Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pytanie do Jazona

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 22:32
    W ostatnią niedzielę w Grudziądzu doszło do rozróby, w której durnie
    podszywający sie pod kibiców zaatakowali ALindbaka. Czy pozwolisz
    rozpocząć na forum wątek na ten temat czy uważasz że to nie jest na
    temat lub łamie regulamin forum żużlowego i kwalifikuje się do
    usunięcia?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jazon Re: Pytanie do Jazona IP: *.tvk.torun.pl 07.07.08, 23:39
        Żaden problem- choc jezeli okaże się że na mecz wyszedł w kierpcach, albo jechał
        na owcy to prawdopodobnie bede chciał zaradzic ewolucji wątku we wiadomym kierunku.
      • Gość: mila77 Re: Pytanie do Jazona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 00:19
        Szrek;Proponuje Ci podyskutuj o tym z tymi co to zrobili ale nie na forum tylko
        osobiście.Może wyjdzie spoko???
        • Gość: Szrek Re: Pytanie do Jazona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 07:06
          Do mila77: Dzięki za propozycję, czyżbyś liczył na osobiste
          spotkanie?
          Do Jazona: No i znaleźliśmy przyczynę stopniowego upadku forum.
          • Gość: Jazon . IP: *.tvk.torun.pl 08.07.08, 09:14
            To twoja opinia- dla mnie ucielesnieniem upadku forum sa watki ktore razem z
            baca tak dlugo zasmiecaliscie ze normalni forumowicze dali sobie spokoj.
            Oczywiście sobie nie masz nic do zarzucenia, a ja jestem apodyktyczny- twoja
            sprawa, ale trzeba czegos wiecej niz twoich nieuzasadnionych narzekan zebym
            przestał robić to co robie. Mam przeciwdziałać trollowaniu i to mialem na mysli
            odpowiadając na twoja prowokacje- bo jeżeli masz zamiar zaczac watek o
            rasistowskim zachowaniu kibiców a po chwili ma to być 'rycht mocie gazdo a tera
            chodzma do łapteki po likarstwa a w ogole to moja Jaguś mowi coby wiecej
            czornych baranow w stadzie było' to już dawno mowiłem ze po raz kolejny taki
            numer nie przejdzie. I kropka
            • Gość: baca Re: . IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.08, 09:41
              Tak jak mówiłech jest wśród nas jeden co bez powoływania sie na
              jałtorytet bacy wypowiedzieć sie nie potrafi. Cokolwiek nie napisze
              tak jajzon zawse musi sie powołać na mnie. I wcale nie dziwiota toć
              wiadomo co jo mom dziewindziesiont lot to i garściami mundrości
              mozna czerpać hej scególnie jak sie samemu ni mo nic do powiedzenio
              poza "góra mnie popiera" i "mogę odejść ale nie odejdę".
            • Gość: baca Re: . IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.08, 10:00
              "dla mnie ucielesnieniem upadku forum sa watki ktore razem z
              baca tak dlugo zasmiecaliscie ze normalni forumowicze dali sobie
              spokoj"
              Najlepsy psykład: wątek utworzony przez jajzona "Ząbik za
              Kościechę". Czyżby baca tak tam dawał pałer że nikomu sie nie
              chciało rozwijać mądrości miłościwie nam panującego? Dla jasności: w
              tym wątku jajzon wyjątkowo nic bacy nie "zmoderował" a tu tak czy
              siak bryndza.
              • Gość: Jazon Re: . IP: *.tvk.torun.pl 08.07.08, 14:15
                Pisałem do Szreka nie do ciebie, zreszta i tego zwyczaju sie chyba pozbęde skoro
                taki jest drażliwy. Ale smieszne dla mnie jest to że akurat wy macie czelnośc
                narzekac na upadek forum- kiedy przez cały ten czas wyłacznie wy czuliscie sie
                tu swietnie, kiedy jeszcze nie przeszkadzałem wam trollować. Był to bład którego
                teraz wszyscy zbieramy żniwo- równiez takie ze mało jest forumowiczów którzy
                mogliby wypowiedziec się we wspomnianym przez ciebie wątku demagogu. Ciekawe w
                ogóle ze forum upada, inni forumowicze się nie pojawiają, a wy tak. Szrek
                oczywiście kilka razy składał oswiadczenia w stylu 'oczywiście skoro uwazasz ze
                smiecimy to po nas sprzątaj'- a potem wielkie 'halo' kiedy faktycznie zaczałem
                to robić. A potem jeden hipokryta z drugim zarzuca mi despotyzm- a sam
                oczywiście jest bez winy. Całe to wasze narzekanie na moderacje to najzwyklejsza
                prymitywna zemsta za zabranie wam zabawek. Wiecej nie bede poruszał tego tematu
                bo powiedziałem wszystko juz dawno.
                • Gość: trol Re: . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 19:10
                  O co sie znów Ci dwaj tak jeżą?? ciągłe pretensje uwagi do Jazonka,baca
                  szczególnie jest uszczypliwy podkreślając to w swoich postach.A Jazonek powinien
                  krótko,kasować trolowanie i finito.Trolować se mogą na GG.
                • Gość: baca Re: . IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.08, 20:18
                  Ależ ja do ciebie też nie pisałech bo jako stary baca wiem co nie
                  warto kopać sie z koniem cy z baranem. Skasowałeś już swoje
                  wypowiedzi nie na temat? Bo zdaje sie jak kasujesz wypowiedzi tych
                  do których mosz osobistą urazę (np. baca) to powołujesz sie albo na
                  to że ci kazali albo że jest nie na temat. A fe.
                • Gość: dlugi pare slow prawdy IP: *.z.pppool.de 08.07.08, 20:29
                  napisze wam szczerze jak na spowiedzi.
                  Przyczyny upadku tego forum sa bardzo prozaiczne i pozwolicie, ze wam je podam w
                  telegraficznym skrocie:
                  1.zuzel jest bardzo nudny.
                  2.jest to sport dla nazwijmy to myslacych inaczej.Nie przypadkiem chyba objal
                  swym zasiegiem glownie brac gornicza.
                  3.nie znam innego kraju, w ktorym bylby popularny-najlepszy przyklad, ze w
                  Polsce zawodnicy osiagaja najwyzsze gaze.
                  4.jedyne co wywoluje wieksze emocje to upadki,wypadki no a ostatnio sensacje
                  wzbudzil ciemnoskory Brazylijczyk.
                  5.baca mimo swojej pseudo -gwary (nota bene;kogo chcesz nasladowac - Janosika
                  czy Pyzdre?)oraz Szrek wcale nikogo nie odstraszyli od tego forum.Stanowia
                  zalosne niedobitki dawnych fanow. Juz dawno temu przewidywalem tutaj na tym
                  forum, ze ci mlodzi,bojowi, znikna za najpozniej rok i tak sie stalo.No bo ile
                  mozna wkolko komentowac jazde w kolko????
                  Tak wiec moi mili, nie obwiniajcie sie wzajemnie i nie szukajcie tam gdzie nic
                  nie znajdziecie.
                  Zuzel to nuda i im predzej to zrozumiecie tym lepiej.
                  A teraz zmowcie paciorek i spac.
                  • Gość: baca Re: pare slow prawdy IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.08, 21:05
                    No i jesce ty czasem zajrzys sie ponudzić co ni?
                    • Gość: dlugi Re: pare slow prawdy IP: *.z.pppool.de 08.07.08, 21:16
                      podziwiam niedobitki
                      • Gość: kos Re: pare slow prawdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 23:21
                        Dlugi; Powiem krótko.Jakiś dlugi takiś głupi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka