Gość: Widz IP: *.am.poznan.pl 16.01.08, 10:16 Bardzo dobry komentarz i celne uwagi. Nie podał jednak dlaczego tak duży procent ataków Polek z wystaw Sadurek okazał się fiaskiem. Musiałby nisko ocenić i Sadurek i Bonitę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: I am what i am Re: Masacci: To nie był ładny mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 11:05 Napewno nie by to piękny mecz. Ataki nie wchodziły "na czysto", może kilka, dużo piłek poszybowało w aut. Na twarzy Kasi Skowrońskiej było widac zatroskanie, gdy kolejnego ataku nie skończyła, bo albo była blokowana, albo rzucała w aut, albo piłki były bronione. Brakowało jej tej werwy, tych mocnych gwoździ jakie wbijała na PŚ. Miejmy nadzieje, że Kaśka nam się "rozkręci", że ten wczorajszy mecz był takim wprowadzeniem, oswojeniem z turniejem a dziś pokaże na co ją stać. Brawo dla Ani Barańskiej za zagrywkę, serię udanych bloków i kilka dobrych ataków. Dla Leny Dziękiewicz za skuteczne kończone ataki z krótkich piłek. Uwazam, że Sadurek powinna więcej wystawiać do niej "szybkich" na środek. Szacuneczek dla Kasi Gajgał. Jej gra wygląda naprawde obiecująco. Momentami przypominała Maszę Liktoras :) Mimo że nie mecz trzymał w napięciu, momentami można było stracić wiarę w zwycięstwo, to i tak liczy się wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laik Re: Masacci: To nie był ładny mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 11:16 Ja dopiero uczę się siatkówki. Ale moje spostrzeżenia są takie: -nie przekonuje mnie nasza rozgrywająca Milena, Kasia nie miała może dobrego dnia, ale jednak część ataków psuła nie ze swojej winy. Tak samo nieliczne wystawki do Gosi Glinki - zawsze za bardzo do tyłu. -nie wykorzystanie potenacjału Gosi, mam nadzieję, że to maskowanie siły przed ważniejszymi meczami. -"debiutanktki" super. Z Ani Barańskiej jeszcze będzie pożytek, oby chciała grać dla kadry. Myślę, iż słusznie Bonitta zaryzykował pozostawiając w domu, będącą w słabszej formie Dorotę Świeniewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Masacci: To nie był ładny mecz IP: *.am.poznan.pl 16.01.08, 13:39 Trafne uwagi, najwięcej zmartwień z Sadurek, bo mimo,że otrzymywała po dobrych przyjęciach naszego zespołu dobre piłki, to jej wystawy utrudniały. a nie pomagały atakującym w zdobywaniu punktów z pierwszej piłki.(Wystawy sygnalizowane -wysokie loby , za daleko albo za blisko siatki albo w nie te miejsce co powinna wystawiać- czyli tam ,gdzie można liczyć się tylko z pojedyńczym blokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomtom transmisja meczu z Niemkami IP: *.kwsa.pl 16.01.08, 11:55 czy ktoś wie czy jakis niekodowany niemiecki kanał nie pokazuje meczu Polska - Niemcy dziś - oprócz Eurosportu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Masacci: To nie był ładny mecz IP: *.gprs.plus.pl 16.01.08, 12:21 szkoda tylko ze nie mozna ogladać w TVP - ni kazdy na Eurosport... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: Masacci: To nie był ładny mecz IP: *.gprs.plus.pl 16.01.08, 12:23 Wynik się liczy - lepiej wygrać w złym stylu niż pięknie przegrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomtom Re: Masacci: To nie był ładny mecz IP: *.kwsa.pl 16.01.08, 12:27 www.laola1.tv - tu w necie możesz obejrzeć - wczoraj pokazywali Polki więc dziś pewnie też będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolakow Re: Masacci: To nie był ładny mecz IP: *.siodemka.waw.pl 16.01.08, 14:07 Czy ta laola to jest płatna?, czy wystarczy się zarejestrować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: Masacci: To nie był ładny mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 14:23 Nie spróbujesz, się nie dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 Masacci: To nie był ładny mecz 16.01.08, 14:56 dziewczynki - wybijcie tym fryckom piłkę siatkową z głowy a w szczególności ruskim!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
14marcin gdzie te mecze obejrzeć w TV 16.01.08, 16:17 nie widzę w prasie . Czy na zwykłej antenie mozna gdzieś Nasze Panie obejrzeć w akcji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bila gdzie mecz w necie na żywo można prosić jakiś link IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.08, 17:38 Odpowiedz Link Zgłoś