Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Groźny wypadek Massy na treningu

IP: 195.116.103.* 04.07.08, 12:27
    Massa się rozbił na pierwszym treningu w Silverstone!

Groźny wypadek Massy

groźnie wyglądający wypadek

Brazylijczykowi nic groźnego się nie stało

10/10
    Obserwuj wątek
      • commonbe Re: Groźny wypadek Massy na treningu 04.07.08, 12:31
        Proszę Was. Wiem, że to super ważna wiadomość, ale nagłówek w stylu "się rozbił"
        nadaje się do faktu, a nie do Gazety.
        Pzdr.
        • empirio Papież czuwa 04.07.08, 13:37
          Nie ma wątpliwości, że to interwencja JP2 uratowała tego brazylijskiego katolika przed niechybną śmiercią. Nie wiem, czemu "Gazeta" o tym nie napisała.
          • krycha_z_gazowni Re: Papież czuwa 04.07.08, 15:05
            Na drzewo, szumowino!
        • Gość: Chris Re: Groźny wypadek Massy na treningu IP: *.cm.umk.pl 04.07.08, 15:38
          O co Ci chodzi??? Przecież nie napisali, że zginął tylko prawdę czyli to że rozbił bolid co faktycznie uczynił
      • bleble2000 widac nastepca prezentuje poziom p.Ceglinskiego.. 04.07.08, 12:35
        ..bo nic nie wspomnieli o tym, ze massa mial wypadek tylko przez to, ze chwilke
        wczesniej w tym samym miejscu ze zdefektowanego bolidu Alonso wyciekl olej.. ech
        brak slow na dziennikarzy wybiorczej...
        • bleble2000 Re: widac nastepca prezentuje poziom p.Ceglinskie 04.07.08, 13:20
          nie maco, zapdejetowali art i juz napisali o plamie oleju, ucza sie chlopaki :D

bleble2000 napisał:

> ..bo nic nie wspomnieli o tym, ze massa mial wypadek tylko przez to, ze chwilke
          > wczesniej w tym samym miejscu ze zdefektowanego bolidu Alonso wyciekl olej.. ec
          > h
          > brak slow na dziennikarzy wybiorczej...
      • Gość: qlka Re: Groźny wypadek Massy na treningu IP: *.comarch.com 04.07.08, 12:37
        jaki samochod zapasowy ??

muszą odbudowac ten zniszczony !!

znajomosc zasad f1 zenua
      • Gość: klawiak Kubica piąty na pierwszym treningu. Groźny wypa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 12:42
        Dokładnie, każdy teraz myśli, że Massa to cienias a tak naprawde to
        poślizgnął się na oleju
        • Gość: bro Re: Kubica piąty na pierwszym treningu. Groźny wy IP: *.cable.ubr05.shef.blueyonder.co.uk 04.07.08, 12:49
          kazdy teraz mysli ze massa to cienias? nawet jakby mial wypadek - czy to oznacza ze jest "cieniasem"? z takim komentarzem to prosze wyskoczyc moze na forum oNIEtu. tam bardziej wpasujesz sie w klimat wypowiedzi.
          • Gość: klawiak Re: Kubica piąty na pierwszym treningu. Groźny wy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 12:57
            Określenie "cienias" chciałbym odnieść do błedów jakie Felipe ma w
            zwyczaju popełnieć wypadając z toru ni stąd ni zowąd. Wcale nie
            uważam że jest złym kierowcą i dlatego mój post kład nacisk na to że
            wypadł, owszem, ale dlatego, że wjechał na olej. Jeśli drogi kolego
            wszystko czytasz w złowrogim tonie to może sam powinieneś udzielać
            się w oniecie. pozdrówko
      • Gość: bro Re: Groźny wypadek Massy na treningu IP: *.cable.ubr05.shef.blueyonder.co.uk 04.07.08, 12:44
        jakim gestem mozna zasugerowac ze sie jezdzi jak na normalnej drodze? serio pytam, bo nie moge sobie takiego wyobrazic. cos w stylu rozmowy na migi indian?
        • Gość: klawiak Re: Groźny wypadek Massy na treningu IP: *.skomur.pl 04.07.08, 21:15
          oczywiście, że można - po prostu pokazuje się środkowy paluch.
          Robert oczywiście tego nie zrobił, zatem pokazał mu po indiańsku.
          Aha, zmień nick z "bro" na "bra" wtedy twoje pieniactwo z innych
          postów odnośnie Felipe będzie bardziej zrozumiałe:)
      • Gość: Az czerwony banner, prawdziwa sensacja!!! IP: *.bpl.vectranet.pl 04.07.08, 13:04
        Napiszcie lepiej: "Alonso przypuscił zamach na życie Masy!!!", albo nie,
        inaczej: "Masa cudem wyrwał się szponom śmierci!!!".
        Na prawdę, sam do siebie tracę szacunek wchodząc na ten portal...
      • Gość: Ojek Groźny wypadek Massy na treningu IP: 195.117.201.* 04.07.08, 13:09
        Czy ja wiem, czy to tak strasznie groźnie wyglądało?

pl.youtube.com/watch?v=J_dWaY-mtig
      • Gość: mizior Groźny wypadek Massy na treningu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 13:17
        Ja również myślę, że klawiak powinien sie udzielać na onecie a nie
        na tak znamienitym forum jak to !!!
        • manhu Re: Groźny wypadek Massy na treningu 04.07.08, 14:19
          Niestety onet to żenada i nie ma forum (to co ma to szkoda gadać).
      • Gość: greg70 Groźny wypadek Massy na treningu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 13:33
        Czy to oznacza karę dla Massy za wymianę bolidu ?
      • Gość: Pabloo Kubica piąty na treningu. Massa rozbił bolid! IP: *.ttecorp.com 04.07.08, 14:16
        Tak samo jak Zientarski...
      • Gość: lokhis Ja nigdy nie rozbiłem ferrari. IP: *.rzeszow.mm.pl 04.07.08, 14:29

I chyba nigdy nie rozbije:)
      • Gość: Gość Re: Groźny wypadek Massy na treningu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 14:32
        Hah któż to napisał?

"Na szczęście Brazylijczykowi nic się nie stało, ale bolid został bardzo
        poważnie zniszczony."

Bardzo poważnie zniszczony... Godne podziwu.
      • Gość: cassandre Jeśli Massa zginął - jest wolne miejsce dla Kubicy IP: 210.22.83.* 04.07.08, 15:44
        Nareszcie Polak pojedzie Ferrari !
      • Gość: raptus brawo alonso ty szczurze!! :D IP: 89.171.57.* 04.07.08, 16:54
        brawo alonso ty szczurze!! :D olej wylał specjalnie... w ramach tajnego układu
        z robercikiem hihihihi :D
        • Gość: obronca Raikkonen odszczekasz IP: 67.201.174.* 04.07.08, 17:18
          Jutro marny dziennikarzyno odszczekasz pod stolem slowa "slabego
          Raikkonena"... to jest tylko durniu trening, zobaczysz jutro i w
          niedziele, kto jest slaby. Slaby to jestes ty w absolutnie wszystkim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka