Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SOLORZ JEST O.K.

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.12.01, 13:05
    Chcieliście wyjść z komuny?
    Chcieliście kapitalizmu?
    No to mamy i bardzo dobrze.
    Solorz miał nosa kiedy kupił prawa.
    Trochę przepłacił...racja
    A na forum aż furczy. Tak łatwo was wyprowadzić z równowagi. (ZNAWCA to lubi)
    A Solorz jest biznesmenem, a nie samarytaninem. I to dobrym biznesmenem.

i...
    Ja nie płacę abonamentu RTV i zbieram na dekoder.....
    A wy sobie mozecie biadolic,
    i obudzić się z ręką w nocniku.
    Amen
    Obserwuj wątek
      • Gość: Piolo Re: SOLORZ JEST O.K. IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 24.12.01, 19:54
        Aż mi wstyd że jesteś z Wrocławia. Jak nie płacisz abonamentu to nie wolno ci
        oglądać telewizji. Abonament jest opłatą nie za oglądanie TVP ale za używanie
        odbiornika telewizyjnego.
        Żebyś się przypadkiem sam nie obudził z ręką w nocniku.
        • Gość: df Re: SOLORZ JEST O.K. IP: *.acn.waw.pl 24.12.01, 20:51
          Kolaga który założył ten wątek niech zamknie psi pysk. Kapitalizm nie na tym
          polega, że w chamski sposób omija się prawo, dobre obyczaje i temu podobne
          rzeczy
        • Gość: Sędzia Re: SOLORZ JEST O.K. IP: *.chello.pl 25.12.01, 13:05
          Gość portalu: Piolo napisał(a):

> Aż mi wstyd że jesteś z Wrocławia. Jak nie płacisz abonamentu to nie wolno ci
          > oglądać telewizji. Abonament jest opłatą nie za oglądanie TVP ale za używanie
          > odbiornika telewizyjnego.
          > Żebyś się przypadkiem sam nie obudził z ręką w nocniku.

niezależnie od tego, że jestem wkurwiony na polsat to uwagę moją przyciągnęło
          Twoje stwierdzenie o abonamencie. Otóż w Polsce obowiązuje zasada, iz każdy
          podatek (a takim jest abonament) musi być wprowadzony i okreslany USTAWOWO. A w
          Polsce robi się to za pomocą rozporządzeń odpowiedniego ministra albo zarządzenia
          KRRiTv to niestety Ci ludzie którzy płacą dają się robić w balona......
          • Gość: the_foe Re: SOLORZ JEST O.K. IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.01, 17:48
            I tu sie mylisz, oplata za posiadanie tV jest na mocy ustawy,m jedynie kwota i
            sposob pobrania jest na mocy rozporzadzenia
        • Gość: SMITH BRAWO POLSAT! IP: *.focal-chi.corecomm.net 25.12.01, 17:54
          adres: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl

--------------------------------------------------------------------------------
          JUZ SAM SERWIS INTERNETOWY MOWI ZA WAS JAKIE MACIE PODEJSCIE DO TEMATU!BRAWO
          SOLORZ.............NIEROBY DO ROBOTY ZBIERAC NA TRANSMISJE O I JUZ!
      • Gość: wojtek Re: SOLORZ JEST O.K. IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 21:04
        > Chcieliście wyjść z komuny?

chłopczyku,my dalej mamy komune tylko nazywa się teraz socjalademokracją

> Solorz miał nosa kiedy kupił prawa.
        > Trochę przepłacił...racja

pewnie go tak krew zalewa bo inne telewizje będą miały w pasmie ogólnodostepnym

> A na forum aż furczy. Tak łatwo was wyprowadzić z równowagi.

Stary to drobnostka,chce nam się odebrać MŚ,przeciez to nie ma żadnego znaczenia

> A Solorz jest biznesmenem, a nie samarytaninem. I to dobrym biznesmenem.

Solorz to pierdolony cinkciarz o nazwisku KROK,jego droga do pieniędzy była
        bardzo mglista na początku

> Ja nie płacę abonamentu RTV i zbieram na dekoder.....

krzyżyk na drogę

> i obudzić się z ręką w nocniku.

Ty się obudzisz spocony w srodku nocy z palcem w dupie obok swojego dekodera bo
        sie okaże że ludzi ogladają mecze za friko zgodnie z przepisami FIFA
        • Gość: PEYOTL ŻARTOWAŁEM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.12.01, 00:56
          • Gość: Liberał Re: Brawo Solorz ! Olewaj biedny motłoch !!!! IP: *.chello.pl 25.12.01, 13:29
            wojtek ! - Dla takich pierdolonych komuchów jak ty to szkoda nawet I. Programu
            TV. Zresztą jesteś za biedny, żeby nawet to badziewie oglądać. (Chyba, że na
            dworcu kolejowym - tam jest twoje miejsce. Smacznego !).
            • p8 Re: Brawo Solorz ! Olewaj biedny motłoch !!!! 25.12.01, 13:56
              Gość portalu: Liberał napisał(a):

> wojtek ! - Dla takich pierdolonych komuchów jak ty to szkoda nawet I. Programu
              > TV. Zresztą jesteś za biedny, żeby nawet to badziewie oglądać. (Chyba, że na
              > dworcu kolejowym - tam jest twoje miejsce. Smacznego !).

Ty pseudo-liberalno sadmoasochistyczny odchodzie pawiana!!!
              Wracaj do swojego Panaszewa i czekaj na wezwanie Leppera,
              a wtedy sztachetę w dłoń i na blokadę.

panBozia
      • p8 Re: SOLORZ JEST O.K. 25.12.01, 13:53

> Ja nie płacę abonamentu RTV i zbieram na dekoder.....

Tylko módl się żeby ci go dostarczyli na czas, bo realizacja zamówienia
        trwa 0d 9 miesięcy do roku.

panBozia
        • Gość: Liberał Re: SOLORZ JEST O.K. IP: *.chello.pl 25.12.01, 14:44
          p8 napisał(a):

>
          > > Ja nie płacę abonamentu RTV i zbieram na dekoder.....
          >
          > Tylko módl się żeby ci go dostarczyli na czas, bo realizacja zamówienia
          > trwa 0d 9 miesięcy do roku.
          >

Zamknij ryja obszarpana komunistyczna gnido !
          > panBozia

• lech.niedzielski Re: SOLORZ JEST O.K. 25.12.01, 17:36

> p8 napisał(a):
            >
            > >
            > > > Ja nie płacę abonamentu RTV i zbieram na dekoder.....
            > >
            > > Tylko módl się żeby ci go dostarczyli na czas, bo realizacja zamówienia
            > > trwa 0d 9 miesięcy do roku.
            > >
            >
            > Zamknij ryja obszarpana komunistyczna gnido !
            > > panBozia
            >

????
            • Gość: Piolo Re: SOLORZ JEST O.K. IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 25.12.01, 19:13
              Kolega SMITH natężył szare komórki i wystukał:

>adres: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl
              >-------------------------------------------------------------------------------
              >JUZ SAM SERWIS INTERNETOWY MOWI ZA WAS JAKIE MACIE PODEJSCIE DO TEMATU!BRAWO
              >SOLORZ.............NIEROBY DO ROBOTY ZBIERAC NA TRANSMISJE O I JUZ!

Kolega Liberał wspiąwszy się swoje intelektualne wyżyny stwierdził:

> Dla takich pierdolonych komuchów jak ty to szkoda nawet I. Programu
              > TV. Zresztą jesteś za biedny, żeby nawet to badziewie oglądać. (Chyba, że na
              > dworcu kolejowym - tam jest twoje miejsce. Smacznego !).

Widać, że koledzy nie do końca nas zrozumieli...

Zrezygnowałem z połączenia przez modem w TP S.A. i założyłem sobie stałe łącze
              1Mb/s. Podłączyła mnie właśnie firma Provider.
              Rozumiem, że to, że płacę niewiele (49zł/m-c), to dla Smitha źle.
              Smith na pewno wykupiłby stałe łącze w Tepsie za 160zł.
              Staram się wybierać dobrą jakość za dobrą cenę.
              Dlatego też wybrałem Cyfrę +, gdzie są dobre filmy (bez 129 bloków reklam), a
              transmisje sportowe stoją na najwyższym poziomie. Za nic w swiecie nie kupię
              gównianego, polsatowskiego dekodera, bo jest sprzęt przestarzały, Polsat
              ogladam z kablówki, a gówniany Polsat Sport, który i tak zdechnie, mnie nie
              interesuje. A poziom transmisji z mistrzostw już możemy sobie wyobrazić, bo
              widzieliśmy transmisję z losowania grup. Ale aby to dostrzc nalezy prezentować
              nieco wyższy poziom inteligencji...
              Myślę, że to logiczne.
              Dlatego nie zgadzam się z niektórymi przedmówcami i uważam, że
              nazywanie "pierdolonym komuchem" jesy nie na miejscu.
      • Gość: Krzysiek nie słuchajcie tego "Liberała". To żebrak i biedak IP: *.the-web-host.com 25.12.01, 19:31
        Olać tego "Liberała". Jest to biedak używający najtańszego łącza z
        kablówki "Chello". Nie stać go na porządne łącze do internetu, dlatego uważam
        że to jakiś zakompleksiony ŻEBRAK chce pod przykrywką anonimowości się
        dowartościować jako niby "kapitalista".

Krzysiek - Kapitalista
        ps: Liberale, jeżeli się mylę to podaj firmę w jakiej pracujesz i stanowisko, a
        także zarobki. Ja dokonam wywiadu środowiskowego i zweryfikuję to. Bo
        oczywiście mogę się mylić!
      • Gość: PEYOTL ++++++++++++++++++++++++++++++ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.12.01, 21:31
        I nawet jak Solorz pokaże mecze Polaków i finał w Polsacie, to ja i tak jestem
        tak głodny tych mistrzostw, że muszę obejrzeć 90% meczów i to nie na jakiejś
        tam pepickiej czy goebelsowskiej stacji ale na polskim kanale z polskim
        komentarzem. I zaplace tych kilkaset zł, i chuj mnie to obchodzi że przepłacę.
        Nasz kraj wytresował mnie do placenia akcyz, vatow, wiec ta drobna sumka za
        TAAAAAAKĄ przyjemność.....
        ARgentyna-ANglia............
        Nigeria-Argentyna......
        Francja-Dania......
        Włochy-Chorwacja........
        a potem......hmmmmmmmm
        • keracz Re: ++++++++++++++++++++++++++++++ 26.12.01, 00:52
          Nie lubie rozmow na temat pieniedzy. Zdaje sobie sprawe, jak duzo ludzi w
          Polsce ma problemy finansowe, tym bardziej jest mi przykro gdy slucham, czy
          ogladam w TV rodziny klepiace potworna biede. Przekazywanie pieniedzy na czele
          dobroczynne, lub opieka nad jakas rodzina, w moim przypadku sumienia nie ucisza.
          Jestem w komfortowej sytuacji, kilka lat temu pieniadze spadly na mnie gdy tego
          sie w najmniejszym stopniu spowiedziewalem. Lecz nie ma nic za darmo, przez to
          stracilem bardzo wazna mi osobe w moim zyciu. Osobe z ktora bylem bardzo
          emocjonalnie zwiazany. W tej chwili jestem czlowiekiem bardzo majetnym, stac
          mnie naprawde na bardzo wiele. Dlatego dziwia mnie wypowiedzi osob ( swiadczace
          o ich bogactwie ) ktore w tak perfidny sposob przedstawiaja swoje racje.
          Panowie! Bardzo prosze o troszeczke pokory do tego co posiadacie i na co was
          stac. Proponuje wam poczytac pare dziel filozoficznych o poznaniu prawdy i
          nauki wysluchania przeciwstanych argumentow. Moze wtedy nauczycie sie jak
          szanowac rozmowce, jak szanowac samego siebie i nie znizac sie do prostactwa.
          Pozdrawiam
          • Gość: hermit Re: ++++++++++++++++++++++++++++++ IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 26.12.01, 01:54
            kto do jasnej kurwy nędzy bedzie bulił tym jebanym szmatławcom z polsatu 900
            zeta????Kto kurwa!!!Bogaci albo frajerzy,bo ja jadę na wolumen w Wawie za 2-3
            miesiące po gotowy sprzęt do odbioru za 100zl.
            • Gość: Liberał Re: do zasranego krzyśka ! IP: *.chello.pl 26.12.01, 12:29
              "krzysiu" - zazdrościsz mi kasy, klasy i wszystkiego. Ja bym się wzdragał przed
              wysraniem się na ciebię, brudasie.
              Jak cię czerwona gnido na coś nie stać to się pierdol żebraku, ale nie nudź !
              Nie nudź i nie próbuj leczyć swoich komplekow pierdolonego parobasa na necie.
              Jesteś tylko śmieciem, nie wiedzącym, że za wszystko trzeba płacić, a nie
              zawłaszczać jak twoi idole robili to (i robią) od 1917 roku.
              • znawca Re: do LIBERAŁA! 27.12.01, 08:47

> "krzysiu" - zazdrościsz mi kasy, klasy i wszystkiego. Ja bym się wzdragał przed
                >
                > wysraniem się na ciebię, brudasie.
                > Jak cię czerwona gnido na coś nie stać to się pierdol żebraku, ale nie nudź !
                > Nie nudź i nie próbuj leczyć swoich komplekow pierdolonego parobasa na necie.
                > Jesteś tylko śmieciem, nie wiedzącym, że za wszystko trzeba płacić, a nie
                > zawłaszczać jak twoi idole robili to (i robią) od 1917 roku.

Prowokować to trzeba umieć prostaczku. Przydałby ci się kurs początkujący z
                języka polskiego, bo jak na razie to operujesz ledwie 1000 słów. Nie będę pisał,
                co myslę o tobie jako człoweiku, ale mam nadzieję, że twoja mamusia zajrzy kiedyś
                do internetu i spojrzy jakie to brednie jej syn wypisuje. Oj dostaniesz w skórę
                chłopaczku, dostaniesz.
                bez pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka