%składu to byli obcokrajowcy z różnych
            krajów, sam Prawica czuje sie jak obcokrajowiec), taki skład w pewnym sensie
            przynosi nam wstyd w Europie. Czemu? A co może sobie pomyśleć np Niemiecki kibic,
            jak widzi skład czołowej "Polskiej" drużyny? Że w Polsce nie ma koszykarzy(swoją
            drogą w Niemczech też, jak w reprezentacji grają obcokrajowcy(Bradley Okujala
            Pesic), ale w innych krajach, najazd obcokrajowców, ma umiar. Ba! Na Litwie
            głównie są mniejszoscią w drużynie, a są to zazwyczaj Rosjanie, Białorusini,
            Łotysze, i Estończycy, więc łatwo sie dogadać. I co? Litwa ma Olimpijski brąz, a
            Żalgiris Kowno i Litevious Rytas, są wg mnie lepsi od Polskich drużyn.
            Dlatego, działacze! Opamiętajcie sie, bo Kiedys wielkim wydarzeniem będzie
            obecnośc Polskiego koszykarza w Finale Mistrostw. A Reprezentacja...... wole
            nawet nie myśleć o tym....
            • Gość: xx Re: Anwil... IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 17:17

A jak sobie wyobrażaliście Gre pomieszania z poplątaniem(kto to widział żeby
              nawet wśród najlepszych zespołów europy 90%składu to byli obcokrajowcy z różnych
              krajów, sam Prawica czuje sie jak obcokrajowiec), taki skład w pewnym sensie
              przynosi nam wstyd w Europie. Czemu? A co może sobie pomyśleć np Niemiecki
              kibic, jak widzi skład czołowej "Polskiej" drużyny? Że w Polsce nie ma
              koszykarzy.Swoją drogą w Niemczech też, jak w reprezentacji grają obcokrajowcy
              (Bradley Okujala Pesic), ale w innych krajach, najazd obcokrajowców, ma umiar.
              Ba! Na Litwie głównie są mniejszoscią w drużynie, a są to zazwyczaj Rosjanie,
              Białorusini, Łotysze, i Estończycy, więc łatwo sie dogadać. I co? Litwa ma
              Olimpijski brąz, a Żalgiris Kowno i Litevious Rytas, są wg mnie lepsi od Polskich
              drużyn. Dlatego, działacze! Opamiętajcie sie, bo Kiedys wielkim wydarzeniem
              będzie obecnośc Polskiego koszykarza w Finale Mistrostw. A Reprezentacja......
              wole nawet nie myśleć o tym....

od xx-Udzieliła mi się świąteczna atmosfera i nie zauważyłem błędu, sorry.
              pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka