Gość: Krzyk_24 IP: *.toya.net.pl 28.01.08, 21:10 "Niech sie dzieje wola nieba, z nia sie zawsze zgadzac trzeba..." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewipos Pipan: Hendersona już nie chcę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.08, 21:18 ----------W tej sytuacji tylko i wyłącznie zawiesić tego miłośnika HRYWIEN...I Panie Polatowski zrób to bo w naszym zespole nie ma miejsca na zdrajcę!!!!!Trener postąpil jak najbardziej po męsku i chwała wielka mu za to.Zdrajcę zalatwić należy i aby zapamiętal na całe życie i aby to za nim ciągnęło się to jak G......wno po oceanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian z kiepskich Re: Pipan: Hendersona już nie chcę IP: 62.148.83.* 29.01.08, 11:20 w sunmie dobrze sie stalo, pokazal Anwil ze pewne procedury i ustalenia musza byc przestrzegane. szkoda tylko ze sam zawodnik o tym wczesniej nie pomyslal a najsmutniejsze jest to ze i tak znajdzie po sezonie klub (ktory powinien sie obawiac ze ten zawodnik robi takie numery) nie wiem czy koszar poradzi sobie, jednak 14pointsow i 6 assists z gornikiem nie ma przelozenia na mecz z turowem czy prokomem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Pipan: Hendersona już nie chcę IP: *.chello.pl 29.01.08, 12:48 Żeby tylko tego cepa do PTS nie ściągnęli, będzie kolejny as pokroju Rashida Atkinsa - świetny zawodnik o psychice rozkapryszonego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Pipan: Hendersona już nie chcę IP: 212.122.214.* 29.01.08, 17:21 no to dupa...i po walce o mistrza Odpowiedz Link Zgłoś