Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

O Reissie bez Reissa

IP: *.icpnet.pl 10.04.08, 23:06
    Ja wierzę w kibiców ległej! Mam nadzieje,że znowu dadzą przykład całej Polsce
    jak się podpala i demoluje własny stadion!!! W tym jesteście najlepsi!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: makaron no wiadomo... IP: *.icpnet.pl 10.04.08, 23:19
        ...bo na ległą chodzi ORMO oraz ZOMO
      • Gość: gogo Re: O Reissie bez Reissa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 09:11
        nie śmiej się z Azjatów:), jakbyś był chłopkiem w walonkach to też
        wyładowywałbyś swoje frustracje i kompleksy w podobny sposób...
      • Gość: r@f O Reissie bez Reissa IP: 83.238.38.* 11.04.08, 15:48
        Legia to stara dama, legia dymana jest, legię trzeba kiszkować legie cvukaes,,, ale padnie tym razem kufa z kibelowskiej hey a hey!
        • Gość: a Re: O Reissie bez Reissa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 19:32
          Ciekawe kto z was internetowych napinaczy tam jutro bedzie...
          Fajnie jest pokrzyczec na necie ale jak trzeba ruszyc dupe za ukochana druzyna
          to lepiej zostac przy gadu w bezpiecznym domku.
          Nienawidze takiego frajerstwa.
          Poza tym, nazwy klubow zawsze piszemy z duzej litery.

Only LP
          • Gość: Pyra Re: O Reissie bez Reissa IP: *.icpnet.pl 11.04.08, 22:49
            Wyobraz sobie,że napinam się przed internetem tylko!!! A może zapytałbyś
            wszystkich dlaczego?????????????? Dostaliśmy tylko 1200 biletów i wyobraz
            sobie,że chciałbym kupić ale zabrakło!!!!! Frajerstwem jest to co ty
            wyprawiasz,pisząc takie rzeczy!!! Jestem pewien,ze na takie mecze jak z lEGŁĄ
            wybrałoby się kilka tysięcy "internetowych napinaczy"
          • thyson Re: O Reissie bez Reissa 12.04.08, 10:23
            Frajerstwo "L" nie zna granic - daja 1200 biletow bo sie boja zalania Warszawki przez Pyry hehe. A potem sie napinaja ze "ich" gdzie indziej bylo 2 tys - bo tyle biletow dostaliscie matoly!!!! - innym dajecie ochlapy i tyle - z Poznania do Warszawy przyjechaloby ok 3 tys gdybysmy tyle biletow dostali. Tak te 1200 rozeszlo sie w 2 godziny chyba a reszta napinac sie bedzie w internecie jak piszesz matole. Pozdrowienia dla wszystkich jadacych !!!!!!!!!!!! Zlamcie karki tej "L"
          • Gość: orion Re: O Reissie bez Reissa IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 12.04.08, 13:11
            Jezeli juz to z wielkiej litery.

A poza tym:
            1) Smuda z Reissem są żałośni. Chyba mają jakies kompleksy wydaujac
            takie pierdoły.
            2) Co do kibiców Legii, to śmiać mi sie chce z ich protestu
            przeciwko włascicielom. Przeciez oni są kibicami CWKS Legii, która
            gra, o ile dobrze sie orientuje w okręgówce. Obrazają sie na
            włascicieli nie tego klubu, co trzeba.
            To jest tak, jak gdybym kupil budke z jedzeniem i starzy bywalcy
            obrazali by sie, ze teraz żarcie im nie smakuje. Nie pasuje, to idz
            jesc gdzie indziej.
      • Gość: szczecinianinMKS kibice Legii a kibice Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 12:35
        Bywalem zarowno na stadionie Lecha jak i na Łazienkowskiej. Mam
        znajomych w tych miastach i miałem okazje siedzieć wśród kibiców
        tych drużyn. Mimo iż mojemu sercu bliżej do Legii to musze z
        przykrością stwierdzić że kultura kibicowania na Lechu jest na
        znacznie wyższym poziomie. Na Legie przychodzi głownie hołota z
        Pragi i innych slumsów wąchające fete czy klej przed stadionem
        natomiast na Lechu takiego elementu praktycznie się nie spotyka.
        Atmosfera jest prawie tak dobra jak w Szczecinie!!!
      • Gość: Ryczka Re: O Reissie bez Reissa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 13:55
        czy w przypadku Legii można wogóle mówić o kibicach? Przeciez to w wiekszośći
        bandyci co pokazali w warszawie i na wyjazdach. Oni kibicują browarom, nie
        wybralbym sie na stadion Legii z dzieckiem NIGDY. Zreszta o kibicach swiadcza
        ich "strajki" i opinia o nich wlascicieli klubu a także wypowiedzi samych
        piłkarzy. Miasto majwiększe w Polsce , bogaty sponsor, a nawet tego kórnika na
        łazienkowskiej nie mogą zapełnić.
      • Gość: warsiawsking O Reissie bez Reissa IP: *.centertel.pl 12.04.08, 14:01
        Lać Ległę i tyle. Chamstwo warsiawskie nie zna granic. Np.
        mnipulacja Szpakowskiego, w której kibol legły Wilk wygrał koszulkę
        na oczach telewidzów...
        • mikolaj.plank Re: O Reissie bez Reissa 12.04.08, 20:04
          A teraz Nawrocie przeczytaj to uważnie: Lech wygrał w Warszawie z Legią i nie
          życzę sobie twoje durnej relacji z kręceniem nosem. jak chcesz tak pisać, to nie
          pisz wcale. Obędzie się !
      • Gość: H92x Re: O Reissie bez Reissa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 22:44
        Legia dała tyle biletów, bo taki ma stadion. Jakby dali więcej to razem z
        buforami nie weszło by nawet te marne 10000, co było w sobotę na meczu.
        A co do protestu... Śmieszne jest to, że protestując przeciwko zarządowi
        przychodzą na mecz, kupując bilety dają zarządowi kasę, a nie dopingując szkodzą
        piłkarzom. Zarząd będzie miał ich gdzieś, jeśli będą im kasę przynosić. Co nie
        zmienia faktu, iż zarząd Legii to banda kretynów, którzy w ogóle nie wiedzą, jak
        się zabrać za klub.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka