Gość: luigi mi się udało !! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 22:42 jade na Polska - Niemcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
piobug Za szybko miga! - losowanie biletów na Euro 14.03.08, 22:43 ja też! kategoria trzecia na Polska-Austria! :) to jest nieprawdopodobne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhm rodzina PZPN i jej ojciec chrzestny Listek.. IP: *.chello.pl 14.03.08, 22:54 ...przechodzą samych siebie,to już nawet nie jest żałosne,szkoda gadać;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzzz Za szybko miga! - losowanie biletów na Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 22:57 Kozmiński to największa futbolowa szuja. Nie dziwne, że jest twarzą takiej organizacji jak Pzpn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzarek Re: Za szybko miga! - losowanie biletów na Euro IP: *.rad.vectranet.pl 14.03.08, 23:16 Nie wylosowałem żadnego biletu. Jakby policzyć chętnych w rodzinie wyszłoby pewnie więcej niż 15 osób. Więc nie płacz listek, bo i tak 90% tych działaczy to ma głęboko gdzieś euro i już się cieszy za ile swoje darmowe bilety sprzeda. Także któryś kolega pewnie Ci podaruje te 13 brakujących. Pozdrawiam i życze żeby Ci się spaliły te wejściówki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magic YES! YES! YES! Wylosowałem bilety :) hehe IP: *.lanet.net.pl 14.03.08, 23:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azazello Koźmiński - ODEJDZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 23:08 Jak widze tego Koźmińskiego i jego tłumaczenia to szlak mnie trafia i krew zalewa! Przecież on chyba siebie nie słyszy! "Środowisko piłkarskie ma prawo do biletów..." Je..ij się Pan w łep Panie Koźmiński. Odpowiedz Link Zgłoś
black_wojtek Za szybko miga! - losowanie biletów na Euro 14.03.08, 23:10 ja mam na ćwierćfinal , MAM pytanie dla zorientowanych, jak nie wyjdą z grupy to mi przepada ten bilet, czy moge ejchac bezwzzgledy na to kto tam gra ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tib Re: Za szybko miga! - losowanie biletów na Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 23:25 oczywiście, że przepada... tylko jak Polska wyjdzie i to z odpowiedniego miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
black_wojtek Re: Za szybko miga! - losowanie biletów na Euro 14.03.08, 23:31 faktyczie juz znalazlem na faq w kup bilet: "Numer konta bankowego jest niezbędny wyłącznie w przypadku starania się o bilety warunkowe. Chodzi o to, żeby możliwy był zwrot pieniędzy w przypadku gdy Reprezentacja Polski nie awansuje do danego poziomu Turnieju EURO2008." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lama miga jak w SWOS-ie :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 23:20 miga jak w SWOS-ie podczas losowań po zakończeniu kariery (dla niewtajemniczonych: SWOS to najlepsza komputerowa piłka nożna :) niezły ten numer Beckenbauera z sekretarką! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lanngi mam mam mam !!!! Polska -Niemcy IP: *.t-mobile.co.uk 14.03.08, 23:21 Super, jak ja sie czuje Odpowiedz Link Zgłoś
jmanek Działacze tylko z puli PZPN chyba nie??? !!!! 15.03.08, 00:06 skor działąoczom przysuguje proporcjona;nie 100 x więcej biletów niż zwykłym drącym mordy kibicom to rozumiem, że dziłacze mja zakaz kupowania przez internet.... Jeśli jest inaczej i jesłi byle jakiś burek tylko dlatego ze jest w jakiś strukturach ma prawo losowac z naszej puli i liczyć na pule PZPN no to k..wa jkago spotkam w drodze do Austrii to ma ...... chyba się zgadzacie ze mną cio???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Za szybko miga! - losowanie biletów na Euro IP: 195.116.63.* 15.03.08, 00:07 Dlaczego wiele nazwisk się powtarza? www.euro.kupbilet.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Za szybko miga! - losowanie biletów na Euro IP: *.multimo.gtsenergis.pl 15.03.08, 00:30 OSZUSTWO ! Poniżej dowód! Podobno każda osoba miała szansę wylosowania biletu lub maksymalnie dwóch (dla przyjaciela!) tylko na jeden mecz.Gdyby tak się stało to system nie brałby tej osoby pod uwagę przy losowaniu na następne mecze. TAK? No TAK! Każdy numer rezerwacji przypisany był tylko do jednego meczu (każdy mógł się zapisać na sześć meczów). Portal "kupbilet" po losowaniu zamieścił wylosowanych szczęśliwców. Nazwiska z tymi samymi imionami i kolejnymi ich numerami rezerwacji, na kilka meczów powtarzają się ciągle! Oto przykład: Ko******* Andrzej 06AF.JZOE Ko******* Andrzej 09I8.0FZM Ko******* Andrzej 09I6.NNZB Ko******* Andrzej 09I7.4FZA Ko******* Damian 09I4.JXZV Ko******* Damian 09I3.NBZM Ko******* Damian 09I3.YVZB Ko******* Damian 09I3.5TZG Ko******* Krzysztof 02YX.ZYZJ Ko******* Krzysztof 02YX.3TZE Ko******* Krzysztof 02YX.EAZV Ko******* Krzysztof 0381.EIZG A takich osób powtarzających się z wylosowanymi biletami na kilka spotkań jest dużo więcej! Dlatego uważam że to oszuści! LUDZIE ZRÓBMY RABAN !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic oszustwo ! Poniżej dowód! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 15.03.08, 00:31 Podobno każda osoba miała szansę wylosowania biletu lub maksymalnie dwóch (dla przyjaciela!) tylko na jeden mecz.Gdyby tak się stało to system nie brałby tej osoby pod uwagę przy losowaniu na następne mecze. TAK? No TAK! Każdy numer rezerwacji przypisany był tylko do jednego meczu (każdy mógł się zapisać na sześć meczów). Portal "kupbilet" po losowaniu zamieścił wylosowanych szczęśliwców. Nazwiska z tymi samymi imionami i kolejnymi ich numerami rezerwacji, na kilka meczów powtarzają się ciągle! Oto przykład: Ko******* Andrzej 06AF.JZOE Ko******* Andrzej 09I8.0FZM Ko******* Andrzej 09I6.NNZB Ko******* Andrzej 09I7.4FZA Ko******* Damian 09I4.JXZV Ko******* Damian 09I3.NBZM Ko******* Damian 09I3.YVZB Ko******* Damian 09I3.5TZG Ko******* Krzysztof 02YX.ZYZJ Ko******* Krzysztof 02YX.3TZE Ko******* Krzysztof 02YX.EAZV Ko******* Krzysztof 0381.EIZG A takich osób powtarzających się z wylosowanymi biletami na kilka spotkań jest dużo więcej! Dlatego uważam że to oszuści! LUDZIE ZRÓBMY RABAN !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic oszustwo ! przeczytajcie poniżej IP: *.multimo.gtsenergis.pl 15.03.08, 00:35 Podobno każda osoba miała szansę wylosowania biletu lub maksymalnie dwóch (dla przyjaciela!) tylko na jeden mecz.Gdyby tak się stało to system nie brałby tej osoby pod uwagę przy losowaniu na następne mecze. TAK? No TAK! Każdy numer rezerwacji przypisany był tylko do jednego meczu (każdy mógł się zapisać na sześć meczów). Portal "kupbilet" po losowaniu zamieścił wylosowanych szczęśliwców. Nazwiska z tymi samymi imionami i kolejnymi ich numerami rezerwacji, na kilka meczów powtarzają się ciągle! Oto przykład: Ko******* Andrzej 06AF.JZOE Ko******* Andrzej 09I8.0FZM Ko******* Andrzej 09I6.NNZB Ko******* Andrzej 09I7.4FZA Ko******* Damian 09I4.JXZV Ko******* Damian 09I3.NBZM Ko******* Damian 09I3.YVZB Ko******* Damian 09I3.5TZG Ko******* Krzysztof 02YX.ZYZJ Ko******* Krzysztof 02YX.3TZE Ko******* Krzysztof 02YX.EAZV Ko******* Krzysztof 0381.EIZG A takich osób powtarzających się z wylosowanymi biletami na kilka spotkań jest dużo więcej! Dlatego uważam że to oszuści! LUDZIE ZRÓBMY RABAN !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OleOle! Bilety można kupić bez problemu IP: *.ue.woosh.co.nz 15.03.08, 00:36 Na przykład na www.oleole.com, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic oszustwo! mam dowód ! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 15.03.08, 00:39 Podobno każda osoba miała szansę wylosowania biletu lub maksymalnie dwóch (dla przyjaciela!) tylko na jeden mecz.Gdyby tak się stało to system nie brałby tej osoby pod uwagę przy losowaniu na następne mecze. TAK? No TAK! Każdy numer rezerwacji przypisany był tylko do jednego meczu (każdy mógł się zapisać na sześć meczów). Portal "kupbilet" po losowaniu zamieścił wylosowanych szczęśliwców. Nazwiska z tymi samymi imionami i kolejnymi ich numerami rezerwacji, na kilka meczów powtarzają się ciągle! Oto przykład: Ko******* Andrzej 06AF.JZOE Ko******* Andrzej 09I8.0FZM Ko******* Andrzej 09I6.NNZB Ko******* Andrzej 09I7.4FZA Ko******* Damian 09I4.JXZV Ko******* Damian 09I3.NBZM Ko******* Damian 09I3.YVZB Ko******* Damian 09I3.5TZG Ko******* Krzysztof 02YX.ZYZJ Ko******* Krzysztof 02YX.3TZE Ko******* Krzysztof 02YX.EAZV Ko******* Krzysztof 0381.EIZG A takich osób powtarzających się z wylosowanymi biletami na kilka spotkań jest dużo więcej! Dlatego uważam że to oszuści! LUDZIE ZRÓBMY RABAN !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szoru Re: oszustwo! mam dowód ! IP: *.tktelekom.pl 15.03.08, 10:54 Witam, Niestety nie masz racji. Powtarzają się, bo to bilety warunkowe, np. na dwa ćwierćfinały (gdzie będzie mecz zależy od tego z którego miejsca w grupie wyjdzie Polska). Piozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: Za szybko miga! - losowanie biletów na Euro IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.08, 00:43 moim zdaniem jedyni, którym przysługuje prawo kupna biletu (prawo do kupna, a nie darmowy) bez losowania to BYLI REPREZENTANCI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOWKA Re: Za szybko miga! - losowanie biletów na Euro IP: *.siec-otwocka.pl 15.03.08, 01:00 Czy jak jeszcze nie dostałem maila to już nie mam na co liczyć???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejterin Re: Za szybko miga! - losowanie biletów na Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 01:08 nie, bo do wtorku do 23:59 masz szanse go dostac, ale jesli nie ma Cie na liscie, to juz nie ma na co czekac. Ciekawe jak bedzie wygladac to drugie losowanie? Jeszcze mamy jakas szanse I hope Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopiko Za szybko miga! - losowanie biletów na Euro IP: *.chello.pl 15.03.08, 10:02 "Środowisko piłkarskie, które działa na rzecz piłki ma pełne prawo do biletów - powiedział rzecznik PZPN" moze i srodowisko PZPN ma prawo do biletow ale napewno nie kibice bo niestey ale w polsce bardzo wiele osob nie ma wogle zadnego dostepu do intrnetum, a tez by chcieli kupic bilet DAJMY WSZYSTKIM SZANSE A NIE TYLKO WYBRANYM !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEDALIK Za szybko miga! - losowanie biletów na Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 10:35 ZA TO UBIJE TUZIN NIEMCOW POD STADIONEM!PRZYLACZY SIE KTOS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Jest:)))))) Wylosowalem IP: *.zax.pl 15.03.08, 13:56 Dwa bilety na Polska Austria. Razem 710 Zlotych. Hotel obok stadionu juz zarezerwowany 115 Euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donecki Za szybko miga! - losowanie biletów na Euro IP: *.ppp.tiscali.fr 15.03.08, 18:03 Ktos chce kupic ode mnie dwa bilety na cwiercfinal w Bazylei jesli Polska bedzie druga w grupie.Zapytania prosze wysylac na donecki@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrw Re: Za szybko miga! - losowanie biletów na Euro IP: *.as.kn.pl 15.03.08, 20:27 totalna beznadzieja, losowane byly nazwiska a nie zgloszenia. czyli jesli zglosiles sie do pieciu meczy i cie wylosowali to masz wszytko ;! moj kumpel ma komplet grupowych i ew. cwiercfinal. bezsens powinno sie losowac zgloszenia Odpowiedz Link Zgłoś