Gość: masasie IP: 195.116.103.* 04.07.08, 12:27 Massa się rozbił na pierwszym treningu w Silverstone! Groźny wypadek Massy groźnie wyglądający wypadek Brazylijczykowi nic groźnego się nie stało 10/10 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
commonbe Re: Groźny wypadek Massy na treningu 04.07.08, 12:31 Proszę Was. Wiem, że to super ważna wiadomość, ale nagłówek w stylu "się rozbił" nadaje się do faktu, a nie do Gazety. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
empirio Papież czuwa 04.07.08, 13:37 Nie ma wątpliwości, że to interwencja JP2 uratowała tego brazylijskiego katolika przed niechybną śmiercią. Nie wiem, czemu "Gazeta" o tym nie napisała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Groźny wypadek Massy na treningu IP: *.cm.umk.pl 04.07.08, 15:38 O co Ci chodzi??? Przecież nie napisali, że zginął tylko prawdę czyli to że rozbił bolid co faktycznie uczynił Odpowiedz Link Zgłoś
bleble2000 widac nastepca prezentuje poziom p.Ceglinskiego.. 04.07.08, 12:35 ..bo nic nie wspomnieli o tym, ze massa mial wypadek tylko przez to, ze chwilke wczesniej w tym samym miejscu ze zdefektowanego bolidu Alonso wyciekl olej.. ech brak slow na dziennikarzy wybiorczej... Odpowiedz Link Zgłoś
bleble2000 Re: widac nastepca prezentuje poziom p.Ceglinskie 04.07.08, 13:20 nie maco, zapdejetowali art i juz napisali o plamie oleju, ucza sie chlopaki :D bleble2000 napisał: > ..bo nic nie wspomnieli o tym, ze massa mial wypadek tylko przez to, ze chwilke > wczesniej w tym samym miejscu ze zdefektowanego bolidu Alonso wyciekl olej.. ec > h > brak slow na dziennikarzy wybiorczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qlka Re: Groźny wypadek Massy na treningu IP: *.comarch.com 04.07.08, 12:37 jaki samochod zapasowy ?? muszą odbudowac ten zniszczony !! znajomosc zasad f1 zenua Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klawiak Kubica piąty na pierwszym treningu. Groźny wypa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 12:42 Dokładnie, każdy teraz myśli, że Massa to cienias a tak naprawde to poślizgnął się na oleju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bro Re: Kubica piąty na pierwszym treningu. Groźny wy IP: *.cable.ubr05.shef.blueyonder.co.uk 04.07.08, 12:49 kazdy teraz mysli ze massa to cienias? nawet jakby mial wypadek - czy to oznacza ze jest "cieniasem"? z takim komentarzem to prosze wyskoczyc moze na forum oNIEtu. tam bardziej wpasujesz sie w klimat wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klawiak Re: Kubica piąty na pierwszym treningu. Groźny wy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 12:57 Określenie "cienias" chciałbym odnieść do błedów jakie Felipe ma w zwyczaju popełnieć wypadając z toru ni stąd ni zowąd. Wcale nie uważam że jest złym kierowcą i dlatego mój post kład nacisk na to że wypadł, owszem, ale dlatego, że wjechał na olej. Jeśli drogi kolego wszystko czytasz w złowrogim tonie to może sam powinieneś udzielać się w oniecie. pozdrówko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bro Re: Groźny wypadek Massy na treningu IP: *.cable.ubr05.shef.blueyonder.co.uk 04.07.08, 12:44 jakim gestem mozna zasugerowac ze sie jezdzi jak na normalnej drodze? serio pytam, bo nie moge sobie takiego wyobrazic. cos w stylu rozmowy na migi indian? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klawiak Re: Groźny wypadek Massy na treningu IP: *.skomur.pl 04.07.08, 21:15 oczywiście, że można - po prostu pokazuje się środkowy paluch. Robert oczywiście tego nie zrobił, zatem pokazał mu po indiańsku. Aha, zmień nick z "bro" na "bra" wtedy twoje pieniactwo z innych postów odnośnie Felipe będzie bardziej zrozumiałe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Az czerwony banner, prawdziwa sensacja!!! IP: *.bpl.vectranet.pl 04.07.08, 13:04 Napiszcie lepiej: "Alonso przypuscił zamach na życie Masy!!!", albo nie, inaczej: "Masa cudem wyrwał się szponom śmierci!!!". Na prawdę, sam do siebie tracę szacunek wchodząc na ten portal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojek Groźny wypadek Massy na treningu IP: 195.117.201.* 04.07.08, 13:09 Czy ja wiem, czy to tak strasznie groźnie wyglądało? pl.youtube.com/watch?v=J_dWaY-mtig Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mizior Groźny wypadek Massy na treningu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 13:17 Ja również myślę, że klawiak powinien sie udzielać na onecie a nie na tak znamienitym forum jak to !!! Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Groźny wypadek Massy na treningu 04.07.08, 14:19 Niestety onet to żenada i nie ma forum (to co ma to szkoda gadać). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg70 Groźny wypadek Massy na treningu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 13:33 Czy to oznacza karę dla Massy za wymianę bolidu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pabloo Kubica piąty na treningu. Massa rozbił bolid! IP: *.ttecorp.com 04.07.08, 14:16 Tak samo jak Zientarski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokhis Ja nigdy nie rozbiłem ferrari. IP: *.rzeszow.mm.pl 04.07.08, 14:29 I chyba nigdy nie rozbije:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Groźny wypadek Massy na treningu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 14:32 Hah któż to napisał? "Na szczęście Brazylijczykowi nic się nie stało, ale bolid został bardzo poważnie zniszczony." Bardzo poważnie zniszczony... Godne podziwu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassandre Jeśli Massa zginął - jest wolne miejsce dla Kubicy IP: 210.22.83.* 04.07.08, 15:44 Nareszcie Polak pojedzie Ferrari ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raptus brawo alonso ty szczurze!! :D IP: 89.171.57.* 04.07.08, 16:54 brawo alonso ty szczurze!! :D olej wylał specjalnie... w ramach tajnego układu z robercikiem hihihihi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obronca Raikkonen odszczekasz IP: 67.201.174.* 04.07.08, 17:18 Jutro marny dziennikarzyno odszczekasz pod stolem slowa "slabego Raikkonena"... to jest tylko durniu trening, zobaczysz jutro i w niedziele, kto jest slaby. Slaby to jestes ty w absolutnie wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś