Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów

11.06.08, 09:34
    Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Rycho Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: 213.77.43.* 11.06.08, 09:36
        tiaaa...

nasi kadrowicze chcieliby zapewne zrezygnować z treningów - bo i po co one - i tak są debeściaki...

Kuszczak miał ciężki sezon - gdzie?? na ławce???
        • krycha_z_gazowni Re: Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów 11.06.08, 10:41
          Nasi chłopcy grają najlepiej... w reklamach!
          • Gość: gośc Re: Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.08, 14:54
            toż Wpuszczak specjalnie tak mówi, aby to jemu dali spokój z
            reprezentacją. On w niej grać wyraźn8ie nie chce
        • Gość: hrb Uszaszowski Ty,Kuszczak ,daj sobie spokoj z reprezentacja ... IP: *.VIC.netspace.net.au 11.06.08, 11:47
          Drugi Jelen z ciebie.
          • Gość: quentin Ojej biedny Tomaszek IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 11.06.08, 13:10
            Biedny chłopczyk się przemęczył? Ojej. To w Mu się nie trenuje, tylko bzyka
            panienki? Przymuł z tego puszczaka jak cholera.
      • Gość: ~patriot Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: 81.26.3.* 11.06.08, 09:36
        kuszczak jaki ty miałeś cięzki sezon:) ciężki sezon to chyba miała
        twoja "pupa" jak pisał gombrowicz od grzania ławy w MU
        czemu boruc nie narzeka albo fabian
        jedź do tego MU i graj sobie - przepraszam grzej ławę dalej a jak
        burzyć atmosferę w kadrze to zrezygnuj z wystepów jak ci nie pasuje

• Gość: Puszczak Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: *.sdl.vectranet.pl 11.06.08, 09:37
        Koles na kazdym kroku przypomina, ze jest wspanialym bramkarzem Manchesteru
        United, a przestraszyl sie holenderskich treningow. A i dobrze - dla mnie w
        ogole moze byc poza kadrą...
      • Gość: jambro Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: *.multimo.gtsenergis.pl 11.06.08, 09:38
        Czym się ten Kuszczak tak zmęczył? Chyba noszeniem worów z kasą jaka
        mu wypłacają za grzanie ławy przez niemal cały sezon. A moze u
        siebie w klubie musi nosić kolegom piłki i torby jak to bywa z
        kotami?
      • Gość: nndrew Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: 193.111.166.* 11.06.08, 09:40
        kuszczk puszczak - wstyd
      • casimirvs Zgadzam się! Kuszczak jesteś ofiarą! Ofiarą losu! 11.06.08, 09:42
        Mniej buty i wszystko będzie OK. Spuść powietrze...
        • Gość: krytyk Re: Zgadzam się! Kuszczak jesteś ofiarą! Ofiarą l IP: 195.7.31.* 11.06.08, 11:35
          Ha, ha, ha, swietny komentarz. Za tamta pamietna siate co z niej
          caly swiat polewal, smrod do konca zycia.
      • Gość: ja Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 09:42
        Dupki przecież od dawna widać, że ten holender nie lubi Kuszczaka, a
        preferuje Fabiańskiego i Boruca. Niedługo Kuszczak będzie pierwszy w
        MU, a ci dwaj mistrzowie albo będą grzać ławę, albo grać w
        prowincjonalnym klubie, haha
        • Gość: Puszczak Re: Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: *.sdl.vectranet.pl 11.06.08, 09:49
          Jeszcze glosno sie o tym nie mowi, ale Ferguson mowil, ze po odejsciu Van der
          Saara sciaga fachowca na bramke...Kuszczak bedzie tylko rezerwowym...Ewentualnie
          szykowany jest Fostr. Na pewno kuszczak nei ma szans na 1st skład...
          Fabianski predzej w Arsenalu, bo Wenger stawia na młodych. Nie mowiac o Borucu,
          ktory jest w genialnej formie od 2 lat.
          • Gość: dd Re: Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 10:48
            co jak co ale fergusson nie ma ręki do bramkarzy. wystarczy prypomnieć ostatnie
            wynalazki - Howard, Barthez, teraz Kuszczak... Kuszczak regularnie puszcza farfocle
            A poza tym to widać jacy z naszych kopaczy są kadrowicze. trener mnie nie chce
            to obsmaruję mu żołedzia bo moja sprawa ważniejsza niż reprezentacja. Dlatego
            ciagle przegrywamy tymi Niemcami i będiemy przegrywać jeśli nie rozumiemy ze
            piłka nożna to gra zespolowa. podejrzewam ze to samo było i z żurawskim i
            błaszczykowskim - nir potrafia podporządkowac się druzynie i za to wylecieli z
            kadry.
            mordercze treningi są u Magatha w bundeslidze a nie rzez kilka dni na
            zgrupowaniu. Jak sie siedzi sezon na ławie i dupe obija to nic dziwnego że
            później jest morderczo.
        • Gość: hrb Uszaszowski Nie jestem tego taki pewny... IP: *.VIC.netspace.net.au 11.06.08, 11:54
          MU KUPI PEWNIE NOWEGO BRAMKARZA, gdy Holender pojdzie na emeryture.
        • Gość: ty Re: Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.08, 14:55
          nie będzie pierwszym w MU, bo go treningi męczą ;)
        • Gość: pik Holender chce wykończyć Kuszczaka aby jego rodak IP: *.zetosa.com.pl 11.06.08, 15:42
          Van der Saar nie miał rywala w Manchesterze.
      • Gość: Omar Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 09:43
        Chciał odzyskać świeżość,szkoda że nie niewinność!!!
      • profanum_vulgus Puszczaku ty koprze, wstydziłbyś się! 11.06.08, 09:51
        Ciężki sezon w MU... Buhahahaha.... Na ławce rezerwowych....
        • Gość: vatar Re: Puszczaku ty koprze, wstydziłbyś się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 11:12
          Nie prawda. Sam widziałem jak grał w jednym meczu... ale też
          specjalnie się nie przepracował, bo MU przegrało wtedy z drugoligowym
          Coventry City :D
      • Gość: ANTYKUSZCZAK kuszczak ,tak jestes ofiara,bez watpienia IP: 89.204.203.* 11.06.08, 09:55
        NIGDY NIE BEDZIESZ NUMER 1 .NIE ZOSTAJE SIE NUMEREM 1 WPUSZCZAJAC BRAMKI Z 70 METRÓW I NOSZAC STRZECHE SŁOMY NA GŁOWI.Z BUTÓW PEWNIE TEZ WYSTAJE
        • Gość: nieudaczniku_milcz rezerwowy bramkarz trenuje ostrzej od podstawowego IP: *.bredband.comhem.se 11.06.08, 10:03
          W MANCESTERZE KUSZCZAK JEST REZERWOWYM KTÓRY GRA, W KAZDEJ CHWILI
          MUSI SIE LICZYC Z KONTUZJA VDS...
          czy Manczester móglby sobie pozwolic zeby rezerwowy bramkarz slabo
          trenowal? bedac slabszym od VDS..?
          sam KUSZCZAK walczyl teoretycznie o pozycje N1...nie jak Dudek który
          jest bez szans na gre,

Hoek robil treningi na wyniszczenie, bo mial o jednego bramkarza za
          duzo...
          martwi mnie jednak najbardziej ze tylu zawodników zlapalo kontuzje...
          ten specjalista od wydolnosci fizycznej chyba przesadzil...
          Polska ma najwiecej kontuzjowanych zawodników na Euro...

• Gość: admin Re: rezerwowy bramkarz trenuje ostrzej od podstaw IP: *.bredband.comhem.se 11.06.08, 10:07
            Kuszczak rules...
            nie róbcie z Kuszczaka Mili...
            on tez blondi bambi...ale gra...gra nie siedzi jak Dudek...w
            najlepszym klubie swiata...Manchester by sie go pozbyl ,wypozyczyl
            do Wigan, gdyby byl cienki jak barszcz, bo w Manczesterze rezerwowy
            bramkarz gra 15 spotkan, UEFA, i ligowych, i nie moga se pozolic na
            szmaciarza
          • Gość: ogon Re: rezerwowy bramkarz trenuje ostrzej od podstaw IP: 212.160.172.* 11.06.08, 10:11
            dlatego polska ma najwiecej kontuzjowanych zawdonikow bo nieprofesjonalisci na
            profesjonalnym treningu wymiekaja. proste.
      • Gość: starlight Re: Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: 89.171.108.* 11.06.08, 09:58
        Oj Biedaczek
      • 1europejczyk przyjechał na zgrupowanie kadry po ciężkim sezonie 11.06.08, 10:02
        "Bramkarz zauważa, że przyjechał na zgrupowanie kadry po ciężkim sezonie, a
        trener Hoek zgotował cykl morderczych treningów."

Dobrze by bylo, zeby Sir Ferguson nie dowiedzial sie, ze dla Kuszczaka
        siedzenie glownie na lawce rezerwowych jest "ciezkim sezonem" bo wtedy szanse
        Kuszczaka na role glowna w bramce Manchesteru bardzo spadna.
        Jesli przyjechal na zgrupowanie kadry by sobie wypoczac (tak jak to bylo za
        poprzednich trenerow) to sie pomylil co dobrze swiadczy o obecnym trenerze
        naszej reprezentacji.

Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów
        • Gość: fggg Re: przyjechał na zgrupowanie kadry po ciężkim se IP: *.aster.pl 11.06.08, 15:34
          wyobraz sobie ze grał w lidzie mistrzow 5 meczow w lidzie 8 a w pucharze angli 3
          a w pucharze ligi2
      • tomyorke Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów 11.06.08, 10:03
        Biedny Tomuś, taki dobry bramkarz i znowu mu nie zaufali, czyżby przez super
        interwencję w meczu z Albanią :).
        Mentalnie nasi piłkarze reprezentują poziom A - Klasy.
        Sir Alex, musi Ci Tomuś suszarkę zrobić
      • Gość: Id Ciężki sezon haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 10:07
        Bezczelny cham z niego i tyle.
      • casimirvs ... ciężki sezon za sobą.Siedzenie na ławie męczy? 11.06.08, 10:08
        Co ma powiedzieć C.Ronaldo który zapier... a nie stoi?
      • Gość: Maciej Jakaś bzdura !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.08, 10:09
        Czy nie wydaje wam się trochę dziwne, że najbardziej sensacyjne odpowiedzi
        zawodnicy udzielają brukowcom takim jak fakt i super express. Jak dla mnie to
        co wypisują w tych gazetkach znacznie mija się z prawdą
        • Gość: hrb Uszaszowski No, to niech Kuszczak poda SE do sadu... IP: *.VIC.netspace.net.au 11.06.08, 12:05
          jezeli nie jest to prawda.
          • Gość: jan Re: No, to niech Kuszczak poda SE do sadu... IP: 89.174.214.* 11.06.08, 12:32
            akurat bedzie miał czas przyjeżdżać na rozprawy do sądu
      • Gość: Piotr Super Express... IP: *.chello.pl 11.06.08, 10:18
        T. Kuszczak pewnie nie użył takich słów, lecz jak to w brukowcach
        bywa - sensacja musi być ;)

Mimo wszystkich zastrzeżeń, warto chyba postawić dwa pytania:

1. Dlaczego nie mamy ławki rezerwowych, na której siedzą prawdziwi
        zmiennicy, lecz ławkę "koszulek", które nie nadają się do gry na
        Mistrzostwach Europy?

2. Dlaczego mamy aż tyle kontuzji? Przecież Polska drużyna ma ich
        najwięcej z całej 16...
      • Gość: Malish Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.08, 10:22
        to jest smieszne...Kuszczak mial zaje*iscie ciezki sezon...zagral pare meczy i tyle...a sadze ze w ManU sa bardziej wymagajacy niz Reprezentacji Polski...moze tam poprostu go nie trenuja ? [lol]
      • sorrowandsadnessremains Kiedykolwiek Kuszczak przyznał się do błędu? 11.06.08, 10:24
        Bo nie było mi dane tego zobaczyć. Jeśli naprawdę dał taki wywiad szmatławcowi
        (który jakby nie patrzeć słynie z wymyślania wywiadów) to już tylko współczuć
        głupoty.
      • Gość: profil Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.08, 10:24
        tak się żali jakby był pierwszym bramkarzem United a przecież siedział w
        końcówce sezonu na ławie.
      • bambussi Kuszczak, jesteś ZEREM 11.06.08, 10:29
        nawet jeśli masz rację, to takie rzeczy mówi się PO turnieju a nie w
        trakcie, na dzień przed arcyważnym nmeczem o wszystko (jak zawsze
        zresztą) - działasz na szkodę swoich "kolegów" z kadry, trenera i
        milionów kibiców

jak zwykle typowo polskie obrażanie się, chore ambicje itp. - z taką
        mentalnością nic nie osiągniemy jak ciągle takie niezadowolone buce
        (Kuszczak) i niespełnione gwiazdeczki (Błaszczykowski) będą
        podkopywac morale zespołu...

trener w sztani jest władca absolutnym i tyle - a kto tego nie
        rozumie niech się nie bierze za sporty zespołowe... Żuraw już sobie
        nie pogra ale skomentował to spokojnie i z humorem - rozumiem co
        jest lepsze dla ZESPOŁU

jak zwykle tracimy szanse przez kłotnie wewnętrzne
        • Gość: Malish Re: Kuszczak, jesteś ZEREM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.08, 14:06
          sory ale Blaszczykowski fakt jest nie spelniony ale nie powiesz mi ze jest slabym zawodnikiem[?] moim zdaniem jednym z lepszych PR. i gdyby z mojej druzyny odpadl ktos taki jak Kuba tez moje morale by spadly.
      • Gość: Pio Hmm Super Express i wszystko jasne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 10:29
        Czy wy traktujecie to poważnie? To tylko Wam współczuję :). Przecież to są
        bzdury wyssane z palca! Nie po raz pierwszy z resztą.

SE + FAKT = ten sam gniot.
      • Gość: saakaszwili Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 10:31
        Gdyby Benhauer nie chciał Kuszczaka, to by go nie powołał i nie
        kombinowałby z morderczymi treningami. Proste.
      • Gość: konon Kuszczak: Jestem ofiarą morderczych treningów IP: *.acn.waw.pl 11.06.08, 10:33
        zajebiste zdjęcie, same osobliwości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka