Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Majdan o policjantach

IP: *.sta.asta-net.com.pl 08.08.08, 12:05
    Radeczku ,za długo przebywałeś z Dorotką R. i kompletnie
    zdebiliałeś!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: B.P. Majdan o policjantach IP: *.sta.vectranet.pl 08.08.08, 13:36
        No, to mamy zwrot akcji, winni policjanci.Panie Majdan, nie powinien
        pan przez najbliższe parę lat, wyjśc z kryminału bo tylko tam pana
        miejsce.
      • Gość: 12misiek1 Majdan o policjantach IP: *.chello.pl 13.08.08, 01:00
        Kolejny znakomity przykład naszej fenomenalnej władzy. Myślą, że wszystko im wolno a większość to bandziory i ważniaki. Jak Radek i Piotrek pójdą siedzieć za działania w samoobronie to przecież przestane płacić podatki i myśleć, że mamy jakąkolwiek władzę. Wynika z tego iż człowiek, który zostaje napadnięty przez drugiego i działa w samoobronie staje się przestępcą, a faktyczny przestępca jest rozgrzeszany w wielu sytuacjach. O co w tym chodzi ? Skoczą na mnie z nożem, będę się bronił żeby nie zginąć i to ja pójdę siedzieć za to że się broniłem a oni dalej będę robić napady. To jest śmieszne. Wiem, że to jest forum GAZETA.PL i nie będe tutaj rozpisywał się w sposób niecenzuralny i obelżywy w stosunku do władzy, choć mam niebywałą chęć (bo jeszcze pójdę siedzieć :) ), ale to jest po prostu kpina. Czy ludzie mają czuć się bezpiecznie ? Ale gdzie ? Władza = dążenie do jeszcze większej władzy, pieniądze, pieniądze, pieniądze, podatki z podatków podatkami poganiają i jeszcze parę procent od poganiających podatki podatków. Tutaj mi się nasuwa kolejna myśl o której również nie wspomnę z racji miejsca mojej refleksji. Moim zdaniem ktoś wreszcie powinien zrobić solidną selekcję w naszej władzy, nie zatrudniać policjantów bandziorów.....inaczej....zrobić totalną selekcję rządu, wszystkich "zwolnić" i zrobić naprawdę przemyślaną selekcję. Chociaż w większej części i tak chyba to by nic nie dało, bo każdy kto dojdzie do władzy chce mieć jeszcze i jeszcze więcej niż ma nawet kosztem czyjejś krzywdy (ludzi). Ale jak wcześniej wspomniałem totalna selekcja i wymiana na innych ludzi !! Może to i nic by nie dało, ale zawsze byłoby 1000 % lepiej niż teraz. Podnoście ceny, podnoście podatki, wymyślajcie nowe podatki - brawo ! Może poobniżajcie pensje ? Bo właściwie to strasznie dużo na te pensje wydajecie prawda ? :) Nic mnie w tym kraju już nie zdziwi. Straszą wszędzie więzieniem za totalne głupoty a prawdziwe bandziory, mordercy i kryminaliści chodzą wolni, a ścigają za np. mandaty czy alimenty. Matko Boska ! Wszędzie tylko mandaty, mandaty, kasa, kasa, kasa, jeszcze mało ? Przepraszam, że trochę wyszedłem poza temat, ale musiałem się rozpisać w tej kwestii bo to jest nie tylko moje zdanie ale myślę, że i wszystkich porządnych ludzi tego kraju, bo bogatym i władzy żyję się bardzo dobrze, tego jestem pewien.
      • Gość: bimber Majdan o policjantach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 19:51
        Majdan to kolejny gość któremu wszystko uchodzi płazem:/ w Polsce wystarczy
        mieć pieniądze i można policjantom pluć w twarz, bo i tak wiadomo, że jeśli
        oni nie wezmą, to weźmie ktoś inny ( prokurator, sędzia itd.) Polska to kraj
        prawa dla biednych co widać w PZPNie:) korupcja! korupcje! korupcją! pogania:(
      • Gość: yosemitesam Majdan o policjantach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.08, 20:39
        Za to Radzio ma ostatnio bardzo mocne dni (nie mieści się bidulka w meczowej kadrze Polonii) i zapewne wogóle nie pije... Zaraz się okaże, że to źle przeszkoleni a na dodatek pijani policjanci wtargnęli do pokoju Radka M., po czym wywlekli - spokojnie śpiącego i trzeźwego jak niemowlę przed karmieniem - z łóżka i pobili, albo nawet zgwałcili !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka