Gość: ekonomista grosik! Agata Mróz nie żyje IP: *.msi.pl 05.06.08, 17:02 Wielka to strata dla: Polskiej Piłki Siatkowej Kobiet, i dla nas wszystkich - jej fanów!!! Wszystkiego bym się spodziewał, ale nie tak Hiobowej wieści, o śmierci naszej siatkarki: młodziutkiej Agaty Mróz. I jak tu nie wierzyć, w słowa Koheleta; "To wszystko, to marność, i tylko marność!". Mimo chwilowych radości smutek każdego z nas dopada, i pogrążą, w rozpaczy i bólu, po stracie kogoś nam bliskiego, zwłaszcza; gdy tak młodzi ludzie odchodzą! ******************************** Przesyłam na ręce rodziny wyrazy; głębokiego żalu i szczere kondolencje. Jest coś tam gdzieś, co nas zabiera, bez względu; na datę urodzin, wykształcenie, osiągnięcia, etc. Jak gdyby pierwowzór potrzebował nagle określonych doświadczeń, z tego ziemskiego łez padołu, i zgarnia daną istotę, bez ostrzeżenia - cóż! Takie jest życie, tu na ziemi; pełne zagadek, i niespodzianek. ******************************** Cześć jej pamięci ..., będzie mi bardzo brakowało, tego jej szczerego uśmiechu. ******************************** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Agata Mróz nie żyje IP: *.chello.pl 05.06.08, 18:01 To takie takie potwornie wstrzasajace tak chcemy zyc, a jeszcze bardziej majac dla kogo kochamy cieszymy sie i nagle ....koniec nie mozna kupic zycia i milosci ale dlaczego??? moja mama zmarla w okresie miesiaca na bialaczke limfatyczna i ja do dzisiejszego dna cierpie ...tak wspolczuje i tak to boli ....ale Agato moze bedziesz miala szanse pomoc swojej Lilianie tam gdzies u gory patrzec na nia jak rosnie ....to takie smutne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Agata Mróz nie żyje IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.08, 18:03 Przykro mi. Plakałam dzisiaj i wczoraj. Agato spoczywaj w spokoju, będę się za Ciebiemodliła jako twoja fanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Agata Mróz nie żyje IP: *.icpnet.pl 05.06.08, 19:10 a za co ten order? za lekkomyślność i egoizm? szkoda tego dziecka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Agata Mróz nie żyje IP: 92.0.199.* 05.06.08, 19:49 sledziłam losy...Agaty, wierzyłam do końca, że wygra z chorobą, bo ja przeszłam to samo,łzy mi cisną się do oczu...to dla nas Polski wielka strata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Łęczna Agata Mróz nie żyje IP: *.leczna.enterpol.pl 05.06.08, 20:07 Była napewno bardzo wartościowym człowiekiem i wspaniałam siatkarką..." Śpieszymy się kochać ludzi tak szybko odzchodzą "... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodek Agata Mróz nie żyje IP: *.e-wro.net.pl 05.06.08, 22:34 Była wspaniałą siatkarką i jeszcze wspanialszą kobietą. Tacy jak ona przechodzą do historii. Agato nigdy Cię nie zapomnimy. Na zawsze pozostaniesz w naszych sercach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierny Kibic z BKS Agata Mróz nie żyje IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.08, 22:39 Najszczersze kondolencje dla rodziny Agatki sklada kibic z rodzina. Bys na zawsze zostala w naszych sercach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Agata Mróz nie żyje IP: *.3s.pl 05.06.08, 23:45 Gdy dowiedziałam się o jej śmierci idąc przez miasto płakałam.Bardzo mi jej żal.Zmarła tak młodo...a jeszcze tyle bólu musiała znieść...Zostawiła dzieciątko rodzinę,była młoda,zdolna i już jej niema.To poszło wtakim tempie!Za szybko!To niesprawiedliwe i nic nie wytłumaczy jej żmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Agata Mróz nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 00:05 komórki szpiku chyba nie były jednak prawidłowe, albo nie było wystarczająco czysto, albo polscy lekarze jak zwykle dali dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Agata Mróz nie żyje IP: 77.236.11.* 06.06.08, 00:37 Było w Niej coś niezwykłego. Już drugi dzień nie mogę przestać myśleć o tej niezwykłej, heroicznej dziewczynie. Cieszyłam się z sukcesów jej i koleżanek na Mistrzostwach, dopingowałam w walce z chorobą. Wydawało się, że wszystko będzie dobrze...i pewnego dnia wrócą do domu we trójkę. Jeśli wszystko ma w życiu swój cel, to w tym przypadku całość układa się wyjątkowo tragicznie. Dziecko urodziło się na 2 miesiące przed terminem, czyli miałoby się urodzić jakoś teraz...Na pogrzebie mąż będzie opłakiwał żonę poślubioną rok wcześniej. Nie chcę się wdawać w te wszystkie dyskusje około aborcyjne.Jedno jest pewne - córeczka zrekompensowała jej wszystkie cierpienia. Jestem pewna, że była ukoronowaniem jej życia.I jeśli tak można powiedzieć, jej obecność z pewnością daje teraz najbliższym ukojenie, jest jakąś - przynajmniej częściową - rekompensatą za odejście ukochanej żony, siostry, córki, przyjaciółki. Ze wszystkich komentarzy z jakimi się spotkałam najbardziej chwytały mnie za serce wypowiedzi Andrzeja Niemczyka i chyba też jego córki Gosi. Niemczyk co by o nim nie powiedzieć, facet bardzo wrażliwy i z charakterem. Słucham teraz w kółko ''24.11.94'' Golden Life i próbuję jakoś ogarnąć tę sytuację... Mam nadzieję, że ta mała dziewczynka będzie wychowywała się w atmosferze wielkiej miłości, ciepła. Tak jakby sobie tego życzyła Mama. Trzymam kciuki za tego wspaniałego mężczyznę, który był jej mężęm Pokój Jej duszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Agata Mróz nie żyje IP: *.umig.polaniec.pl 06.06.08, 15:00 Najszczersze kondolencje dla męż naszej kochanej AGATY!!!!!! Odeszła na zawsze choć była taka młoda i miała dla kogo żyć. Była wybitną siatkarka, ale przede wszystkim wspaniałĄ i zawsze uśmiechnietą osobą. Widocznie Bóg tam na górze potrzebuje takich ludzi jak AGATA CZY AREK GOŁAS! Na zawsze pozostaniesz w naszej pamieci!!! Spoczywaj w pokoju AGATKO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kati Agata Mróz nie żyje IP: *.umig.polaniec.pl 06.06.08, 15:02 Była wybitną siatkarka, ale przede wszystkim wspaniałĄ i zawsze uśmiechnietą osobą. Widocznie Bóg tam na górze potrzebuje takich ludzi jak AGATA CZY AREK GOŁAS! Na zawsze pozostaniesz w naszej pamieci!!! Spoczywaj w pokoju AGATKO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Agata Mróz nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 16:30 No bo jakby sie najpierw wyleczyla a potem zostala matka to by ZYLA!!!!!!!!A tak dziecko sierota... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doomsday Re: Agata Mróz nie żyje IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.06.08, 18:54 poprzednik napisal : "No bo jakby sie najpierw wyleczyla a potem zostala matka to by ZYLA!!!!!!!!A tak dziecko sierota..." Zle myslisz . Do wyleczenia Agaty potrzebny byl przeszczep szpiku kosci . Po tym zabiegu nie mozna miec dzieci przez kilkanascie lat .W przypadku Agaty znaczyloby to , ze po zabiegu nigdy nie mialaby juz dzieci .JChciala zostac matka , a to moglo sie stac tylko przed zabiegiem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia2263 Agata Mróz nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 08:22 nie wierzę w to wciąż nie mogę pogodzić się z tym , że jej dziecko już nigdy nie zobaczy swojej mamy nie przytuli sie juz do niej i NIGDY nie powie "kocham cie mamusiu"... Rówieśnicy w szkole będą ją traktować poprostu jak śmiecia ...:( Ale MY bedziemy jej opowiadać jaką miała dzielną mamusie ;((' a tak na marginesie jak napisałam w googlach pogrzeb agaty mróz klikłam na coś tam to pisało że na cmentarzu w tarnowie w KRZUŻU umieszczą PROCHY agary mroz,a czemu nie ciało????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIATKARECZKI:P Agata nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 11:22 NADZIEJA UMARłA PAMIęć ZOSTANIE DZIEWIąTKA TWą LICZBą BYłA BIAłACZKA KARIERE SKOńCZYłA CHOć JEJ Z NAMI NIE MA TO JEST NAJWSPANIALSZą SIATKARKą NIEBA TWE OCZY WCIąż NOSZę W SOBIE TWE USTA CIąGLE PAMIETAM SPOJRZENIA ICH BRAKU SIę LęKAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia10 Agata Mróz nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 19:13 jest mi bardzo smutna agata była super siatkarką składam kondolęcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna,Arletta,Jan,S Agata Mróz (1982-2008) IP: *.static.korbank.pl 04.03.09, 10:46 Bardzo,bardzo żal Agaty jako młodej dziewczyny pomijając sport czy w takim stanie ciąża i poród nie osłabiły organizmu i czy była egoistką wiedząc , że dziecko może zostać sierotą ,zadna opieka nie zastąpi ciepła matki, wiedziała, że nie będzie mogła dziecka karmić i mimo to sie zdecydowała ciekawe czy białaczka jet genetyczną chorobą oby nie bo córeczka mogłaby zachorować prosimy o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Agata Mróz (1982-2008) IP: 217.113.137.* 17.03.09, 15:30 Agata była wielkim człowiekiem. Dlaczego bóg zabrałeś nam ją? Jak będzie miała urodziny a jej nie będzię na ziemi to będzie rodzina płakała i mama i tata... Zabrałeś nam ją, dlaczego? Na zawsze zostanie w naszej pamięci!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Agata Mróz (1982-2008) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.09, 17:56 mi jest bardzo brak agaty,ponieważ ona była zawsze uśmiechnięta wiem może to zbyt banalne ale ona była dla mnie jak siostra której bardzo mi brakuje nie wiem dlaczego akurat BÓG musiał wziążć agatkę do siebie może tam w niebie rozgrywa swoje mecze siatkówki i tam ją wszyscy docenią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suger Agata Mróz (1982-2008) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 20:11 Zawsze w naszych sercach Agatko ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kar. Agata Mróz (1982-2008) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 18:24 Minoł rok nadal myślami wracamy do Ciebie i modlitwą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suger Agata Mróz (1982-2008) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 22:09 Wspominamy Cię jesteś Wielka ! Do zobaczenia w raju . Odpowiedz Link Zgłoś