Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

FAN CLUB SVENA HANNAWALDA

IP: *.devs.futuro.pl 08.01.02, 18:24
    To chyba nie najlepszy moment,by o tym powiedzieć,gdy wokół szaleje dyskusja
    nad "Hannawaldem na dopingu",etc...Chore domysły wynikające z zazdrości i
    egocentryzmu Polaków przysłaniają to,że Hannawald to wyjątkowy facet,cudowny
    sportowiec,który mimo przeciwności [anoreksji] wygrał.Wszystkich,którzy uważają
    podobnie zapraszam do fan clubu Svena,który działa juz od jakiegoś czasu.
    A w Adama wierzcie dalej-to także wyjątkowy i wspaniały zawodnik,którego
    uwielbiam.Sport jest piękny właśnie dlatego,że cały czas coś się zmienia,dzieje.
    Obserwuj wątek
      • connie1 Re: FAN CLUB SVENA HANNAWALDA 08.01.02, 18:31
        Jakie rozsądne słowa! Dziękuje za nie .ZA Hannwaldem nie przepadam ,ale uznaje
        jego klasę.Juz pisałam , jak bardzo draznia mnie pomówienia dopingowo-spiskowe.
        Mam nadzieję,że Małysz wygra Olimpiade,bo będzie lepszy...
        Pozdrawiam
      • watto Groupie? 08.01.02, 20:00
        "Groupies" zawsze myslą p.. zamiast głową.
      • Gość: czako Re: FAN CLUB SVENA HANNAWALDA IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.01.02, 20:01
        Przecież on jest gejem... 27 lat i żadnej kobiety - pomyśl trochę.
        • Gość: kasia Re: FAN CLUB SVENA HANNAWALDA IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 22:45
          ej czako, jaki gej! Po wygranym konkursie rzuciła mu się na szyję jakaś
          dziewczyna i komentator powiedział, że to jego żona!
          • Gość: czako Re: FAN CLUB SVENA HANNAWALDA IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.01.02, 22:46
            rtl.skispringen.de

Piszą wyraźnie że nie ma kobiety... Chyba dziwne? Jakby chciał to mógłby
            wybierać w propozycjach, ale jednak nie chciał!!???
            • Gość: czako pomyłka IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.01.02, 22:47
              ... oczywiście: skispringen.rtl.de

• Gość: ps Re: FAN CLUB SVENA HANNAWALDA IP: 212.160.165.* 09.01.02, 08:25
          Gość portalu: czako napisał(a):
          > Przecież on jest gejem... 27 lat i żadnej kobiety - pomyśl trochę.

A ja słyszałem , że ty jesteś pedałem.
      • kubasa Re: FAN CLUB SVENA HANNAWALDA 08.01.02, 20:03
        Jeśli rzeczywiście jesteś jego taka fanką, powiedz mi czy rzeczywiście miał on
        anoreksję? Znam osobiście anorektyka(wiek:15,waga:28 kg) i gdyby ktoś mi
        powiedział że stać go na taki wysiłek w rok wysmiałbym go. Anoreksja to nie
        choroba jak katar. Nie wychodzi się z niej w 2 tygodnie czy nawet miesiące.
        Myślę że ta ostra niedowaga nie mogła być nazwana anoreksją. To naprawdę bardzo
        ciężka choroba psychiczna!!!
        pozdr.
        • Gość: klos Re: FAN CLUB SVENA HANNAWALDA IP: 195.198.208.* 09.01.02, 08:35
          Nie ma sprawy dokonał wielkiego wyczynu i obecnie jest najlepszy w skoczkiem na
          całym świecie moje gratulacje.
          • Gość: Porter Re: FAN CLUB SVENA HANNAWALDA IP: *.orion.pl 09.01.02, 09:02
            Gość portalu: klos napisał(a):

> Nie ma sprawy dokonał wielkiego wyczynu i obecnie jest najlepszy w skoczkiem na
            >
            > całym świecie moje gratulacje.

Ja tez go podziwiam:
            Jest najbardziej regularnym skoczkiem na swiecie: wygral 5 konkursow, i to byly
            wszystkie, w ktorych nie bylo kontroli antydopingowej.
            Ta jego anoreksja, to nie zadna anoreksja, tylko niedowaga spowodowana pomylka w
            dawkowaniu srodkow odchudzajacych.

• Gość: toms Re: FAN CLUB Bena Johnsona IP: *.cu.com.pl 09.01.02, 09:07
            równie dobrze mozemy zalozyc fanklub Wasiliewa, Bena Johnsona, Sotomayora,
            Maylin Ottey itd.
            tylko naiwni mysla ze brak kontroli antydopingowej na najwiekszej imprezie
            skokow narciarskich to czysty przypadek...
            • Gość: Kan Re: FAN CLUB Bena Johnsona IP: 157.25.84.* 09.01.02, 09:13
              Daj spokój dziewczynie.
              Ona myśli c...ą a nie głową.
              • Gość: kij Re: FAN CLUB DDR IP: 10.10.70.* 09.01.02, 10:09
                to, że skacze na koksie to pikuś
                to, że jest gejem to pikuś
                to, że jest anorektykiem to pikuś

ale przecież to NRD-owiec !!!
                • Gość: Mordulec Re: FAN CLUB DDR IP: *.dbtec.de 09.01.02, 10:27
                  Kij czemu sie denerwujesz, idz dalej klikac na Malysza.
                  • Gość: Mordulec Re: FAN CLUB DDR IP: *.dbtec.de 09.01.02, 10:28
                    sorry, klikac "na Polske"
                    • Gość: lalka Re: FAN CLUB Mordulca IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.02, 13:45
                      Mordulec. kolego, przed chwila Cie bronilam, ale to dlatego, ze jestem tu gosciem i nie poznalam calej Twojej tworczosci. Ty:
                      1. Nie masz poczucia humoru
                      2. Masz kompleksy wobec Szwabow.
                      Z drugim da sie zyc, ale pierwsze jest prawdziwa tragedia.

Gora nasi. Pozdr.
                      • Gość: Mordulec Re: FAN CLUB lalki IP: *.dbtec.de 09.01.02, 15:37
                        lalka, znasz takie powiedzonko, "kazdy sadzi wedlug siebie"?
                        Sprobuj moze udowodnic, twoja opinie. Jesli czytam "Sven Hannawald - deutsches
                        Schwein" to przechodzi mi wszelkie poczucie humoru. Jesli ty mozesz sie smiac..
                        to wszystkiego dobrego. Jesli uwzasz "klikanie" na Malysza tez jako swietny
                        gag, rowniez gratuluje ale przyznaje, ze znam lepsze dowcipy.

• Gość: lalka Re: FAN CLUB lalki IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.02, 17:15
                          Mordulec, przyznam Ci sie szczerze-chcialabym kiedys napisac cos powaznego o relacjach wzajemnych miedzy Niemcami i POlakami. To nie jest temat
                          na dyskusje na tym forum, bo nie da sie tego skwitowac w trzech zdaniach. Jednego jestem pewna-gdyby po 140 m skakal jakis Ahonen albo inny
                          Goldberger, nie byloby tu tyle jadu i obelg. Ale tez mieszkam w tym kraju miodem i mlekiem plynacym i wiem dobrze, co mysla Niemcy o Polakach.
                          Nie o konkretnych ludzich, sasiadach i wspolpracownikach. O Polakach w ogole. Bylam tez w Neustadt i coz....to i owo uslyszalam.
                          Teraz o poczuciu humoru. Nie smieszy mnie wyzywanie Svena od swin. Ale klikanie....Jutro przeczytasz np. w Onecie, ze "Niemcy uwazaja, ze Sven nie
                          wygra z Adamem". I dalej....wyniki ankiety na niemieckiej stronie sportowej. I nie mow, ze Cie to nie rozsmieszy.

Nasi gora!!!!Po

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka