Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dolha: chcę się napić cholernego piwa

IP: *.icpnet.pl 11.05.08, 22:16
    Szaczunek i jeszcze raz szacunek
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ignacy Re: Dolha: chcę się napić cholernego piwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 22:57
        Brawo za odwagę i samokrytykę. Dolha zyskał mój szacunek.
        • wiedzmin80 Re: Dolha: chcę się napić cholernego piwa 11.05.08, 23:13
          Szacun dla Dolhy.
          Oglądając ta sytuację przypomniała mi się sytuacja z któregoś z poprzednich
          sezonów ligii angielskiej, kiedy to grał Liverpoll z Man Utd. Manchester wygrał
          bodajże 2:0. W tym meczu bronił Dudek, który wpuścił straszlwą "szmatę". W
          następnym meczu Liverpoolczyków nastąpiło ciekawe zdarzenie. Piłkarze Liverpoolu
          założyli koszulki z napisem: "Jurek nigdy nie będziesz sam". Transparent o
          takiej samej treści wywiesili też kibice The Reds.
          Myślę, że Dolha zasłużył na takie wsparcie, bo to dobry bramkarz, a błędy
          zdarzają się najlepszym.
      • Gość: DOLHA = JUDASZ DOLHA = JUDASZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 23:09
        JUDASZ JUDASZ JUDASZ
      • Gość: Grzelo Dolha: chcę się napić cholernego piwa IP: 212.244.23.* 11.05.08, 23:10
        To już nie pamiętasz kolo jak grałeś w Wiśle i to samo mówiłeś (że są najlepsi)
        o kibicach Wisły?
        • Gość: Fan To którzy kibice są w końcu najlepsi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.08, 23:58
          No właśnie, też na to zwróciłem uwagę.

30 srebrników jednak robi wielką różnicę.
          • Gość: Pogoniarz Re: To którzy kibice są w końcu najlepsi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 00:53
            Wislacy, zastanowcie sie co piszecie. Ja jestem ze Szczecina, kibicuje
            oczywiscie Pogoni i Legii, ale mam nadzieje, ze Lech wygra to zasrane Intertoto
            i zagra w UEFA- dla dobra polskiej pilki i z szacunku dla kibicow. Mimo, ze
            glowni rywale, to trzeba docenic ta swietna frekwencje. A za 3 lata znow sie
            zmierzymy, bo chyba juz macie dosc wyjazdow do tych Wodzislawiow, Belchatowow i
            innych pipidow;)
            • Gość: asd Re: To którzy kibice są w końcu najlepsi? IP: *.void.pl 12.05.08, 07:27
              jak to mawiał JKM o równouprawnieniach: "te dwudziestowieczne przesądy" o
              boskości kibiców Lecha to między bajki. Niech ktoś oglądnie mecz Wisła-Bełchatów
              (2-4) (0-4 Ipoł) i Wisła-Grodzisk (0-4. A to z ostatniej kolejki
              pl.youtube.com/watch?v=3LB2FF8RZ_I
            • Gość: ads Re: To którzy kibice są w końcu najlepsi? IP: *.blast.pl 12.05.08, 16:04
              a co ma jedno do drugiego?

Osobiście życze sukcesow w Europie wszystkim naszym klubom - ale to nie zmienia faktu że Dolha rok temu mówił to samo o kibicach Wisły co teraz o poznańskich [o wspieraniu po porażkach].
              Jak przejdzie do Wodzisławia to też pewnie tak powie - gość jest konformistą i tylko chce sie dobrze sprzedać...
      • Gość: widzewfan Dolha: chcę się napić cholernego piwa IP: 212.244.154.* 12.05.08, 08:44
        Wstyd Lech!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Nie po raz pierwszy już układacie się z Łks-em.
        Dać takiego ciała w ostatnim meczu sezonu i do tego na własnym
        stadionie, przy takiej publice.
        Dobrze, że Wam gęb nie sklepali, bo za coś takiego to się
        niewątpliwie należy. Gra się do końca Lech, do końca frajerzy!
        • Gość: kuba Re: Dolha: chcę się napić cholernego piwa IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.08, 10:23
          Będziesz miał okazje pograć do końca w trzeciej lidze :-) Pozdrowienia z
          Poznania :-)
          • Gość: d nie napinaj sie bo to bylo frajerskie IP: *.eastwest.com.pl 12.05.08, 14:01
            przegrac z LKS w imie czego? ostani mecz przed swoja publicznoscia.
            gdzies ma widzew i lks ale frajersko. bylem na wszystkich wyjazdach
            w tym sezonie wiec sie nie spinaj.
      • Gość: win smude pognać do łodzi, a lecha za sprzedawanie mec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 09:03
        zów do III ligi
      • Gość: defekator Z..eś... IP: 213.25.44.* 12.05.08, 11:52
        ...mi kupon rumuński przybłędo!
        • Gość: lechfan słabo jestes poinformowany skoro nie wiedziałeś o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 12:57
          sprzedaniu meczu ŁKSowi
        • Gość: karol w. Re: Z..eś... IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.08, 13:30
          Rumuński przybłęda to Twój stary, trochę szacunku leszczu
        • Gość: asd Re: Z..eś... IP: *.void.pl 12.05.08, 14:25
          proponuje artykuł na gazeta.pl o ksenofobii wśród polskich kibiców. na głównej
      • Gość: UKI Dolha: chcę się napić cholernego piwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 15:29
        Dolha szacun. Trzymaj się. Jestem z Tobą !!!!. Za rok na majstra.
      • Gość: trafikorz Dolha: chcę się napić cholernego piwa IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.08, 17:02
        Dolha... bedę szczery... spieprzyłeś okrótnie... ale duży szacunek za samokrytyke i chęci, życze odbudowania fomry i sukcesów w Kolejorzu :D
        P.S. Poznańscy kibice nie muszą nikomu udowadniać, że są najlepsi...
        Na Bułgarskiej nie ma idiotów rzucających nożami, robiących wioche w Wilnie, itd... Niedowiarków jak i całą reszte zapraszam na mecze do Poznania
      • Gość: robak Dolha: chcę się napić cholernego piwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 17:12
        W ważnych momentach na Dolhę liczyć niestety nie można.
      • Gość: Koniec Kotor wróć!! IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.08, 23:38
        Zawsze Kotor!!
        • Gość: Początek Re: Kotor wróć!! IP: *.icpnet.pl 13.05.08, 00:25
          Nie zawsze Kotor
          • Gość: brewery Re: Kotor wróć!! IP: 213.94.254.* 13.05.08, 08:37
            Piatek wroc !!!! :-)
            • leftt Re: Kotor wróć!! 14.05.08, 15:06
              Prawdopodobnie Kaziu Sidorczuk rzucił klątwę na bramkę Lecha po tym
              jak nie zapłacono mu za mistrzostwo, bo po jego odejściu żaden
              porządny bramkarz w Lechu się już nie pojawił. Nawet gdy miał tzw.
              nazwisko, to spisywał się poniżej oczekiwań (Bako, Woźniak) ,a
              kiedy wreszcie trafił się niezły Piątek, to... wiadomo co się
              stało.:-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka