dan3iger 23.03.08, 20:28 Oby to był największy dramat w jej życiu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Dramat Otylii. Czy polska pływaczka pojedzie do... IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.08, 20:28 Czy zdjęcie jest dopasowane do tekstu? Bo na zdjęciu jest raczej jakiś pływak... A zresztą, jak nie pojedzie, no to co? Dramat? Nie ma formy, nie jedzie. Jak nie pracuję, nie zarabiam. Nikogo nie winię. A tu zaraz ideologie dorabiać? Może żałobę narodową ogłosić, to teraz tak łatwo się wprowadza. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Prawdziwyś Polak.Głupi i zawistny.Dla działaczy 24.03.08, 07:10 miejsca zawsze się znajdą to i Otylia może jechać bez minimum.Wiadomo że pracować potrafi i zmobilizować się też. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Prawdziwyś Polak.Głupi i zawistny.Dla działac 24.03.08, 10:18 A dlaczego obrażasz drugiego człowieka i wyzywasz go od głupka? Czy nie potrafisz wyrazić swojej opinii w sposób bardziej kulturalny? -- ♥ Nieboska satyra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Cavicia Ale trener woli sie zajac Serbem, ktory jest patr- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.08, 20:35 -iota niz trenowaniem tej pani co sie nie przyznaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Ale trener woli sie zajac Serbem, ktory jest IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.08, 20:38 Jakbym cie spotkal, to bym ci dal w morde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Cavicia Re: Ale trener woli sie zajac Serbem, ktory jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.08, 20:59 Acha? A to prawda, ze zdyskwalifikowali ja za wyprzedzanie na trzeciego?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Ale trener woli sie zajac Serbem, ktory jest IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.08, 21:37 Jeszcze raz gnoju - jakbym cie spotkal pysk bym ci obil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizio Re: Ale trener woli sie zajac Serbem, ktory jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 22:50 możesz mu skoczyć frajerze...a prawda widać boli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Ale trener woli sie zajac Serbem, ktory jest IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.08, 23:44 Sam jestes frajerem przyglupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Ale trener woli sie zajac Serbem, ktory jest IP: 62.73.210.* 24.03.08, 01:11 Jareczku, uwazaj zeby ci zylka nie pekla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Ale trener woli sie zajac Serbem, ktory jest IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.08, 02:22 Nie bój. Zastanawiam sie tylko skąd w Polsce aż tylu wałów. Żal się właśnie do ich listy dopisałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Cavicia Re: Ale trener woli sie zajac Serbem, ktory jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.08, 08:49 Gość portalu: Jarek napisał(a): > Jeszcze raz gnoju - jakbym cie spotkal pysk bym ci obil. No nie wiem czy dalbys rade bo ja przynajmniej mam brata:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Ale trener woli sie zajac Serbem, ktory jest IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.08, 11:19 Aaa, no wszystko jasne pędraku. Bez brata nie dasz rady. Cud, że do klawiatury dosięgasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Cavicia Re: Ale trener woli sie zajac Serbem, ktory jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.08, 18:19 Oti awansuje trzymaj za nia kciuki... Podobno jest zdolna do wszystkiego:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Ale trener woli sie zajac Serbem, ktory jest IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.08, 19:00 W przeciwieństwie do ciebie osiołku. Oprócz bezmyślnego klepania w klawisze, nic nie potrafisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Cavicia Re: Ale trener woli sie zajac Serbem, ktory jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.08, 22:24 Poryczysz sie benkarcie z tego powodu? Z tego miejsca chce pozdrowic O.J. jesli mnie czyta i cala jej rodzine i trenera:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Ale trener woli sie zajac Serbem, ktory jest IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.08, 23:54 Auu, boli - twoja glupota pedraku. Jedyna nadzieja, ze predzej czy pozniej ciebie najbardziej. moze ci ten starszy brat na poczatek lomot za twoj debilizm spusci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Dramat Otylii. Czy polska pływaczka pojedzie do.. IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.08, 20:44 Oti nie przejmuj się, emeryturę w wieku 35 lat już masz teraz kolej na dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykomuch Re: Dramat Otylii. Czy polska pływaczka pojedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 21:01 Komuchy pod wodzą komucha kuleja ustanowiły takie idiotyzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosz Re: Dramat Otylii. Czy polska pływaczka pojedzie IP: *.crowley.pl 23.03.08, 20:57 Napisze jeszcze raz, bo widze, ze ktos odpiął od niusa jedne komentrze a przypiął drugie... :/ negocjować? terminy wyznacza związek i albo się jest w formie, kiedy trzeba albo się traci olimpijska szanse amerykanie nie robia zadnych wyjatkow nawet dla swoich najwiekszych gwiazd (vide lekkoatleci) a nasi będą padać na kolana przed kapryśną primadonną? wszystko jest robione po otylię (supernamioty do wyłącznej dyspozycji itp) a ta jeszcze stawia warunki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aquavita Dramat( ?)Otylii. Czy pływaczka pojedzie do.. IP: 212.125.240.* 23.03.08, 21:01 no do kad ma pojechac ? na Olimpiade do tych Bandytow z Pekinu ? Niech da sobie spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymotyl niech lepiej zrobi kurs prawa jazdy i da na mszę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 22:52 za brata...dla mnie ona jest skończona jako człowiek, a teraz też jako pseudo sportowiec...bye,bye,bye :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rush Re: niech lepiej zrobi kurs prawa jazdy i da na m IP: *.acn.waw.pl 23.03.08, 22:57 Wiecie dlaczego Otylia zajęła 11 miejsce? Bo boi się wyprzedzać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... otylia coraz bardziej zaczyna przypominac... IP: *.net136.okay.pl 23.03.08, 23:11 mezczyzne. kolejne zdjecia pokazuja to dosc konkretnie. ja w sumie moge ja zrozumiec - bez towaru ciezko zrobic teraz wynik na miare swiatowa, ona z tego zyje, wiec tego typu poswiecenia sa nieodzowne. z drugiej strony nie jestem pewien, czy pozwolilbym sie wykastrowac i wyhodowalbym piersi, zeby miec mocniejsza pozycje w rywalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KING Dramat Otylii. Czy polska pływaczka pojedzie do.. IP: *.telpol.net.pl 23.03.08, 23:13 DO PEKINU ALE DO WIĘZIENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Jak widać na drodze szybsza niż na basenie IP: *.chello.pl 23.03.08, 23:33 kara śmierci dla morderców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Równia pochyła IP: *.chello.pl 24.03.08, 00:01 Od dwóch lat nasi pływacy są na równi pochyłej.Nie chodzi tylko o ilość medali,ale w 2005 i 2006r co start,to był rekord Polski,a przynajmiej życiowy.Od tej pory,w każdej kolejnej imprezie jest gorzej,a obecnych mistrzostwach-tragicznie.Co gorsza trenerzy rozkładają ręce i nie wiedzą dlaczego aktualni mistrzowie Europy są cieniami samych siebie,W dodatku od kilku lat,żadnych nowych twarzy. No cóż polski syndrom dotknął też pływaków.W żadnej dyscyplinie nie możemy być mocni zespołowo.Co najwyżej pojedyńcze rodzynki,za którymi nie idą inni. Czy nasi genialni komentatorzy (P.Babiarz o mało nie dostał telekamery sic!) i dziennikarze piszący to w końcu dostrzegą i zaczną rozliczać trenerów i działaczy? I czy zaczną wywierać presję,aby zamiast kolejnych stadionów piłkarskich,które po EURO 2012 będą stały puste,wybudować w końcu w kraju pływalnię z prawdziwego zdarzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Równia pochyła IP: *.icpnet.pl 24.03.08, 09:44 Wytłumaczenie jest proste - wiadomo że kiedyś stosowany był nagminnie doping, przetaczanie krwi itd., inne kraje po cichu wymusiły na nas rezygnację z tej praktyki i efekty widać (a raczej brak). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Jakie to mamy teraz Swieta? Wielkanoc.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 02:39 A nasz Kochany, w 95% chrzescijanski Narod pluje jadem jak zawsze... Sad orzekl o Jej winie czy tez nie...wiec ODWALCIE SIE OD NIEJ... To sa chyba pozostalosci z czasow palenia czarownic na stosie ;-) bo nie sadze, zeby NASZA, jakze piekna w zalozeniach, chrzescijanska wiara nakazywala tak nienawidzic blizniego i NIE WYBACZAC... Na dodatek czegos, czego NIE WAM uczynila... Gnoje i Trolle rzucajace na forum, gdzie moga sie ukryc pod plaszczykiem anonimowosci pelne jadu teksty sa z reguly zakompleksionymi ludzikami, gnojonymi w pracy, a czasem tez w domu... To jedyne miejsce, gdzie tacy frustraci moga sie wyladowac...ups..pozostaje jeszcze ulica, ale tam mozna trafic na silniejszego od siebie..prawda? Zreszta co ja pisze..przeciez mocnym sie jest wtedy, kiedy nie trzeba ponosic konsekwencji... Wracajac do glownego watku-nie jest prawda, ze w USA nie robia wyjatkow..Dla gwiazd, multimedalistow Olimpijskich...zwlaszcza jesli slabsza forma w okresie "zdobywania" kwalifikacji nie jest spowodowana lenistwem tylko "wzgledami obiektywnymi" zawsze organizuje sie COS inaczej.. a to rozszerza mozliwosc zdobycia tego kryterium o inne zawody...a to po prostu sie kwalifikuje. Uwazam, ze sprawiedliwszym jest rozszerzenie listy zawodow, czy tez "kwalifikowanych turniejow" o jakies pozniejsze... Ale wcale nie bede krzyczec, ze stala sie niesprawiedliwosc jesli Otylke po prostu zakwalifikuja bez minimum.... Minima wyznacza zwiazek danego kraju..Zauwazcie jak plywaja plywacy z mocno egzotycznych krajow...jakie osiagaja czasy..czy zblizaja sie do "naszych" minimow? Mam nadzieje, ze dzieki Otylce na Igrzyskach w Pekinie bede plakac ze szczescia...czego i tym z "czystym sercem" zycze... A reszcie..tak swiatecznie...Najlepszego...i skupcie sie na naprawianiu siebie :-) bo "dostrzegacie zdzblo w oku blizniego, ale nie belke w swoim".... Wesolych Swiat :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Jakie to mamy teraz Swieta? Wielkanoc.. IP: *.hsd1.mn.comcast.net 24.03.08, 05:16 Wreszcie ktos napisal cos z sensem. Co sie tyczy kwalifikacji Olimpijskich to porownywanie do USA nie ma sensu. W wiekszosci konkurencji lekkoatletyczny amerykanie maja 3-5 zawodnikow z szansami na medal. Jesli jeden z nich odpadnie nikt nie bedzie lamentowal - jest kilku zastepcow. Nie wyglada na to aby Polska ekipa cierpiala na nadmiar talentow. Jesli Otylia pojedzie do Pekinu to przynajmniej jest szansa na medal. Jesli nie pojedzie to kilka konkurencji plywackich oddajemy walkowerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Cavicia Re: Jakie to mamy teraz Swieta? Wielkanoc.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.08, 08:54 Gość portalu: Ania napisał(a): "Gnoje i Trolle rzucajace na forum, gdzie moga sie ukryc pod plaszczykiem anonimowosci pelne jadu teksty sa z reguly zakompleksionymi ludzikami, gnojonymi w pracy, a czasem tez w domu... To jedyne miejsce, gdzie tacy frustraci moga sie wyladowac..." O widzisz dobrze, ze ty sie wznioslas ponad i nie plujesz jadem... Otylia jest nielubiana bo sie nie przyznala i tyle. Winne jest drzewo i samochod jadacy z naprzeciwka (mogl wyjechac 15 minut pozniej. Otylia do TVN Turbo:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Jakie to mamy teraz Swieta? Wielkanoc.. IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.08, 11:40 Pędraku, coś się tak uaktywnił od rana. Maluchu idź potrenować coś innego niż szajbę. Może za parę lat będzie z Ciebie jakaś pociecha. Może się wykażesz w innej konkurencji niż zbijanie bąków przed komputerem i wypisywanie idiotyzmów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Cavicia Re: Jakie to mamy teraz Swieta? Wielkanoc.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.08, 18:18 Od rana bo wczoraj brat mial komputer. To takie fajne uczucie jezdzic z nim samochodzem. O.J.: Ja sprite ty pragnienie... BUMMMMMMMMMMMM Buehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Jakie to mamy teraz Swieta? Wielkanoc.. IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.08, 19:02 Trenuj trenuj. Na razie na chleb mowisz bep, a na samochód - samochódz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Cavicia Re: Jakie to mamy teraz Swieta? Wielkanoc.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.08, 22:26 Na rozbitego Chreslera mowie "zlom":D do tego z wkladka miesna;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Jakie to mamy teraz Swieta? Wielkanoc.. IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.08, 23:52 Na pewno by sie matka Otylii ucieszyla, bydlaku, ze jej brata nazywasz "wkladka miesna". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w1ktor Re: Jakie to mamy teraz Swieta? Wielkanoc.. IP: *.chello.pl 24.03.08, 09:12 nie naród pluje tylko jednostki w KAŻDYM narodzie chrześcijanskim czy protestanckim czy każdym innym są czarne owce, normalny człowiek zabiera głos dopiero gdy ma coś istotnego do powiedzenia, w narodzie chrześcijanskim chrześcijanstwo przechodzi z pokolenia na pokolenie dla wielu więc to kwestia zwyczajów a nie wiary czy zasad, to są zwykłe koszty masowości a poza tym podoba mi się to co piszesz pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molski Ja mówie to takze i w realu IP: *.icpnet.pl 24.03.08, 11:47 nie interesuje mnie "wyrok sądu", a podejrzewam ze Gołota dla Ciebie to takze wspaniały polak i sportowiec. Parodia kurzy móżdżku - jak dla mnie ta paniusia jest skończona jako człowiek, brak kary za taki występek to parodia naszego kraju, niestety takich parodii jest dziennie kilanascie. Jezeli Twoje dzieci będą płakać ze szczęscia po tym jak jakis przestępca boksuje sie o jakis tam pas, albo człowiek który brawurowo jadąc mógł spowodować śmierć niewinnych ludzi w innych autach nie jest dla mnie wart uwagi. I nie jest. Jak dla mnie sprawiedliwosc moze pokaze tej paniusi środkowy palec i tyle. A Tobie powiem tak - ciekawe czy byłabys tego samego zdania o miłej paniusi gdybyś to Ty jechała w aucie ze swoją szczęsliwą rodzinką, a naprzeciwko Ciebie 200kmh wyprzedzała sobie jakaś sportowczyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Oczywiscie nie interesuje Cie wyrok sadu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 13:27 ...bo Ty jestes "jedyny sprawiedliwy".. Prawda? Obelga jaka mnie obdarzasz, sprawia, ze czuje sie dowartosciowana :-) Musze byc cos warta skoro TAKI czlowiek jak Ty (przepraszam za naduzycie semantyczne i uzycie slowa "czlowiek") raczyl sie znizyc do mego poziomu i ocenic moja umyslowosc... W ramach tej sprawiedliwosci...nie zapomnij i NIGDY nie przekraczaj szybkosci, bo ">człowiek który brawurowo jadąc mógł spowodowa > ć > śmierć niewinnych ludzi w innych autach nie jest dla mnie wart uwagi" Takze mam nadzieje, ze jestes praworzadny i nie masz nic na sumieniu, bo jak masz... to nie wiem czemu "rzucasz kamieniem" ... Dla mnie to brak elementarnej uczciwosci... Nie mowie juz nawet o empatii, bo to chyba ponad Twoje sily zrozumiec jak Ona sie musi czuc... Jedynymi osobami, ktore maja prawo Ja oceniac w sensie moralnym sa tylko i wylacznie Jej rodzice... a jak widac Jej rodzice kochaja Ja bardzo i wiedza jaka tragedie przezyla, kiedy w tym wypadku zginal Jej NAJUKOCHANSZY brat... Naprawde...Ja nadal Jej wspolczuje... Niestety tu wiekszosc bylaby usatysfakcjonowana, gdyby ubrala sie we wlosienice i pokutnie, najlepiej w jakiejs pustelni, zyla korzonkami do konca zycia...Najlepiej dlugiego i pelnego cierpienia... Po prostu sama sytuacja jest ciezka, a bezinteresowna nienawisc i zawisc ludzka pozostanie dla mnie na zawsze zagadka...Choc pewnie to od Was niezalezne...bo to kwestia czy to wychowania czy to horyzontow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykłykibic Pojedzie do Pekinu- bez formy i bez minimum. IP: *.euronet.net.pl 24.03.08, 06:13 Jak to będzie wyglądało wobec innych sportowców,którym zabrakło cenytmetrów lub ułamków sekund?Ale niestety zawsze są równi i równiejsi,nawet w sądach,i nie chodzi tu o "plucie jadem",ale o elementarne poczucie sprawiedliwośći. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w1ktor Re: Pojedzie do Pekinu- bez formy i bez minimum. IP: *.chello.pl 24.03.08, 08:49 minima są dla tych którzy nic dotąd nie osiągneli, jeśli ktoś wcześniej coś ośiągnął a ma takie czy inne problemy z minimum to zawsze się go traktuje ulgowo, więc wszyscy są równi i jest sprawiedliwość, minima są po to aby mieć pewność jakiego takiego poziomu, zawodnicy którzy wcześniej mieli duże sukcesy dali już wcześniej na to gwarancje, można z nimi zawrzeć dodatkową umowę że jak się odpowiednio nie przygotują do startu to z niego zrezygnują i tyle, kwalifikacje w ameryce a nasze minima to dwie zupełne inne sprawy, u nas puszczając zawodniczkę bez minimum za zasługi nie odpiera się nikomu miejsca, gdyby tak było sprawa by wyglądała inaczej a tak mamy do czynienia tylko z zawiścią i z głupotą tych co muszą się nią popisywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkodnik Re: Pojedzie do Pekinu- bez formy i bez minimum. IP: *.crowley.pl 24.03.08, 11:47 Gość portalu: w1ktor napisał(a): > minima są dla tych którzy nic dotąd nie osiągneli, jeśli ktoś > wcześniej coś ośiągnął a ma takie czy inne problemy z minimum to > zawsze się go traktuje ulgowo to znaczy, zeby jakby teraz chciał sobie znów popływać w Pekinie taki np Artur Wojdat to też powinni go wysłać bez sprawdzania aktualnej formy, bo przeciez takich, którzy kiedyś coś tam osiagnęli minima nie obowiazują >zawodnicy którzy wcześniej mieli duże sukcesy dali już > wcześniej na to gwarancje, można z nimi zawrzeć dodatkową umowę że > jak się odpowiednio nie przygotują do startu to z niego zrezygnują i tyle Z Otylią chcesz takie umowy zawierać? przecież to jest osoba, która udowodniła że nie ma za grosz honoru sąd uznał jej winę za wypadek w którym zginął brat a ona nadal obwinia wszystkich, tylko do własnego błędu nie potrafi się przyznać. I ty myślisz, że ona dobrowolnie zrezygnuje z wyjazdu na Igrzyszka jeśli nie będzie w formie? Snisz! Znów będzie winny kostium, kręgosłup, gęstość wody w basenie, tylko nie mistrzyni Otylka. Po jej trenerze też nie masz co się spodziewać uczciwości, bo on równiez udowodnił jakim jest bezczelnym i pazernym cwaniakiem. "Za zasługi" to się medal dostaje. Pośmiertnie. Ciekawe czy ciebie w pracy tez rozliczaja z tego, co osiagnąłeś 4 lata temu i do dziś wynagradzaja za 5 minut dawnej sławy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w1ktor Re: Pojedzie do Pekinu- bez formy i bez minimum. IP: *.chello.pl 24.03.08, 12:03 gratuluję dowiodłeś że 1] umiesz czytać 2]nie rozumiesz tekstu pisanego 3] jesteś prymitywem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia To w Pekinie nie mamy szans na medale IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.08, 06:42 Gdy Otylia zdobywała medale płakaliście ze wzruszenia. Teraz, gdy przeżywa osobisty dramat, chcecie ją wsadzić do więzienia. Obyście nie znaleźli się nigdy w podobnej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkodnik Re: To w Pekinie nie mamy szans na medale IP: *.crowley.pl 24.03.08, 11:55 no więc wyobraź sobie, że nie panna jest wyjątkowo tępa, a ja trepom nie kibicuje, nawet jeśli sportowo ocierają się o geniusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Nie ma wyników - nie ma startu na olimpiadzie IP: *.aster.pl 24.03.08, 09:00 Proste i oczywiste. Niech Jędrzejczak nie kombinuje tylko weźmie się do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Dramat Otylii. Czy polska pływaczka pojedzie do.. 24.03.08, 09:05 Sumienie ja gryzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w1ktor Re: Dramat Otylii. Czy polska pływaczka pojedzie IP: *.chello.pl 24.03.08, 09:39 emeryt bez serca może zbyt mała emerytura? jeśli Otylia czymś zawiniła to lekkomyślnością, kara która Ją za to spotkała jest bardzo wysoka, niewspółmiernie wysoka do czynu i aż nadto wystarczająca, musi żyć z tą świadomością do konca życia, można tylko Jej współczuć i starać się pomóc w miarę możności, miliardy ludzi jest lekkomyślnych i tylko nielicznych spotyka za to kara a już taką jak w tym przypadku można porównać tylko do złego losu czyli np wygrania miliona w totolotku, byłem wiele razy w życiu lekkomyślny i nic złego z tego naszczęście nie wynikło, mam siostrę którą bardzo kocham i gdyby Ją coś złego spostkało z mojego powodu [ma jedną niewidoczną bliznę-skutek naszych zabaw w dzieciństwie]to nie wiem jakbym dalej z tym żył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkodnik Re: Dramat Otylii. Czy polska pływaczka pojedzie IP: *.crowley.pl 24.03.08, 11:57 ty nie wiesz jakbyś z tym żył a Otyli zyje się świetnie z tym co zrobiła, tylko przyzać się nie chce ze to ona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w1ktor Re: Dramat Otylii. Czy polska pływaczka pojedzie IP: *.chello.pl 24.03.08, 12:05 prymityw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Dramat Otylii. Czy polska pływaczka pojedzie do.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 09:58 Gdzie ona się jeszcze pcha ? Ta morderczyni powinna siedzieć w więzieniu , a nie na olimpiadę się wpychać . Jest bez wstydu , honoru , i nic nie ma wspólnego z człowieczeństwem . Wstyd że takie monstrum mordercze reprezentuje barwy Polski . Ale co się dziwić , jaka w Polsce polityka , to i mordercy mogą taką Polskę reprezentować . Nie dziwię sportowcom się innym - godnym reprezentacji , że takie wyniki osiągają mając obok zabójcę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w1ktor Re: Dramat Otylii. Czy polska pływaczka pojedzie IP: *.chello.pl 24.03.08, 10:08 to z powodu takich "ludzi" jak ty LUDZIE wymyślili policję, wymiar sprawiedliwości etc zapewne w grupie takich samych bandziorów jak ty czujezz się mocny i już napewno dopiekłeś nie jednej staruszce osobie niepełnosprawnej samotnej kobiecie etc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEMP Dramat Otylii. Czy polska pływaczka pojedzie do.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 09:59 JEDRZEJCZAK TO IDIOTKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
irek-jg Otylia powinna jechać bez minimum 24.03.08, 10:19 Tacy zawodnicy jak Otylia, Korzeniowski, Pyrek, i inne gwiazdy naszej reprezentacji nie powinny mieć obowiązku kwalifikowania się na igrzyska. Niech skupią się na spokojnie na przygotowaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Sosnowiec Dramat Otylii. Czy polska pływaczka pojedzie do.. IP: *.chello.pl 24.03.08, 10:21 I bardzo się z tego cieszę !!! to za to że była taka butna ,pewna i za to " jestem nie winna śmierci swego brata " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczy jar jaka olimpiada??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 10:41 A może już najwyższy czas odpocząć sobie w pokoiku 3x2 bez wygód... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio IO za pół roku dopiero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 11:58 niech się martwią innymi cieniasami którzy na olimpiade pojadą i bedą robić za tło czyli np. bokserzy, zapaśnicy, judocy, strzelcy czy z małymi wyjatkami lekkoatleci. 2 pewne medale to Jędrzejczak i czwórka podwójna wioślarzy - zanosi się na kompromitujący występ polskiej ekipy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Z kraty a nie na igrzyska n/t IP: *.aster.pl 24.03.08, 12:32 . Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 może to Otyl , a nie Otylia 24.03.08, 12:39 wygląda jak facet, są równi i równiejsi wobec prawa, piaratowi drogowem za zabójstwo brata się upiekło,ale Pekinu nie dostanie, sprawiedliwośc boska jest Odpowiedz Link Zgłoś
exces Re: może to Otyl , a nie Otylia 27.03.08, 00:02 !3 to Twój wiek? Poziom postu na to wskazuje! A Marzenia już Ci chyba zarosły! I nie tylko marzenia chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikol Ta pani zabiła swojego brata... Pamiętajmy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 13:17 Odpowiedz Link Zgłoś
exces Re: Ta pani zabiła swojego brata... Pamiętajmy... 27.03.08, 00:03 Pamiętamy! I niektórzy z nas proszą Boga, żeby tobie się to nie przytrafiło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrassss Dramat Otylii. Czy polska pływaczka pojedzie do.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 13:31 notak,byla choroba nie mozna bylo pbrac pseudosterolowych wspomagaczy i wyszlo jak wyszlo,ale nadeta jest nadal ps popytajcie jak zawsze wygladaja testy otyli,w zamknietych pomieszczeniach zdala od innych Odpowiedz Link Zgłoś