Gość: Szoszon IP: *.chello.pl 07.06.08, 13:09 Wg. mnie sklad bedzie wygladal tak: Boruc - Wasyl Bąk Żewłak Wawrzyn - Krzynio Dudka Roger Lewy Ebi - Żuraw Najbardziej prawdopodobny sklad. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szoszon Kogo Beenhakker weźmie na Niemcy? IP: *.chello.pl 07.06.08, 13:10 Wg. mnie sklad bedzie wygladal tak: Boruc - Wasyl Bąk Żewłak Wawrzyn - Krzynio Dudka Roger Lewy Ebi - Żuraw Najbardziej prawdopodobny sklad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nils80 Kogo Beenhakker weźmie na Niemcy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 13:26 wg mnie zacznie taki skład:Boruc-Wasyl,Bąk,Jop,Żewłak-Krzynów,Lewy,Dudka,Łobo,Ebi-Żuraw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f. Re: Kogo Beenhakker weźmie na Niemcy? IP: 212.180.165.* 07.06.08, 15:29 też tak myślę że może być w obronie już Dania wszystkei akcje puszczała na Wawrzyniaka, a ani on ani Golański to jednak nie ten poziom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Kogo Beenhakker weźmie na Niemcy? IP: *.jmdi.pl 07.06.08, 13:26 Mam nadzieję że Leo okaże się facetem z jajami i zawalczymy z Niemcami w ataku - bo to jedyna szansa na sukces z nimi. Myślenie, że stary dziadek Bąk da radę, ze zwrotnymi jak tama Hoovera bocznymi obrońcami, powstrzymać przez 90 minut Klose, Gomeza, Podolskiego i Ballacka jest co najmniej naiwne. Tylko jeżeli strzelimy bramkę - a najlepiej dwie - mamy szansę na punkty. Roger do boju - pirat drogowy Dudka spieprza na ławkę. Odpowiedz Link Zgłoś
naburmuszony Sagan!! 07.06.08, 14:05 Zobaczycie, że zagra Saganowski. Takiego napastnika nam potrzeba. Ten facet nie cofnie nogi ani głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nils80 Re: Sagan!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 14:08 Też tak myślałem no ale zamiast kogo?Żurawskigo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winston Kogo Beenhakker weźmie na Niemcy? IP: *.dip.t-dialin.net 07.06.08, 15:40 Na Niemcow, 11 samozwanczych zarozumialych niby gwiazd, Leo wysle 11 przyjaciol, ktorzy jeden dla drugiego zrobia wszystko. Beda sie zamieniac pozycjami (AJAX futbol totalny-Beenhaker!), Krzynowek bedzie grac na prawym skrzydle, Jop w ataku etc. Niemcy patrzac na to dostana fiola i zaczna biegac w odwrotna strone. Jeszcze raz okaze sie, jak wazny jest trener i inteligencja jego podopiecznych (Grecja!!). Pozdrawiam kibicow Polski i prawdziwego sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunet wieczorową Re: Kogo Beenhakker weźmie na Niemcy? IP: *.gprs.plus.pl 07.06.08, 16:58 To bardzo ciekawe co Pan mówi. A co mówią lekarze ? Odpowiedz Link Zgłoś
losoid Fryzjera i Listkiewicza!!!!!!!!!!!!! 08.06.08, 12:34 Wybór powinien być oczywisty: Fryzjera, Fryzjera i jeszcze raz Fryzjera! Odpowiedz Link Zgłoś