Gość: #k_tas IP: *.punkt.pl 18.01.08, 17:08 dopoki walczysz jestes zwyciezca!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obs Małysz w Harrachovie na cud nie ma co liczyć IP: *.pikonet.pl 18.01.08, 17:21 Panie redaktorze. Proszę podawać prawdziwe fakty. To fakt, ze Mateja nas w tej formie nie zaskoczył ale proszę nie podawac fałszywych faktów. Czy odległość uzyskana przez Mateje w drugim treningu jast mniejsza niz 150 m? Należy się małe sprostowanie i przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Małysz w Harrachovie na cud nie ma co liczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.08, 17:21 97 metrów? To tyle to ja też chyba bym zrobił nawet bez nart. Wystarczy się dobrze sturlać i wybić w powietrze. Tylko lądowanie może trochę boleć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100Q Re: Małysz w Harrachovie na cud nie ma co liczyć IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.08, 17:40 97 to nawet bez wybicia.Bez nart na "śledzia" poleciałym dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koki lelelec Adas lelelelelc!!!!!!!!!!!! IP: *.bae.pppool.de 18.01.08, 17:31 jestem koki i nie jestem z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anatol Małysz w Harrachovie na cud nie ma co liczyć IP: *.fibertel.com.ar 18.01.08, 17:44 Lekarstwo jest tylko jedno. Trzeba zmienic trenera i caly podlegly mu sztab szkoleniowy, lacznie z prezesem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzeł mateja orzeł mateja buhahaha IP: *.chello.pl 18.01.08, 17:45 piekne zwienczenie kariery tego cieniasa i nieudacznika. mateja to symbol nieudacznictwa i nie wiem po jaki ch.... ktos pomyslal, że wzięcie matei pomoze w czymkolwiek:)))) chyba, ze on miał chlopakom laski robić albo sprzet nosic ale to jakiegos mlodego trzeba było wziąć, żeby się uczył czym sie roznia skoki skoczków od skoków matei: skoczek: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bum mateja: bum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja@ Jesteś chamem IP: *.pools.arcor-ip.net 18.01.08, 18:05 Jesteś zwykłym chamem. Sam pewnie zesrałbyś się ze strachu już w połowie drogi na górę. Nic w życiu nie osiągnąłeś i nie osiągniesz a tylko dowartościowujesz się obsikując innym nogawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asga Ale czy on tak jak Mateja pol zycia spedzil na IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.08, 21:16 skoczni ? Mateja tez nie zaczynal od wejscia na k110 wiec nie gadaj glupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychusa Re: orzeł mateja buhahaha IP: *.hsd1.il.comcast.net 19.01.08, 06:56 Tez brak mi wiary,ze Mateja moxe cos naskakac :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cixem Re: orzeł mateja buhahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 09:02 Mateja to jest gość, który powinien brać udział w zawodach tylko i wyłącznie na skoczniach K-90, ponieważ jest to dla niego odległość graniczna, nieważne jak długi jest rozbieg i ile można skoczyć na danej skoczni, on zawsze skacze około 90m. Odpowiedz Link Zgłoś
futsal3city Mr Bula-Bęc 18.01.08, 17:49 Cieszą dwa równe skoki Roberta, aaaa, nie, sorry - śmieszą... Ten, który pamięta jak Roberto załatwił nam mistrzostwa drużynowe.. Hops i.. klops Odpowiedz Link Zgłoś
futsal3city Re: Mr Bula-Bęc 18.01.08, 18:11 Samarytaninie, zła diagnoza wypowiedzi, gdybym swoją pracę wykonywał jak Roberto wykonuje swoją przy pierwszym "takim wyskoku" zostałbym wykluczony ze środowiska zawodowego... A więc hop-bęc Odpowiedz Link Zgłoś
wicker.man73 Robert"Bula"Mateja ma haka na Tajnera? 18.01.08, 18:58 Chyba tak, bo jak wytłumaczyć ciągłe trzymanie na garnuszku PZN-u takiego pasożyta? Najpierw wymyślono jakąś kadrę rezerwową rezerw reprezentacji. Potem jakąś "C", teraz ciągają go jako przedskoczka. A nawet wymyślono bajer z kłopotami Żyły. Zrozumiałbym jeszcze, żeby chodziło o jakiegoś wielkiego sportowca, który popadł w tarapaty. Takie wyciągnięcie z "dołka", czy też wdzięczność za wcześniejsze sukcesy. Ale jak to ma się do wiecznie "jeszcze w nie najlepszej formie" Matei? Podejrzewam, że jako weteran kadry ma on jakieś haki na machloje w PZN-ie, dlatego tak cackają się z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutu Nie podpinaj się z takimi pierdołami IP: *.chello.pl 19.01.08, 12:27 pod moje wypowiedzi ciulu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POKi Małysz, Małysz, Małysz... a inni się nie liczą??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.08, 18:47 Nic tylko w kółko Małysz. Skacze słabo a i tak cały artykuł zdominował. Na temat dobrych występów pozostałych naszych zawodników jest tylko krótka wzmianka, na marginesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Małysz w Harrachovie na cud nie ma co liczyć IP: *.media4.pl 18.01.08, 18:47 Robert Mateja Polskich Skoków Nadzieja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cardu Odległości Roberta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.08, 18:54 Jak czytam takie artykuły to mnie krew zalewa. Nie wiem jak można było napisać, że Robert nie doskoczył do 150 m skoro dzisiaj w pierwszej serii treningowej uzyskał 161 m a w drugiej (przerwanej) 182.5. W kwalifikacjach faktycznie pierwszy skok był totalnie zepsuty (97m), ale ostatecznie skakał jeszcze raz (inni skoczkowie też m.in. Hula) i wtedy skoczył 147. Następnym razem proszę o rzetelne informacje a nie wyśmiewanie się z zawodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 Małysz w Harrachovie na cud nie ma co liczyć 18.01.08, 19:06 Nie pomoże już, nic się już nie zmieni! Małysz do domu i niech w domku swoim wieczorami skacze na ......! A swoją drogą powinien zwrócić koszty przejazdów i noclegów-dlaczego ja jako podatnik mam sponsorować tego nieroba?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAR Re: Małysz w Harrachovie na cud nie ma co liczyć IP: 80.48.137.* 18.01.08, 19:27 Adam Małysz to duma zimowej Polski.Jest bardzo ceniony w krajach gdzie skoki narciarskie sa sportem szalenie lubianym.Pozdrawiam prawdziwych kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Re: Małysz w Harrachovie na cud nie ma co liczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.08, 19:33 robert mateja to wogóle jest perspektywicznym skoczkiem spada z progu debeściak s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POKi taki z ciebie kibic jak z Kaczynskiego prezydent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.08, 19:51 Kibicujesz Małyszowi, a podobnie jak autorzy tego artykułu głęboko gdzieś masz dobre rezultaty naszych dwóch pozostałych skoczków, którym w całym tekście poświęcono dwie linijki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BULAJ Małysz w Harrachovie na cud nie ma co liczyć IP: *.promax.media.pl 18.01.08, 19:39 JA MAM DLA ADAMA PIOSENKĘ NA ZAKOPANE! PUCHAR ŚWIATA W ZAKOPANEM- TEKST PIOSENKI KAPELI ZNAD BARYCZY 1.PRZYSZŁA ZIMA I SKOŃCZYŁY JUŻ SIĘ ŻARTY, ŚNIEGU NIE MA ALE WSZYSCY MAJĄ NARTY, BO OD KIEDY O ADAMIE ŚWIAT USŁYSZAŁ, KAŻDY CHŁOPIEC DZISIAJ ROBI ZA MAŁYSZA! TRENER TAJNER NIBY APOLONIUSZ LATA, I WYLATAŁ W ZAKOPANEM PUCHAR ŚWIATA, I GDY ADAM NA ROZBIEGU KROKWI STANIE, WTEDY ŚPIEWEM GO POWITA ZAKOPANE! JAK BIAŁY ORZEŁ POD NIEBEM LATA, NASZ ADAM MAŁYSZ WIELKI MISTRZ ŚWIATA, ZAŚPIEWA RODAK ZA OCEANEM, I CAŁA POLSKA I ZAKOPANE! DZISIAJ MU HOŁDY SKŁADAJĄ TATRY, BY POD NARTAMI MIAŁ DOBRE WIATRY, BIAŁOCZERWONA FLAGA POWIEWA, A ZAKOPANE I POLSKA ŚPIEWA! W TAKIM DNIU TO W CAŁYM KRAJU WSZYSTKO STAJE, WYLUDNIAJĄ SIĘ ULICE I TRAMWAJE, W TELEWIZOR POLSKA WSIADA JAK W MALUCHA, A MIKLASA SŁYSZY NAWET BABCIA GŁUCHA! KAŻDA POLKA DZIŚ ADAMA TYLKO KOCHA, W POLSKIM RADIU SŁYCHAĆ TYLKO GŁOS ZIMOCHA, CI NAJBLIŻSI SIEDZĄ W WIŚLE „POD BOCIANEM” NAJWIERNIEJSI ZAŚ ŚPIEWAJĄ W ZAKOPANEM! WALTER HOFER TU SIĘ CZUJE JAK KRÓLEWICZ, ZA IMPREZĘ LAURY ZBIERA NADARKIEWICZ, SZARANOWICZ JEST DZIŚ GŁOSEM TELEWIZJI, KURZAJEWSKI Z MIKROFONEM JEST NA WIZJI! LATA ADAM MAŁYSZ NIBY ORZEŁ BIAŁY, DZIŚ ORLIKI MŁODE ZA NIM WYLECIAŁY. TRZYMA KCIUKI POLSKA ZA NICH! JUŻ ICH KOCHA! ZA MURAŃKĘ KLIMKA I KAMILA STOCHA! JAK BIAŁY ORZEŁ POD NIEBEM LATA, NASZ ADAM MAŁYSZ WIELKI MISTRZ ŚWIATA, ZAŚPIEWA RODAK ZA OCEANEM, I CAŁA POLSKA I ZAKOPANE! DZISIAJ MU HOŁDY SKŁADAJĄ TATRY, BY POD NARTAMI MIAŁ DOBRE WIATRY, BIAŁOCZERWONA FLAGA POWIEWA, A ZAKOPANE I POLSKA ŚPIEWA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Małysz w Harrachovie na cud nie ma co liczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.08, 20:08 Noooooooooooooo,bez przesady!Mucha się już nalatała.Niech sobie da spokój-to już emeryturka.BYłO I MINęłO bezpowrotnie.A to mu wiatr,a to mu katar a to główka-nie te lata nie ten wzrok.A ten Tajner,syn tego cwaniaka co robi na zawodach?Wycieczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Małysz w Harrachovie na cud nie ma co liczyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.08, 20:08 I o to właśnie chodzi! Kiedy wszystkie media pasjonują się pościgiem Małysza za Nykaenenem pod względem pojedynczych wygranych w PŚ, żądając od niego co konkurs wygranych a już w najgorszym wypadku miejsc na podium - skacze mu się kiepsko a wyniki są odwrotnie proporcjonalne do wywieranej w mediach presji. Idąc tym śladem, jeśli gazety, telewizja i portale internetowe nie dają nam nadziei na dobre skoki Małysza - jestem spokojny, że tym razem będzie wysoko! Leć Adam, leeeeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Roooooobert Mateeejaaaaa IP: 213.199.198.* 18.01.08, 20:09 ciekaw jestem czy będą chętni kiedy on zacznie "nauczać" młode roczniki... Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Czy my dalej sponsorujemy tych patałachów ??? 18.01.08, 20:34 Czy polscy podatnicy mają nadal zrzucać się na to dość kosztowne hobby panów Mateji, Tajnera, Bachledy ? Ja gdy chodzę na kręgle czy jadę na narty nie wyciągam ręki do Państwa po zapomogę. Może wreszcie przejdziemy na system amerykański gdzie każdy sportowiec musi sobie sam znaleźć sponsora i dostaje kasę tylko wtedy gdy ma wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystoff transmisja też na Eurosporcie!! TVP zabija... IP: *.chello.pl 18.01.08, 21:20 ... ten sport w jedynce leci Adam Małych a na ES skoki, to, że facet nie ma formy to własnie co roku dmuchany balon tvp i pseudo znawców, On potrzebuje spokoju, ale w Plsce każdego można "zajechać" byle kaska z reklam leciała. Trenerzy austriaccy maja racje, aby Klimkowi dac na luz, bo zmarnirje zanim dobrze wystartuje. Tak czy inaczej ja bojkotuje publiczną, z reszta dla samego komentarza warto zmienić kanał!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: transmisja też na Eurosporcie!! TVP zabija... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.08, 22:36 Ponadto na Eurosporcie, w odróżnieniu od tvp, można obejrzeć drugą serię (na tvp niby też, ale w czasie reklam i wykładów naszych rodzimych mędrców od skoków, zdąży skoczyć kilkunastu zawodników). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: predator Re: transmisja też na Eurosporcie!! TVP zabija... IP: *.3s.pl 19.01.08, 07:38 eee nie przesadzaj, tez nie przepadam za tvp ale co jak co skoki pokazują, z tą ilością nie pokazanych skoków trochę przesadziłeś... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC krotki wiersz o Robercie Matei na mamucie IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 19.01.08, 01:01 Mamut skocznia bardzo duza dlugie na niej sa wiec loty leci leci nasz Mateja leci ale ma klopoty! dziwnie sciaga go ku buli! wiatr zlosliwy mocno wieje koniec marzen o medalu!! prysly szanse i nadzieje Pan Siderek zniesmaczony cos belkocze do kamery na tablicy jest juz wynik metrow..dziewiecdziesiat cztery!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sok nie rozumiem po czy Małysz odpoczywa ? IP: 83.238.168.* 19.01.08, 12:48 facet kuca, zjeżdża i szybko spada na bulę. Czym się tu zmęczyć ? chyba wnoszeniem nart na górę. Rozumiem biegaczy, czy inne sporty wymagające potwornego wysiłku fizycznego ale skoki narciarskie ? Panowie bez przesady, nie róbcie z kibiców całkowitych kretynów. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.pera może od Zakopanego?? 19.01.08, 12:54 tam zawsze małysz się przełamywał, zawsze skakał dobrze. oby tak było i tym razem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Re: może od Zakopanego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 13:43 co ten małysz wyczynia w treningu najgorszy skok z polaków 40 m mniej od huli i stocha SZOK i to ma być orzeł???? s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Manipulacja redaktorzyny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 13:45 Manipulacja, kłamstwo i chamstwo! Tak należy skomentować postawę pseudo dziennikarza, który napisał ten tekst. Rozumiem, że modna jest nagonka na Mateję, ale należy podawać fakty. Dziennikarstwo powinno być rzetelne. A Pańskie bynajmniej takie nie jest. Prawdziwe wyniki Roberta Matei, pochodzą ze strony skijumping.pl ~~Pierwszy trening: Robert Mateja 161.0m (30 miejsce). ~~Drugi trening: Robert Mateja 182,5 (trening odwołany po 28 skoczkach, w tej stawce Mateja był 11). 90 i kilka metrów pochodzą z odwołanej serii II treningu, widocznie skoczkowie za blisko skakali i podwyższono rozbieg i zaczęto trening od nowa. ~~Kwalifikacje 147,5 (36 miejsce - do konkursu wchodziło 30. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario6666 Robercik zabawiaj jak zwykle Adama i nie skacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 14:55 Robcio Mateja jak zwykle dorabia do pensji wycieczkami na skocznie świata. Ten podróżnik i obieżyświat podobno jęździ bo Adaś lubi jak go rozbawia . Robercik powiedz jakiś kawał. Odpowiedz Link Zgłoś
bambambum Małysz w Harrachovie na cud nie ma co liczyć 19.01.08, 16:05 Niech se skaka, każdy ma słąbe chwile a mistrzem do póżnej starości był tylko Rocky i Rambo! --- Jak co to nad ranem, www.nadranem.pl Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Małysz w Harrachovie na cud nie ma co liczyć 22.01.08, 20:28 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!® Odpowiedz Link Zgłoś