krasnov 17.06.07, 22:44 "częściej i szybciej, jednak wciąż rzadziej i wolniej" - proszę, nie piszcie już o tych biegunkach!!! __________ Ogród Jane Austen - łagodniejszy, kobiecy świat. iKatalog.org - katalog stron. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktosicek Re: Więcej Polaków w sieci - niskie ceny IP: *.c26.msk.pl 18.06.07, 01:37 buahahahaha, te zdanie "internet staje się coraz tańszy" ludzie ludzie co wy gadacie, internet za 90 złotych miesięcznie ma być tani, i co wogóle tanieje, nico, jak coraz więcej ludzi ma internet a co w nim takiego wielkiego jest,bo według mnie nic w nim nie ma prócz wielkiego burdelu i zakłamania, a ilu odchodzi z internetu czy ktoś to liczy wogóle ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Więcej Polaków w sieci - niskie ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 08:34 najdrozszy net ma oczywiscie tp; bo oprocz ceny za internet trzeba doliczyc abonament za jakies 50 zł; ale juz niezalezni operatorzy maja sporo taniej; Netia ma ceny za net niższe od tp o kilkanaście procent, a do tego wystarcza abo socjalne, wiec miesiecznie wychodzi taniej jakies 30 zł w Netii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alojs Re: Więcej Polaków w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 11:47 Jak będzie taki net w polsce to może się zdecyduję narazie mam to gdzieś i w domu go nie założę jeszcze długo. www.netcologne.de/privatkunden/dsl-fuer-privatkunden.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UK_citizen Re: Więcej Polaków w sieci IP: *.watf.cable.ntl.com 19.06.07, 00:27 To bardzo slabo i drogo ten twoj Cologne, zobacz tutaj: www.bethere.co.uk/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikey Re: Więcej Polaków w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 12:31 no ale jesteśmy w Polsce i póki tepsa jeszcze czuje się monopolistą, to szybko się wiele nie zmieni. dlatego zajebiście mi się podoba oferta netii na przykład. już daje taniej, a w ciągu roku powinno się wiele zmienić. więc idzie na lepsze. tylko czekać. Odpowiedz Link Zgłoś