Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kubica po GP Francji: Szanse na tytuł? Jestem p...

IP: 82.177.197.* 26.06.08, 14:29
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • login_zastrzelony Kubica po GP Francji: Szanse na tytuł? Jestem p... 26.06.08, 14:35
        I bardzo dobrze, że tak temperuje apetyty SZCZEGÓLNIE dziennikarzy.
        Bo z wami to jest normalka - jak wygrywa, to pierdzicie na wszystkie strony,
        że to najlepszy kierowca na świecie. A jak dojeżdża poza podium, to zjawia się
        taki pan Cegliński czy inny as i płynie z tekstami rodem ze szmatławców, że
        Kubica to dno, itp. itd.
        Oby tylko tytuł na pierwszej stronie był krzykliwy do bólu...
      • login_zastrzelony Re: Kubica po GP Francji: Szanse na tytuł? Jestem 26.06.08, 14:37
        Gość portalu: Macho napisał(a):

> Są tylko dwie możliwości:
        > -Kubica narzeka, bo mu kazali, żeby ogłupiać rywali
        > -Kubica narzeka, bo to kawał buca który myśli, że jeszcze długo będą się z nim
        > obchodzić jak z jajkiem.

A może jest po prostu szczery?? I nie pieprzy głupot.
      • Gość: bulberowicz Re: Kubica po GP Francji: Szanse na tytuł? Jestem IP: 217.17.36.* 26.06.08, 14:52
        Ale niewielu spodziewało się, że kierowca BMW przez dwa tygodnie będzie
        liderem klasyfikacji kierowców!

A gdyby nie Nakajima byłby liderem dłużej; dziwne, że Gazeta o tym nie donosi...
      • Gość: pocalujta_wujta Troche przesadza... a taki dobry pokerzysta IP: 204.153.88.* 26.06.08, 14:58
        Robert przesadza. Mysle ze bedzie wyzej i to nie z powodu lepszych czy
        gorszych bolidow, ale zametu w innych zespolach i braku koncentracji paru
        pozostalych kierowcow z czolowki.

Mysle ze Robert bedzie conajmniej czwarty (nie wierze w przemiane Kovalainena
        bo to jego nowy zespol i jeszcze nie jest gotowy do rownej jazdy na wysokim
        poziomie). Hamilton moze, ale nie musi sie pozbierac do kupy. Raikkonnen broni
        tytulu wiec tutaj Robert mu ustapi, ale wcale niekoniecznie umiejetnosciami
        kierowcy. Massa ma rzeczywiste szanse na zostanie mistrzem i wyglada jakby
        tego chcial bardziej niz pozostali kierowcy. Jezdzi dobrze choc czsem
        nierowno, ale wydaje sie ze jednak bedzie przed Kubica dzieki lepszemu bolidowi.

Ja bym powiedzial tak: Robert bedzie conajmniej czwarty. Daje mu tez szanse na
        trzecie miejsce. Piaty to raczej najgorszy przypadek gdyby BMWSauber zupelnie
        odpuscilo sezon 2008 w ktoryms momencie a Kovalainen odzyskiwal rownowage w
        McLarenie. To samo dotyczy geniuszu Hamiltona, ktory raz jezdzi tak ze nikt
        nie ma szans mu dorownac a raz robi glupoty jak nowicjusz.

Robert po prostu musi robic to co robi, bo wiecej sie nie da.
        • jwojnar Racja wujcie 26.06.08, 15:49
          Nawet przez myśl mi nie przejdzie, ze Kubica może odpuścic resztę
          sezonu. Owszem, ostudzić apetyty publiczności może trzeba, ale na
          torze Kubica będzie ciułał punkty i czekał na okazję. A rywale
          perfekcjonistami nie są. Jeszcze się podenerwujemy w tym roku.
      • the_foe Re: Kubica po GP Francji: Szanse na tytuł? Jestem 26.06.08, 16:30
        Gość portalu: Macho napisał(a):

> Są tylko dwie możliwości:
        > -Kubica narzeka, bo mu kazali, żeby ogłupiać rywali
        > -Kubica narzeka, bo to kawał buca który myśli, że jeszcze długo będą się z nim
        > obchodzić jak z jajkiem.

3. Przechodzi do Ferrari i chce miec "podkladke". Ale i tak nazwa go zdrajca.
        • sapinek Re: Kubica po GP Francji: Szanse na tytuł? Jestem 26.06.08, 16:39
          dobrze mowi. bo prasa nadmuchala balonik do granic mozliwosci. znowu pokazujemy
          nasze narodowe chciejstwo, spowodowane brakiem sukcesow... jak tylko pojawi sie
          ktos ponad przecietny to od razu robimy z niego bohatera narodowego jak Malysz.
          eh....
      • Gość: Aq Możliwość trzecia: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 17:27
        Patrzy realnie na swoje szanse mając do dyspozycji piąty najszybszy samochód w
        stawce. Niestety, nawet w Polsce są ludzie, którzy do pięciu doliczyć nie potrafią.

Całe szczęście, że Kubica ma to wszystko głęboko w d... :)
      • Gość: fan Kubica po GP Francji: Szanse na tytuł? Jestem p... IP: *.multimo.gtsenergis.pl 26.06.08, 18:02
        Co za kretyn tłumaczył ten wywiad?

Kubica powiedział, że w wyścigu może być max. piąty a nie w klasyfikacji na koniec sezonu. Żenada...
        • Gość: fvk Re: Kubica po GP Francji: Szanse na tytuł? Jestem IP: *.chello.pl 27.06.08, 10:23
          Nie pierwszy raz i pewnie nie ostatni stażyści mają problem z tłumaczeniami. Co nie przeszkadza publice poopluwać się nawzajem, zanim ktoś przytomny tego nie zauważy.
      • easy.piotr.wie Pesymista to dobrze poinformowany optymista 10.07.08, 11:08
        Robert Kubica zebrał informacje. Z nich wynika to, co może zrobić na torze
        nawet bardzo utalentowany kierowca. Talent Kubicy równy doświadczeniu
        Heidfelda (takie jest zadanie szefa zespołu BMW)nie pomogą na więcej, niż obaj
        kierowcy BMW już zdobyli. Dobrze wykonali zadania zespołu na ten rok i to już
        w połowie roku. Brawo!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka