Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Konkurs na najwiekszego błazna forum!

19.08.03, 22:15
    Stawiam na dzieciaka o pseudonimie Siedla.
    PS. Swoją drogą, że Ci się tak chce cały dzień pisać i pisać i pisać...?
    Obserwuj wątek
      • adam.gazeta.pl Re: Konkurs na najwiekszego błazna forum! 19.08.03, 22:23
        mglublin napisał:

> Stawiam na dzieciaka o pseudonimie Siedla.
        > PS. Swoją drogą, że Ci się tak chce cały dzień pisać i pisać i pisać...?

dodaję do siedli jeszcze
        bodziohelikoptera
        • patrax Re: Konkurs na najwiekszego błazna forum! 19.08.03, 22:28
          Popieram wasze typy co do tych dwóch.
          • rys23 Re: Konkurs na najwiekszego błazna forum! 19.08.03, 22:36
            Tez bys zebral pare glosow Patrax:))
            • patrax Re: Konkurs na najwiekszego błazna forum! 19.08.03, 22:38
              Wiem bo jestem kontrowersyjny nie nowina mi to Ryśu.
              • rys23 Re: Konkurs na najwiekszego błazna forum! 19.08.03, 22:41
                No niech ci bedzie, jestes:)
                • adam.gazeta.pl Re: Konkurs na najwiekszego błazna forum! 19.08.03, 22:43
                  rys23 napisał:

> No niech ci bedzie, jestes:)

tylko że jakoś nikt poza tobą nie proponuje tu patraxa;-)
                  • patient Re: Konkurs na najwiekszego błazna forum! 20.08.03, 21:58
                    ja chętnie zaproponuję :)
              • roccoo Re: Konkurs na najwiekszego błazna forum! 20.08.03, 10:46
                jesli chodzi o siedle to jest naprawde upierdliwy i czasami go lubie za to, bo
                ja nie mam czasu na wynajdywanie wszelkich niezgodnosci w grze. bth mogłby
                pracowac w komisji sledczej:). szcegolnie przydatny był w ubiegłej edycji kiedy
                ostro walczył z beczkąwina. jesli mam czas na siedzenie przy kompie to niech
                pisze, ale moze sie dla niego to zle skonczyc bo zapomni jak swiat wyglada.
                skonczy tak jak beczkawina -wysyłal setki tych dryzyn ustawiał, zmieniał i nic
                z tego.
                pozdrawiam wszystkich uczestników
                roccoo
          • adam.gazeta.pl Re: Konkurs na najwiekszego błazna forum! 19.08.03, 22:50
            patrax napisał:

> Popieram wasze typy co do tych dwóch.

bodziohelikopter bryluje:-)))
            • bodziohelikopter Re: Konkurs na najwiekszego błazna forum! 19.08.03, 22:55
              ja nie dosc ze popieram glos na patraxa to jeszcze dorzucam adama :PPPP
              • adam.gazeta.pl Re: Konkurs na najwiekszego błazna forum! 19.08.03, 22:56
                bodziohelikopter napisał:

> ja nie dosc ze popieram glos na patraxa to jeszcze dorzucam adama :PPPP
                ależ jesteś słodziutki, chyba zacznę żałować że nie gustuję w chłopczykach
                szkoda mi cię bo sam jesteś z Ryśkiem i siedlą:D
                • bodziohelikopter Re: Konkurs na najwiekszego błazna forum! 19.08.03, 22:58
                  i co czujesz sie odwaznie po stronie wiekszosci? no wiesz jakby ci to
                  powiedziec ale swiat jest juz tak skonstruowany ze wiekszosc jest glupia i
                  prosta. Ale cos moze ty lubisz byc wsrod swoich...
                  • adam.gazeta.pl Re: Konkurs na najwiekszego błazna forum! 19.08.03, 23:02

> i co czujesz sie odwaznie po stronie wiekszosci? no wiesz jakby ci to
                    > powiedziec ale swiat jest juz tak skonstruowany ze wiekszosc jest glupia i
                    > prosta. Ale cos moze ty lubisz byc wsrod swoich...

czegoś się od ciebie uczę, cały czas, dajesz mi taki świetny przykład:D
                • rys23 Re: Konkurs na najwiekszego błazna forum! 19.08.03, 23:03
                  adam.gazeta.pl napisał:

> bodziohelikopter napisał:
                  >
                  > > ja nie dosc ze popieram glos na patraxa to jeszcze dorzucam adama :PPPP
                  > ależ jesteś słodziutki, chyba zacznę żałować że nie gustuję w chłopczykach
                  > szkoda mi cię bo sam jesteś z Ryśkiem i siedlą:D
                  Oj Adas, zebys sie nie zdziwil, i uwazaj bo cos za bardzo na blazna wychodzisz
                  w porownaniu z bodzio:))
                  • adam.gazeta.pl Re: Konkurs na najwiekszego błazna forum! 19.08.03, 23:07
                    rys23 napisał:

> adam.gazeta.pl napisał:
                    >
                    > > bodziohelikopter napisał:
                    > >
                    > > > ja nie dosc ze popieram glos na patraxa to jeszcze dorzucam adama :PP
                    > PP
                    > > ależ jesteś słodziutki, chyba zacznę żałować że nie gustuję w chłopczykach
                    >
                    > > szkoda mi cię bo sam jesteś z Ryśkiem i siedlą:D
                    > Oj Adas, zebys sie nie zdziwil, i uwazaj bo cos za bardzo na blazna
                    wychodzisz
                    > w porownaniu z bodzio:))
                    i o to chodzi maleńki o to chodzi, mi nie zależy a przy okazji parę osób się
                    pokaże z wątpliwej najlepszej strony:]]]
                    • bodziohelikopter Re: Konkurs na najwiekszego błazna forum! 19.08.03, 23:09
                      popatrz popatrz, myslal myslal az wymyslil. i jakie madre...;) zaczne z niego
                      brac przyklad
                      • adam.gazeta.pl Re: Konkurs na najwiekszego błazna forum! 19.08.03, 23:10

> popatrz popatrz, myslal myslal az wymyslil. i jakie madre...;) zaczne z
                        niego
                        > brac przyklad

jeśli nie stać cię na coś swojego to możesz małpować po mnie ale szkoda bo to
                        ja chciałem się czegoś mądrego od ciebie nauczyć:]]]
                        • bodziohelikopter Re: Konkurs na najwiekszego błazna forum! 19.08.03, 23:13
                          adam.gazeta.pl napisał:

> bodziohelikopter napisał:
                          >
                          > > popatrz popatrz, myslal myslal az wymyslil. i jakie madre...;) zaczne z
                          > niego
                          > > brac przyklad
                          >
                          > jeśli nie stać cię na coś swojego to możesz małpować po mnie ale szkoda bo to
                          > ja chciałem się czegoś mądrego od ciebie nauczyć:]]]

wiesz kurde odechcialo mi sie komentowac tych twoich dennych odpowiedzi. po
                          prostu tylko plakac
                  • patrax Re: Konkurs na najwiekszego błazna forum! 19.08.03, 23:11
                    Adam z gazety to oczywiście Pan Adam Michnik który równierz gra w Piłkarzykach
                    także prosze go nie obrażać.
                    • redakcja Re: Konkurs na najwiekszego błazna forum! 20.08.03, 09:49
                      paaaaasjami grywa
                      • cezary100 Re: Konkurs na najwiekszego błazna forum! 20.08.03, 10:33
                        A ja myślałem, że bardziej interesują Go paaaaaaaaaaasjanse :-)

Pzdr.,
                        C
                      • wilczek14 ja bym postawil na redakcje 20.08.03, 13:19
                      • adam.gazeta.pl Re: Konkurs na najwiekszego błazna forum! 20.08.03, 16:15
                        redakcja napisała:

> paaaaasjami grywa

a skąd redakcja to wie?:]]]
                    • tomala_zpr Re: Konkurs na najwiekszego błazna forum! 20.08.03, 10:13
                      Pragnę do tej roli wytypować oczywiście dwie osoby a są to: bodziohelikopter
                      i siedla
                      P.S- te posty przeciwko orissie są tak nudne i beznadziejne, że innych
                      kandydatów brak.
                      • milon tomala num 3 20.08.03, 11:53
                        po adamie i patrax num 3 to tomala
                        wystarczy poczytać forum aby dostrzec jak podciera tyłki OP'om oskarżanym
                        przeze mnie i innych
          • gohan3 Re: Konkurs na najwiekszego błazna forum! 20.08.03, 11:41
            ja glosuje na siedle !
        • zksilver Re: Konkurs na najwiekszego błazna forum! 20.08.03, 11:54
          patrix
          • tomala_zpr Re: Konkurs na najwiekszego błazna forum! 20.08.03, 11:57
            Bardzo przepraszam wszystkich oczywiście zapomniałem jeszcze o milonie.
            P.S- podcieram tyłka operatorą tylko stwierdzam fakty a co do twoich postów
            przeciw operatorą to są śmieszne.
            • milon brak zrozumienia tematu 20.08.03, 12:54
              tomala_zpr napisał:

> Bardzo przepraszam wszystkich oczywiście zapomniałem jeszcze o milonie.
              > P.S- podcieram tyłka operatorą tylko stwierdzam fakty a co do twoich postów
              > przeciw operatorą to są śmieszne.

ja nie jestem przeciwko operatorą tylko przeciw operatorom to po pierwsze...
              po drugie znów drwisz sobie ze mnie cyt. "a co do twoich postów
              przeciw operatorą to są śmieszne."
              to marna próba prowokacji mająca na celu wyprowadzenia mnie z równowagi w celu
              uzyskania konkretnych faktów bo jak na razie to Ty nic nie przedstawiasz swoimi
              postami i swoją zaprzedaną osobą
              cyt" TOMALA: orissa nie przejmuj się tymi postami na forum bo są żałosne"
              mnie możesz cytować ile chcesz sam wiem jak nawyzywałem orisse po tym jak ze
              mnie drwiła wraz ze swoimi "kompanami" więc z godnością się do tego przyznaje
              że jej pare razy napisałem to i owo
              • adam.gazeta.pl Re: brak zrozumienia tematu 20.08.03, 13:13
                Zwracam się do Szanownej Redakcji z poźbom o pomoc, gdyrz jósz nie da się na
                tym foróm wytżymać. 4 osoby rzyjom w koalicji przeciwko opom a inni nie majom
                siły pżebicia i nie mogom nic zrobić. Wszędzie gdzie oni wejdom to som
                zamieszki co widać na foróm. niech ich ktoś wyżuci [te 3-4 osoby] bo inni pżez
                nih nie majom siły rarzenia! pozosali nie dysponójom środkami technicznymi
                umorzliwiającymi udowodnienie czegokolwiek dlatego zwracamy się z prośbą o
                pomoc do Redacji.
                nieh wreszcie zapanóje spokuj a milon nieh zrozómie temat!
                • bodziohelikopter Re: brak zrozumienia tematu 20.08.03, 16:20
                  stary to po cholere to vczytasz... skoro jestesmy takimi blaznami to nie
                  czytaj, i nie klikaj na te watki gdzie my sie wypowiadamy. No chyba ze jednak
                  interesuje cie to co piszemy ...:)
                  • adam.gazeta.pl Re: brak zrozumienia tematu 20.08.03, 16:24

> stary to po cholere to vczytasz... skoro jestesmy takimi blaznami to nie
                    > czytaj, i nie klikaj na te watki gdzie my sie wypowiadamy. No chyba ze
                    jednak
                    > interesuje cie to co piszemy ...:)

lubię się pośmiać ot co:]]] a jest z czego oj jest ;]]]
                    • bodziohelikopter Re: brak zrozumienia tematu 20.08.03, 16:27
                      no to po co piszesz zeby nas stad wyrzucili skoro dobrze sie bawisz?
                      zaprzeczasz sobie...
                      • adam.gazeta.pl Re: brak zrozumienia tematu 20.08.03, 16:30

> no to po co piszesz zeby nas stad wyrzucili skoro dobrze sie bawisz?
                        > zaprzeczasz sobie...
                        nie wiedziałem bodziuś że jesteś w kilku postaciach:]]]
                        • bodziohelikopter Re: brak zrozumienia tematu 20.08.03, 16:31
                          ha ha ha ...niezwykle udany zart..naprawde
                          • ragu zdecydowanie adam.gazeta i bodziohelikopter 22.08.03, 11:18
                            Wystarczy policzyć ilość wypowiedzi tych gostków w tym wątku. Ludziki albo
                            głosujecie na błazna albo morda w kubeł (trochę ostro, ale chyba tak trzeba).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka