Gość: Spostrzegawczy IP: *.chello.pl 04.06.08, 08:25 Ani jeden Polak nie jest wspomniany w artykule. Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Mecz o mistrza i Euroligę IP: *.magma-net.pl 04.06.08, 08:44 Trzymam kciuki za Prokom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Mecz o mistrza i Euroligę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 08:56 Turow moze sobie pomarzyc o Eurolidze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechef Mecz o mistrza i Euroligę IP: *.umwd.pl 04.06.08, 09:08 Ja się pytam- czy to jest finał polskiej ligi czy też finał obcokrajowców ??? To bardzo niepokojące, że w wyjściowych piątkach obu drużyn jest tylko jeden Polak. I jak ta Polska reprezentacja ma wyglądać skoro zabiera sie miejsca młodym, utalentowanym Polakom na rzecz obcokrajowców. Od razu uprzedze komentarze - nie jestem rasistą :). Odpowiedz Link Zgłoś
cosmo1 Re: Mecz o mistrza i Euroligę 04.06.08, 11:52 Nie mogłoby być tylko jednego Polaka, bo zgodnie z przepisami przez cały czas na parkiecie w każdej z drużyn musi przebywac przynajmniej 1 zawodnik posiadający polski paszport. W tym przypadku - Robert Witka (Turów) i Igor Milicic (Prokom) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spostrzegawczy 2 Mecz o mistrza i Euroligę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.08, 09:19 wg infografiki to jest 4-2 dla prokomu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Mecz o mistrza i Euroligę IP: *.kwbturow.com.pl 04.06.08, 09:19 Wygramy, wygramy, wygramy. Turów do boju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Mecz o mistrza i Euroligę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 09:22 To najciekawszy finał od lat, bardzo przyjemnie się te mecze Prokom - Turów ogląda. Sercem jestem za Turowem choć zastanawiam się czy dla ligi nie lepiej by wygrał Prokom(budżet, Euroliga, stadion). Pozdro z Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
maretzky-071 Re: Mecz o mistrza i Euroligę 04.06.08, 09:33 czas na zmianę, jestem całym sercem za turowem, trzymajcie się chłopaki, pozdro z wrocka, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pudzian Mecz o mistrza i Euroligę IP: *.as.kn.pl 04.06.08, 09:41 polska to najdziwnieiszy i najbardziej nienormalny i niekonsekwentny kraj w swiecie- kraj nacjonalistow gdzie bije sie czarnoskorych lekarzy a wynosi na piedestal czarnoskorych sportowcow i wszelkiej masci obcokrajowcow sprowadzajac role Polakow /sportowcow/ do minimum ale przy okazji swiat narodowych i koscielnych rozpiera narod DUMA NARODOWA i przekonanie o wyzszosci polakow nad innymi nacjami.Ktos napisal ze w piatce wystapi w obu zespolach po jednym Polaku ,wystapia bo musza przeciez w pucharach europejskic turow i sopot nie mialy zadnego Polaka w pierwszej piatce a na lawkach trenerskich slowenia i litwa taka jest prawda o "polskich"druzynach.ME W POLSCE za rok a zwiazek szykuje nam przepis o mlodym polaku R86 cala druga kwarta powinien jeszcze zagrac rocznik 90 i mlodsi jakies minuty by sie dla nich znalazly a za rok to ci mlodzi wszysykim pokaza kto rzadzi w europie P A R A N O J A!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solek Mecz o mistrza i Euroligę IP: 156.17.38.* 04.06.08, 10:30 Wrocek trzyma kciuki za Turow!!! Pokazcie kto jest lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUBULINKA Mecz o mistrza i Euroligę IP: *.tomkow.pl 04.06.08, 12:19 Całym sercem jestem za TUROWEM, ale niech wygra lepszy. Bez bijatyk, przepychanek, po prostu czysta gra!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Mecz o mistrza i Euroligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 12:20 Dziś są moje urodziny! Pragnę tylko jednego prezentu -ZŁOTA dla TUROWA ZGORZELEC ! Chociaż jeden prezent dostałam już wcześniej - wygrany 6 mecz i finał w Zgorzelcu. Dodam jeszcze, że takich meczy finałowych, pełnych emocji i przepięknej walki dawno w Polsce nie było. Podczas transmisji 6 meczu w Polsacie w czasie przerwy przejeżdżałam przez miasto , które wyglądało jak wymarłe. To chyba coś oznacza. Już sobie wyobrażam jak dzisiaj będzie w różnych miastach w Polsce.To cieszy. Może koszykówka znajdzie zaszczytne miejsce w Polsce. Trzymam kciuki za TURÓW ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgol Mecz o mistrza i Euroligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 16:35 Wrocek dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś