Gość: Jakub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 15:18 A VUKO?! Przecież on bardziej niż Roger zasługuje na polskie obywatelstwo. Tym bardziej, że Kancelaria Prezydenta dostała papiery obu. Ale rozumiem - burdel to burdel. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fatality Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w czw... IP: *.e-wro.net.pl 16.04.08, 15:18 Powodzenia w Naszej Polskiej Reprezentacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
wirone Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e!! 16.04.08, 15:20 Żałosne. NIE DLA ROGERA! roger.wirone.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.08, 15:29 Szkoda słów. Widocznie są równi i równiejsi jesli chodzi o przyznawanie obywatelstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kola Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e!! 16.04.08, 15:43 SKANDAL!! kliki z pzpn oraz iti we współpracy z urzędem prezydęta występków ciąg dalszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 11:26 Stanowcze NIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
wirone Nieeeeeech żyją spięci ;) 16.04.08, 16:24 Właśnie jakiś gość nie mógł się powstrzymać od rzeczowej dyskusji i korzystając z formularza przysłał mi maila o tytule "Twoja glupota mnie poraza": "Ktos o adresie jestes_debilem@odwal-sie-od-rogera.com.pl napisal do Ciebie wiadomosc. Oto jej tresc: i to b mocno poraza" Sam nie wiem czy to bardziej głupie, śmieszne czy żałosne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żal Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w czw.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 15:27 żal, żal i jeszcze raz żal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jas Wywalić Benchakera! IP: *.chello.pl 16.04.08, 15:30 Niech się bawi w naturyzowanie gdzie indziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulfon latynopolacy i afropolacy vs afroeurpoejczycy IP: 65.219.223.* 16.04.08, 15:33 po co komu reprezentacje narodowe? kazdy kraj zlepi swoje reprezentacje z afro i latyno europejczykow ktorzy beda sie zmagac z innymi krajami reprezentowanych przez odrzutkow poteg afro latyno anerykanskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czajnik Pol. obywatelstwo dla Rogera (Olisadebe) Guer... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 15:37 Dwa slowa: Emmanuel Olisadebe Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w czw.. 16.04.08, 15:41 to się rodzina w objętym epidemią Rio ucieszy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proszek Dosia czy to nie agent brazylijski ten Guemeiro ? IP: *.promax.media.pl 16.04.08, 15:41 CBŚ powinno wszcząć śledztwo . Zobaczycie, jak on nas Polaków wyru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pułkownik Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w czw.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.08, 15:46 hehe,teraz to bedzie mogł dostać powolanie ale do armii:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Mały Re: Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w c IP: *.ds14.agh.edu.pl 16.04.08, 16:24 Dobrze powiedziane:) Najpierw do armii, dopiero do kadry!!!!!! NIE DLA ROGERA W KADRZE!!!!!!!!!!!!!! Olisadebe mógł grać w kadrze Nigerii, nawet był powoływany na konsultacje reprezentacji Nigerii, ale wybrał Polske. Bo był z nią związany, a Roger czym jest związany? Jest tu niecałe 3 lata:( W takim razie obywatelstwo brytyjskie dla wszytkich Polaków na wyspach!!!!!!!!:) Siedzą tam niektórzy nawet dłużej niż 3 lata:) Odpowiedz Link Zgłoś
bambetel Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w czw.. 16.04.08, 15:49 To nie będzie moja reprezentacja!!! nie jestem ani szowinistą ani nacjonalistą!!! ale nie godzę się na robienie z reprezentacji narodowej kolejnej komercyjnej instytucji!!! W dupieeee mam osięgniecia tego (po......)tworu!!!! Sznuje wszystkich ludzi i rasy i narodowości!!! ALE MAM DOSYC TEGO OBŁEDU W ŚLEPEJ POGONI ZA SUKCESEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_name Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w czw.. IP: *.icpnet.pl 16.04.08, 15:49 w takich chwilach żałuję że tak łatwo rozdaje się polskie obywatelstwa... wielu mówi w słusznej sprawie, a ja mówię - w Polsce jest wielu, którzy zasługuję na grę w reprezentacji, ale niestety przez układy/układziki nigdy nie zostaną wypromowani... później się dziwimy dlaczego młodzi nie chcą grać - odpowiedź jest jasna, po co skoro marzenia się nie spełnią, albowiem trener i łaska prezydenta załatwi nam kilku obcokrajowców do kadry i będzie heca... - Kto ty jesteś? - Polak mały. - Jaki znak twój? - Orzeł biały. - Gdzie ty mieszkasz? - Między swemi. - W jakim kraju? - W polskiej ziemi. - Czem ta ziemia? - Mą ojczyzną. - Czem zdobyta? - Krwią i blizną. - Czy ją kochasz? - Kocham szczerze. - A w co wierzysz? - W Polskę wierzę. - Coś ty dla niej? - Wdzięczne dziecię. - Coś jej winien? - Oddać życie. .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasek www.NieDlaROGERA.blox.pl IP: *.jkns.pl 16.04.08, 15:55 Nie dla ROGERA w Kadrze! www.NieDlaROGERA.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lisztes A w jakim trybie? 16.04.08, 15:57 A gdzie informacja o tym, że odbywa się to wszystko w trybie nadzwyczajnym? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w czw.. 16.04.08, 16:02 Skandalem byłoby gdy on znalazł się w reprezentacji na EURO2008. Natomiast nie widze przeszkod by powalczył o miejsce w składfzie w eliminacjach do mistrzowst świata. NIe jest on wcale lepszy od tych co grali dotychczas /co widac po kiepskiej grze Legii/, jeśli ma wygryść równorzednego zawodnika polskiego który wywalczył awans, to byłoby to skandaliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość żenada, byle kmiot dostaje obywatelstwo w 3 dni IP: 195.117.255.* 16.04.08, 16:05 Państwo Polskie jest słabe skoro taki przekręT można załatwić w klika dni. Komu jeszcze można przY okazji to załatwić??? Koledze kolegi? Kuzynce piłkarza? A pozatym to niech żyje repezentacja Polsko-Brazylijsko- .... -jakaś tam, jaka by nie była!!!. TYLKO KOMU MAM KIBICOWAĆ ? GDZIE JEST REPREZENTACJA POLSKI ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azazello Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w czw.. IP: *.pbg-sa.pl 16.04.08, 16:15 NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE - Nie chce GO!! Po co on?? Nawet jak dobry i tak lepiej bedzie jak pojedzie Polak. Olisadebe grał w eliminacjach, poddzwignał nas, pomógł, a ten co? Gra w słabym klubie, bramek za wielu nie strzela. Rozbije to kadre tak samo jak nie powołanie Dudka i Franka na MŚ 2006 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr. J Re: Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w c IP: *.gl.digi.pl 16.04.08, 19:57 ja także mówię zdecydowane nie dla Rogera. Skoro chce grać w reprezentacj nikt nie broni mu wspiąć się na wyżyny umiejętności i zagrać dla Brazylii Odpowiedz Link Zgłoś
szymonsocha Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w czw.. 16.04.08, 16:22 Też jestem przeciwny powoływaniu Rogera na EURO, przede wszystkim dlatego, że mamy piłkarzy o podobnych i wyższych umiejętnościach od niego, dla których to Polska jest prawdziwą ojczyzną. Myślę tu o Smolarku, Żurawskim, Krzynówku i Gargule. Za to jeśli chodzi o EMŚ 2010 Beenhakker mógłby wziąć Brazylijczyka pod uwagę. W końcu Żurawski i Krzynówek młodzi już nie są ;] zapraszam na mojego bloga o piłce - wokolpilki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heinz Trzecim, nie drugim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 16:30 1.Emmanuel Olisadebe 25 A/11 goli 2 Wahan Geworgian 1A/ 0 goli 3. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: Trzecim, nie drugim! IP: *.centertel.pl 16.04.08, 21:20 Gość portalu: Heinz napisał(a): > 1.Emmanuel Olisadebe 25 A/11 goli > 2 Wahan Geworgian 1A/ 0 goli > 3. ? Geworgjan wychował się w Polsce i byłby Polakiem gdyby nie był piłkarzem. I takich ludzi jestem gotów w kadrze zaakcepotwac. Ale że trzecim to masz racje bo przed wojną dla Polskiej kadry grał Jerzy (Jurij) Bułanow. Tak czy siak: NIE DLA ROGERA Odpowiedz Link Zgłoś
airborell Re: Trzecim, nie drugim! 16.04.08, 23:36 Jak tak mamy liczyć, to: pl.wikipedia.org/wiki/Rudolf_Patkolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do broni Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w czw.. IP: *.proxy.aol.com 16.04.08, 16:54 Moze wreszcie skoncza sie chamskie i jadowite komentarze wobec Podolskiego, czy Klose i innych naturalizowanych z reprezentacji Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crispyp Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w czw.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.08, 17:28 Obywatelstwo nie zmieni tego, że nie jest Polakiem. Jestem przeciwny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w czw.. IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.08, 17:41 "Olisadebe Obecnie występuje w lidze chińskiej." << świetny fragment:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w czw.. IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.08, 17:50 Jestem przeciwko dawania obywatelstwa polskiego makakom.!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wnikaj Re: Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 18:10 mam bilet na Euro z Austrią i wcale nie mam zamiaru się cieszyć z jego goli... może co najwyżej liczyć na moje zniesmaczenie i wygwizdanie NIE JEST POLAKIEM I NIM NIE BĘDZIE, a poza tym zabierze miejsce NASZYM piłkarzom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfgh Re: Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w c IP: 83.238.180.* 16.04.08, 18:24 W RP zawsze byli obcokrajowcy, czy jako żołnierze, władcy, czy sportowcy. Reprezentowali nas będąc w różnych etapach zżycia z Polską. Roger to normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes Moj znajomy ze studiów mieszka w Polsce IP: *.chello.pl 16.04.08, 18:11 od 2 roku zycia. Mowi plynnie po polsku, zna historie naszego kraju, uczy sie i pracuje. Jest uczciwym czlowiekiem. W swojej pierwotnej ojczyznie byl tylko raz w zyciu. Dzis stwierdzil, ze poczul sie jakby ktos mu w morde dal z plaskacza. Do dzis nie moze sie doczekac przyznania mu polskiego obywatelstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Moj znajomy ze studiów mieszka w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.08, 18:19 Może mowić płynnie i spiewać lepiej od dody, ale jest makkakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszka w Polsce ? Re: Moj znajomy ze studiów mieszka w Polsce IP: 212.76.37.* 16.04.08, 18:58 Art. 4. 1. Obywatel polski będący równocześnie obywatelem innego państwa nie podlega powszechnemu obowiązkowi obrony, jeżeli stale zamieszkuje poza granicami Rzeczypospolitej Polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OS wzięli by go do Legi, gdyby nie to ze już tam jest IP: *.chello.pl 17.04.08, 04:44 no to, jak dostanie paszport, to już się Rogeiro z \L/ nie wygrzebie, bo dostanie powołanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orgasm Wszyscy jesteści rasistami IP: *.chello.pl 17.04.08, 04:40 Ja bym wziął samych murzynów do kadry, lepiej grają jak biali, choć mają gorszy zmysł taktyczny! Można z jednym, można z całą kadrą. Po co się szczypać, kiedy gdyby wymienić wszystkich to pewnie wyszlibyśmy z grupy. Kolory strojów da się neutralne, zielono-białe, takie jakie ma Celtic - fajnie się prezentują koszulki w pasy. Albo barwy Jagielonii wtedy też będziemy mogli na siebie wołać pszczółki (orły są przereklamowane)!!!! A! Zmieni się też nazwę stolicy na angielską wersję Warsaw! Lepiej brzmi, nie ma tego sz, cz. Amerykanie na to narzekają i myślę, że mają rację! Czas też zacząc produkować Wódkę z bananów, już można, a nasi producenci, jak zwykle w tyle. Zwłaszcza rolnicy, co nasiali rzepaku, bo nie przewidzieli, że z bananów można będzie więcej wycisnąć. Głupi zbok ze mnie, zboczyłem z tematu. To kończem. Czius! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kfas Re: Wszyscy jesteści rasistami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 19:32 jakbys sie ponapi........ z brazylcami w uk to bys i ch tak nie kochal na odchodne powiedzialem brazylcowi ze jak jakiegos z nich w polsce dorwe to koles ma ostro prze...... zobaczymy kolo we mnie hondo"z romper stomper"(juz zaczolem nosic f.perry,martensy,i lonsdale) oigulnie trzeba to g... wyrzucic z europy i tyle a ze ten pajac dostal polskie obywatelstwo to juz paranoja,ja mieszkam w tym kraju 20kilka lat i nagle ten dziad ma byc tak samo wazny jak ja?moi starzy cale zycie placili podatki,ja place p[odatki a o n od tak sobie tu przyjechal pfff niech go tylko dorwie na dlugosc reki a szybko sie spakuje Odpowiedz Link Zgłoś