twjpc 01.05.08, 12:51 No niestety muszę się z panem szkotem zgodzić. Boruc wyraźnie szuka guza. I znajdzie. Szkoci nie dają sobie w kaszę dmuchać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karp Daily Record: Boruc to Marilyn Manson świata pi.. IP: *.telpol.net.pl 01.05.08, 13:00 Porównanie znaku krzyża Boruca do znaków Di Canio są nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archi Re: Daily Record: Boruc to Marilyn Manson świata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.08, 16:19 Pajace to ci co narzucają innym światopoglądową poprawność polityczną. Nie lubię Boruca ale robi to co uważa za stosowne i za to go szanuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def Mysone też szanujesz? IP: *.aster.pl 02.05.08, 10:24 bo jego koszulka i koszulka Boruca miały dokładnie ten sam cel. i poprawność polityczna nie ma z tym nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Daily Record: Boruc to Marilyn Manson świata pi.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.08, 13:15 według mnie zachowanie szkockiego dziennikarzyny najbardziej nadaje się do cyrku. zenujacy artykuł nietolerancyjnego szkota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Szkoccy kalwini których razi znak krzyża - kabaret IP: *.aster.pl 01.05.08, 15:21 Każdy kto zna choć trochę historię Szkocji nie dziwi się zachowaniu Boruca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja A gdyby w CELTICu grał Arab? IP: *.aster.pl 01.05.08, 15:28 I miał wizerunek Mahometa? też by pisali pajacu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: A gdyby w CELTICu grał Arab? IP: *.pool.einsundeins.de 01.05.08, 16:33 Gość portalu: Ja napisał(a): > I miał wizerunek Mahometa? > też by pisali pajacu? Gdyby Arab mial wizerunek Mahometa, to by inni Arabowie go zatlukli, bo w islamie nie wolno sporzadzac wizerunkow Mahometa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Nie warto dyskutowac z debilami pokroju ,,ja'' IP: *.aster.pl 01.05.08, 16:43 Strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Nie warto dyskutowac z debilami jak ,,tomcat" IP: *.nrth.cable.ntl.com 01.05.08, 19:35 Jak wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baqet Re: Daily Record: Boruc to Marilyn Manson świata IP: *.chello.pl 01.05.08, 15:47 Skoro Boruc przed KAŻDYM meczem żegna się i wykonuje różne gesty religijne, a nie tylko w meczach z Rangersami, to nazywanie go prowokatorem świadczy o głupocie autora tekstu. Przecież on tak zachowuje się w każdym meczu, tylko po prostu jak Celtic nie gra z Rangersami to nikogo to nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thiago83 Daily Record: Boruc to Marilyn Manson świata pi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 13:19 Pomimo całej mojej sympati dla Artura Boruca to uważam, iż faktycznie przesadził. Skoro jest tak wiernym katolikiem to dlaczego nigdy w Polsce nie pokazał się w takiej koszulce z JP II? Dobrze wie jakie animozje panują miedzy klubami w Glasgow i za takie zachowanie Boruca ciepriec najbardziej bedzie nie On lecz kibice czy nawet Polacy mieszkający w Szkocji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BiałaPięcioramienn Daily Record: Boruc to Marilyn Manson świata pi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 13:30 Gazeta powinna się złożyć na wieniec dla pana Cosgrove. Każdy katolik to faszysta, każdy Polak to antysemita. Koronny dowód to Hitler: też był katolikiem! (Co prawda nie był ani Polakiem, ani kibicem Lechii, co prawda faszyzm a nazizm to nie to samo, ale red. "Z-ludzką-twarzą" i red. "Mop" już się pienią ) >> Stuart zresztą wie lepiej od samego DiCanio: rasista = katolik = homofob = faszysta = nazista (a na dodatek były piłkarz Celtów i wychowanek Lazio!). Teraz pytanie za 100 punktów - jaka to szkocka ekipa "patryjotów" stroi się w barwy... lojalistyczne, śpiewa o zażynaniu katolików i zasila szeregi pacyfistycznej C18? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lider Re: Daily Record: Boruc to Marilyn Manson świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 13:49 Wyobraźmy sobie sytuację. Po derbach jeden z protestantów biega z koszulką "Boże błogosław Alison Elliot". Dostaje karę za podżeganie do nienawiści. Realne? Nie, bo wtedy odezwie się głos, że to dyskryminacja religijna mniejszości protestanckiej. Dla uściślenia 52% to ta mniejszość. Strachan powiedział już na ten temat wystarczająco Jan Paweł II to nie Myra Hindley. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Daily Record: Boruc to Marilyn Manson świata pi.. IP: *.chello.pl 01.05.08, 13:38 pajac , pajac i jeszcze raz pajac , powinno sie takich dyskwalifikowac dozywotnio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kur... Re: Daily Record: Boruc to Marilyn Manson świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 13:55 debil z ciebie i baran Pokłony przed Królem Arturem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McSzkot Re: Daily Record: Boruc to Marilyn Manson świata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.08, 14:18 Boruc też nie daje sobie w kasze dmuchać twardo stąpa po ziemi i wie czego chce, dostanie kare co pewne bo cała Szkocja kibicuje powerrangersom a celticu nikt nie lubi bo to katolicki klub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktorspiel Amen padre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 14:31 Boruc wie co robi i dzienkirze lapia sie na jego haczyk Arturo chce popularnosci a pismaki mu to zapewniaja w polsce tego nie robil bo nikt nie zauwazyl by tego . A oni sami se kreca bata na siebie bo wkoncu ktos wpadnie na to zeby napisac ze dyskryminuja katolikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flying_jureczek Daily Record: Boruc to Marilyn Manson świata pi.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.08, 14:31 "Tym nieodpowiedzialnym zachowaniem stara się wykreować jakiś "dziwny" image swojej osoby, którym chce wzbudzić zainteresowanie zagranicznych klubów" ten pan musi byc idiota,jesli uwaza,ze kluby zatrudniaja zawodnikow na podstawie ich image "Boruc to tani prowokator,(...) doskonale wie, że robiąc, to co robi (znak krzyza - sic!) obraża kibiców Glasgow Rangers" hmm, co niedziele, w setkach polskich kosciolow obraza sie fanow glasgow rangars,ba! obraza sie miliony szkotow.czy oni o tym wiedza? czy stuart cosgrove to idiota? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: insomniac Re: Daily Record: Boruc to Marilyn Manson świata IP: 87.244.95.* 01.05.08, 14:35 jedyny komentarz do artykulu - "prosimy nastepnego sympatyka Rangers"... o zabranie glosu przeciwko Borucowi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leśny Marsz lojalistów przez Belfast to nie prowokacja ? IP: *.elpos.net 01.05.08, 14:47 Gazeto Wyborczo Napisz o pochodach lojalistow przez Belfast, przypomne ze katolicy jest mniejszoscia i ich godnosc też mozesz bronic . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defetysta ty idiotą jesteś na pewno IP: *.aster.pl 02.05.08, 10:27 skoro twierdzisz, że znak krzyża robiony ostentacyjnie przed trybuną kibiców, klubu, którego protestanckie korzenie są jednym z ważniejszych fundamentów istnienia jest równy tysiącom tych znaków robionych w katolickich kościołach. zaiste - idiotą i to wielkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flying_jureczek Re: ty idiotą jesteś na pewno IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.08, 13:52 znak krzyza nikogo nie obraza,kumasz? nie moja sprawa jest, jak ow znak zostanie odebrany przez nietolerancyjnych przyglupow. znak krzyza przed banda jaskiniowcow zebranych na jednej trybunie od znaku krzyza na pustej lace,dla mnie niczym sie nie rozni.a wlasciwie dlaczego mnie obrazasz?chcesz byc jak ten bezmyslnby cham Boruc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris druga strona medalu IP: *.chello.pl 01.05.08, 14:46 ok, boruc prowokuje, ale kim są kibice, działacze i dziennikarze, że kiedy widzą taką prowokację dostają gorączki? to ma być sport, to zwykłe utrwalanie antagonizmów sprzed wielu, wielu lat, potem ktoś kogoś pchnie nożem i jest wielka tragedia (dla mediów na jakieś dwa dni). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re: druga strona medalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 15:01 Dokładnie większość Szkotów jest katolikofobami a to już ich problem a nie Boruca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felix Re: druga strona medalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 21:59 > Dokładnie większość Szkotów jest katolikofobami a to już ich problem > a nie Boruca! Jesli tak jest jak piszesz...to nie jest to wcale problem Szkotow, tylko Boruca. Skoro zgodzil sie grac w Szkocji to powinnien zachowywac sie jak inni Szkoci. When in Rome, do like the Romans do. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: druga strona medalu IP: *.centertel.pl 01.05.08, 15:28 Gość portalu: chris napisał(a): > ok, boruc prowokuje, ale kim są kibice, działacze i dziennikarze, że > kiedy widzą taką prowokację dostają gorączki? to ma być sport, to > zwykłe utrwalanie antagonizmów sprzed wielu, wielu lat, potem ktoś > kogoś pchnie nożem i jest wielka tragedia (dla mediów na jakieś dwa > dni). No to pięknie to wymyśliłeś. Boruc prowokuje OK, od razu ma Twoje rozgrzeszenie! A dalej wszyscy są winni itd.itp. Mógłbyś swoją inteligencję spożytkować na odpowiedź na proste pytanie: Poco to robi Boruc? I idąc Twoim tokiem myślenia, co by robili dziennikarze, działacze, kibice gdyby tego nie robił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: druga strona medalu IP: *.chello.pl 01.05.08, 15:35 oleju we łbie to nie masz za wiele, to pewne. napisałem "ok" nie w sensie, że jest to w porządku, tylko, że zgadzam się, że jest to prowokacja. czytaj uważnie cały tekst kilka razy, to może do ciebie dotrze w koncu, że jedni drugich są warci. gdybym popierał boruca zachowanie napisałbym np: boruc prowokuje i jest to ok, bo... ktoś jest debilem bo prowokuje, ale równiez debilem jest ten kto daje się sprowokować. zrozumiałeś, czy mam jeszcze prościej wytłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: druga strona medalu IP: *.centertel.pl 01.05.08, 17:14 Gość portalu: chris napisał(a): > oleju we łbie to nie masz za wiele, to pewne. napisałem "ok" nie w > sensie, że jest to w porządku, tylko, że zgadzam się, że jest to > prowokacja. czytaj uważnie cały tekst kilka razy, to może do ciebie > dotrze w koncu, że jedni drugich są warci. gdybym popierał boruca > zachowanie napisałbym np: boruc prowokuje i jest to ok, bo... > ktoś jest debilem bo prowokuje, ale równiez debilem jest ten kto > daje się sprowokować. zrozumiałeś, czy mam jeszcze prościej > wytłumaczyć? Jeśli zabierasz się za pisanie to powinieneś mieć większą ambicję niż tylko to żeby kogoś obrazić. Warto jeśli ktoś coś pisze na forum aby robił to w sposób dla wszystkich zrozumiały a nie zrozumiały tylko dla siebie. A prowokacja może mieć niekiedy szlachetny aspekt i lepiej wszystko dopowiedzieć. Nazywanie opinii publicznej debilami też marnie o Tobie świadczy. Obiecuję nie wchodzić z Tobą w polemikę, bo szkoda na to czasu. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradox Ten dziennikarz to kibic Rangers IP: *.nwrk.east.verizon.net 01.05.08, 14:58 ot i wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz45 Daily Record: Boruc to Marilyn Manson świata pi.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.08, 14:59 Autor artykułu ma całkowitą rację. Boruc to pajac i prowokator! Szuka guza i pewnie go znajdzie. Nie wiem dlaczego się tak z nim certolą. Powinni mu dowalić taką karę, żeby się zesrał i zapamiętał na długo. Nie przekona mnie żadne twierdzenie, że to jego prywatna sprawa. Robi to celowo i tylko na meczach z Rangersami po to, by ich prowokować i ośmieszać. Gdyby był taki religijny, to takie gesty robiłby po każdym meczu ligowym i reprezentacji, ale on wie, że Rangersi to protestanci i tylko ich obraża. Takie zachowanie to przejaw nietolerancji dla innych wyznań religijnych, wręcz dyskryminacja innej religii niż katolicka. Mam nadzieję, że zostanie za to surowo ukarany i odechce mu się raz na zawsze takich gestów. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekk361 "Poprosimy następnego pajaca!":)))) 01.05.08, 15:09 bo to pajac jest rzeczywiście ten piłkarzyk z koziej wólki!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sizon Daily Record: Boruc to Marilyn Manson świata pi.. 01.05.08, 15:27 faktycznie, ja to bym go spalił na stosie za herezje i nieludzkie wręcz zachowanie... Dla mnie nie ma znaczenia, czy robi to specjalnie, czy nie, ale gdy słyszę, że jest przez to pajacem, to mnie również Stuart Malutki obraża Odpowiedz Link Zgłoś
stradford Daily Record: Boruc to Marilyn Manson świata pi.. 01.05.08, 15:29 brytyjskie gazetki lubują się ostatnio w Polakach, a Boruc daje im szansę... Zastąpić w katolickim kraju Valdesa w bramce Barcelony? Koszulka prokatolicka to niezły PRowski pomysł. Poza tym - Boruca to sprawa, co robi, bo to Boruc za to będzie lub nie będzie odpowiadał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek8 Daily Record: Boruc to Marilyn Manson świata pi.. IP: *.e-wro.net.pl 01.05.08, 15:45 "doskonale wie, że robiąc, to co robi obraża kibiców Glasgow Rangers". Panie dziennikarzu;) Błędy błędami, ale ... ;) robiąc to, co robi ... [tutaj przecinek, a nie wcześniej] Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek47 Daily Record: Boruc to Marilyn Manson świata pi.. IP: *.srg.vectranet.pl 01.05.08, 16:01 jak dla mnie to Boruc nic złego ie zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
bolek1965 Daily Record: Boruc to Marilyn Manson świata pi.. 01.05.08, 16:04 Daily Record to Marilyn Manson wśród brukowców. Brawo panie Arturze!!! Następnym razem radzę wykonac w strone kibicow Rangers znak gwiazdy dawida.Po czyms takim Stuart Cosgrove - Marilyn Manson wśród dziennikarzy brukowych nie ośmieli się zaprotestować. Ze strachu wejdzie do szczurzej nory i będzie udawał że go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bo buc Daily Record: Boruc to Marilyn Manson świata pi.. IP: 88.156.66.* 01.05.08, 16:32 Ojciec Dyrektor się ucieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Daily Record: Boruc to Marilyn Manson świata pi.. 01.05.08, 16:57 Ten facet stoi miedzy dwoma slupkami i wylapuje wszystkie pilki, ktore leca w strone siatki za jego plecami. Za to kasuje dobra kase. I niech tak bedzie.Ksiedzem nie jest. A wiec w czym problem. Baranie skoncentruj sie na tym, zeby ci niem. i austr, nie w3.14erdolil goli do do twojej budy czasie mistrzowstw 2008. To jest glupek i pewnie nawpuszcza nam duzo goli i bedzie sobie z tego jeszcze jaja robil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matoł Daily Record: Boruc to Marilyn Manson świata pi.. IP: *.u-strasbg.fr 05.05.08, 17:11 Kiedys lubilem Boruca. Teraz to mam ochote tego grubasa spoliczkowac. Oczywisice ze ma prawo nosisc na koszulce wizerunek kogo tylko chce.. ale nie w trakcie Derby Celtic i Rangers... bez przesady. troche szacunku wobec innych. spodziewalem sie wiecej po nim. moze nawet troche klasy. Szkoda ze bedzie stał miedzy spupkami na Mistrzostwach... Przytyl strasznie... widac golym okiem, brzuch jak opona, wcina ciasteczka i cukierki, cukier mu uderza do glowy i... mamy tego wynniki w jego zachowaniach. FABIANSKI NA BRAMCE podczas Mistrzostw !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmithc Re: Daily Record: Boruc to Marilyn Manson świata IP: *.range86-133.btcentralplus.com 17.05.08, 18:57 a ja mieszkam w szkocji i mysle ze szkoci to cioty i daja sobie w kasze dmuchac a najbardziej mi sie podobalo jak wszyscy wierzyli ze rangers wygraja z zenitem a na drugi dzien w pracy wogole nie bylo tematu meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Daily Record: "Boruc to tani prowokator", "Mari... IP: 83.168.106.* 28.06.08, 15:14 Dla mnie Boruc jest Mistrzem! A politykom won!!! z kazdego kraju! Odpowiedz Link Zgłoś