Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

swedzi Mnie dupa-MOLER

IP: *.proxy.aol.com 09.04.01, 03:50
    Juz tak dluzej nie moge ukrywac swojej tozsamosci!Prosze Was o wyrozumialosc i
    zrozumienie!Jak wszyscy tak i Ja potrzebuje odrobine czulosci w zyciu.Natura to
    przemyslna sila i nikt nie jest w stanie jej zaradzic.Tak to prawda czuje
    pociag do mezczyzn -zwlaszcza do kibicow sportowych i chcialbym wreszcie kogos
    zapoznac kto zrozumie pokocha przytuli i moze cos wiecej!Tak wiec piszcie
    czekam na Ciebie Edonisie !!Och co za ulga!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: erp Re: swedzi Mnie dupa-MOLER IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.01, 10:11
        ... już podaję antidotum na swędzenie dupy. To proste. Wystarczy na meczu Legii
        z np. Odrą, który odbywa się w Wa-wie stanąć pośród kiboli Legii i krzyknąć
        Legia chuje i już kibole zajmą się twoją dupą będzie bolała, a nie swędziała i
        to jest kurde metoda..... ;)
      • ritaha Re: swedzi Mnie dupa-szlomcio 09.04.01, 22:04
        Gość portalu:szlomcio napisał(a):

> Juz tak dluzej nie moge ukrywac swojej tozsamosci!Prosze Was o wyrozumialosc i
        > zrozumienie!Jak wszyscy tak i Ja potrzebuje odrobine czulosci w zyciu.Natura to
        >
        > przemyslna sila i nikt nie jest w stanie jej zaradzic.Tak to prawda czuje
        > pociag do mezczyzn -zwlaszcza do kibicow sportowych i chcialbym wreszcie kogos
        > zapoznac kto zrozumie pokocha przytuli i moze cos wiecej!Tak wiec piszcie
        > czekam na Ciebie Edonisie !!Och co za ulga!!!

• Gość: scott Re: swedzi Mnie dupa-na pewno moler IP: 205.188.199.* 10.04.01, 00:04
          Chlopie szlomcio nie zrobilby takiego bledu za duza klasa .Moler z Twojej
          niezaspokojonej rzadzy imiona mitologiczne Ci sie mieszaja EDONIS? Cymbale i Ty
          wytykasz Mi bledy nieuku ?Sprobuj ADONIS moze ktos odpowie .Powodzenia w
          poszukiwaniach myj dupe!!!
          • Gość: Bokser Re: swedzi Mnie dupa-na pewno moler IP: *.ipt.aol.com 10.04.01, 05:49
            Scott ty pajacu nie wytykaj ludziom ze nie potrafia pisac po polsku, gdyz ty
            tez zes walnal niezly blad, zadza pisze sie przez z z kropka, nie przez "rz".
            • Gość: Kevin Re: swedzi Mnie dupa-na pewno moler-do Boksera IP: *.proxy.aol.com 10.04.01, 06:35
              Bokser,masz racje,Scott sie po prostu przejezyczyl,z tym tylko,ze My dalej
              sledzimy losy swedzacej dupy molera!?Przylacz sie!
              • Gość: Dawcio Re: swedzi Mnie dupa-na pewno moler-do Kevina IP: *.proxy.aol.com 10.04.01, 06:47
                Facet,daje ci rade,nie wchodz na AOL,Bo tata Szlomcio i tak cie
                zniszczy.Waliles molera,fajnie wam bylo,ale nie szukaj przyjaciol na AOL-
                u.Zreszta ONI i tak gowno wiedza o co chodzi
                (pedaly:moler,kirk,picasso,lasso,znajduch itd.)Dawcio,moj tata to Szlomcio.
            • Gość: Dawcio Re: swedzi Mnie dupa-do Boksera IP: *.proxy.aol.com 10.04.01, 07:05
              Gowno prawda Bokser,rzadza pisze sie przez RZ,sam sie zalatwiles.Nie wierzysz?
              Zapytaj sie pedala najmadrzejszego na forum.Jezeli mi ublizy,posle mu taka
              wiazanke,ze do wlasnej praprababci sie nie przyzna,o matce Ja juz nie
              wspomne,bo to wstyd wielki.Prawda moler?Zaczniesz znowu ublizac,moj tata
              Szlomcio odpowie,a jego synek Dawcio,twoja wlasna bronia dobije cie PAJAKU
              CZERWONY.
          • Gość: Scott Re: swedzi Mnie dupa-na pewno moler IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 07:46
            Gość portalu: scott napisał(a):

> Chlopie szlomcio nie zrobilby takiego bledu za duza klasa .Moler z Twojej
            > niezaspokojonej rzadzy imiona mitologiczne Ci sie mieszaja EDONIS? Cymbale i Ty
            >
            > wytykasz Mi bledy nieuku ?Sprobuj ADONIS moze ktos odpowie .Powodzenia w
            > poszukiwaniach myj dupe!!!

Ja dupe myje i dzieki temu znalazlem nowego kochanka Szlomcia.Kocham go ,ma
            ladnego synka Dawcia(az mi slinka cieknie)
      • Gość: Kevin Re: swedzi dupsko-do molera IP: *.nyc-t.navipath.net 10.04.01, 04:19
        Moler ty swinio.Ostrzegalem cie niejednokrotnie:Nie dawaj swojej
        szpary,kazdemu,kto zechce.Teraz masz.Cierp GEJU.Ja juz cie nigdy nie rusze,bo
        podlapales swierzba.Wiecej nie wysylaj do mnie e-mail,bo spodziewam sie,ze
        wkrotce i AIDS-a zalapiesz.Sam tego chciales!Nie twoj juz Kevin.Zdradziles
        mnie ,moler.
        • Gość: moler Re: swedzi dupsko-do szlomcia i innych nieukow IP: *.de.deuba.com 10.04.01, 08:40
          rzadzic pisze sie przez "rz", ale zadza (czyli pragnac czegos) piszemy przez "z" z kropka.
          Wiesz co o tobie powiedzialby Freud? Ze w sennych marzeniach ujawniasz swoje najglebsze
          pragnienia.
          Pozdrawiam i ponownie odsylam do slownikow, glabie
          Ciagle rozbawiony nieudolnoscia szlomcia
          moler
          • Gość: scott Re: swedzi dupsko-do molera od scotta IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 00:06
            I widzisz taki niby inteligentny sobie sie wydajesz i lidera kultu z Siebie
            robisz a takiej prostej pulapki nie potrafiles ominac czyraku!Oczywiscie zadza
            pisze sie przez z z kropka i o to Mi chodzilo obrzezancu!Robi Ci sie juz mokro
            w gaciach na sama mysl o nagrodzie szykuj wazeline fagocie!Parada mniejszosci
            sexualnych juz wkrotce w Californii czesciej dawaj dupy i zbieraj na bilet
            Pedaly czekaja!!!!!
            • Gość: gej Re: swedzi dupsko-do molera od scotta IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 03:18
              CZyraku to gdzie on ma ten czyrak?
              • Gość: xxx Re: swedzi dupsko-do geja IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 05:39
                Gej,podszywajac sie czyraku pod AOL,powinienes
                przyznac sie otwarcie: I am a gay!Parszywy
                molerze,rece ci nieksztaltne opadaja,wszystko ci
                opada,rodzinka w rozpadzie,Maryska twoja z Jaskiem z
                nogami w pozycji V-rozkladzie,a ty dalej ryjkiem na
                internecie buzujesz.Szkoda cie,Morelu.
          • Gość: Judytka Re: swedzi dupsko-do pedala morela IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 05:51
            nie mam casu dyskotowas s tobom pedal morel,dawcio joz mnie wola,on mnie mosi
            zawiesc do kindergarten,ty HOJO morel.
            • Gość: Judytka Re: swedzi dupsko-do pedala morela IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 06:25
              I jak mi pokozac Dawcio cipka , on mi dac lizak.Wujek Scott tez tak robi , ja
              miec dozo lizak.
              • Gość: morel Re: swedzi dupsko-sam do siebie IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 07:02
                dupa mi tak swedzi,nie wiem co zrobic.Nikt nie widzi,zrobie przewrotke i swoj
                obsmarkany,zarzygany ryj,niby dziennikarski ,w swoja wlasna dziure wepchne.Ja
                to potrafie,nieraz to robilem.Jeszcze nie znacie molera.
                • Gość: Szlomcio Re: swedzi dupsko-sam do siebie IP: 205.188.197.* 11.04.01, 07:15
                  to nie moler pisal to ja SZlomcio,Poznac po adresie aol.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka