Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w czw...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 15:18
    A VUKO?! Przecież on bardziej niż Roger zasługuje na polskie
    obywatelstwo. Tym bardziej, że Kancelaria Prezydenta dostała papiery
    obu. Ale rozumiem - burdel to burdel.
    Obserwuj wątek
      • Gość: fatality Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w czw... IP: *.e-wro.net.pl 16.04.08, 15:18
        Powodzenia w Naszej Polskiej Reprezentacji :)
      • wirone Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e!! 16.04.08, 15:20
        Żałosne.

NIE DLA ROGERA!
        roger.wirone.info
        • Gość: sk Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.08, 15:29
          Szkoda słów. Widocznie są równi i równiejsi jesli chodzi o
          przyznawanie obywatelstwa.
          • kola Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e!! 16.04.08, 15:43
            SKANDAL!! kliki z pzpn oraz iti we współpracy z urzędem prezydęta występków ciąg
            dalszy!
            • Gość: Kibic Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 11:26
              Stanowcze NIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!11
        • wirone Nieeeeeech żyją spięci ;) 16.04.08, 16:24
          Właśnie jakiś gość nie mógł się powstrzymać od rzeczowej dyskusji i korzystając z formularza przysłał mi maila o tytule "Twoja glupota mnie poraza":

"Ktos o adresie jestes_debilem@odwal-sie-od-rogera.com.pl napisal do Ciebie wiadomosc. Oto jej tresc:

i to b mocno poraza"

Sam nie wiem czy to bardziej głupie, śmieszne czy żałosne :)
      • Gość: żal Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w czw.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 15:27
        żal, żal i jeszcze raz żal
      • Gość: Jas Wywalić Benchakera! IP: *.chello.pl 16.04.08, 15:30
        Niech się bawi w naturyzowanie gdzie indziej!
      • Gość: kulfon latynopolacy i afropolacy vs afroeurpoejczycy IP: 65.219.223.* 16.04.08, 15:33
        po co komu reprezentacje narodowe? kazdy kraj zlepi swoje reprezentacje z afro
        i latyno europejczykow ktorzy beda sie zmagac z innymi krajami reprezentowanych
        przez odrzutkow poteg afro latyno anerykanskich.
      • Gość: czajnik Pol. obywatelstwo dla Rogera (Olisadebe) Guer... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 15:37
        Dwa slowa: Emmanuel Olisadebe
      • jakeww Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w czw.. 16.04.08, 15:41
        to się rodzina w objętym epidemią Rio ucieszy!
        :)
      • Gość: Proszek Dosia czy to nie agent brazylijski ten Guemeiro ? IP: *.promax.media.pl 16.04.08, 15:41
        CBŚ powinno wszcząć śledztwo . Zobaczycie, jak on nas Polaków wyru...
      • Gość: pułkownik Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w czw.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.08, 15:46
        hehe,teraz to bedzie mogł dostać powolanie ale do armii:-)
        • Gość: Polak Mały Re: Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w c IP: *.ds14.agh.edu.pl 16.04.08, 16:24
          Dobrze powiedziane:) Najpierw do armii, dopiero do kadry!!!!!!

NIE DLA ROGERA W KADRZE!!!!!!!!!!!!!!

Olisadebe mógł grać w kadrze Nigerii, nawet był powoływany na konsultacje reprezentacji Nigerii, ale wybrał Polske. Bo był z nią związany, a Roger czym jest związany? Jest tu niecałe 3 lata:(

W takim razie obywatelstwo brytyjskie dla wszytkich Polaków na wyspach!!!!!!!!:) Siedzą tam niektórzy nawet dłużej niż 3 lata:)
      • bambetel Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w czw.. 16.04.08, 15:49
        To nie będzie moja reprezentacja!!! nie jestem ani szowinistą ani nacjonalistą!!! ale nie godzę się na robienie z reprezentacji narodowej kolejnej komercyjnej instytucji!!! W dupieeee mam osięgniecia tego (po......)tworu!!!! Sznuje wszystkich ludzi i rasy i narodowości!!! ALE MAM DOSYC TEGO OBŁEDU W ŚLEPEJ POGONI ZA SUKCESEM!!!
      • Gość: no_name Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w czw.. IP: *.icpnet.pl 16.04.08, 15:49
        w takich chwilach żałuję że tak łatwo rozdaje się polskie
        obywatelstwa... wielu mówi w słusznej sprawie, a ja mówię - w Polsce
        jest wielu, którzy zasługuję na grę w reprezentacji, ale niestety
        przez układy/układziki nigdy nie zostaną wypromowani... później się
        dziwimy dlaczego młodzi nie chcą grać - odpowiedź jest jasna, po co
        skoro marzenia się nie spełnią, albowiem trener i łaska prezydenta
        załatwi nam kilku obcokrajowców do kadry i będzie heca...

- Kto ty jesteś?
        - Polak mały.
        - Jaki znak twój?
        - Orzeł biały.
        - Gdzie ty mieszkasz?
        - Między swemi.
        - W jakim kraju?
        - W polskiej ziemi.
        - Czem ta ziemia?
        - Mą ojczyzną.
        - Czem zdobyta?
        - Krwią i blizną.
        - Czy ją kochasz?
        - Kocham szczerze.
        - A w co wierzysz?
        - W Polskę wierzę.
        - Coś ty dla niej?
        - Wdzięczne dziecię.
        - Coś jej winien?
        - Oddać życie.

....
      • Gość: jasek www.NieDlaROGERA.blox.pl IP: *.jkns.pl 16.04.08, 15:55
        Nie dla ROGERA w Kadrze! www.NieDlaROGERA.blox.pl
      • lisztes A w jakim trybie? 16.04.08, 15:57
        A gdzie informacja o tym, że odbywa się to wszystko w trybie
        nadzwyczajnym?
      • sceptyk31 Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w czw.. 16.04.08, 16:02
        Skandalem byłoby gdy on znalazł się w reprezentacji na EURO2008.
        Natomiast nie widze przeszkod by powalczył o miejsce w składfzie w
        eliminacjach do mistrzowst świata. NIe jest on wcale lepszy od tych
        co grali dotychczas /co widac po kiepskiej grze Legii/, jeśli ma
        wygryść równorzednego zawodnika polskiego który wywalczył awans, to
        byłoby to skandaliczne.
      • Gość: gość żenada, byle kmiot dostaje obywatelstwo w 3 dni IP: 195.117.255.* 16.04.08, 16:05
        Państwo Polskie jest słabe skoro taki przekręT można załatwić w
        klika dni. Komu jeszcze można przY okazji to załatwić??? Koledze
        kolegi? Kuzynce piłkarza? A pozatym to niech żyje repezentacja
        Polsko-Brazylijsko- .... -jakaś tam, jaka by nie była!!!. TYLKO
        KOMU MAM KIBICOWAĆ ? GDZIE JEST REPREZENTACJA POLSKI ???????
      • Gość: Azazello Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w czw.. IP: *.pbg-sa.pl 16.04.08, 16:15
        NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE - Nie chce GO!! Po co on?? Nawet jak
        dobry i tak lepiej bedzie jak pojedzie Polak. Olisadebe grał w
        eliminacjach, poddzwignał nas, pomógł, a ten co? Gra w słabym
        klubie, bramek za wielu nie strzela. Rozbije to kadre tak samo jak
        nie powołanie Dudka i Franka na MŚ 2006
        • Gość: Mr. J Re: Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w c IP: *.gl.digi.pl 16.04.08, 19:57
          ja także mówię zdecydowane nie dla Rogera. Skoro chce grać w
          reprezentacj nikt nie broni mu wspiąć się na wyżyny umiejętności i
          zagrać dla Brazylii
      • szymonsocha Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w czw.. 16.04.08, 16:22
        Też jestem przeciwny powoływaniu Rogera na EURO, przede wszystkim dlatego, że
        mamy piłkarzy o podobnych i wyższych umiejętnościach od niego, dla których to
        Polska jest prawdziwą ojczyzną. Myślę tu o Smolarku, Żurawskim, Krzynówku i Gargule.
        Za to jeśli chodzi o EMŚ 2010 Beenhakker mógłby wziąć Brazylijczyka pod uwagę. W
        końcu Żurawski i Krzynówek młodzi już nie są ;]

zapraszam na mojego bloga o piłce - wokolpilki.blox.pl
      • Gość: Heinz Trzecim, nie drugim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 16:30
        1.Emmanuel Olisadebe 25 A/11 goli
        2 Wahan Geworgian 1A/ 0 goli
        3. ?
        • Gość: sd Re: Trzecim, nie drugim! IP: *.centertel.pl 16.04.08, 21:20
          Gość portalu: Heinz napisał(a):

> 1.Emmanuel Olisadebe 25 A/11 goli
          > 2 Wahan Geworgian 1A/ 0 goli
          > 3. ?

Geworgjan wychował się w Polsce i byłby Polakiem gdyby nie był
          piłkarzem. I takich ludzi jestem gotów w kadrze zaakcepotwac. Ale że
          trzecim to masz racje bo przed wojną dla Polskiej kadry grał Jerzy
          (Jurij) Bułanow. Tak czy siak:
          NIE DLA ROGERA
          • airborell Re: Trzecim, nie drugim! 16.04.08, 23:36
            Jak tak mamy liczyć, to:
            pl.wikipedia.org/wiki/Rudolf_Patkolo
      • Gość: do broni Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w czw.. IP: *.proxy.aol.com 16.04.08, 16:54
        Moze wreszcie skoncza sie chamskie i jadowite komentarze wobec
        Podolskiego, czy Klose i innych naturalizowanych z reprezentacji
        Niemiec.
      • Gość: crispyp Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w czw.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.08, 17:28
        Obywatelstwo nie zmieni tego, że nie jest Polakiem. Jestem przeciwny.
      • Gość: xyz Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w czw.. IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.08, 17:41
        "Olisadebe Obecnie występuje w lidze chińskiej." << świetny fragment:D
      • Gość: dziadek Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w czw.. IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.08, 17:50
        Jestem przeciwko dawania obywatelstwa polskiego makakom.!!!!!!!!!!
        • Gość: nie wnikaj Re: Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 18:10
          mam bilet na Euro z Austrią i wcale nie mam zamiaru się cieszyć z jego goli...
          może co najwyżej liczyć na moje zniesmaczenie i wygwizdanie NIE JEST POLAKIEM I
          NIM NIE BĘDZIE, a poza tym zabierze miejsce NASZYM piłkarzom...
        • Gość: dfgh Re: Polskie obywatelstwo dla Rogera Guerreiro w c IP: 83.238.180.* 16.04.08, 18:24
          W RP zawsze byli obcokrajowcy,
          czy jako żołnierze, władcy, czy sportowcy.
          Reprezentowali nas będąc w różnych etapach zżycia z Polską.
          Roger to normalka.
      • Gość: Grzes Moj znajomy ze studiów mieszka w Polsce IP: *.chello.pl 16.04.08, 18:11
        od 2 roku zycia. Mowi plynnie po polsku, zna historie naszego kraju, uczy sie i pracuje. Jest uczciwym czlowiekiem. W swojej pierwotnej ojczyznie byl tylko raz w zyciu. Dzis stwierdzil, ze poczul sie jakby ktos mu w morde dal z plaskacza. Do dzis nie moze sie doczekac przyznania mu polskiego obywatelstwa
        • Gość: dziadek Re: Moj znajomy ze studiów mieszka w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.08, 18:19
          Może mowić płynnie i spiewać lepiej od dody, ale jest makkakiem.
          • Gość: mieszka w Polsce ? Re: Moj znajomy ze studiów mieszka w Polsce IP: 212.76.37.* 16.04.08, 18:58
            Art. 4. 1. Obywatel polski będący równocześnie obywatelem innego państwa nie podlega powszechnemu obowiązkowi obrony, jeżeli stale zamieszkuje poza granicami Rzeczypospolitej Polskiej.
            • Gość: OS wzięli by go do Legi, gdyby nie to ze już tam jest IP: *.chello.pl 17.04.08, 04:44
              no to, jak dostanie paszport, to już się Rogeiro z \L/ nie wygrzebie, bo
              dostanie powołanie:)
      • Gość: orgasm Wszyscy jesteści rasistami IP: *.chello.pl 17.04.08, 04:40
        Ja bym wziął samych murzynów do kadry, lepiej grają jak biali, choć mają gorszy
        zmysł taktyczny! Można z jednym, można z całą kadrą. Po co się szczypać, kiedy
        gdyby wymienić wszystkich to pewnie wyszlibyśmy z grupy. Kolory strojów da się
        neutralne, zielono-białe, takie jakie ma Celtic - fajnie się prezentują koszulki
        w pasy. Albo barwy Jagielonii wtedy też będziemy mogli na siebie wołać pszczółki
        (orły są przereklamowane)!!!! A! Zmieni się też nazwę stolicy na angielską
        wersję Warsaw! Lepiej brzmi, nie ma tego sz, cz. Amerykanie na to narzekają i
        myślę, że mają rację! Czas też zacząc produkować Wódkę z bananów, już można, a
        nasi producenci, jak zwykle w tyle. Zwłaszcza rolnicy, co nasiali rzepaku, bo
        nie przewidzieli, że z bananów można będzie więcej wycisnąć. Głupi zbok ze mnie,
        zboczyłem z tematu. To kończem. Czius!
        • Gość: kfas Re: Wszyscy jesteści rasistami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 19:32
          jakbys sie ponapi........ z brazylcami w uk to bys i ch tak nie kochal na
          odchodne powiedzialem brazylcowi ze jak jakiegos z nich w polsce dorwe to koles
          ma ostro prze...... zobaczymy kolo we mnie hondo"z romper stomper"(juz zaczolem
          nosic f.perry,martensy,i lonsdale) oigulnie trzeba to g... wyrzucic z europy i
          tyle a ze ten pajac dostal polskie obywatelstwo to juz paranoja,ja mieszkam w
          tym kraju 20kilka lat i nagle ten dziad ma byc tak samo wazny jak ja?moi starzy
          cale zycie placili podatki,ja place p[odatki a o n od tak sobie tu przyjechal
          pfff niech go tylko dorwie na dlugosc reki a szybko sie spakuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka