Dodaj do ulubionych

Więcej Polaków w sieci

17.06.07, 22:44
"częściej i szybciej, jednak wciąż rzadziej i wolniej" - proszę, nie piszcie już o tych biegunkach!!!
    • Gość: ktosicek Re: Więcej Polaków w sieci - niskie ceny IP: *.c26.msk.pl 18.06.07, 01:37
      buahahahaha, te zdanie "internet staje się coraz tańszy" ludzie ludzie co wy
      gadacie, internet za 90 złotych miesięcznie ma być tani, i co wogóle tanieje,
      nico, jak coraz więcej ludzi ma internet a co w nim takiego wielkiego jest,bo
      według mnie nic w nim nie ma prócz wielkiego burdelu i zakłamania, a ilu
      odchodzi z internetu czy ktoś to liczy wogóle ?
      • Gość: franek Re: Więcej Polaków w sieci - niskie ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 08:34
        najdrozszy net ma oczywiscie tp; bo oprocz ceny za internet trzeba doliczyc
        abonament za jakies 50 zł; ale juz niezalezni operatorzy maja sporo taniej;
        Netia ma ceny za net niższe od tp o kilkanaście procent, a do tego wystarcza abo
        socjalne, wiec miesiecznie wychodzi taniej jakies 30 zł w Netii
    • Gość: alojs Re: Więcej Polaków w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 11:47
      Jak będzie taki net w polsce to może się zdecyduję narazie mam to gdzieś i w
      domu go nie założę jeszcze długo.

www.netcologne.de/privatkunden/dsl-fuer-privatkunden.html
      • Gość: UK_citizen Re: Więcej Polaków w sieci IP: *.watf.cable.ntl.com 19.06.07, 00:27
        To bardzo slabo i drogo ten twoj Cologne, zobacz tutaj:
        www.bethere.co.uk/
        • Gość: Mikey Re: Więcej Polaków w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 12:31
          no ale jesteśmy w Polsce i póki tepsa jeszcze czuje się monopolistą, to szybko
          się wiele nie zmieni. dlatego zajebiście mi się podoba oferta netii na przykład.
          już daje taniej, a w ciągu roku powinno się wiele zmienić. więc idzie na lepsze.
          tylko czekać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka