Gość: szef1 IP: *.icpnet.pl 11.05.08, 22:16 Szaczunek i jeszcze raz szacunek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ignacy Re: Dolha: chcę się napić cholernego piwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 22:57 Brawo za odwagę i samokrytykę. Dolha zyskał mój szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzmin80 Re: Dolha: chcę się napić cholernego piwa 11.05.08, 23:13 Szacun dla Dolhy. Oglądając ta sytuację przypomniała mi się sytuacja z któregoś z poprzednich sezonów ligii angielskiej, kiedy to grał Liverpoll z Man Utd. Manchester wygrał bodajże 2:0. W tym meczu bronił Dudek, który wpuścił straszlwą "szmatę". W następnym meczu Liverpoolczyków nastąpiło ciekawe zdarzenie. Piłkarze Liverpoolu założyli koszulki z napisem: "Jurek nigdy nie będziesz sam". Transparent o takiej samej treści wywiesili też kibice The Reds. Myślę, że Dolha zasłużył na takie wsparcie, bo to dobry bramkarz, a błędy zdarzają się najlepszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOLHA = JUDASZ DOLHA = JUDASZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 23:09 JUDASZ JUDASZ JUDASZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzelo Dolha: chcę się napić cholernego piwa IP: 212.244.23.* 11.05.08, 23:10 To już nie pamiętasz kolo jak grałeś w Wiśle i to samo mówiłeś (że są najlepsi) o kibicach Wisły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan To którzy kibice są w końcu najlepsi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.08, 23:58 No właśnie, też na to zwróciłem uwagę. 30 srebrników jednak robi wielką różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogoniarz Re: To którzy kibice są w końcu najlepsi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 00:53 Wislacy, zastanowcie sie co piszecie. Ja jestem ze Szczecina, kibicuje oczywiscie Pogoni i Legii, ale mam nadzieje, ze Lech wygra to zasrane Intertoto i zagra w UEFA- dla dobra polskiej pilki i z szacunku dla kibicow. Mimo, ze glowni rywale, to trzeba docenic ta swietna frekwencje. A za 3 lata znow sie zmierzymy, bo chyba juz macie dosc wyjazdow do tych Wodzislawiow, Belchatowow i innych pipidow;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: To którzy kibice są w końcu najlepsi? IP: *.void.pl 12.05.08, 07:27 jak to mawiał JKM o równouprawnieniach: "te dwudziestowieczne przesądy" o boskości kibiców Lecha to między bajki. Niech ktoś oglądnie mecz Wisła-Bełchatów (2-4) (0-4 Ipoł) i Wisła-Grodzisk (0-4. A to z ostatniej kolejki pl.youtube.com/watch?v=3LB2FF8RZ_I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ads Re: To którzy kibice są w końcu najlepsi? IP: *.blast.pl 12.05.08, 16:04 a co ma jedno do drugiego? Osobiście życze sukcesow w Europie wszystkim naszym klubom - ale to nie zmienia faktu że Dolha rok temu mówił to samo o kibicach Wisły co teraz o poznańskich [o wspieraniu po porażkach]. Jak przejdzie do Wodzisławia to też pewnie tak powie - gość jest konformistą i tylko chce sie dobrze sprzedać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewfan Dolha: chcę się napić cholernego piwa IP: 212.244.154.* 12.05.08, 08:44 Wstyd Lech!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie po raz pierwszy już układacie się z Łks-em. Dać takiego ciała w ostatnim meczu sezonu i do tego na własnym stadionie, przy takiej publice. Dobrze, że Wam gęb nie sklepali, bo za coś takiego to się niewątpliwie należy. Gra się do końca Lech, do końca frajerzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Dolha: chcę się napić cholernego piwa IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.08, 10:23 Będziesz miał okazje pograć do końca w trzeciej lidze :-) Pozdrowienia z Poznania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d nie napinaj sie bo to bylo frajerskie IP: *.eastwest.com.pl 12.05.08, 14:01 przegrac z LKS w imie czego? ostani mecz przed swoja publicznoscia. gdzies ma widzew i lks ale frajersko. bylem na wszystkich wyjazdach w tym sezonie wiec sie nie spinaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: win smude pognać do łodzi, a lecha za sprzedawanie mec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 09:03 zów do III ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defekator Z..eś... IP: 213.25.44.* 12.05.08, 11:52 ...mi kupon rumuński przybłędo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechfan słabo jestes poinformowany skoro nie wiedziałeś o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 12:57 sprzedaniu meczu ŁKSowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol w. Re: Z..eś... IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.08, 13:30 Rumuński przybłęda to Twój stary, trochę szacunku leszczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Z..eś... IP: *.void.pl 12.05.08, 14:25 proponuje artykuł na gazeta.pl o ksenofobii wśród polskich kibiców. na głównej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UKI Dolha: chcę się napić cholernego piwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 15:29 Dolha szacun. Trzymaj się. Jestem z Tobą !!!!. Za rok na majstra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trafikorz Dolha: chcę się napić cholernego piwa IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.08, 17:02 Dolha... bedę szczery... spieprzyłeś okrótnie... ale duży szacunek za samokrytyke i chęci, życze odbudowania fomry i sukcesów w Kolejorzu :D P.S. Poznańscy kibice nie muszą nikomu udowadniać, że są najlepsi... Na Bułgarskiej nie ma idiotów rzucających nożami, robiących wioche w Wilnie, itd... Niedowiarków jak i całą reszte zapraszam na mecze do Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak Dolha: chcę się napić cholernego piwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 17:12 W ważnych momentach na Dolhę liczyć niestety nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początek Re: Kotor wróć!! IP: *.icpnet.pl 13.05.08, 00:25 Nie zawsze Kotor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brewery Re: Kotor wróć!! IP: 213.94.254.* 13.05.08, 08:37 Piatek wroc !!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
leftt Re: Kotor wróć!! 14.05.08, 15:06 Prawdopodobnie Kaziu Sidorczuk rzucił klątwę na bramkę Lecha po tym jak nie zapłacono mu za mistrzostwo, bo po jego odejściu żaden porządny bramkarz w Lechu się już nie pojawił. Nawet gdy miał tzw. nazwisko, to spisywał się poniżej oczekiwań (Bako, Woźniak) ,a kiedy wreszcie trafił się niezły Piątek, to... wiadomo co się stało.:-( Odpowiedz Link Zgłoś