Gość: Crotalus IP: 195.92.39.* 10.09.03, 11:56 sport.onet.pl/797023,wiadomosci.html Najpierw obraził się Kałużny, potem Wichniarek, teraz Zdebel. To kretyni nie zawodowcy... Janas zupełnie sobie z nimi nie radzi. Banda dzieciaków z podwórka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: duch olabogi Re: Multum głupich palantów... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 12:04 ja mysle, ze ten artykul jest manipulacja. Wcale sie nie zdiwie jezeli napisal go moj ulubiony red. Harasimowicz. Zauwaz, ze cytaty ze Zdebla nie na dobra sprawe nie zawieraj wnioskow, ktore sa postawione w leadzie artykulu. Odpowiedz Link Zgłoś
berserk75 Re: Multum głupich palantów... 10.09.03, 14:18 znów masz koszmary i ktoś Cię prześladuje? Harasimowicz nie pisuje w 'ŻW'. a może to chodzi o to, że w tytule jest Warszawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch olabogi Re: Multum głupich palantów... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 15:40 a moze jednak do meritum - Zdebel powiedzial to co sugeruje dziennikarz, czy nie? a Harasimowicz pisuje rowniez w Zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
berserk75 Re: Multum głupich palantów... 10.09.03, 17:39 zanim zapytasz o meritum to się zdecyduj co komentujesz - artykuł na onecie czy wywiad w ŻW. tu masz link www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp? place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=13&news_id=21341. poczytaj i odpowiedz sobie który autor dokonał manipulacji. powodzenia w dochodzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Multum głupich palantów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 12:13 Taa.. A tu mamy kolejny skandal... sport.onet.pl/797064,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re: Multum głupich palantów... 10.09.03, 12:26 Wg mnie pismakow troche ponioslo, ale z drugiej strony nie da sie ukryc ze np taki Wichniarek jest obrazalski. Glosno o tym bylo juz za kadencji Engela, ktory mimo naciskow prasy nie powolywal Wichniarka przede wszystkim ze wzgledu na jego charakter. A teraz tylko mamy potwierdzenie trafnosci jego decyzji. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Multum głupich palantów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 12:31 Gdyby Wichniarek coś strzelał, to mógłby mieć nawet charakter mojej tesciowej. Złego słowa bym nie powiedział. Tyle że on nic nie gra w tej drużynie, a pretensje ma do całego świata. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Multum głupich palantów... IP: 195.92.39.* 10.09.03, 12:54 sport.onet.pl/796981,wiadomosci.html Niech spadają... Odpowiedz Link Zgłoś
berserk75 Re: Multum głupich palantów... 10.09.03, 14:33 dokładnie. kim oni qwa są? Kałużny? Wichniarek? Zdebel? narazie niczym, a gęby pełne frazesów i przechwałek Odpowiedz Link Zgłoś
mihal_04 bald and beautiful 10.09.03, 16:28 Gość portalu: Crotalus napisał(a): > sport.onet.pl/796981,wiadomosci.html > Niech spadają... Gość portalu: Crotalus napisał(a): > sport.onet.pl/796981,wiadomosci.html > Niech spadają... -Zwariowałeś, odbiło ci! Wracaj do pokoju, przebieraj się i dziś będziesz normalnie trenował - rozkazał Janas. - Nic z tego, wykupiłem już bilet i wyjeżdżam na lotnisko. Oficjalnie może pan mówić, że mam kontuzję - zakończył Kałużny. Tymczasem na schodach pojawił się Artur Wichniarek. - A ty dokąd? - wrzasnął Janas. - Też wyjeżdżam. Nie mam szans na grę, więc wracam leczyć się do klubu - odpowiedział Wichniarek. Po chwili przybiegli jednak Tomasz Hajto i Jacek Bąk. Niemal za włosy zaciągnęli Wichniarka do pokoju. Nie na długo. Okazało się, że napastnik Herthy także przedwcześnie opuścił zgrupowanie. ROTFL... przypomina mi sie nasz forumowy watek z Korei. A dziennkarz pewnie siedzial ukryty w paproci. Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 Re: bald and beautiful 10.09.03, 17:51 > Po chwili przybiegli jednak Tomasz Hajto i Jacek Bąk. Niemal za włosy > zaciągnęli Wichniarka do pokoju. To tlumaczy, dlaczego nie udalo sie z Kaluznym. ----------------------------------------- Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. (c) bzyk7 Odpowiedz Link Zgłoś