Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!!

IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 16:16
    PO KULU ANWIL PODPISAL KONKTRAKT Z EDEM O''BANNONEM
    I CO WY NA TO ?? ALE MAJA PAKE !!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Wilt Re: HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!! IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 19.07.01, 16:47
        Gość portalu: Anwil napisał(a):

> PO KULU ANWIL PODPISAL KONKTRAKT Z EDEM O''''BANNONEM
        > I CO WY NA TO ?? ALE MAJA PAKE !!!!!!

Jako kibic Anwilu odpowiedz mi, proszę - co tam się dzieje z tym Marcelicem? On
        sam nie chce podpisać kontraktu czy klub go nie chce?

Pzdr
        • Gość: IKS I OTO CHODZI !!!!!!!!! IP: 192.168.30.* / *.pse.pl 20.07.01, 11:03
          Nareszcie porządna paka !!!!!
          Może teraz zdobędziemy mistrza.
          Najwyższy czas !!!!
          Pozdrawiam kibiców z Włocławka.
      • Gość: WOLF Re: HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!! IP: 192.168.33.* / 212.160.143.* 19.07.01, 17:46
        NIE JARAJ SIE FRAJERZE I TAK ANWIL ZAWSZE DRUGI .
        SLASK BEDZIE MIAL LEPSZY SKLAD
        • Gość: Homer Re: HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!! IP: *.focal5.interaccess.com 19.07.01, 18:15
          W tym sezonie Anwil ma szanse na mistrzostwo(nie kibicuje ani jemu, ani
          slaskowi): kupil dobrych 6 obcokrajowcow. A Slask nie wiem czy bedzie mial
          lepszy sklad(watpie): ubytki sa zbyt duze: McNaull, Miglinieks(przede
          wszystkim). Jedyna nadzieja w tym chorwackim centrze co ma przejsc do Slaska.
          pzdr
          • Gość: Anwil Re: HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 19:37
            Do Wolfa : Frajerze wlasnie ze mam sie czym jarac, a ty frajerze jeszcze nie
            masz czym zreszta i tak jesli masz odrobine oleju w glowie to musisz wiedziec
            ze nazwiska nie graja, ja sie jaram przede wszystkim tym ze we Wloclawku z roku
            na rok jest coraz lepiej. Obecnie mamy juz WIEKSZA HALE, WIEKSZY BUDZET
            I "WIEKSZYCH ZAWODNIKOW" Pozdrawiam kibicow koszykowki w Polsce
            • Gość: sawer Re: HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!! IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 20:54
              ANWIL - zgadzam się z tobą absolutnie nie tylko bedziemy mieli ogromne szanse w
              LBL ale i w PUCHAŻE SAPORTY !
      • Gość: Dude Re: HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!! IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 19.07.01, 23:36
        Brawo Anwil!
        Wreszcie powstała drużyna która ma szanse na wywalczenie mistrzostwa Polski i
        finał pucharu Saporty. Jak zwykle niektórzy kibole Ślaska muszą wetknąć swoje 3
        grosze choć u nich cienko, oj cienko.
        • Gość: fatality Re: HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!! IP: *.pkp.wroc.pl 20.07.01, 01:45
          Nie kibole matole!! KIBICE!!Najlepsi w Polsce!! A co do składu to zgadzam
          się,że Anwil ma dobry skład,ale dopuki Śląsk nie zakończy "zakupów" to nie ma
          co gderać!Sponsorzy wydając tyle kasy na Anwil wymagają na pewno wygranej.Jeśli
          Śląsk po raz KOLEJNY!!! zdobędzie tytuł mistrza to wasza drużyna może mieć
          poważne kłopoty finansowe!! Sądząc po transferach jesteście w niezłej
          desperacji.Oby nie zakończyło się to bankructwem! Zresztą wcale mnie to nie
          zmartwi......
          • Gość: DUDE Re: HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!! IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 20.07.01, 09:43
            Kibole matole ("dopóki" pisze się przez "ó") i wcale nie najlepsi w Polsce
            kibice, bo wasz poziom mówi sam za siebie -DNO i DESPERACJA! Problemy finansowe
            to raczej wy macie i będziecie mięli w najbliższym czasie i o to też radziłbym
            się tobie i twoim kolesiom KIBOLOM martwić. O ANWIL się nie martw i bądź
            spokojny, zdobędzie mistrzostwo po pasjonującym finale z PROKOMEM!
        • Gość: TOM Re: HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!! IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 09:54
          EKSTRA ZROBIŁ NAM SIE MAŁY DRAM TEAM!!! CIEKAWE ILE TO BEDZIE TRWAŁO? PRZECIEŻ
          CO SEZON JEST NIEZŁA PAKA I NADAL NIC!!
          • Gość: z-wawy Re: HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!! IP: 217.8.166.* 20.07.01, 11:09
            To super, że Anwil się wzmacnia. Inni nie będą chcieli pozostać w tyle i jeśli
            tylko wystarczy im kasy na utrzymanie pozyskanych zawodników - to zapowiada się
            wreszcie ciekawy sezon. Anwil, Śląsk a może Prokom? Bo czasy Pruszkowian chyba
            się już skończyły...
            • Gość: Crotalus Re: HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!! IP: 157.25.121.* 20.07.01, 11:19
              Jeśli Śląsk nie postara się z transferami to będzie mu trudno z Anwilem.
              • Gość: z-wawy Re: HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!! IP: 217.8.166.* 20.07.01, 11:27
                Śląsk ma jednak przewagę nad Anwilem: potrafi wygrywać. A włocławianom troszkę
                łydki drżą gdy przychodzi do potyczek "o wszystko" ze Śląskiem. Jeśli w trakcie
                sezonu zasadniczego wygrają ze Śląskiem chociaż raz (najlepiej wysoko) to kto
                wie...
      • Gość: conrado Ludzie! Opamietajcie sie!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.07.01, 12:27
        1. nie wiem dlaczego ktos sie bedzie cieszyl z tego jakby anwil zbankrutowal!!!
        przeciez to by byla porazka dla polskiej koszykowki!!!
        2. dlaczego ciagle ktos mowi że ze slaskiem bedzie cienko....przeciez oni
        dopiero zaczynaja kupowac zawodnikow! a centra slask bedzie mial prawdopodobnie
        lepszego niz anwil!
        3. prosze nie rozpoznawac kibicow innej druzyny po wypowiedzi jednego "kibola"
        przeciez wiecei ze to nie ma sensu i jest to tylko bezsensowne kopanie kibica
        innej druzyny !!!

....niewazne co mowicie - ja wiem ze czeka nas pasjonujacy 7 meczowy final
        anwil-slask!
        a prawdziwym problemem dla wszystkich kibicow nie sa teraz glupie sprzeczki
        tylko to, kto bedzie transmitowal te mecze!!!! bo jesce nic nie wiadomo.

pozdrowienia
        dla wszystkich kibicow koszykowki;
        i zycze sobie i wam zebysmy mieli 2 druzyny w eurolidze!!!
        • Gość: paul_pnx Re: Ludzie! Opamietajcie sie!!! IP: *.pkp.wroc.pl 20.07.01, 23:50
          Anwil i tak obudzi się po finale z ręką w nocniku.......jak zawsze!
        • Gość: Dude Re: Ludzie! Opamietajcie sie!!! IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 22.07.01, 00:15
          Pozdrawiam prawdziwego kibica (nie kibola) drużyny przeciwnej.
          Mam do ciebie szacunek, jednak do innych kibiców Śląska tudzież kiboli -mam
          mniejszy lub nie mam (sami sobie wystawiaja świadectwo).
          Pozdrawiam i życzę pasjonujących potyczek miedzy naszymi zespołami!
      • Gość: fAnwilu Re: HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!! IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 21.07.01, 00:02
        No coz. Jak dla mnie obecny sklad - rewelacja. LBL i Saporta do zawojowania.
        Smieszy mnie jedynie pycha kibicow z Wroclawia - nazwiska nie graja, co? A niby
        sama nazwa (waszego klubu) ma grac?! Lepiej sie postarajcie z zakupami.
        Miglinieks byl rewelacyjny. Byl. A Zielas i Wojcik - nazwiska nie graja :P

• Gość: paul_pnx Re: HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!! IP: *.pkp.wroc.pl 21.07.01, 18:04
          Pycha kibiców z Wrocławia.......Ha,Ha przecież to wy cały czas zachowujecie się
          jakbyście zdobyli już "mistrza" a sezon się jescze nie zaczął!! Do tego nie
          macie szacunku dla drużyny która nadal jest najlepsza w Polsce!! Ale czy
          stwierdzenie faktu jest przejawem pychy?????Nie sądzę! WKS IS THE BEST!!!!!!
        • Gość: paul_pnx Re: HIT TRANSFEROWY WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!! IP: *.pkp.wroc.pl 21.07.01, 18:09
          A co do Wójcika Zielińskiego to oni zawsze grają na wysokim poziomie!!!!!!
          Więc twoje stwierdzenie jest nie na miejscu.
          • Gość: Wujek do paula_pnx!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.0.* / *.osemka.p.lodz.pl 22.07.01, 20:07
            Niestety odnioslem wrazenie ze to jednak przez ciebie przemawia pycha i
            samouwielbienie. Sa we Wloclawku kibice i kibole (twojego pokroju). Wystarczy
            np zajrzec na liste dyskusyjna Anwilu, zagladaja tam tez kbice Slaska
            (obiektywni) i mona sobie spokojnie pogadac jednakze mysle ze dla ciebie
            pozostake tylko forum na ktorym mozesz sobie powyzywac znienawidzony klub.
            Darze klub z Wroclawia szacunkiem i mysle ze w poprzednich latach nalezalo wam
            sie mistrzostwo (mimo wielu spekulacji o sedziach i przejsciach naszych
            zawodnikow do slaska) ale musze tez powiedziec ze sklady w ostatnich latach
            mielismy wyrownane (zobacz na wyniki ostatnich finalow, wygrane rozniaca 2 pkt).
            Musze tez powiedziec ze obojetne co mowia kibice (kibole) Anwilu czy Slaska
            prawda jest ze na dzien dzisiejszy Anwil ma zdecydowanie silniejszy sklad ale
            nie ma co prorokowac bo Slask dopiro zakupy zaczyna. Opamietaj sie drogi
            paulu_pnx i powiedz cos madrego bo ktoregos pieknego dnia ty sie obudzisz z
            reka w nocniku :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka