Gość: ADam IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.08, 08:10 Coś czuję że będzie w tym sezonie dobrze. Może nie zwycięstwo w wyścigu, ale podium dwa -trzy razy bedzie. Tyle ze chyba jeszcze nie w Australii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swan_ganz rozpirzył w pył furę z 1,5 mln euro 13.03.08, 08:43 ale czuje się z tym dobrze; "było mu miło" w zeszłym sezonie :-) Robercik... Niemcy cię pogonią do lasu jeśli w tym roku stracą przez ciebie choćby jeden urwany spojler Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: rozpirzył w pył furę z 1,5 mln euro IP: *.chello.pl 13.03.08, 10:40 Sprawdź w kalendarzu który mamy rok, mopanku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarodzieeej gdyby zapuscil wlosy i przefarbowal na czerwono... IP: 81.210.86.* 13.03.08, 11:25 ... wygladalby jak sobowtór Wiśniewskiego , co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: Kubica w "RZ": Śpię spokojnie, bo wiem na co IP: *.jgora.dialog.net.pl 13.03.08, 09:04 To, czego Gazeta nie przytacza w tym wywiadzie, to zdanie Kubicy o zakazie korzystania z systemów wspomagających start, który z pewnością negatywnie odbije się na - ogół bardzo dobrych - startach Roberta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Q3 bedzie niezla woja nerwow IP: 195.33.129.* 13.03.08, 09:24 Q3 bedzie niezla wojna nerwow, zobaczymy jak sobie z tym poradza inzynierowie BMW ktorzy niestety nie brylowali w tym elemencie do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
sfuj_hlop Re: Q3 bedzie niezla woja nerwow 13.03.08, 13:32 Wywalili z zespołu Irańczyka, z którym Robertowi się źle współpracowało, więc już powinno być lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin ... IP: *.icpnet.pl 13.03.08, 09:38 Na podium w tym sezonie można kilka razy liczyć, ale to, które miejsce wśród konstruktorów zajmie zespól jest sprawą otwartą. Na podobnym poziomie co BMW będą Renault i Williams, dość szybki może być też Red Bull, więc oni też będą walczyć o podium. Ten sezon powinien być dużo ciekawszy od poprzedniego, chociaż ostatni wcale nudny nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruner Kubica w "RZ": Śpię spokojnie, bo wiem na co mn.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 10:23 Zapowiada sie fajny sezon mysle ze walka bedzie bardziej zacieta a sily moze chociaz troche sie wyrównaja i nie bedzie tak ze z okrazenia na okrazenie wyscig bedzie coraz to nudniejszy. Mam nadzieje ze nowe wymogi pozwola na wiekszy kontakt miedzy bolidami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Kubica w "RZ": Śpię spokojnie, bo wiem na co IP: *.chello.pl 13.03.08, 10:42 Wyrówna się poziom między trzecim a piątym miejscem, a pierwsza dwójka to znów będzie MacLaren i Ferrari. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MichalM Jak to jest teraz z Q3 IP: *.idc.net.pl 13.03.08, 10:55 Jest oczywiscie tylko 10 min i kierowca zaczyna wyscig z taka iloscia paliwa z jaka skonczy Q3 zeby wyeliminowac krecenie sie w kolko w celu wypalenia paliwa, ale czy wolno tankowac w Q3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Jak to jest teraz z Q3 IP: 195.33.129.* 13.03.08, 11:06 Nie, to by bylo bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emmu Kubica w "RZ": Śpię spokojnie, bo wiem na co mn.. IP: *.prz.rzeszow.pl 13.03.08, 11:00 Hehehehe.... Zawsze kolesiowi coś przeszkadzało... Szkoda go w ogóle pokazywać - tylko przykład dla dresów i drogowych debilków płynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Tobie najwyrazniej przeszkadza mozg IP: 195.33.129.* 13.03.08, 11:08 Tobie najwyrazniej przeszkadza mozg ale nie przejmuj sie bo jak widac nie narazasz go na zbytnie przeciazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadbuzanska dzicz chłopku z podkarpackiej wsi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.08, 12:20 zachcialo sie byc inzynierkiem? tylko cos slomka z butkow wystaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Kubica w "RZ": Śpię spokojnie, bo wiem na co IP: *.ztpnet.pl 13.03.08, 17:02 zgadza sie, Kubica potrafi tylko narzekac, troche pokory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andreas Typer Formuły 1 IP: *.tpgi.com.au 13.03.08, 12:31 Typowanie Formuły 1 już dostępne na www.mtyper.pl!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xred opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 19:13 inżynier ma przygotować bolid a kierowca ma nim jechać i zdobywać punkty. narzekają wszyscy i co z tego.../ Odpowiedz Link Zgłoś