Gość: Poki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.03, 21:39 nie cierpie Milanu, to jedna z najbardziej nzienawidzonych przeze mnie drużyn, ale jeśli oni tak grają przed rozpoczęciem sezonu to nie widzę innego kandydata do tytułu mistrza Włoch Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Re: Milan - Porto 29.08.03, 21:51 Gość portalu: Poki napisał(a): > nie cierpie Milanu, to jedna z najbardziej nzienawidzonych przeze mnie > drużyn, ale jeśli oni tak grają przed rozpoczęciem sezonu to nie widzę innego > kandydata do tytułu mistrza Włoch Oby :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poki Re: Milan - Porto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.03, 22:36 Gość portalu: Poki napisał(a): > nie cierpie Milanu, to jedna z najbardziej nzienawidzonych przeze mnie > drużyn, ale jeśli oni tak grają przed rozpoczęciem sezonu to nie widzę innego > kandydata do tytułu mistrza Włoch Odwołuję, za dużo błędów w drugiej połowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: Milan - Porto IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.03, 11:07 znowu nudziarze wygrali, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś