Gość: siostro_basen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 16:08 Schafhausen to bardzo wymahgający i groźny rywal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DSD Re: Pierwszy sprawdzian Rogera IP: 144.92.199.* 23.05.08, 16:24 Jestem raczej z obozu 'antyRogerowcow' ale trudno nie zauwazyc, ze dziennikarze wrecz czychaja na jakikolwkiek dowod dyskryminowania Rogera, niecheci, zawisci, tarc w druzynie etc. Jesli podczas treningu Kuszczak obroni karnego strzelanego przez Rogera to na 100% znajdzie sie to na czolowce Gazety: 'Czy Kuszczak specjalnie sie zmobilizowal aby udowodnic cos Rogerowi?'. Coz, taka uroda dziennikarzy ze zywia sie Ciemna Strona Zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilodżul Pierwszy sprawdzian Rogera IP: *.wro.vectranet.pl 23.05.08, 16:31 "Dało się wyczuć, że Żurawskiego irytuje zamieszanie ..itd". Dało się wyczuć - wsadźcie se panowie wasze przeczucia w dupę, z całym szacunkiem. A potem takie pały jak ci, co pisali ten artykuł się obrażają, że ktoś mediów do zgrupowania nie chce dopuścić. I dobrze, że nie dopuszczają, bo sytuacja wyglądała by pewnie tak: - Panie Arturze B. co sądzi Pan o Tomaszu Kuszczaku ? - Nie jest ważne co ja o nim sądzę, ale co sądzi trener. dzień później wielki tytuł na gazeta.pl "Kuszczak nie akceptowany w kadrze! Grobowy nastrój przed meczem z Niemcami." I w ten deseń. Jeszcze jedno: na 100% któraś dziennikarska pała walnie przed ME artykuł pt. "Pięć wyjętych przeze mnie z dupy powodów, dla czego Polska może zostać mistrzem europy" a potem,w razie niepowodzenia napisze coś w stylu : "Balon pękł!". pękł bo żeście w niego dmuchali bando konowałów dziennikarskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy My man!!! Popieram!!! IP: 193.192.62.* 23.05.08, 17:03 "wyczuwa się, że kapitana drużyny Macieja Żurawskiego irytuje nieco szum wokół Rogera" Co za brednie! Najpierw jeden zasrany pismak z drugim zaszczuwa zawodnikow przeciw sobie, potem wymyśla z tego powieść w odcinkach i na takiej fikcji jedzie przez kolejne tygodnie! A potek Dudka musi odkrecac cos czego nie powiedział! Ku.. mać! Dosyć mam tych pseudo- dziennikarskich bajek, zmyślonych historii i przekreconych faktów! Pisać o zdarzeniach, a nie je tworzyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Az no to ja już nic od siebie dodawać nie muszę IP: *.bpl.vectranet.pl 23.05.08, 17:17 Wyręczyliście mnie i ja się pod tym wszystkim również podpisuje. Zastanawiam się czy zamiast zamykać piłkarzy przed dziennikarzami w ośrodku jak w jakiejś twierdzy nie powinno się zamknąć raczej tych ostatnich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sa tez sie podpisuję ten pan który to IP: *.range86-145.btcentralplus.com 24.05.08, 01:08 pisał jest dla mnie nikim. zerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan MU Re: Pierwszy sprawdzian Rogera IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.08, 17:55 cóż mogę powiedzieć? ŚWIĘTA RACJA. POPIERAM W 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lider Pierwszy sprawdzian Rogera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 17:35 Roger jest traktowany jako nowy. Ma tak samo jak na początku miał Majewski czy Zahorski. Każdy nowy musi pokazać charakter by zaakceptowała go drużyna. Tyle, że dziennikarze nie mają pojęcia co to jest drużyna oni znają tylko terminy: news, sensacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa h.uja znają.przepraszam, jedno słowo: kłamstwa IP: *.range86-145.btcentralplus.com 24.05.08, 01:12 i tyle z naszych pazernych pismaczyn,najgorsze ścierwo.zero honoru i obiektywizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk Ani cienias Żuraw ani Roger IP: 77.223.195.* 23.05.08, 17:39 Zuraw już dawno grę repr. powinien oglądać w Telewizji,.Roger zaś w zadnym wypadku nie powinien grać w NASZEJ reprezentacji,jest przecietnym kopaczem,zrobionym przez pismakow chorych fanow Legii ,jako zbawiciel naszej drużyny.W rzeczywistości może popsuć tylko atmosferę w drużynie.,a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan MU Re: Ani cienias Żuraw ani Roger IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.08, 18:00 Chłopcze czytasz trochę prasę czy chcesz po prostu zaistnieć ze swoją nienawiścią do Legii? Roger to jest autorski pomysł Benhakera, cała prasa o tym trąbiła, ale moze wtedy jeszcze nie umiałeś czytać, lub nie wiesz co znaczy autorski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: \\ Re: Ani cienias Żuraw ani Roger IP: *.range86-145.btcentralplus.com 24.05.08, 01:15 słuchaj sie prasy to w zimie w trampkach zaczniesz chodzic. prase to ja dziecku na dobranoc moge poczytac zamiast andersena czy braci grimm zostawcie tez juz tego rodzera w spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Misza,Wołowski i Błoński miernoty którzy za cel IP: 77.223.195.* 23.05.08, 17:45 postawili sobie skłócenie piłkarzy,sianie wrogości.Dzielą pilkarzy na tych lepszych[z ich ukochaneg klubu ] i tych gorszych ktorych obrazają [Kuszczxak,Garguła,Matusiak].Robią to tylko dlatego że ci drudzy zagrażają tym pierwszym ,a to że są od nich lepsi to sprawa drugorzedna.Wypie..ć tych pismakow czym prędzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrt Kto to powiedział!? IP: *.dolsat.pl 23.05.08, 18:05 Roger przychodzi na gotowe - zauważył jeden z dziennikarzy. Który to dziennikarz takie ma poglady? Nie wiem czy takie poglądy na temat Rogera sa dopuszczalne.A już na pewno nie wśród kibiców bo w tym wypadku ocierały by się o no... wiadomo co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kRZYK! Roger..Inni.. Dziennikarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.08, 17:56 Nie od dziś wiadomo, że rzeczywistość kreują media. Nieważne jakie, ważne w czyich są rękach. To,... tzw. czwarta władza! Są nawet definicje na ten temat. Ja sam długo wierzyłem w to co media klepią. Nadszedł czas Intenretu, weryfikacji... i teraz wiem, dlaczego wybory przebiegają tak a nie inaczej... dlaczego to...dlaczego tamto... dziennikarze klepią też no stop o korupcji... a to co oni robią to jak nazwać? Jak nazwać przekłamania odnośnie wojny w Iraku, Afganistanie.... i WTC? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan MU Re: Roger..Inni.. Dziennikarze IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.08, 18:04 Niby coś w tym jest co napisałeś ale zauważ że w necie też moze pisać każdy. Nawet wariat i debil, który nie musi podpisywać się imieniem i nazwiskiem. Po to ludzie mają mózgi aby nie "łykać" wszystkiego jak leci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kRZYK! Re: Roger..Inni.. Dziennikarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.08, 18:34 Tak... ale w necie człowiek ma szansę spotkać się z różnymi opiniami. Media raczej kreują jeden kierunek. Poza tym człowiek mądry raz, że potrafi filtrować,... dwa - potrafi szukać dodatkowych argumetów tak za... jak i przeciw;) Żeby być obiektywnym, trzeba posiadać wiedzę naprawdę z wielu źródeł.. i jeszcze umieć ją ocenić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaa Re: Roger..Inni.. Dziennikarze IP: *.range86-145.btcentralplus.com 24.05.08, 01:24 no i po to kazdy ma mózg. ludzie trzymajcie sie.moze ten piekny kraj zacznie byc rządzony kiedyś przez ludzi a nie świnie. po prostu polityków dziennikarzy itp.trzeba trakotwac jako cos gorszego ,wtedy nie przesiąknie nas ich system wartości,a przyszłość jest w nas nie dajmy sie skazić tą miernotą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombardier żygam już wałkowaniem ciągle tego samego IP: *.acn.waw.pl 23.05.08, 17:57 ile można o tym czy Roger się przyjął czy Bąk zareaguje, a Zurawski się skrzywi???? Wiadomo, że się przyjął, bo taka jest idea Benhhakera, a on ma w kadrze posluch absolutny i wiadomo, ze skoro Roger juz sie zdecydowal to nie po to, zeby lezezc tam do gory brzuchem wiec juz wystarczy tego walkowanie tematu. Jest wiele ciekawszych do opisywania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aloha Pierwszy sprawdzian Rogera IP: 193.0.242.* 23.05.08, 18:02 Orientuje się może ktoś czy mecz Polski z FC Schaffhausen można gdzieś zobaczyć w necie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale_jestem_spocona Żuraw sie sra bo Roger go JUŻ wygryzł IP: *.tvkdiana.pl 23.05.08, 18:19 i rajstopy mu pękli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwona kartka Pseudodziennikarze próbują wywołać konflikt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 18:22 Niewinne pragnienie skandaliku niemal codziennie między wierszami mozna zauważyć. Na czym skupiają się owi pseudodziennikarze? Ano, tak to leci: tego piłkarza coś irytuje, tamten będzie przywoływał do porządku, ów kiedyś tam faulował i dostał czerwoną. Dziwnym(?) zbiegiem okliczności wszędzie w tle jest Roger (wiadoma rzecz). Teraz pseudodziennikarze każde bąknięte na odczepnego pół słówka odpowiednio obrobią, nagłośnią, podkreślą i podbiją efektownie bzdurnym tytułem. Jakby co, to coś tam jeszcze dorzucą, coś zasugerują niedwuznacznie o "atmosferze" i może jakaś awanturka z tego będzie. Byleby było o czym pobełkotać i pobekać sprośnie a obrzydliwie i żeby tłumek mógł odpowiednio ordynarnie zareagować na te wytryski dziennikarskie. Dodadzą jeszcze jakąś brukową ploteczkę o romansie trenera i teraz zacierając już i tak brudne łapki czekają: uda się nieprzyjemnie podgrzać czy też nie. Jak nie, to następnego dnia coś znów się "pikantnego" dorzuci i tak dalej. Oczywiście o samej piłce w znaczeniu piłki ani słowa, tylko bzdureczki, ploteczki, gówienka i próba wywołania konfliktu. "Duże brawa" dla pseudodziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa a pomyślec jak na zachodzie IP: *.range86-145.btcentralplus.com 24.05.08, 01:33 wspaniale buduje sie atmosfere w mediach,całe kraje zyja tylko jednym,pozytywna myśl az bucha z kazdego kąta.a tu dalej postkomunizm. szkoda ,bo człowiek zyje tylko raz.niezapomniane przezycia ,nam jednak nie dane. nie za sprawa piłkarzy,oni sa świetni na tyle na ile ich stac, ale ci pseudokibice ,te swinie z długoisami wszystko niszczą szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaRaS Pierwszy sprawdzian Rogera IP: *.wroclaw.mm.pl 23.05.08, 18:23 Ciekawe czy któryś z naszych "światowego formatu gwiazdorów piłkarskich" zdecydowałby się na taki gest jak Roger po finale PP ??? No Żuraw oddałbyś swe bmw na szczytny cel ??? To się nie mądrzyj tylko postaraj się nie być "magic" na ME - "magic" czyli nieistnienie na boisku. Roger to POLAK i wielki człowiek. Pokazał to w dniu finału PP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek-78 To przestancie robic ten szum IP: 129.184.84.* 23.05.08, 18:41 Sami robicie niepotrzebne zamieszanie pouruszajac ciagle temat Rogera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzuk gdzie transmisja? IP: *.vip-net.pl 23.05.08, 18:47 napisaliście, że transmisja o 18.30 w posacie sport i co?? nie ma! chyba, że jest na jakimś innym kanale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackob Re: gdzie transmisja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 20:00 przeciez jest na polsat sport! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEDALIK Pierwszy sprawdzian Rogera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 19:28 POLSKA PONAD WSZYSTKO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackob lole, krzynowek gra!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 19:58 Wyobrazcie, sobie ze krzynowek GRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red ten Roger po prostu jest słaby... IP: *.astral.lodz.pl 24.05.08, 00:12 mam nadzieje ze napinacze z warszawki sa zadowolenie z jego gry bo dla mnie to stanowczo za malo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królik Rodżer uwaga! trzy, cztery: IP: *.wroclaw.mm.pl 24.05.08, 03:42 (b-mucha) Rożer Głerejro to będzie nasz bohatejro, Rooożer Głereeeejro to będzie nasz bohateejro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azerty polska nie dlugo francja bis czyli same czarnuchy! IP: *.dsl.club-internet.fr 24.05.08, 12:03 w druzynie !!!!zalosne !!! a tyle mlodych polskich talentow !!! wina tego holendra ktory chce zmienic polske na afrikanska druzyne !! Odpowiedz Link Zgłoś