antybandzior 11.06.08, 09:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rycho Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: 213.77.43.* 11.06.08, 09:36 tiaaa... nasi kadrowicze chcieliby zapewne zrezygnować z treningów - bo i po co one - i tak są debeściaki... Kuszczak miał ciężki sezon - gdzie?? na ławce??? Odpowiedz Link Zgłoś
krycha_z_gazowni Re: Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów 11.06.08, 10:41 Nasi chłopcy grają najlepiej... w reklamach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.08, 14:54 toż Wpuszczak specjalnie tak mówi, aby to jemu dali spokój z reprezentacją. On w niej grać wyraźn8ie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Ty,Kuszczak ,daj sobie spokoj z reprezentacja ... IP: *.VIC.netspace.net.au 11.06.08, 11:47 Drugi Jelen z ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quentin Ojej biedny Tomaszek IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 11.06.08, 13:10 Biedny chłopczyk się przemęczył? Ojej. To w Mu się nie trenuje, tylko bzyka panienki? Przymuł z tego puszczaka jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~patriot Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: 81.26.3.* 11.06.08, 09:36 kuszczak jaki ty miałeś cięzki sezon:) ciężki sezon to chyba miała twoja "pupa" jak pisał gombrowicz od grzania ławy w MU czemu boruc nie narzeka albo fabian jedź do tego MU i graj sobie - przepraszam grzej ławę dalej a jak burzyć atmosferę w kadrze to zrezygnuj z wystepów jak ci nie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszczak Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: *.sdl.vectranet.pl 11.06.08, 09:37 Koles na kazdym kroku przypomina, ze jest wspanialym bramkarzem Manchesteru United, a przestraszyl sie holenderskich treningow. A i dobrze - dla mnie w ogole moze byc poza kadrą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jambro Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: *.multimo.gtsenergis.pl 11.06.08, 09:38 Czym się ten Kuszczak tak zmęczył? Chyba noszeniem worów z kasą jaka mu wypłacają za grzanie ławy przez niemal cały sezon. A moze u siebie w klubie musi nosić kolegom piłki i torby jak to bywa z kotami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nndrew Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: 193.111.166.* 11.06.08, 09:40 kuszczk puszczak - wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
casimirvs Zgadzam się! Kuszczak jesteś ofiarą! Ofiarą losu! 11.06.08, 09:42 Mniej buty i wszystko będzie OK. Spuść powietrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyk Re: Zgadzam się! Kuszczak jesteś ofiarą! Ofiarą l IP: 195.7.31.* 11.06.08, 11:35 Ha, ha, ha, swietny komentarz. Za tamta pamietna siate co z niej caly swiat polewal, smrod do konca zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 09:42 Dupki przecież od dawna widać, że ten holender nie lubi Kuszczaka, a preferuje Fabiańskiego i Boruca. Niedługo Kuszczak będzie pierwszy w MU, a ci dwaj mistrzowie albo będą grzać ławę, albo grać w prowincjonalnym klubie, haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszczak Re: Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: *.sdl.vectranet.pl 11.06.08, 09:49 Jeszcze glosno sie o tym nie mowi, ale Ferguson mowil, ze po odejsciu Van der Saara sciaga fachowca na bramke...Kuszczak bedzie tylko rezerwowym...Ewentualnie szykowany jest Fostr. Na pewno kuszczak nei ma szans na 1st skład... Fabianski predzej w Arsenalu, bo Wenger stawia na młodych. Nie mowiac o Borucu, ktory jest w genialnej formie od 2 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 10:48 co jak co ale fergusson nie ma ręki do bramkarzy. wystarczy prypomnieć ostatnie wynalazki - Howard, Barthez, teraz Kuszczak... Kuszczak regularnie puszcza farfocle A poza tym to widać jacy z naszych kopaczy są kadrowicze. trener mnie nie chce to obsmaruję mu żołedzia bo moja sprawa ważniejsza niż reprezentacja. Dlatego ciagle przegrywamy tymi Niemcami i będiemy przegrywać jeśli nie rozumiemy ze piłka nożna to gra zespolowa. podejrzewam ze to samo było i z żurawskim i błaszczykowskim - nir potrafia podporządkowac się druzynie i za to wylecieli z kadry. mordercze treningi są u Magatha w bundeslidze a nie rzez kilka dni na zgrupowaniu. Jak sie siedzi sezon na ławie i dupe obija to nic dziwnego że później jest morderczo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Nie jestem tego taki pewny... IP: *.VIC.netspace.net.au 11.06.08, 11:54 MU KUPI PEWNIE NOWEGO BRAMKARZA, gdy Holender pojdzie na emeryture. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty Re: Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.08, 14:55 nie będzie pierwszym w MU, bo go treningi męczą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Holender chce wykończyć Kuszczaka aby jego rodak IP: *.zetosa.com.pl 11.06.08, 15:42 Van der Saar nie miał rywala w Manchesterze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omar Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 09:43 Chciał odzyskać świeżość,szkoda że nie niewinność!!! Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Puszczaku ty koprze, wstydziłbyś się! 11.06.08, 09:51 Ciężki sezon w MU... Buhahahaha.... Na ławce rezerwowych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vatar Re: Puszczaku ty koprze, wstydziłbyś się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 11:12 Nie prawda. Sam widziałem jak grał w jednym meczu... ale też specjalnie się nie przepracował, bo MU przegrało wtedy z drugoligowym Coventry City :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYKUSZCZAK kuszczak ,tak jestes ofiara,bez watpienia IP: 89.204.203.* 11.06.08, 09:55 NIGDY NIE BEDZIESZ NUMER 1 .NIE ZOSTAJE SIE NUMEREM 1 WPUSZCZAJAC BRAMKI Z 70 METRÓW I NOSZAC STRZECHE SŁOMY NA GŁOWI.Z BUTÓW PEWNIE TEZ WYSTAJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieudaczniku_milcz rezerwowy bramkarz trenuje ostrzej od podstawowego IP: *.bredband.comhem.se 11.06.08, 10:03 W MANCESTERZE KUSZCZAK JEST REZERWOWYM KTÓRY GRA, W KAZDEJ CHWILI MUSI SIE LICZYC Z KONTUZJA VDS... czy Manczester móglby sobie pozwolic zeby rezerwowy bramkarz slabo trenowal? bedac slabszym od VDS..? sam KUSZCZAK walczyl teoretycznie o pozycje N1...nie jak Dudek który jest bez szans na gre, Hoek robil treningi na wyniszczenie, bo mial o jednego bramkarza za duzo... martwi mnie jednak najbardziej ze tylu zawodników zlapalo kontuzje... ten specjalista od wydolnosci fizycznej chyba przesadzil... Polska ma najwiecej kontuzjowanych zawodników na Euro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admin Re: rezerwowy bramkarz trenuje ostrzej od podstaw IP: *.bredband.comhem.se 11.06.08, 10:07 Kuszczak rules... nie róbcie z Kuszczaka Mili... on tez blondi bambi...ale gra...gra nie siedzi jak Dudek...w najlepszym klubie swiata...Manchester by sie go pozbyl ,wypozyczyl do Wigan, gdyby byl cienki jak barszcz, bo w Manczesterze rezerwowy bramkarz gra 15 spotkan, UEFA, i ligowych, i nie moga se pozolic na szmaciarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogon Re: rezerwowy bramkarz trenuje ostrzej od podstaw IP: 212.160.172.* 11.06.08, 10:11 dlatego polska ma najwiecej kontuzjowanych zawdonikow bo nieprofesjonalisci na profesjonalnym treningu wymiekaja. proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starlight Re: Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: 89.171.108.* 11.06.08, 09:58 Oj Biedaczek Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk przyjechał na zgrupowanie kadry po ciężkim sezonie 11.06.08, 10:02 "Bramkarz zauważa, że przyjechał na zgrupowanie kadry po ciężkim sezonie, a trener Hoek zgotował cykl morderczych treningów." Dobrze by bylo, zeby Sir Ferguson nie dowiedzial sie, ze dla Kuszczaka siedzenie glownie na lawce rezerwowych jest "ciezkim sezonem" bo wtedy szanse Kuszczaka na role glowna w bramce Manchesteru bardzo spadna. Jesli przyjechal na zgrupowanie kadry by sobie wypoczac (tak jak to bylo za poprzednich trenerow) to sie pomylil co dobrze swiadczy o obecnym trenerze naszej reprezentacji. Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fggg Re: przyjechał na zgrupowanie kadry po ciężkim se IP: *.aster.pl 11.06.08, 15:34 wyobraz sobie ze grał w lidzie mistrzow 5 meczow w lidzie 8 a w pucharze angli 3 a w pucharze ligi2 Odpowiedz Link Zgłoś
tomyorke Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów 11.06.08, 10:03 Biedny Tomuś, taki dobry bramkarz i znowu mu nie zaufali, czyżby przez super interwencję w meczu z Albanią :). Mentalnie nasi piłkarze reprezentują poziom A - Klasy. Sir Alex, musi Ci Tomuś suszarkę zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Id Ciężki sezon haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 10:07 Bezczelny cham z niego i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
casimirvs ... ciężki sezon za sobą.Siedzenie na ławie męczy? 11.06.08, 10:08 Co ma powiedzieć C.Ronaldo który zapier... a nie stoi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Jakaś bzdura !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.08, 10:09 Czy nie wydaje wam się trochę dziwne, że najbardziej sensacyjne odpowiedzi zawodnicy udzielają brukowcom takim jak fakt i super express. Jak dla mnie to co wypisują w tych gazetkach znacznie mija się z prawdą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski No, to niech Kuszczak poda SE do sadu... IP: *.VIC.netspace.net.au 11.06.08, 12:05 jezeli nie jest to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: No, to niech Kuszczak poda SE do sadu... IP: 89.174.214.* 11.06.08, 12:32 akurat bedzie miał czas przyjeżdżać na rozprawy do sądu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Super Express... IP: *.chello.pl 11.06.08, 10:18 T. Kuszczak pewnie nie użył takich słów, lecz jak to w brukowcach bywa - sensacja musi być ;) Mimo wszystkich zastrzeżeń, warto chyba postawić dwa pytania: 1. Dlaczego nie mamy ławki rezerwowych, na której siedzą prawdziwi zmiennicy, lecz ławkę "koszulek", które nie nadają się do gry na Mistrzostwach Europy? 2. Dlaczego mamy aż tyle kontuzji? Przecież Polska drużyna ma ich najwięcej z całej 16... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malish Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.08, 10:22 to jest smieszne...Kuszczak mial zaje*iscie ciezki sezon...zagral pare meczy i tyle...a sadze ze w ManU sa bardziej wymagajacy niz Reprezentacji Polski...moze tam poprostu go nie trenuja ? [lol] Odpowiedz Link Zgłoś
sorrowandsadnessremains Kiedykolwiek Kuszczak przyznał się do błędu? 11.06.08, 10:24 Bo nie było mi dane tego zobaczyć. Jeśli naprawdę dał taki wywiad szmatławcowi (który jakby nie patrzeć słynie z wymyślania wywiadów) to już tylko współczuć głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profil Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.08, 10:24 tak się żali jakby był pierwszym bramkarzem United a przecież siedział w końcówce sezonu na ławie. Odpowiedz Link Zgłoś
bambussi Kuszczak, jesteś ZEREM 11.06.08, 10:29 nawet jeśli masz rację, to takie rzeczy mówi się PO turnieju a nie w trakcie, na dzień przed arcyważnym nmeczem o wszystko (jak zawsze zresztą) - działasz na szkodę swoich "kolegów" z kadry, trenera i milionów kibiców jak zwykle typowo polskie obrażanie się, chore ambicje itp. - z taką mentalnością nic nie osiągniemy jak ciągle takie niezadowolone buce (Kuszczak) i niespełnione gwiazdeczki (Błaszczykowski) będą podkopywac morale zespołu... trener w sztani jest władca absolutnym i tyle - a kto tego nie rozumie niech się nie bierze za sporty zespołowe... Żuraw już sobie nie pogra ale skomentował to spokojnie i z humorem - rozumiem co jest lepsze dla ZESPOŁU jak zwykle tracimy szanse przez kłotnie wewnętrzne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malish Re: Kuszczak, jesteś ZEREM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.08, 14:06 sory ale Blaszczykowski fakt jest nie spelniony ale nie powiesz mi ze jest slabym zawodnikiem[?] moim zdaniem jednym z lepszych PR. i gdyby z mojej druzyny odpadl ktos taki jak Kuba tez moje morale by spadly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Hmm Super Express i wszystko jasne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 10:29 Czy wy traktujecie to poważnie? To tylko Wam współczuję :). Przecież to są bzdury wyssane z palca! Nie po raz pierwszy z resztą. SE + FAKT = ten sam gniot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saakaszwili Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 10:31 Gdyby Benhauer nie chciał Kuszczaka, to by go nie powołał i nie kombinowałby z morderczymi treningami. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konon Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: *.acn.waw.pl 11.06.08, 10:33 zajebiste zdjęcie, same osobliwości. Odpowiedz Link Zgłoś