Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!!

IP: 195.117.102.* 24.05.01, 11:08
    LEJA NA NAS, OLEJMY MY ICH !!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Czypior Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.01, 11:49
        • Gość: Kibic Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 25.05.01, 14:48
          Zgadzam się!
        • suli Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! 25.05.01, 18:40
          piłkarzyki to sa frajerzy to co robią z nami to jest chuligaństwo wybryki ich
          nadaja sie tylko do kryminału
      • Gość: Czypior Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.01, 11:54
        Ciekaw jestem jak kibice "mistrza kraju" przyjmą to owo trofeum?
        Bo jeżeli o mnie chodzi ja takiego "mistrza" mam gdzieś!
        Pozdrawiam
        • Gość: SZOK!!! Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 24.05.01, 12:00
          Życzyłem dużo dobrego Wiśle ale tan mistrz teraz mi strasznie śmierdzi i nie
          cieszy mnie. W tym roku nikt nie powinien mieć mistrza!
          • Gość: Paweł Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 195.116.115.* 24.05.01, 13:52
            Pierwszym mistrzem XXI wieku w Polsce jest miernota i bylejakość.
          • Gość: Waldek Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.if.uj.edu.pl 28.05.01, 15:01
            Gość portalu: SZOK!!! napisał(a):

> Życzyłem dużo dobrego Wiśle ale tan mistrz teraz mi
            strasznie śmierdzi i nie
            > cieszy mnie. W tym roku nikt nie powinien mieć mistrza!

Tegorczna liga powinna sie skonczyc tak jak walka Goloty
            z Tysonem czyli orzeczeniem, "no contest" (walki nie
            bylo). Bo ligi w tym roku nie bylo. Kibicuje wisle 15
            lat, kibicowalem jej przez tan caly czas, ale mam dosc:
            wsadzcie sobie ten tytul w d...
        • Gość: Juras Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.tu.koszalin.pl 24.05.01, 16:21
          Czy pojawią sie kibice czy nie dla piłkarzy, trenerów i działacza nie ma to
          znaczenia. Oni graja swoje a nas mają w d... Ale i tak iść nie można.
          Przynajmniej telewizja będzie miała oczym mówić.
      • Gość: SZOK!!! Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 24.05.01, 11:58
        Ja nie pójdę NAPEWNO!!!!!!!
        • Gość: paw Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 156.17.78.* 25.05.01, 14:13
          Troche przesada z tą uczciwością w II lidze skoro nawet w b klasie sprzedaje
          się mecze (500Zł za oddany punkt)
        • Gość: JOSEPH Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.01, 22:34
          Gość portalu: JOSEPH napisał(a):

> Ja nie pójdę NAPEWNO!!!!!!!

• Gość: Mario28 Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 195.136.95.* 24.05.01, 11:59
        NO f****g way !!! Nigdzie nie ide !!!! i dlugo mnie nie zobaczycie jak place za
        bilet ... wole pojsc na trampkarzy do jakiejsc podstawowki .. tam przynajmniej
        sie walczy ...

Panowie 'pilkarze' - tfu ... pod wasze nogi ...
        • Gość: Paweł ogłoszenie IP: 195.116.115.* 24.05.01, 13:54
          zamienię syna piłkarza na córkę (może być k....), nie ma różnicy

• Gość: mm Re: ogłoszenie IP: 10.0.0.* / *.ts.pl 25.05.01, 13:50
            dobre hehehe dobre
            sama prawda
          • Gość: SYN Re: ogłoszenie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.01, 12:04
            Wal się na ryj debilu!!!

• Gość: Aure Re: riposta dla SYNA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.01, 12:27
              Czyżbyś był piłkarzem ? Przykre jest to, że znam osobiście ( wątpliwa
              przyjemność ) kilku handlujących piłkarzy - aktualnie z Pogoni i Wisły -
              dlatego nie chodzę na mecze. Dopiszę Ciebie SYNU do listy.
            • Gość: Vincento Re: ogłoszenie IP: 195.117.102.* 29.05.01, 12:31
              Lubisz pewnie byc dymany przez facetow w pilkarskich strojach skoro tak ich bronisz. Forma Twojej
              wypowiedzi swiadczy o tym ze jestes niezlym prostakiem. Idz na stadion niech cie dalej dymaja.
            • Gość: MM Re: ogłoszenie IP: 10.0.0.* / *.ts.pl 07.06.01, 19:53
              Synu - a wlasciwie skurwySynu - to ty sie glupku wal
              Wlasnie dla takich jak ty graja te kurwy pilkarze
          • Gość: 3qf Re: ogłoszenie IP: 212.244.68.* 28.05.01, 13:50
            Frajera szukasz?
            Każdy by wolał córkę...
      • Gość: calvo Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 195.205.248.* 24.05.01, 12:08
        NIE IDE !!!!!
        nawet sie nie ciesze z pucharu uefa dla pogoni
        calvo (Szczecin)
      • Gość: oligoll Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.se.com.pl 24.05.01, 12:09
        ja tez nie pojde na zaden zasrany mecz ligowy dlatego ze poprostu na lige nie
        chodze od lat
      • Gość: Levy Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.*.*.* 24.05.01, 12:24
        Albo też pójść, ale żeby na wszystkich stadionach panowała całkowita cisza,
        żadnego dopingu, żadnych głośnych rozmów. To byłby piękny widok.
        Inna propozycja: w czasie meczy przed stadionami (lub na) zrobić pikniki -
        przynieść grilla, rozpalić ognisko, etc...
      • Gość: paweł Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.se.com.pl 24.05.01, 13:23
        Popieram iść na mecz i zostać przed stadionem
        • Gość: jacek_k Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 212.106.134.* 24.05.01, 13:32
          Lepszy pomysł to pójść i przesiedzieć cały mecz cicho -
          jak się nie pójdzie - to przecież piłkarzyki i tak
          nic nie skumają, bo mają nas w d...; oni żyją z tego,
          co prezesi nakradną. Kiedy omawaiano budżety klubów,
          to niemal wszyscy wymieniali kwotę kilkunastu milionów
          złotych!!!. To skąd to jest - bo nie od kibiców i nie
          od Canal+???
      • Gość: SZOK!!! Wszyscy się zgadzają to poinformujmy o tym znajomych !!! IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 24.05.01, 13:38
        ok!
      • Gość: maciek Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.ktipm.agh.edu.pl 24.05.01, 13:51

> LEJA NA NAS, OLEJMY MY ICH !!!!!

• Gość: kibic Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 195.117.210.* 24.05.01, 15:23
        szmaty bez honoru i ambicji, mam ich wszystkich w
        dupie.
        • Gość: maly Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.comprze.com.pl 24.05.01, 16:13
          To jest wstyd
      • Gość: Geezoos Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.pl 24.05.01, 17:44
        Mysle, ze nieobecnosc kibicow na stadionach nikogo nie
        wzruszy. Ja proponowalbym jakies pismo do UEFA zeby
        sie blizej przyjrzeli naszej lidze. Moze to
        drastyczne, ale ja wole w ogole nie miec ligi, niz
        zeby 22 ludzi smialo mi sie prosto w twarz. Jak UEFA
        nie dopusci polskich klubow do pucharow, a moze
        zabierze licencje tym i owym, to reszta sie opamieta.
        Ludzie! to sa jakies kpiny. Pieprze taka lige, juz
        wole zeby za kare wyp!@#$%^&c do 3 ligi wiekszosc
        zespolow lacznie z moja kochana Legia.
        • Gość: mm Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 10.0.0.* / *.ts.pl 25.05.01, 13:39
          mysle ze masz racje - to juz lepiej wogole nie miec ligi niz takich pier@@@!!
          szmaciazy i ludzi bez honoru ambicji majacych w du swoj klub i kibicow
          pierze ich lacznie z moja Legia
      • Gość: Cider Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 212.106.171.* 24.05.01, 18:20
        No i nasza extraKASA po raz kolejny pokazala gdzie nas ma. Ja bym proponowal,
        aby jesli juz sie pojdzie, to siedziec na meczu calkiem cicho i np byc ubranym
        na czarno, na znak zaloby, po uczciwosci w lidze. Pisemko do UEFA tez uwazam za
        dobry pomysl. A co byscie powiedzieli, gdyby tak postarac sie o kontrole NIKu w
        kasach klubow ? Bo ja mysle, ze NIK moglby tam duzo ciekawego znalezc.
        Pozdrawiam kibicow czystego sportu !
      • Gość: Mazi Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.01, 18:30
        Pieprzę tą ligę. Przerzucam się na Wrestling. Tam jest mniej aktorstwa, ale na
        wyższym poziomie!
      • Gość: Mazi Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 217.99.20.* 24.05.01, 18:31
        Pieprzę tą ligę. Przerzucam się na Wrestling. Tam jest mniej aktorstwa, ale na
        wyższym poziomie!
      • Gość: bp Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 209.183.153.* 24.05.01, 18:41
        Proponuje isc na mecz ale siedziec plecami do chamstwa.
        • Gość: Vincento Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 195.117.102.* 25.05.01, 11:38
          Po co pojdziesz zaplacic tym miernotom. Pokazesz im plecy?? Po kiego grzyba?? Oni sie tym nie przejma. Jak nie
          pojdziemy na mecze to bedzie glosno w calej europie
          • Gość: mm Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 10.0.0.* / *.ts.pl 25.05.01, 13:43
            Masz swieta racje - po co im jeszcze placic. A rzeczywiscie gdybysmy nie poszli
            na mecze to naprawde byloby glosno w calej Europie. Mysle ze UEFA z wlasnej
            inicjatywy by sie tym zainteresowala. A tak wogole za ten numer powinni WIELKA
            CZWORKE wypier do 3 ligi
      • Gość: emem Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.01, 22:32
        to juz jest granie w h na calego
        olac tych glupich palantow sprzedawczykow ktorzy za pare zlotych (niemale pare)
        sa w stanie sprzedac wszystko - takze nasza milosc do klubu do nich - zachowuja
        sie jak q z pigalaka i nimi sa
        pie ich wszystkich - niech graja dla siebie miernoty porane
        • Gość: Wislak Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 217.96.22.* 29.05.01, 12:10
      • Gość: lido Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.01, 22:34
        jak mozna wogole pojsc na stadion?
        skoro oni ustawiaja sobie mecz - to po kiego wala im
        nasz doping skoro wszystko jest ustawione
        I ja mam im jeszcze za to ,placic
        no trzeba byc jenietym zeby isc na nastepna kolejke
      • Gość: kiki Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.01, 22:37
        teraz to ich skreslam LEGIE wogole do czasu oz nie vypie tych piep gnoi w
        calosci
        rozegnac na caly swiat to gwiazdorstwo i najac normalnych mlodych dzielnych
        z tymi gnojami co kupcza d. tylko za pieniadze nie chce miec nic wspolnego
      • Gość: mm Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.01, 22:39
        ciekawe co zrobi ZYLETA ????
        czy tez wejdzie im w de i wylize row tym swoim zasranym kelnerom?
        • Gość: Vincento Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 195.117.102.* 25.05.01, 11:42
          Jak ZYLETA przyjdzie na mecz to ni e bedzie ZYLETA tylko wytartym polsilverem.
          • Gość: Cynio Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.waw-mec.leased-e.ids.pl 25.05.01, 12:13
            Panowie!!!!!
            Po prostu 9 czerwca stadiony mają być puste, a po meczu można co najwyżej tym
            szmatom zrobić wycisk. Chociaż szkoda sobie rąk brudzić na tuch szmatach.
            • Gość: MM Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 10.0.0.* / *.ts.pl 25.05.01, 13:35
              Jasne ze tak - tylko recze wam ze znajda sie poeani kibole ktorzy przyjda
              niestety
              Nie rozumiem - jeszcze placic tym szmatom za wejscie - lepiej ich odjazdowe
              bryczki przekuc ceglowkami - oni po takich numerach maja kase na nowe -
              przeciez nie sprzedaja du za grosze
      • Gość: SIWY Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.01, 12:46
        MISTRZOSTWO NALEZY SIE TYLKO RADZIONKOWIANOM ONI JAKO JEDYNI SA CZYSCI BO NA
        NIC ICH NIE STAC.A TY LISTKIEWICZ TE TWOJE 5 TYS KRZESERLEK POD DACHEM WSAC SE
        W PUPE.SAM POWINIENES JE MONTOWAC.SIWY Z WAWY
        • Gość: tommasi Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 1.1.2.* 25.05.01, 12:52
          Kluby powinny jawnie deklarowac swe budzety; wtedy latwiej byloby to wszystko
          sprawdzic. Co do ostatnich wypadkow; tym powinna zajac sie prokuratura, jesli
          cos wykaza, to zafundowac kolesiom wystepy w 2-ej lidze. A i vpierdol by nie
          zaszkodzil. Come back, Ku-Klux-Klan.
          z nadzieja,
          tommasi
          • Gość: SZOK!!! Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 25.05.01, 12:54
            DLACZEGO CHCESZ POKARAĆ 2 LIGĘ SZMACIARZAMI. OD RAZU DO 4 ICH PRZENIEŚĆ Z
            ZAKAZEM AWANSU PRZEZ NAJBLIŻSZE 10 LAT!
          • Gość: Niesia Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.05.01, 13:36
            Kochani, to co się dzieje w I lidze woła o pomstę do nieba. Ale błagam nie karzcie im spadać do II Ligii !!!!!!!
            Ja kibicuję pewnej II-ligowej drużynie i zgadzam sie, że nie można zaśmieciać tak pożądnej II Ligi jakimiś (hm...
            brak mi w tym miejscu słów).to już nie jest ekstra klasa tylko ex-klasa
            • Gość: mm Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 10.0.0.* / *.ts.pl 25.05.01, 13:49
              Do 3 ligi wygnac bydlakow - druga liga to porzadna instytucja a jezeli cos
              szyja to cienkimi nicmi a nie postronkami w tak beznadziejny i chamski sposob
        • Gość: mm Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 10.0.0.* / *.ts.pl 25.05.01, 14:03
          przed chwila przeczytalem w gazecie W wypowiedz listkiewicza - on jest totalnie
          poebany - 5000 krzeselek zalatwi uczciwosc ligi!!!!??? Ale poeb z niego!!!!
          Wysylam maila do gazety ze akcja nie pojscia na stadiony jest ogolnopolska i
          nie dotyczy tylko jednego klubu.
          • Gość: tommasi Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 1.1.2.* 25.05.01, 14:29
            Zapomnialem dodac, ze indywidualne dyskwalifikacje tez bylyby pozadane.
            Przypomnialo mi sie stare haslo 'Wisla Krakow kurva warszawiakow', w zwiazku z
            pamietnym 0:6, bodajze w '93. Wtedy paru " "wislakow" " otrzymalo w prezencie
            wilcze bilety i sluch pozniej o nich zaginal...
            Cupial, try it!
      • Gość: Adamo Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY ? IP: *.uml.lodz.pl 25.05.01, 15:18
        Choć w pełni popieram bojkot, to mam pewne obawy, czy rzeczywiście wszyscy
        dotrwają w swoich postanowieniach.
        Następna kolejka dopiero 9 czerwca. W międzyczasie może pokonamy Walię i
        Armenię, a wtedy nastroje zmienią się diametralnie. Kibic zapomni i wybaczy. A
        frekwencja i tak będzie mizerna, bo nigdy nie była rewelacyjna.
      • Gość: aigeL Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.warszawa.mtl.pl 25.05.01, 15:35

NIE MOŻEMY TYM SKURWYSYNOM ODPUŚCIĆ. BANDA DARMOZJADÓW I OSZUSTÓW!!!!
        NICH WSZYSCY KIBICE W CAŁEJ POLSCE O TEJ SAMEJ GODZINIE POKAŻĄ TYM
        CHUJOZOM GOŁE DUPSKA I OPUSZCZĄ STADIONY. DOPIERO WTEDY BĘDZIE GŁOŚNO O
        NASZYCH PIŁKARZYKACH W EUROPIE. A JAK JEDEN Z DRUGIM NIE WYJADĄ DO NIEMIEC
        ALBO FRANCJI (BO PO CO IM KOLEJNI ZŁODZIEJE Z POLSKI?), TO MOŻE SIĘ KURWA
        OPAMIĘTAJĄ. CHOCIAŻ NA JEDEN SEZON.
        • Gość: misza Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.elite.com.pl 25.05.01, 16:30
          Dobrze powiedziane. Czas się za nich wziąć. Oni nie grają dla siebie !!! Jak
          nie ma kibiców, nie ma sportu. Niech te primadonny to zrozumieją. Nie
          odpuszczać gnojom. Nikt nie będzie ze mnie robił idioty i to za moje pieniądze
        • Gość: fidel Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.01, 16:40
          Ludzie, jak sie to wszystko czyta co piszecie to serce rosnie!nareszcie widac
          ze kibice potrafia sie zjednoczyc w konkretnym celu. ja jestem kibicem Legii
          ale podobnie jak przedmowcy nie identyfikuje sie (juz) z jej pilkarzami. mysle
          ze ta cala akcja powinna przybrac jakis bardziej zorganizowany charakter. Nie
          chce sie wymadrzac wiec jezeli ktos ma jakies dobre pomysly to niech uzupelni
          to co ja zawarlem w punktach:
          1. Bojkotujemy (nie wchodzimy na stadiony) I lige na wszystkich obiektach do
          konca rundy. Bezwarunkowo. Najlepiej zeby kazdy puscil wici e-mailem do
          znajomych - kibicow a ci do nastepnych itd. Reszta dowie sie z prasy. Kibice
          moga zebrac sie np. pod stadionem i tam urzadzic pikiete a po meczu pojsc pod
          budynek klubowy. Ale to juz zalezy od organizacji.
          2. Zasypujemy PZPN (listami lub e-mailami) ew. NIK petycjami nawolujacymi do
          kontroli skarbowej w klubach (skad sie biora przychody, na co kluby wydaja
          pieniadze, jakie sa zarobki pracownikow klubow, jakie pilkarzy itd.). Jak ktos
          juz tu dobrze zauwazyl rozne ciekawe rzeczy bedzie mozna w klubowych
          dokumentach znalezc. Moznaby tez zorganizowac zbiorki podpisow pod stadionami
          ale to tez zalezy od organizacji w poszczegolnych grupach kibicowskich. Moze
          "Gazeta" moglaby wywrzec jakis wplyw na decydentow aby powzieli takie kroki?
          3. Zorganizowac naciski na kluby by powystawialy na listy transferowe pilkarzy,
          ktorym koncza sie kontrakty, renegocjowac tam gdzie sie da,nie utrudniac
          odejscia z klubu pozostalymi a na ich miejsce przesuwac zdolna mlodziez z
          druzyn rezerw (Legie znam najlepiej wiec na jej przykladzie, dosc obrazowo
          np.:Mieciel, Majewski, Piekarski itd. - wywalic; Bojarski, Mierzejewski,
          Cieslinski itd. - do I-ego zespolu).

To tylko propozycje wiec wskazane bylyby rozne sugestie.

Z kibicowskim pozdrowieniem
          • matje Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! 25.05.01, 16:45
            DRODZY KOLEDZY! PRZYJEDŹCIE DO POZNANIA NA DRUGĄ LIGĘ. JEST PIĘKNIE - JAK
            NIGDZIE. TU CHOCIAŻ PIŁKARZOM CHCE SIĘ OSTATNIO GRAĆ.
            • Gość: zbyszko Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.01, 15:43
              nie opowiadaj bajek.. niższe ligi też nie są czyste, tyle , że mniejsza kasa i
              mniejsza skala...

słyszałem , że w A-klasie sprzedali mecz za skrzynę browca....
            • Gość: Piłkarz Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.*.*.* 29.05.01, 09:10
              Co ? W Poznaniu czysto ? heheheheheheheheheh ? Baniak "cudotwórca"
          • Gość: mm Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 10.0.0.* / *.ts.pl 25.05.01, 17:59
            masz swieta racje
            tu nie chodzi o identyfikacje z jakims konkretnym klubem
            tu chodzi o zasade
            ciekaw jestem czy kibice Gornika czy Orlenu ciesza sie z "wygranej" ich druzyn.
            Ja na ich miejscu bym sie piescia zaebal ze moja druzyna moze wygrac tylko
            poprzez handelek a nie normalnie dlatego ze sa po prostu dobrzy
            pozdrawiam
            • campo Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! 25.05.01, 18:14
              Ja sie nie ciesze że Górnik wygrał i jest mi to już obojetne czy spadnie czy
              nie.Przylaczam sie do bojkotu ligi.To jest jedno wielkie g....!!!!!Mam dosc
              tego!!!
          • Gość: Vincento Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 195.117.102.* 29.05.01, 12:54
            Sqwietne propozycje. Mam jeszcze jedna. 7 czerwca odbedzie sie spotkanie wladz Canal+ i PZPN z prezesami
            klubow pilkarskich. Moznaby zrobic mala pikietke zeby Canal+ i Europa dowiedziala sie o burdelu jaki mamy w
            naszej tzw. ekstraklasie.
        • Gość: RED Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 195.94.196.* 26.05.01, 15:58
          Zgadzam sie - wezmy jeszcze po 20 monet 1, 2 i 5-groszowych i wszyscy rzucmy je
          na boisko krzycząc - zapłacone!!

• Gość: suchy Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.wsisiz.edu.pl 27.05.01, 11:52
          tak pokażmy im gołe dupy, może to zwróci uwagę tych sk** i całej Europy
      • Gość: DoctorQ Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.01, 19:16
        A tu na stronie Wisly wielki apel. Nie obrażajcie się. Jedziemy na Legię! tego
        typu pierdoły. Panowie!!! Tu nie chodzi o to że Wisła jest cienka. Tu wszyscy
        robią idiotów z kibiców. A najbardziej Listkiewicz gadkami typu "to nie układy,
        to liga jest słaba" itd. Ciekaw jestem kiedy zaprotestuje canal+. Wydali kupę
        forsy na takie g...!
        • Gość: PAweł Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 25.05.01, 21:50
          Taką Ligę to ja pierdole, po chuj to w ogóle grać, może lepiej od razu wyniki
          ustalić i pierdolić wszystkich kibiców. Dla "nich" kibice to pieniądze, jak tak
          to w porządku, ale jak dalej będzie to w końcu nie będą mieli ani kibiców ani
          pieniedzy i dopiero wtedy będzie "niedziela cudów" - bez kibiców oczywiście.
          • Gość: Bart. Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: 10.101.107.* / *.sciences-po.fr 26.05.01, 11:36
            KONIEC znizania sie do poziomu tych kutasow!!! Oni sa dla nas, nie my dla
            nich. 9 czerwca nikogo na trybunach (po co dawac im zarabiac), ale za to
            wszyscy przed stadionami. I wszyscy spiewamy jedno: "SPRZEDAWCZYKI!!!
            SPRZEDAWCZYKI!!!"
        • Gość: JR Re: W NASTEPNEJ KOLEJCE NIE IDZIEMY NA STADIONY !!!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 26.05.01, 13:16
          Media też powinny zbojkotować pajacyków. Niech sobie grają. Popieram bojkot
          informacyjny, zero informacji w mediach o I lidze. Zróbcie to panowie
          Dziennikarze !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka