Gość: miżma IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.08.03, 22:12 I nikt i nic tego nie zmieni.To juz jest historia i nikt nie podważy faktu że Mistrzem Rune jest i basta.możecie sobie dywagowac ale mistrz jest tylko jeden .CKM!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario 11 Dziekujemy RUNE dziekujemy:D:D:D IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.08.03, 22:21 Dziekujemy RUNE dziekujemy:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markusowski Re: Dziekujemy RUNE dziekujemy:D:D:D IP: 194.* / 192.168.40.* 15.08.03, 22:40 po raz pierwszy w historii polskiego żużla mistrzem Polski jest zawodnik nie urodzony w Polsce i tego już nic nie zmieni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzisiaj nastąpiła historyczna chwila a Tomasz Gollob może sobie tylko pogadać w zaprzyjaźnionej TV Polsat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zik Re: Rune Holta mistrzem Polski na żużlu IP: 213.199.204.* 15.08.03, 23:20 Czekamy teraz na rundę honorową po alejach całego zespołu,a w przyszłym roku IMP na ulicy Olsztyńskiej-stadion miejski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solano Re: Rune Holta mistrzem Polski na żużlu IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.03, 23:28 Częstochowa wystawiła tylko jednego zawodnika i ten zdobył złoto:) drugie złoto będzie oficjalnie na Olsztyńskiej 21 września kiedy Iop Secret pokona ostatecznie Toruń:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Rune Holta mistrzem Polski na żużlu IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.03, 23:30 Dziękujemy RUNE dziękujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Rune Holta mistrzem Polski na żużlu IP: *.awacom.pl 16.08.03, 01:16 I oby Włókniarzowi się udało.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubuś Patrz co piszesz redaktorku IP: frodo:* / 192.168.1.* 16.08.03, 09:29 Piszesz ze pierwszy raz w historii Mistrzostwo Polski wywalczył cudzoziemiec po czym w kolejnym zdaniu piszesz że Holta polkise obywatelstwo otrzymał w 2001 roku. Jaki więc z niego obxcokrajowiec. To Polak obcegio pochodzenia i to fakt jest pierwszym w historii zużla w naszym kraju zawodnikiem który urodził się poza granicami naszego kraju uzyskał polski paszport i teraz zdobył ten zasczytny tytuł. A w ogóle gratuluje sympatycznemu Rune Holcie pokazał w piątkowym turnieju wielką klasę i udowdnił że jest najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azsiak Re: Patrz co piszesz redaktorku IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 13:51 Brawo Rune !!! Wreszcie znalazł się ktoś kto utarł nosa Gollobowi ! BRAWO BRAWO I JESZCZE RAZ BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lufa Re: Rune Holta mistrzem Polski na żużlu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.03, 18:00 Holta na prezydenta!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majron Rune-Polak Mistrzem!! IP: *.realestate.net.pl / 10.0.3.* 16.08.03, 18:15 Zdyskwaliwikowałbym dożywotnio Golloba za stwierdzenie, że wśród Polaków to on był najlepszy. To się nadaje przed sąd cywilny za zniesławienie. Rune, pozwij go!! Albo jeszcze lepiej - następnym razem wywieź go w bandę! Pozdr. wszystkich normalnych, którzy wiedzą, żę Rune to Polak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majron Kubuś ma rację. IP: *.realestate.net.pl / 10.0.3.* 16.08.03, 18:21 Panie redaktorze, jeśli ktokolwiek posiada obywatelstwo polski, a poza tym choćby 200 innych obywatelstw, to dopóki posiada on polskie obywatelstwo, jest on traktowany w Polsce TYLKO I WYŁĄCZNIE jak obywatel polski. Zapraszam pana redaktora do lektury ustawy o obywatelstwie polskim z 15.II.1962 - art. 2 (zasada wyłączności). I taki człowiek pracuje w Gazecie. Mnie zatrudnijce! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JotZet Re: Holta najlepszy. IP: 213.77.40.* 16.08.03, 20:15 Jerzeli Rune uda się kiedyś zdobyć mistrza świata, albo więcej medali MP, to już chyba nie będzie można powiedzieć, że Gollob to najlepszy polski żużlowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warez Re: Rune Holta mistrzem Polski na żużlu IP: *.iweb.pl 17.08.03, 02:59 hmmm byłem na meczu ale nie zauważyłem żeby holta wypchnął Golloba. Gollob jak ślimak ruszył ze startu. Holta był z 5 metrów dalej zanim gollob ruszył. (dot. artykułu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heja Norge Re: Rune Holta mistrzem Polski na żużlu IP: *.pl / 10.2.0.* 18.08.03, 09:06 Tak sobie czytam i od tego czytania na oczy zachodzi mi zaćma. Na wstepie napiszę, że jako mieszkaniec Kwidzyna na chłodno mogę oceniać wyniki w speedwayu. Ponadto lubię ekipę Włókniarza i kibicuję jej w walce o złoto. Ale to co wypisują tutaj częstochowianie mnie przeraża. To jest jakaś paranoja. Mam pytanie do piewców "najlepszego polskiego żużlowca" - Pod jaką flagą jeździ sympatyczny Rune w Grand Prix ?? Jaki hymn jest grany Holcie po jego zwycięstwach na zachodzie ?? Czy kiedyś Rune Holta zrobi dla polskiego żużla tyle co Tomasz Gollob i czy wogóle będzie miał na to ochotę ???? Szkoda że większość kibiców potrafi patrzeć na żużel tylko przez pryzmat swojego miasta i klubu. W ten sposób na świecie nigdy nic nie osiągniemy. P.S. A nasz niedawny bohater narodowy Olisadebe znowu ma wielkiego pecha i znowu złapał kontuzje na wieść o powołaniu do reprezentacji Polski. Ma pecha chłopak, nie ??? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś