Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kubica w "RZ": Śpię spokojnie, bo wiem na co mn...

IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.08, 08:10
    Coś czuję że będzie w tym sezonie dobrze. Może nie zwycięstwo w
    wyścigu, ale podium dwa -trzy razy bedzie. Tyle ze chyba jeszcze nie
    w Australii
    Obserwuj wątek
      • swan_ganz rozpirzył w pył furę z 1,5 mln euro 13.03.08, 08:43
        ale czuje się z tym dobrze; "było mu miło" w zeszłym sezonie :-)
        Robercik... Niemcy cię pogonią do lasu jeśli w tym roku stracą przez
        ciebie choćby jeden urwany spojler
        • Gość: x Re: rozpirzył w pył furę z 1,5 mln euro IP: *.chello.pl 13.03.08, 10:40
          Sprawdź w kalendarzu który mamy rok, mopanku.
          • Gość: czarodzieeej gdyby zapuscil wlosy i przefarbowal na czerwono... IP: 81.210.86.* 13.03.08, 11:25
            ... wygladalby jak sobowtór Wiśniewskiego , co ?
      • Gość: robi Re: Kubica w "RZ": Śpię spokojnie, bo wiem na co IP: *.jgora.dialog.net.pl 13.03.08, 09:04
        To, czego Gazeta nie przytacza w tym wywiadzie, to zdanie Kubicy o zakazie
        korzystania z systemów wspomagających start, który z pewnością negatywnie odbije
        się na - ogół bardzo dobrych - startach Roberta...
      • Gość: radek Q3 bedzie niezla woja nerwow IP: 195.33.129.* 13.03.08, 09:24
        Q3 bedzie niezla wojna nerwow, zobaczymy jak sobie z tym poradza inzynierowie
        BMW ktorzy niestety nie brylowali w tym elemencie do tej pory.
        • sfuj_hlop Re: Q3 bedzie niezla woja nerwow 13.03.08, 13:32
          Wywalili z zespołu Irańczyka, z którym Robertowi się źle współpracowało, więc
          już powinno być lepiej.
      • Gość: marcin ... IP: *.icpnet.pl 13.03.08, 09:38
        Na podium w tym sezonie można kilka razy liczyć, ale to, które miejsce wśród
        konstruktorów zajmie zespól jest sprawą otwartą. Na podobnym poziomie co BMW
        będą Renault i Williams, dość szybki może być też Red Bull, więc oni też będą
        walczyć o podium. Ten sezon powinien być dużo ciekawszy od poprzedniego, chociaż
        ostatni wcale nudny nie był.
      • Gość: bruner Kubica w "RZ": Śpię spokojnie, bo wiem na co mn.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 10:23
        Zapowiada sie fajny sezon mysle ze walka bedzie bardziej zacieta a sily moze
        chociaz troche sie wyrównaja i nie bedzie tak ze z okrazenia na okrazenie wyscig
        bedzie coraz to nudniejszy. Mam nadzieje ze nowe wymogi pozwola na wiekszy
        kontakt miedzy bolidami
        • Gość: X Re: Kubica w "RZ": Śpię spokojnie, bo wiem na co IP: *.chello.pl 13.03.08, 10:42
          Wyrówna się poziom między trzecim a piątym miejscem, a pierwsza dwójka to znów będzie MacLaren i Ferrari.
      • Gość: MichalM Jak to jest teraz z Q3 IP: *.idc.net.pl 13.03.08, 10:55
        Jest oczywiscie tylko 10 min i kierowca zaczyna wyscig z taka iloscia paliwa z
        jaka skonczy Q3 zeby wyeliminowac krecenie sie w kolko w celu wypalenia paliwa,
        ale czy wolno tankowac w Q3.
        • Gość: radek Re: Jak to jest teraz z Q3 IP: 195.33.129.* 13.03.08, 11:06
          Nie, to by bylo bez sensu.
      • Gość: emmu Kubica w "RZ": Śpię spokojnie, bo wiem na co mn.. IP: *.prz.rzeszow.pl 13.03.08, 11:00
        Hehehehe....
        Zawsze kolesiowi coś przeszkadzało...
        Szkoda go w ogóle pokazywać - tylko przykład dla dresów i drogowych debilków płynie.
        • Gość: radek Tobie najwyrazniej przeszkadza mozg IP: 195.33.129.* 13.03.08, 11:08
          Tobie najwyrazniej przeszkadza mozg ale nie przejmuj sie bo jak widac nie
          narazasz go na zbytnie przeciazenia.
        • Gość: nadbuzanska dzicz chłopku z podkarpackiej wsi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.08, 12:20
          zachcialo sie byc inzynierkiem? tylko cos slomka z butkow wystaje...
        • Gość: Marcin Re: Kubica w "RZ": Śpię spokojnie, bo wiem na co IP: *.ztpnet.pl 13.03.08, 17:02
          zgadza sie, Kubica potrafi tylko narzekac, troche pokory!
      • Gość: Andreas Typer Formuły 1 IP: *.tpgi.com.au 13.03.08, 12:31
        Typowanie Formuły 1 już dostępne na www.mtyper.pl!!!
      • Gość: xred opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 19:13

inżynier ma przygotować bolid a kierowca ma nim jechać i zdobywać punkty.
        narzekają wszyscy i co z tego.../

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka