Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

beksa bajerski

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 11:04
    Czy po tych kilku miesiącach spędzonych w Grand Prix ta zabawa jeszcze cię
    bawi?

- O tak. Bardzo. Przyznaję, że to zupełnie inne ściganie niż w lidze. Ale z
    ligą to jeszcze inna historia. Trener Ząbik odstawia mnie od drużyny i nie
    widzi mnie w składzie, to wszystko coraz bardziej przestaje mnie interesować.

za GW

Gwiazda sie znalazla. a najgorsze ze nie po raz pierwszy daje taki popis.
    mam nadzieje ze w meczu z czestochowa go na torze nie zobacze.
    pzdr
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kit Re: beksa bajerski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.03, 12:07
        Gość portalu: sasiad napisał(a):

> Czy po tych kilku miesiącach spędzonych w Grand Prix ta zabawa jeszcze cię
        > bawi?
        >
        > - O tak. Bardzo. Przyznaję, że to zupełnie inne ściganie niż w lidze. Ale z
        > ligą to jeszcze inna historia. Trener Ząbik odstawia mnie od drużyny i nie
        > widzi mnie w składzie, to wszystko coraz bardziej przestaje mnie interesować.
        >
        > za GW
        >
        > Gwiazda sie znalazla. a najgorsze ze nie po raz pierwszy daje taki popis.
        > mam nadzieje ze w meczu z czestochowa go na torze nie zobacze.
        > pzdr

ja też.
        • sdb królewicz bajerski 06.09.03, 13:02
          > Trener Ząbik odstawia mnie od drużyny i nie
          > widzi mnie w składzie, to wszystko coraz bardziej przestaje mnie interesować

Co ja widze? Bajerskiego przestaje interesowac dobro druzyny? za ta wypowiedz
          powinien juz nie jechac do konca sezonu chocby mialo to oznaczac przegranie
          tytulu. lubie tego zawodnika choc specjalnego szacunku nigdy nie potrafil
          wzbudzic a teraz to juz w ogole odstawil popis na sam koniec sezonu- ladne
          rzeczy.
          • Gość: Bandzior Re: królewicz bajerski IP: *.pl 06.09.03, 14:08
            To jest właśnie problem zawodnika który znajdzie sie w klubie gwiazd .. nie ma
            miejsca, ie ma szans na dobry trening, nie można sie rozwijać ... i ja mu sie
            nie dziwie dużo lepiej wyszedł by mając stałe miejsce w składzie w gdańsku czy
            pile
            • Gość: Kit Re: królewicz bajerski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.03, 14:16
              Gość portalu: Bandzior napisał(a):

> To jest właśnie problem zawodnika który znajdzie sie w klubie gwiazd .. nie
              ma
              >
              > miejsca, ie ma szans na dobry trening, nie można sie rozwijać ... i ja mu sie
              > nie dziwie dużo lepiej wyszedł by mając stałe miejsce w składzie w gdańsku
              czy
              > pile

Mylisz sie,ten "zawodnik" na pierwszym miejscu stawia picie!(jedne i drugie)
              Na III miejscu może jest zużel i jego jak mówi "praca"
              • m0nk Re: królewicz bajerski 06.09.03, 15:12
                nigdy nie lubilem tego faceta - w profesjonalnym klubie zuzlowym nie ma
                miejsca dla takich ludzi.zeby przypadkiem nie trafil do bydgoszczy zima.
                • Gość: sasiad Re: królewicz bajerski IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 15:58
                  m0nk napisał:

> nigdy nie lubilem tego faceta - w profesjonalnym klubie zuzlowym nie ma
                  > miejsca dla takich ludzi.zeby przypadkiem nie trafil do bydgoszczy zima.

na Twoim miejscu bym sie bal. wydaje mi sie, ze czeka nas powtorka z historii
                  i albo:
                  1. apator wygra w czestochowie jak czestochowa kiedys u nas i wszystko bedzie
                  cacy, no bo ktos z dwojki stranierii bedzie musial odejsc (optymistyczny
                  scenariusz :) )
                  2. czestochowa zdobedzie DMP i ponownie po porazce z medalikami bajer odstawi
                  teatr jak kiedys z krzyzaniakiem i sie druzyna rozssypie.
                  pzdr
                  ps. nadzieja w chrzanowskim
                  • Gość: ciekawe kto? Re: królewicz bajerski IP: *.radiomaryja.pl 06.09.03, 22:24
                    Gość portalu: sasiad napisał(a):

> m0nk napisał:
                    >
                    > > nigdy nie lubilem tego faceta - w profesjonalnym
                    klubie zuzlowym nie ma
                    > > miejsca dla takich ludzi.zeby przypadkiem nie trafil
                    do bydgoszczy zima.
                    >
                    > na Twoim miejscu bym sie bal. wydaje mi sie, ze czeka
                    nas powtorka z historii
                    > i albo:
                    > 1. apator wygra w czestochowie jak czestochowa kiedys u
                    nas i wszystko bedzie
                    > cacy, no bo ktos z dwojki stranierii bedzie musial
                    odejsc (optymistyczny
                    > scenariusz :) )
                    > 2. czestochowa zdobedzie DMP i ponownie po porazce z
                    medalikami bajer odstawi
                    > teatr jak kiedys z krzyzaniakiem i sie druzyna rozssypie.
                    > pzdr
                    > ps. nadzieja w chrzanowskim

nie ma jak to pokładać nadzieje w MORDERCY!!!

inny szary człowiek to by siedział w pierdlu 15 lat a ten
                    frajer dostał zawiasy.... parodia systemu sprawiedliwości!!!
                    • Gość: garry Re: królewicz bajerski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 00:37
                      Gość portalu: ciekawe kto? napisał(a):

> Gość portalu: sasiad napisał(a):
                      >
                      > > m0nk napisał:
                      > >
                      > > > nigdy nie lubilem tego faceta - w profesjonalnym
                      > klubie zuzlowym nie ma
                      > > > miejsca dla takich ludzi.zeby przypadkiem nie trafil
                      > do bydgoszczy zima.
                      > >
                      > > na Twoim miejscu bym sie bal. wydaje mi sie, ze czeka
                      > nas powtorka z historii
                      > > i albo:
                      > > 1. apator wygra w czestochowie jak czestochowa kiedys u
                      > nas i wszystko bedzie
                      > > cacy, no bo ktos z dwojki stranierii bedzie musial
                      > odejsc (optymistyczny
                      > > scenariusz :) )
                      > > 2. czestochowa zdobedzie DMP i ponownie po porazce z
                      > medalikami bajer odstawi
                      > > teatr jak kiedys z krzyzaniakiem i sie druzyna rozssypie.
                      > > pzdr
                      > > ps. nadzieja w chrzanowskim
                      >
                      >
                      > nie ma jak to pokładać nadzieje w MORDERCY!!!
                      >
                      > inny szary człowiek to by siedział w pierdlu 15 lat a ten
                      > frajer dostał zawiasy.... parodia systemu sprawiedliwości!!!

frajer? :)))

frajerem to jestes ty !
                      • Gość: ciekawe kto? Re: królewicz bajerski IP: *.radiomaryja.pl 07.09.03, 01:48
                        wole być frajerem niż mordercą.....! a skoro nie
                        odpowiada ci słowo "frajer" to mogę na Chrzanowskiego
                        mówić: skurwysyn, kutas, bydlę, ścierwo, szmaciarz, albo
                        żeby było ładniej: przestępca, kryminalista, bandyta
                        itp......! zadowolony???

p.s. pewnie bijesz mu brawo i sikasz w gacie na jego
                        widok.... gratuluję!!!
                        • Gość: garry Re: królewicz bajerski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 11:08
                          Gość portalu: ciekawe kto? napisał(a):

> wole być frajerem niż mordercą.....! a skoro nie
                          > odpowiada ci słowo "frajer" to mogę na Chrzanowskiego
                          > mówić: skurwysyn, kutas, bydlę, ścierwo, szmaciarz, albo
                          > żeby było ładniej: przestępca, kryminalista, bandyta
                          > itp......! zadowolony???
                          >
                          > p.s. pewnie bijesz mu brawo i sikasz w gacie na jego
                          > widok.... gratuluję!!!

Przepraszam,w pierwszej chwili nie zrozumiałem cię.Teraz juz wszystko w
                          porzo.Pasuje do ciebie jak ulał.
                          Czy ty też skonczyłes coś w rodzaju "budowlanki"?
                          ZADOWOLONY.
                          • Gość: ciekawe kto? Re: królewicz bajerski IP: *.radiomaryja.pl 07.09.03, 15:15
                            Gość portalu: garry napisał(a):

> Gość portalu: ciekawe kto? napisał(a):
                            >
                            > > wole być frajerem niż mordercą.....! a skoro nie
                            > > odpowiada ci słowo "frajer" to mogę na Chrzanowskiego
                            > > mówić: skurwysyn, kutas, bydlę, ścierwo, szmaciarz, albo
                            > > żeby było ładniej: przestępca, kryminalista, bandyta
                            > > itp......! zadowolony???
                            > >
                            > > p.s. pewnie bijesz mu brawo i sikasz w gacie na jego
                            > > widok.... gratuluję!!!
                            >
                            > Przepraszam,w pierwszej chwili nie zrozumiałem
                            cię.Teraz juz wszystko w
                            > porzo.Pasuje do ciebie jak ulał.
                            > Czy ty też skonczyłes coś w rodzaju "budowlanki"?
                            > ZADOWOLONY.

ehhh.... debil by zrozumiał o co mi chodzi, ale skoro ty
                            nadal nie potrafisz to widocznie do debila jeszcze ci
                            daleko....!!! i nie musisz przepraszać, bo to powinni
                            robić twoi rodzice w stosunku do ciebie....!!! powinni
                            przeprosić, że nie potrafili zrobić inteligentnego
                            dzieciaka a wypluli na świat takiego kretyna jak ty....!
                            i nawet nie próbój czytać mojego posta, bo i tak nie
                            jesteś w stanie zrozumieć tego co wcześniej pisałem...!
                            wtórny analfabeto...
              • sdb Re: królewicz bajerski 06.09.03, 15:17
                doskonale wiedzial jaki bedzie uklad juz przed sezonem i zgadzal sie na niego.
                dopoki jechal zadowalajaco to nic nie mowil, okazalo jednak ze stac go tylko na
                powiedzenie ze sie cieszy gdy trener wstawia za niego Sawine w ostatnim, nie
                majacym znaczenia biegu. Ale teraz dopiero wychodzi szydlo z worka- pozycja
                rezerwowego jest mu strasznie nie w smak i nie waha sie otym mowic w mediach.
                jestem zawiedziony postawa "znakomitego zuzlowca" i zapewne "dobrego kolegi".
                uczestnictwo w GP to nie gwarancja stalego miejsca w druzynie panie Tomaszu.
                • Gość: Mario Re: królewicz bajerski IP: *.inferno.neostrada.pl / 192.168.20.* 06.09.03, 18:22
                  Bajerski powinien zejsc na ziemię,wyglada na to ze sodówka mu trochę uderza do
                  głowy.Trochę to dziwne,bo przeciez nie ma on zadnych sukcesów.Starty w Gp o
                  niczym nie świadcza.Ale jestem daleki od skreslania go.Pokazał wielokrotnie że
                  potrafi dobrze jeździć.Jeżeli w drużynie będzie mógł w przyszłym sezonie
                  startować tylko jeden zawodnik zagraniczny to zachowanie a la Bajerski bedzie
                  pokazywalo coraz wiecej naszych zawodnikow krajowych.
                  • Gość: Mario Re: królewicz bajerski IP: *.inferno.neostrada.pl / 192.168.20.* 06.09.03, 19:55
                    Stawiam na grand prix,ha ha ha.To ciekawe jak będzie w lidze ;)
                    • Gość: Kit Re: królewicz bajerski już poza..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.03, 20:28
                      Nasz słynny żużlowiec i degustator wyleciał po swoim drugim wystepie z GP w
                      Pradze.
                      ma chłopak troche czasu ,aby sie znowu napić i do rana wytrzeżwieć.
                      Do GP w Bydgoszczy PANIE TOMKU sporo czasu,bawmy sie dalej!
                      • Gość: Kamil Re: Nie płacz, kiedy odjadę..... IP: 62.244.143.* 07.09.03, 07:55
                        ... krzyczeli podobno w Pradze do Bajerskiego przeciwnicy między pierwszym a
                        drugim łukiem:-)
                        • Gość: Kit Re: Nie płacz, kiedy odjadę..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 11:06
                          Gość portalu: Kamil napisał(a):

> ... krzyczeli podobno w Pradze do Bajerskiego przeciwnicy między pierwszym a
                          > drugim łukiem:-)

a on naiwny w parkingu odpowiadał " nie wierzę piosence"
                          • Gość: sasiad Re: Nie płacz, kiedy odjadę..... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 12:21
                            Gość portalu: Kit napisał(a):

> Gość portalu: Kamil napisał(a):
                            >
                            > > ... krzyczeli podobno w Pradze do Bajerskiego przeciwnicy między pierwszym
                            > a
                            > > drugim łukiem:-)
                            >
                            > a on naiwny w parkingu odpowiadał " nie wierzę piosence"

a mnie jego wyniki w GP coraz bardziej przestają interesować.
                            pzdr
                            ps. piosenka Ci nie da zapomniec
                            • Gość: Kamil Re: Nie płacz, kiedy odjadę..... IP: 62.244.143.* 08.09.03, 18:33
                              Piosenka jest dobra na wszystko. A "na zdrowie" też?
                              • Gość: Kit Re: Nie płacz, kiedy odjadę..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 18:44
                                Gość portalu: Kamil napisał(a):

> Piosenka jest dobra na wszystko. A "na zdrowie" też?

:)))))
                  • Gość: Jazon Re: królewicz bajerski IP: *.torun.mm.pl 07.09.03, 15:28
                    Uderzyły mu do głowy powalające występy w GP. Co za tupet! Po wspaniałym meczu
                    z Częstochową i heroicznych bojach z Czerwińskim spodziewał się pewnie premii
                    finansowej, gwiazdor jeden niedorobiony! Jeżeli nadal będzie wypowiadał się w
                    tym tonie to należałoby wypożyczyć go do Grudziądza żeby spokorniał. Pozostaje
                    mieć nadzieję że pozycja w cyklu GP pokaże mu jego miejsce w szyku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka