dain92 30.05.08, 12:06 Witam! Czy w wygrajeuro można grać tylko za pomocą sms? bo nie mogeznalezc opcji gry przez neta, tzn.ogladanie skladow dokonywanie trnsferow. licze na odpowiedz Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marpod1970 Re: wygrajeuro 30.05.08, 12:10 Do kitu taka gra prze sms-a, organizatorzy nic tylko by kasę trzepali...!!!w końcu gra powinna byc łatwodostepna i przyjemna dla gracza a nie jakieś durnowate sms-y. Odpuszczam sobie....żal wielki Odpowiedz Link Zgłoś
krzrek wypisuję się 30.05.08, 12:17 Życzę graczom samych zwycięstw.Ja się z tej gry wypisuję.Jest tyle darmowych gier na necie,że gazeta nawet nagrodami mnie nie skusi. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_mz Re: wygrajeuro 30.05.08, 12:29 Widzę, że posty kasujecie no pięknie jaka cenzura! Prawda tak bardzo boli ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mac_pietrzyk Re: wygrajeuro 30.05.08, 12:45 czyli to jednak nie jest błąd mojego kompa że post zniknął... A ja nic takiego nie napisałem. Tylko tyle że nie podoba mi się, że jedyną możliwością na DARMOWE dokonanie zmian w składach jest wcześniejsza zgoda (przez wypisanie formularzu) na przetwarzanie moich danych osobowych, w związku z czym rezygnuję z gry i zyczę prezesom którzy się zdecydują powodzenia. Skoro już się ustala takie zasady, to nie powinno się zabraniać graczom wypowiadania się na ich temat. Pozdrawiam i już niczego więcej nie będę pisał żeby cenzorom nie zabierać czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
mac_pietrzyk Re: wygrajeuro 30.05.08, 12:49 poprawka. jedyną możliwością na dowiedzenia się o klasyfikacji swej drużyny i punktach jakie zdobyła. ot, chochlik drukarski się wdarł :) Odpowiedz Link Zgłoś
szczepcio88 Re: Rozczarowanie 30.05.08, 13:43 Dostalem od organizatorow smska rano ze rusza wygraj euro 2008 :).Jako ze gre lubie bardzo napalilem sie na granie :D.Wchodze...a tam tylko smsy.Nie no...ja tez rezygnuje. Szanowni Organizatorzy...ja rozumiem ze chodzi i zysk.To naturalne.Ale obok zysku ta gra musi bawic aby to wszystko sie krecilo.Ogladanie skladow wybieranie ustawien koszulek sponsorow itp itd.To bawilo :D.Dawalo poczucie bycia managerem druzyny. A takie bezsensowne wklepywanie kodow w telefon...zero rozrywki. Zycze powodzenia tym ktorzy sie zdecyduja na gre.Ja tym razem mowie pas.No chyba ze formula ulegnie zmianie :) (na co po cichu licze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
keicam47 Re: Rozczarowanie 30.05.08, 16:01 Ale przynajmniej prze zte sms ograniczy sie hurtowników,bo nie chodzi nawet o koszt,lecz o to,że bardzo trudno będzie ogarnąć prowadzenie np 50 druzyn. Przeciez tyle cyferek,że człowiek niema czasu nawet pomysleć nad nazwiskami- kogo chce się faktycznie mieć w składzie Odpowiedz Link Zgłoś
jurbug Re: wygrajeuro 30.05.08, 18:25 W pełni się zgadzam. Komercja górą. Zero wstydu. Było kiedyś fajnie. Teraz z edycji na edycję coraz gorzej. Czas się wypisać nie tylko z "wygraj...", ale i z całej gazetki wyborczej. ( małe litery celowo ) Odpowiedz Link Zgłoś