Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

I co zrobi Porter???

IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 20:26
    W kadrze na Wegry znalazlo sie miejsce tylko dla dwoch graczy Wisly i az dla
    czterech graczy Groclinu. Forumowicze zapewne doskonale znaja poglady
    Portera, ktory niezmiennie twierdzi, ze kadra gra zle poniewaz promuje
    niewydarzonych Wislakow.
    Czy teraz wina za wszelkie niepowodzenia kadry Porter zacznie obciazac
    Groclin? Czy w dalszym ciagu bedzie sie wyzywal na Zurawiu i Szymku, ktorzy
    wciaz sa obecni w kadrze Janasa?
    Poczekamy, zobaczymy.

Acha, nie twierdze, ze powolania nie nalezaly sie graczom Groclinu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: mmm Re: I co zrobi Porter??? IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 02.10.03, 20:30
        No ale skad wiez ze ta kadra zagra zle?

Mi sie tam snilo dzisiaj 1:2....
      • Gość: Ostry Re: I co zrobi Porter??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 21:34
        A kiedy olaboga przestanie wyżywac się na Legii i wszędzie węszyć legijny
        spisek?
        • Gość: duch olabogi Re: I co zrobi Porter??? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 21:59
          ostry, ty... tepy jestes...
          • berserk75 Re: I co zrobi Porter??? 02.10.03, 22:29
            nie to co Ty. świetny jak wiedeński walc :)))))
            • Gość: duch olabogi Re: I co zrobi Porter??? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 22:56
              nawet wiedenski walec - o walcu nie wspomne - potrafi dostrzec, ze w poscie
              otwierajacym ten watek nie bylo ani slowa o Legii...

rozumiem ze kolega udziela koledze kolezenskiego wsparcia...
              • berserk75 Re: I co zrobi Porter??? 02.10.03, 23:13
                i znów masz kłopoty z rozumieniem tekstu pisanego. może Ty inne litery
                widzisz? ja tylko wyrażam uznanie co do Twojej osoby :))))
                • Gość: duch olabogi Re: I co zrobi Porter??? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 23:22
                  OK. wyrazy uznania przyjete. A tera niech sie kolega wywalcuje z tego watku...
                  • berserk75 Re: I co zrobi Porter??? 03.10.03, 00:33
                    na kolegę to musisz zasłużyć, bucu
                    • Gość: duch olabogi Re: I co zrobi Porter??? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 08:12
                      ja tylko podkreslam zwiazek kolezenstwa istniejacy miedzy tepym kolega
                      bersekiem i tepym kolega ostrym. moze zalozcie sobie walsny watek kolezkow dla
                      wymiany uwag i pogladow w dobrym stylu i jeszcze lepszym towarzystwie.
      • Gość: Eddie Re: I co zrobi Porter??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 21:52
        Masochisci , nie wazne czy grojki będą z jakis gownianych pseudoklubów jak wisla
        czy legia bo przeciez ci nieudacznicy i tak wtopią. Ludzie czym wy sie
        zajmujecie olac ich a te boiska zaorac.
      • Gość: Porter Re: I co zrobi Porter??? IP: *.orion.pl 03.10.03, 08:49
        > Czy teraz wina za wszelkie niepowodzenia kadry Porter zacznie obciazac
        > Groclin? Czy w dalszym ciagu bedzie sie wyzywal na Zurawiu i Szymku, ktorzy
        > wciaz sa obecni w kadrze Janasa?

Nie bardzo mam czas dzis na korespondowanie, ale wywolany do tablicy uprzejmie
        informuje, ze:
        1. Jak pamietasz moje zastrzezenia do gry Wislakow w kadrze dotycza nie tyle
        ich nadreprezentacji w kadrze tylko tego, ze Janas probuje oprzec na parze
        Szymek - Zuraw cala ofensywna gre kadry, a oni nie sa w stanie tego obciazenia
        udzwignac, wiec gra ofensywna kadry nie istnieje. Ich zagrywki sa czytelne,
        mozna im sie przeciwstawic bardzo prostymi srodkami. Jezeli przeciwnik gra
        agresywnie w srodku pola, to ta para nie ma po prostu szans nic zwojowac. W
        dzisiejszej Europie agresywnie w srodku pola graja niemal wszyscy, poza
        druzynami typu San Marino, Wyspy Owcze, Luksemburg. Druzyna wegierska jest dosc
        slaba, kto wie, czy nie nalezy do tej grupy wiec powinnismy sobie z nia
        poradzic tak, czy owak. Ale jezeli sobie poradzimy, a Szwedzi nie beda swinie i
        bedziemy grali w barazach to ten przeciwnik zrobi z para Zuraw - Szymek to
        samo, co Anderlecht, czy chocby Legia. Po prostu opieranie gry reprezentacji na
        tych dwoch graczach uwazam za chybione, a kazdy mecz w tym ustawieniu jest
        brnieciem w slepy zaulek. Ja bym wolal zobaczyc w srodku Zdebela, albo
        Kucharskiego, a Szymkowiaka na prawej stronie. Na razie nie sadze, zeby
        Burchardt, albo Mila mogli udzwignac gre w srodku pola reprezentacji, ale
        probowac ich trzeba.
        2. Zakladam, ze jezeli Janas oprzytomnieje i oprze gre reprezentacji na innych
        graczach, niz Wislacy - nie bedziesz ogladal meczu zyczac im jak najgorzej po
        to, by wyszlo, ze dla Zurawia z Szymkiem nie ma alternatywy.
        • Gość: duch olabogi Re: I co zrobi Porter??? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 09:48
          nie bede czekal na potkniecie repy. wydaje mi sie jednak, ze jest wciaz za
          bardzo zbieranina a za malo druzyna, zeby odniesc sukcesy. mnie chodzi o
          zgranie druzyny, Tobie o personalia.
          Rozumiem, ze Schalke albo Lazio uprawia pressing na poziomie San Marino, albo
          Wysp Owczych...
          • Gość: Gucwa olaboga...a ty wciąż o przeszłości.... IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 03.10.03, 10:47
            che,che,che...wspomienia,wspomnienia,wspomnienia jak miło prawda? ale ja to
            rozumiem trzeba się pocieszać w jakiś sposób, a dobre wspomnienia dobrze
            robią...co do tego że jeleń janas powołał tylko dwóch kopaczy wisełki to uważam
            że popełnia błąd!!! zapomniał o jopie i stolarczyku!!! to zawodnicy którzy ani
            nogi ani głowy nie odstawiają w żadnej sytuacji. powołujac ich miałby święty
            spokój i gwarancję budowania drużyny na kolejne przegrane eliminacje...
            • Gość: duch olabogi Re: olaboga...a ty wciąż o przeszłości.... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 10:58
              jak zobaczylem Jopa w repie to mi szczena opadla...

Lata mi i powiewa czy Janas wstawi pol Wisly do skladu, czy nikogo. To Porter
              upieral sie, ze repa gra zle z powodu wislakow, wiec go teraz wywoluje do
              tablicy.
              • Gość: Gucwa Re: olaboga...a ty wciąż o przeszłości.... IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 03.10.03, 11:43
                może lepiej poczekać na wynik konfrontacji z madziarami? osobiście w cuda nie
                wierzę i choćby teraz wystawił pół groclinu to i tak pewnie baty będą...
          • Gość: Porter Re: I co zrobi Porter??? IP: *.w3cache.pl / *.pl 03.10.03, 12:15
            Kurde, ja naprawde nie mam dzis czasu...
            Lazio uprawia presing lepszy niz jakakolwiek druzyna, z ktora grala ostanio
            kadra, ale w kadrze nie graja Cantoro i Uche.
            Teraz, kiedy brakuje ich w Wisle, nawet Anderlecht okazal sie wystarczajacy.
            A do Lazio, to Anderlechtowi duzo brakuje, czyz nie?
            Natomiast Schalke w Krakowie zagralo presingiem w srodku bardzo dobrze, Wisla
            strzelila tylko jedna bramke i byla ogolnie bezradna, bo nie stwarzala
            sytuacji. W rewanzu Niemcy zagrali tragiczny mecz (nie widzialem takiej ilosci
            zmarnowanych sytuacji w jednym meczu), a Wisla rozwinela skrzydla, ale Schalke
            praktycznie nie bronilo.
            • Gość: duch olabogi Re: I co zrobi Porter??? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 13:38
              ale to jest wlasnie kwestia komponowania druzyny w taki sposob, zeby i Szymek i
              Zuraw pokazali co potrafia najlepszego... a u Janasa po modzie na Wisle
              przychodzi moda na Groclin...
          • Gość: mmad Re: I co zrobi Porter??? IP: 62.233.199.* 04.10.03, 15:09
            Dobrze mowisz duchu. Widac porter nie do konca wie co to znaczy isc w wybranym
            kierunku. raz mowi jedno, potem przeczy sam sobie, a na koniec dostaje zaniku
            pamieci...PORTER..legia najlepsza jest rzecz jasna....
            • Gość: Porter Moj drogi mmad... IP: *.ikc.pl / 217.153.99.* 04.10.03, 17:57
              Jesli t'ebia nie jobut,
              tak nożkami maszat' nie nada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka