Gość: Anwil IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 16:16 PO KULU ANWIL PODPISAL KONKTRAKT Z EDEM O''BANNONEM I CO WY NA TO ?? ALE MAJA PAKE !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wilt Re: HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!! IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 19.07.01, 16:47 Gość portalu: Anwil napisał(a): > PO KULU ANWIL PODPISAL KONKTRAKT Z EDEM O''''BANNONEM > I CO WY NA TO ?? ALE MAJA PAKE !!!!!! Jako kibic Anwilu odpowiedz mi, proszę - co tam się dzieje z tym Marcelicem? On sam nie chce podpisać kontraktu czy klub go nie chce? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IKS I OTO CHODZI !!!!!!!!! IP: 192.168.30.* / *.pse.pl 20.07.01, 11:03 Nareszcie porządna paka !!!!! Może teraz zdobędziemy mistrza. Najwyższy czas !!!! Pozdrawiam kibiców z Włocławka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOLF Re: HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!! IP: 192.168.33.* / 212.160.143.* 19.07.01, 17:46 NIE JARAJ SIE FRAJERZE I TAK ANWIL ZAWSZE DRUGI . SLASK BEDZIE MIAL LEPSZY SKLAD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homer Re: HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!! IP: *.focal5.interaccess.com 19.07.01, 18:15 W tym sezonie Anwil ma szanse na mistrzostwo(nie kibicuje ani jemu, ani slaskowi): kupil dobrych 6 obcokrajowcow. A Slask nie wiem czy bedzie mial lepszy sklad(watpie): ubytki sa zbyt duze: McNaull, Miglinieks(przede wszystkim). Jedyna nadzieja w tym chorwackim centrze co ma przejsc do Slaska. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anwil Re: HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 19:37 Do Wolfa : Frajerze wlasnie ze mam sie czym jarac, a ty frajerze jeszcze nie masz czym zreszta i tak jesli masz odrobine oleju w glowie to musisz wiedziec ze nazwiska nie graja, ja sie jaram przede wszystkim tym ze we Wloclawku z roku na rok jest coraz lepiej. Obecnie mamy juz WIEKSZA HALE, WIEKSZY BUDZET I "WIEKSZYCH ZAWODNIKOW" Pozdrawiam kibicow koszykowki w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawer Re: HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!! IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 20:54 ANWIL - zgadzam się z tobą absolutnie nie tylko bedziemy mieli ogromne szanse w LBL ale i w PUCHAŻE SAPORTY ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude Re: HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!! IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 19.07.01, 23:36 Brawo Anwil! Wreszcie powstała drużyna która ma szanse na wywalczenie mistrzostwa Polski i finał pucharu Saporty. Jak zwykle niektórzy kibole Ślaska muszą wetknąć swoje 3 grosze choć u nich cienko, oj cienko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!! IP: *.pkp.wroc.pl 20.07.01, 01:45 Nie kibole matole!! KIBICE!!Najlepsi w Polsce!! A co do składu to zgadzam się,że Anwil ma dobry skład,ale dopuki Śląsk nie zakończy "zakupów" to nie ma co gderać!Sponsorzy wydając tyle kasy na Anwil wymagają na pewno wygranej.Jeśli Śląsk po raz KOLEJNY!!! zdobędzie tytuł mistrza to wasza drużyna może mieć poważne kłopoty finansowe!! Sądząc po transferach jesteście w niezłej desperacji.Oby nie zakończyło się to bankructwem! Zresztą wcale mnie to nie zmartwi...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DUDE Re: HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!! IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 20.07.01, 09:43 Kibole matole ("dopóki" pisze się przez "ó") i wcale nie najlepsi w Polsce kibice, bo wasz poziom mówi sam za siebie -DNO i DESPERACJA! Problemy finansowe to raczej wy macie i będziecie mięli w najbliższym czasie i o to też radziłbym się tobie i twoim kolesiom KIBOLOM martwić. O ANWIL się nie martw i bądź spokojny, zdobędzie mistrzostwo po pasjonującym finale z PROKOMEM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM Re: HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!! IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 09:54 EKSTRA ZROBIŁ NAM SIE MAŁY DRAM TEAM!!! CIEKAWE ILE TO BEDZIE TRWAŁO? PRZECIEŻ CO SEZON JEST NIEZŁA PAKA I NADAL NIC!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z-wawy Re: HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!! IP: 217.8.166.* 20.07.01, 11:09 To super, że Anwil się wzmacnia. Inni nie będą chcieli pozostać w tyle i jeśli tylko wystarczy im kasy na utrzymanie pozyskanych zawodników - to zapowiada się wreszcie ciekawy sezon. Anwil, Śląsk a może Prokom? Bo czasy Pruszkowian chyba się już skończyły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!! IP: 157.25.121.* 20.07.01, 11:19 Jeśli Śląsk nie postara się z transferami to będzie mu trudno z Anwilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z-wawy Re: HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!! IP: 217.8.166.* 20.07.01, 11:27 Śląsk ma jednak przewagę nad Anwilem: potrafi wygrywać. A włocławianom troszkę łydki drżą gdy przychodzi do potyczek "o wszystko" ze Śląskiem. Jeśli w trakcie sezonu zasadniczego wygrają ze Śląskiem chociaż raz (najlepiej wysoko) to kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conrado Ludzie! Opamietajcie sie!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.07.01, 12:27 1. nie wiem dlaczego ktos sie bedzie cieszyl z tego jakby anwil zbankrutowal!!! przeciez to by byla porazka dla polskiej koszykowki!!! 2. dlaczego ciagle ktos mowi że ze slaskiem bedzie cienko....przeciez oni dopiero zaczynaja kupowac zawodnikow! a centra slask bedzie mial prawdopodobnie lepszego niz anwil! 3. prosze nie rozpoznawac kibicow innej druzyny po wypowiedzi jednego "kibola" przeciez wiecei ze to nie ma sensu i jest to tylko bezsensowne kopanie kibica innej druzyny !!! ....niewazne co mowicie - ja wiem ze czeka nas pasjonujacy 7 meczowy final anwil-slask! a prawdziwym problemem dla wszystkich kibicow nie sa teraz glupie sprzeczki tylko to, kto bedzie transmitowal te mecze!!!! bo jesce nic nie wiadomo. pozdrowienia dla wszystkich kibicow koszykowki; i zycze sobie i wam zebysmy mieli 2 druzyny w eurolidze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul_pnx Re: Ludzie! Opamietajcie sie!!! IP: *.pkp.wroc.pl 20.07.01, 23:50 Anwil i tak obudzi się po finale z ręką w nocniku.......jak zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude Re: Ludzie! Opamietajcie sie!!! IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 22.07.01, 00:15 Pozdrawiam prawdziwego kibica (nie kibola) drużyny przeciwnej. Mam do ciebie szacunek, jednak do innych kibiców Śląska tudzież kiboli -mam mniejszy lub nie mam (sami sobie wystawiaja świadectwo). Pozdrawiam i życzę pasjonujących potyczek miedzy naszymi zespołami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fAnwilu Re: HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!! IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 21.07.01, 00:02 No coz. Jak dla mnie obecny sklad - rewelacja. LBL i Saporta do zawojowania. Smieszy mnie jedynie pycha kibicow z Wroclawia - nazwiska nie graja, co? A niby sama nazwa (waszego klubu) ma grac?! Lepiej sie postarajcie z zakupami. Miglinieks byl rewelacyjny. Byl. A Zielas i Wojcik - nazwiska nie graja :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul_pnx Re: HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!! IP: *.pkp.wroc.pl 21.07.01, 18:04 Pycha kibiców z Wrocławia.......Ha,Ha przecież to wy cały czas zachowujecie się jakbyście zdobyli już "mistrza" a sezon się jescze nie zaczął!! Do tego nie macie szacunku dla drużyny która nadal jest najlepsza w Polsce!! Ale czy stwierdzenie faktu jest przejawem pychy?????Nie sądzę! WKS IS THE BEST!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul_pnx Re: HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!! IP: *.pkp.wroc.pl 21.07.01, 18:09 A co do Wójcika Zielińskiego to oni zawsze grają na wysokim poziomie!!!!!! Więc twoje stwierdzenie jest nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek do paula_pnx!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.0.* / *.osemka.p.lodz.pl 22.07.01, 20:07 Niestety odnioslem wrazenie ze to jednak przez ciebie przemawia pycha i samouwielbienie. Sa we Wloclawku kibice i kibole (twojego pokroju). Wystarczy np zajrzec na liste dyskusyjna Anwilu, zagladaja tam tez kbice Slaska (obiektywni) i mona sobie spokojnie pogadac jednakze mysle ze dla ciebie pozostake tylko forum na ktorym mozesz sobie powyzywac znienawidzony klub. Darze klub z Wroclawia szacunkiem i mysle ze w poprzednich latach nalezalo wam sie mistrzostwo (mimo wielu spekulacji o sedziach i przejsciach naszych zawodnikow do slaska) ale musze tez powiedziec ze sklady w ostatnich latach mielismy wyrownane (zobacz na wyniki ostatnich finalow, wygrane rozniaca 2 pkt). Musze tez powiedziec ze obojetne co mowia kibice (kibole) Anwilu czy Slaska prawda jest ze na dzien dzisiejszy Anwil ma zdecydowanie silniejszy sklad ale nie ma co prorokowac bo Slask dopiro zakupy zaczyna. Opamietaj sie drogi paulu_pnx i powiedz cos madrego bo ktoregos pieknego dnia ty sie obudzisz z reka w nocniku :P Odpowiedz Link Zgłoś