Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!!

• Gość: Piłkarz Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.01, 12:00
        Mamy was w dupie!!!

• Gość: danek Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 12:29
          Gość portalu: Piłkarz napisał(a):

> Mamy was w dupie!!!
          > ty zafajdany kutasie! zapamiętaj, że gdyby nie kibice
          to was niewykształconych patałachów wogóle by nie było.
          >

• Gość: Josher Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.icpnet.pl 26.05.01, 15:00
            I to mi sie podoba. Pomimo naszych antagonizmow potrafimy sie zebrac do kupy i
            pokazac tym sprzedawczykom kim my naprawde jestesmy!!Pier....e taka lige i
            takich pilkarzy- sorki to nie pilkarze- to drukarze!!!!
      • Gość: paweł S. Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 15:48
        Bardzo dobry pomysł, ale się nie uda. Ludzie pójdą na ostatnie mecze z różnych
        powodów np. z ciekawości jak zachowają się pozostali kibice np. po doczołganiu
        się wisły do mistrzostwa. Dlatego jako były kibic Wisły proponuję zamiast
        owacji jakie miały miejsce dwa lata temu i śpiewania " we are the champions"
        gwizdy i transparenty z napisami "dziękujemy złodzieje za tą farsę"
        oraz "oddajcie kasę za nasze bilety". Zgadzam się że Listkiewicz jest słaby ,
        zastanawiam się dlaczego nagle wszystko mogący Pan Boniek nabrał wody w usta.
        Były kibic Wisły. Od dzisiaj kibic Skawinki.
      • Gość: paweł s. Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 15:52
        Dzisiaj jest mecz o puchar ligi z Zagłębiem. Idę o zakład że Wisła odpuszcza
        Zagłębiu aby wygrać w ostatnim meczu sezonu i zostać mistrzem.
        Były kibic Wisły.
        • Gość: abc Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.easynet.pl 28.05.01, 12:59
          jesli pojdziecie na mecze to kluby i tak dostana kase. o to im
          chodzi. prezesi to takie same gowno jak pilkarze. KASA sie liczy. wiec jedyny
          protest to nie pojsc - niech wtedy mysla. bo doping i tak maja w dupie.
          • Gość: Bart Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 10.2.8.* / *.sciences-po.fr 28.05.01, 15:49
            Ja mysle, ze ci pajace co strzelili dwa gole w rewanzu pucharu Polski dla Gornika zaraz wyleca: przez ich
            niedbalstwo sedzia musial odgwizdac karnego, ktorego nie bylo i gola strzelonego ze spalonego. Nie wiem
            dlaczego nie uznal tego gola, co go wczesniej ten drugi strzelil bez spalonego. Chyba chcial przypomniec
            dzialaczom Polonii, ze za poprawianie bledow pilkarzy Gornika, musza mu doplacic cos ekstra.
            I po cholere bylo strzelac te dwa gole? Oczu ludziom i tak nie zmydlili (choc Polonii nie lubie, to jej kibice az tak glupi
            jak ich dzialacze nie sa), a tylko wprowadzili opisane wyzej zamieszanie. A Polonia bardzo uczciwie podlozyla
            sie im trzy dni wczesniej 0:2

Mam nadzieje, ze kibice Widzewa odpowiednia przywitaja polonistow, jak ci beda grac na ich stadionie w
            pucharze UEFA.
      • Gość: zbyszko Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.01, 15:46
        mi najbardziej podoba sie pomysł z gołymi dupami...

to by dopiero było głośno o naszej lidze nie tylko w europie.......

.. po raz pierwszy w historii migawki z polskiej ligi na CAŁYM świecie!...
        • Gość: Bart Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 10.2.8.* / *.sciences-po.fr 28.05.01, 16:22
          Najgorsze jest to, ze nie ma sie na co przerzucic: hokej na lodzie lezy, w siatkowce z ruskimi dalismy dupy
          rowno, sezon skokow narciarskich sie skonczyl... Dopoki nie zmniejsza pierwszej ligi do 10 klubow, to nic z tego
          nie bedzie.
      • Gość: Puchatek a niech im wsiom ch.. w d.. IP: 194.134.232.* 28.05.01, 16:41
        Hejka,
        nie bede zbytnio orginalny jesli powiem zeby to cale nasze ligowe pilkarstwo
        poszlo sie jebac, moja noga nie postanie na zadnym z tych ligowych sportowych
        burdeli zwanych stadionami..
        te gole dupy o ktorych mowiono wczesniej, to bylaby wysmienita forma protestu
        jak juz ktos naprawde nie ma co robic tylko do "burdelu" w bialy dzien
        chodzic...
        pomysl z listem do UEFA, jesliby zorganizowany w formie globalnego prostestu
        rzeszy kibicow polskich tez uwazam za calkiem ciekawy..
        biedny Listkiewicz ze takie glupoty zmuszony jest mowic publicznie, no bo co ma
        robic? powie ze jest "burdel mama"???
        to co Zbyszko nadmienil, caly ten cyrk jest obsrany od gory na dol, tyle ze im
        wyzej tym trudniej o jakies dowody, bo cala ta banda meskich kurew trzyma sie
        zloba..ale juz na poziomie okregowy, Aklasy to sie nasluchalem tylu historii ze
        zadnych zludzen nie mam..
        ogladnijcie sobie (jesli macie na kasecie) urywki z wybrancych meczy, podczas
        padania niektorych bramek dla teoretycznych slabeuszy, co za szopka,
        ufffff, niby mi ulzylo, ze sobie troche poplulem, ale nie wiem czy mi
        przejdzie, bo tak jak ostatnio to mnie jeszcze nigdy polska liga nie wqurwila..
        P.
        ps. slad po kurwie Bobrowicz nie zaginal, bo ostatnio byl z wizyta w krakowie
        (chyba jakas Stal Rz czy Sanok, grali z pasami), a wczesniej gral w Radomsku w
        II lidze.. i powiem wam ze nawet jesli cala sprawa sie o Wisle obila, to jak
        gral przeciwko pasom, to kibice (badz co badz pamietajacy ta Megakurwe polskiej
        pilki) dali mu niezle popalic, sympatie klubowe na bok, bo szmata jest szmata,
        niezaleznie gdzie gra..

• Gość: SZOK!!! NIECH NAS TERAZ WPUSZCZAJĄ ZA DARMO NA MECZE!!!! -obniżka cen biletów! IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 29.05.01, 08:22
        PROTEST MUSI SIĘ ODBYĆ. Zostaliśmy oszukani. Niech teraz wpuszczają nas za
        darmo na mecze przez najbliższy rok!!!
      • Gość: Łąker Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 08:33
        Jesteś głupi glupku i tak pujdziemy na mecz
        • Gość: SZOK!!! Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 29.05.01, 08:40
          Nie słyszałeś że mecze się nie odbędą? Są odwołane z powodu braku chętnych do
          oglądania. Nikt tylko dla Ciebie nie będzie organizował ligi. Bo dla jednej
          osoby nie opłaca się drukować.
        • Gość: Vincento Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 195.117.102.* 29.05.01, 14:15
          Odpowiem Ci imbecylu chociaz sadzac po formie twojej wypowiedzi jestes debilem. Otoz jesli chcesz isc na
          mecz to idz ale wiedz ze pilkarze maja cie gleboko w dupie, jesli jest ci w ich dupie cieplo i przytulnie to idz i sie
          swietnie baw.
        • Gość: Vincento Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 195.117.102.* 29.05.01, 14:17
          Łąker !! Swietna ortografia. Coż za składnia zdania.
          Pewnia nauczyles sie jej w piłkarskiej szatni, debilu.
      • Gość: Łukasz W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!!I Dajmy im po Świńsk IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 08:47
        To za mało.Z Wisły KAŁUŻNY na Ławę.To kolejny "taniec" Wójcika ze Śląska!!!
        Ale w 1993 roku "załatwił" tytuł dla Legii a teraz "utrzyma" zespół w
        ekstraklasie.
        • Gość: Cynio Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!!I Dajmy im po Św IP: *.waw-mec.leased-e.ids.pl 29.05.01, 09:51
          Gość portalu: Łukasz napisał(a):

> To za mało.Z Wisły KAŁUŻNY na Ławę.To kolejny "taniec" Wójcika ze Śląska!!!
          > Ale w 1993 roku "załatwił" tytuł dla Legii a teraz "utrzyma" zespół w
          > ekstraklasie.

Wójcik chuj musiał nam załatwiać w 1993, byliśmy najlepsi. A teraz to jest po
          prostu dno!!!! I jeszcze się okaże, że pomimo tego całe pieprzenia o tym żeby nie
          chodzić na stadiony, to i tak pójdzie parę baranów. Tak jak zrobiły te osiołki z
          polonii na puchar polski. Kupiono ich za darmowe wejściówki!!!! Kibice też są
          kurwami i już, takie jest moje zdanie, bo skoro się mówi żeby nie iść to nie
          idziemy. Albo idziemy po to tylko, aby tym "sprzedawczykom" wpier...ć.
          To tyle, rzekłem.

• Gość: ja Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.vdi.pl 29.05.01, 12:06
        Polskie piłkarzyki to sprzedawczyki.Szkoda oczu i pieniędzy na bilety.Lejmy na
        ligę i na całą bandę pieprzonych sprzedawczyków i złodzieji.
      • Gość: Karol Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.adm.uj.edu.pl 29.05.01, 15:17
        Jestem ZA... Kibic Wisły...
        A na pryszły sezon proponuję losowy wybór mistrza
        Polski.... Będzie ciekawiej, więcej emocji i mże mniej
        krętactw!!!!
        • wodnik73 Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! 29.05.01, 18:18
          Sie manko! Ja też trzymam za Wisełką, sądzę że w dwóch ostatnich kolejkach
          nasza Pani zachowała się jak Wielka Ladacznica, chociaż cnota pękła dawno temu,
          może przynajminiej kupią jakiegoś Figo Fago za tą kasę
        • Gość: a.k Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.wsbif-katowice.edu.pl 30.05.01, 16:18
          lepiej pójde sobie na piwko niz na mecz zeby ogladac z góry ustawiony mecz
      • Gość: Przemo Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 29.05.01, 21:24
        Gość portalu: Przemo
        Jaka gra takie kibicowanie.
        • Gość: XYZ IDZCIE I WYPNIJCI IM GOLE DUPY IP: *.enter.net 02.06.01, 06:33
          Osobiscie bym poszedl po 15 minutach gry wszyscy wypinamy gole dupska w
          kierunku pilkarzy i wychodzimy ze stadionu.To sie nazywa upokorzenie dla tych
          sprzedajnych cwaniakow.Z Powazaniem dla Kibicow bez powazania dla pilkarzy
          Ps.Specjalne Pozdrowienia dla najwiekszego znawcy kulisow polskiej pilki
          Pana Wojcika !!!
      • Gość: Bartek Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 10.101.107.* / *.sciences-po.fr 07.06.01, 11:20
        A my swoje!!!! Precz z kurewstwem w lidze!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka