siemion88 02.05.08, 22:13 Asyste przy golu cueto ma murawski!!! a przy golu cueto pierwszym kikut!!!!!!! i popraw tez majewskiego z poprzedniej kolejki!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jogi1978 Re: kowal poprawcie to 02.05.08, 22:21 kikut wyszedł w podstawowym składzie wiec powinien miec 3 pkt a nie 2 to raz a dwa mial asyste!!!!!! wiec do poprawki go Odpowiedz Link Zgłoś
ceyvol Re: kowal poprawcie to 02.05.08, 22:25 oglądajcie mecze, potem piszcie głupoty kikut dostał kartkę, a jego dośrodkowanie wyraźnie przedłużył kałużny murawski asa nie ma - ceuto przebiegł z piłką spory dystans więc była to akcja indywidualna wiem bo widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
salvador87 Re: kowal poprawcie to 02.05.08, 22:23 Przy pierwszej bramce w 35 min rzeczywiscie asystował kikut: emwu.net.pl/futbol/index.php? option=com_content&task=view&id=100&Itemid=2 Murawski też chyba powinien mieć asyste Co do majewskiego z poprzedniej kolejki też się zgadzam w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
kowall Re: kowal poprawcie to 02.05.08, 22:23 Murawskiemu już dopisaliśmy asystę, co do Kikuta, to musimy jeszcze raz obejrzeć akcję (piłkę głową zgrał Kałużny) A z Majewskim jeszcze nie wiemy, z redakcji z Poznania dostaliśmy info, że faulowany był Lato. Odpowiedz Link Zgłoś
salvador87 Re: kowal poprawcie to 02.05.08, 22:25 Według mnie kikut powinien mieć asyste, to on dośrodkowywał, a kałuzny poprostu musnął piłke, która spadła na noge cueto. Odpowiedz Link Zgłoś
kowall Re: kowal poprawcie to 02.05.08, 22:34 Punktacja w weekend jest nieoficjalna. W poniedziałek robimy ewentualne poprawki i liczymy klasyfikacje jeszcze raz. Ale po to jest FORUM, żeby zgłaszać swoje uwagi. I chętnie z nich korzystamy. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
salvador87 Re: kowal poprawcie to 02.05.08, 22:40 Rozumiem że punktacja jeste nieoficjalna :) Mam jeszcze pytanie do majewskiego? Czy redakcja GW nie moze załatwić relacji z meczu z widzewem, a nie opierać sie na jakis pośrednich źródłach. Tak wszystko byłoby roztrzygnięte raz a dobrze. Bo jak już pisałem dodanie tych pkt, nie zmieni pierwszego miejsca w 27 kolejce ani klasyfikacji kwietnia :) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
radkog Re: kowal poprawcie to 03.05.08, 12:32 to w takim razie trzeba dopisać asystę dla "kolegi" Lato.Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
stanley-1 Re: kowal poprawcie to 03.05.08, 10:12 O ile asysta Murawskiego przy 3 bramce wydaje mi się bezdyskusyjna to asysta Kikuta przy pierwszej bramce to jakieś nieporozumienie.Centre Kikuta przedłużył w sposób widoczny Kałużny,co sprawiło że Cueto miał wystawioną piłkę na woleja.Bez "asysty" Kałużnego zupełnie nie wiadomo jak ta akcja by się zakończyła. Odpowiedz Link Zgłoś