Gość: zią IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.02.08, 15:47 a LBJ i jego swita??!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drexler Zachód coraz mocniejszy IP: 195.94.195.* 19.02.08, 16:12 Wielki powrót Kidda do Maverics. po latach miodzio Odpowiedz Link Zgłoś
ludwisarz A cavs? 19.02.08, 16:33 Ja do grona faworytow wschodu dodal bym Cavs ktorzy przed all-star pokonali wlasnie orlando na wyjezdzie grajac bez 4 waznych zawodnikow. karolsliwa.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bukmacher Re: A cavs? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 17:38 NBA Championship 2008 AVERAGE ESTIMATES: Boston: 4.5-1 Detroit: 8-1 Phoenix: 5-1 SAntonio: 5.5-1 Dallas: 6.5-1 Lakers: 7-1 Wreszcie Cavs: 23-1. Czujesz różnicę człowieku??? Cavs już pokazali super kosza w finale z SAS. 4-0 ostro po dupie, Duncan się tylko śmiał z Bronisława w jednej z migawek chyba z 4 meczu. Ciekawy jestem jak by Ci kazano postawić pieniądze to czy byś zagrał na Cavsów? Tylko San Antonio - jak dla mnie pewniak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bukmacher Tak samo jak z analitykami giełdowymi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 18:07 Mówią, piszą, rekomendują i ile z tego się sprawdza??? Prosty test proponuję: zamiast kierować się swoimi sympatiami do konkretnych drużyn i schlebiać ich stylom, lepiej zagrać na zakładach - 100% inna będzie gadka i już nie Lakersi z Kobusiem czy Cavsi z Bronkiem, ale SAS z "drętwym" Duncanem, czy Dallas z Nowitzkim będzie wyborem! ***************************************************** Lepiej znać prawdę niedokładnie niż dokladnie się mylić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobra Nasha Re: Tak samo jak z analitykami giełdowymi... IP: *.babilon.ds.polsl.pl 19.02.08, 19:05 ee tam bzdury pleciesz.. nie postawilbym na Duncana zlamanego funta kłaków.. na zachodzie jednak Phoenix, chcociazby z powodu ostatniego zrywu Shaq'a i kto wie czy nie Nasha.. dalla to niestety mieczaki, co udowodnili rok temu, Kidd nie pomoze niestety.. moze Lakersi ale nie jestem przekonany.. na wschodzie - Detroit i Cleveland, choc bardzo by chcial zeby Boston, ale nie wydaje mi sie, nie maja wystarczajacego doswiadczenia w play-offs.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan jazz Re: Tak samo jak z analitykami giełdowymi... IP: 89.100.92.* 20.02.08, 00:32 a ja tam wierzę w najlepszą muzykę świata...Jazz ...Utah Jazz.Go Jazz!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan jazz Zachód coraz mocniejszy IP: 89.100.92.* 20.02.08, 00:34 a ja tam wierzę w najlepszą muzykę świata...jazz...i Utah Jazz.GO JAZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmelo Zachód coraz mocniejszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.08, 14:51 Boston. To będzie zwycięzca tegorocznych finałów.Duncan może być drętwy-ważne, że dobrze gra.Dallas potchnęła się noga w ply off rok temu, ale ukończyli s. zasadniczy z wynikiem 67-15[a to o czymś świadczy]natomiast Nowitzki został MVP.Może to była kara Boska za to, że uważli się za pewniaka-wypowiedzi Nowitzkiego przed meczem z Golden State.[osobiście ich lubię]. Chociaz Boston może przegrać.[często zaskakiwali]Lakers. Kolejny pretendent do tytułu, ale jeżeli Kobe poszedł by na operację to nie grał by 6-8 tygodni[do końca sezonu zasadniczego], a nie wiem czy Pau sam poprowadził by druzynę.Mogłby się wykazać.Lakers tez moga wygrać.Phoenix-Shaq robi swoje, ale oni wygrają za rok.[tak mi się wydaje].Po przejściu do Heat dał im 59-23, a mistrza po roku. Tak będzie i teraz.Hornets, Jazz lub Nugets.[nie bez szans-szczególnie pierwsi].Ze wschodu Detroit albo Orlando-też są mocni.Paly off nie długo.Zobaczymy:P Odpowiedz Link Zgłoś