Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tomasz Majewski - brodaty heros

• Gość: x Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 18:33
        No i co zawistni Polacy, czemu teraz nie powiecie że Tomek był czymś
        naszprycowany? Czy to nie dziwne, że nigdy do tej pory nie rzucił powyżej 21
        metrów a tu nagle taki dobry wynik? Żeby nie było: podziwiam Majewskiego i
        bardzo się cieszę z jego sukcesu, to tylko taka mała aluzja co do tych, którzy
        wyniki na 200 metrów motylkiem uważali za nie całkiem uczciwie.
        • Gość: pjaxz Re: Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 18:40
          Tyle, że Majewski to nie jest człowiek znikąd, jak ta zwycięska Chinka. On już
          miał rzut w granicach 21.40 tyle, że nie ustany. Poza tym ostatnimi czasy
          regularnie w czołówce w najważniejszych imprezach. A zwycięska Chinka nigdzie
          wcześniej nie startowała...
          • Gość: Bilbo Re: Tomasz Majewski - brodaty heros IP: 81.219.10.* 15.08.08, 19:05
            Gratulacje dla Mistrza!
      • Gość: dix Gratulacje dla Mistrza!!!!!!!!!! IP: 205.228.73.* 15.08.08, 18:36
        • Gość: Ania Re: Gratulacje dla Mistrza!!!!!!!!!! IP: *.net.fone.pl 15.08.08, 19:53
          z radia: nasz zawodnik uwielbia czytać książki, taki z niego mól książkowy, a
          kiedy nie czyta, zajada się kebabami na warszawskim marymoncie i mówi, że
          przecież musi ważyć te 140 kg, żeby pchnąć tę kulę i że nie startuje przecież w
          konkursie piękności... (mniej więcej)
      • win-etu Tomasz Majewski - brodaty heros 15.08.08, 18:37
        Bardzo sie ciesze,bardzo z tego zlota.Nareszcie moge tym niemieckim debilom (bo
        mieszkam od 20-tu lat w tym popie..nym kraju) cos do ognia dolozyc,ze Polacy
        sa TOP!!!Mam tylko nadzieje ze nie dopingowal,bo jak ktos cale zycie nie
        wychodzi ponad 21 metrow i naraz smiga 0,5 metra dalej,co w tej dyscyplinie jest
        wszechswiat,...cos tu nie gra...brodaty,zadrzebisty,viking z ta broda.Jestem
        jego fanem.
        • Gość: .......... Re: Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 12:11
          Mądryś, człeku.
      • Gość: Kasia Bardzo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.ols.vectranet.pl 15.08.08, 18:44
        Super!! W końcu mamy złoty medal na tych igrzyskach olimpińskich!!!
        Oby tak dalej. Myślę, że to nieostatni medal w Pekinie polskich
        spsrtowców. Wiedziałam, że Polacy zdobędą medale jakieś i myślę, że
        to nie koniec za tym. Pan Tomasz Majewski spisał się doskonale!!
        Gratujację!!!!!Panie Tomaszu cała Polska Panu za to
        dziękuję!!!!!!!!!!! Myślę, że to nie był przypadek, że właśnie dziś,
        teraz zdobył Pan złoto w pchcnięciu kulą, w konkurencji, w której
        legendarny, już nieżyjący medalista olimpiński Władysław Komar
        zdobył medal taki sam, uważam, że ten nieżyjący polski olimpijczyk
        Pana wspierał duchem, bo ja wierzę w życie pozagrobowe. Myślę, że
        coś w tym jest, bo podobno jutro mija rocznica jego tragicznej
        śmierci.
        • Gość: ritual.noise Re: Bardzo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 18:52
          Tomek Majewski to świetny zawodnik i - jak się zdaje - gość inteligentny mający
          głowę na karku.

Oby więcej takich newsów :)
          Dziękujemy!
      • Gość: rozgoryczona Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.opera.com 15.08.08, 18:47
        Droga Gazeto.pl, prosze sprawdzaj swoje artykuly przed publikacja. Bledy ortograficzne, gramatyczne, powtorzenia slow sa nagminne.

"Ale styl w jakim Polak rywali był kosmiczny." Chyba pokonal???

Przewaga ilosci nad jakoscia moze tylko zniechecic dotychczasowych wielbicieli...
        • Gość: gari Re: Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.centertel.pl 16.08.08, 08:58
          > Przewaga ilosci nad jakoscia moze tylko zniechecic dotychczasowych wielbicieli.

Jakich wielbicieli? Przecież tu są sami masochiści którzy na okrągło narzekają
          jak to gazeta schodzi na psy ale jakoś nie mogą przestać jej czytać.

Nie będę gorszy: czemu na tej ch.lernym portalu nie można nigdzie znaleźć wyników??
      • Gość: halfliner Mgr politologii? Takiego prezydenta nam trzeba, a IP: *.e-wro.net.pl 15.08.08, 18:52
        nie jakiegoś wypierdka. Gdyby stanął obok niego jakiś kagiebista o szczurzej
        mordzie zbladłby ze strachu.
        • Gość: ... Bardziej na premiera by się nadawał. IP: *.spray.pl 15.08.08, 19:13
      • Gość: honorata Fajny facet :) IP: *.os1.kappa.pl 15.08.08, 18:52
        Z takim to bezpiecznie :D
      • Gość: qwert Re: Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 19:06
        Mi się raczej z Samsonem kojarzył, hehe. Nie wiem czego ale bardzo się cieszę z
        tego że ma on brodę i wąsy.
      • Gość: BBB W sumie to slusznie prawisz... IP: *.range81-153.btcentralplus.com 15.08.08, 19:15
        Jeno gmin zawsze chcial panem et circenses. A skoro pierwsze juz w Polsze maja
        (mimo tego wiecznego narzekania i jeczenia) to przydaloby sie i drugie. Ja bym
        jednak wolal, zeby 'kraj lat dziecinnych' byl sportowym dnem ale za to 'mial'
        np. niskie podatki i mniej skomplikowane prawo podatkowe.
      • Gość: kipsta Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.cable.ubr06.shef.blueyonder.co.uk 15.08.08, 19:24
        Piekna broda...zupelnie jak muslim - wez sie ogol czlowieku.
      • Gość: bes_xyfki Dziękuję za najfajniejsze popołudnie tego lata :) IP: *.chello.pl 15.08.08, 19:24
        Panie Tomaszu! Dziękuję! I gratuluję tak owocnego rekordu życiowego! :)
        (nic tylko się zakochać... ;) )
      • forumowicz_pospolity Re:A co pisalem,bral doping 15.08.08, 19:32
        Gość portalu: Johann napisał(a):

> Na austriackiej stronie netowej jest artykul z dywagacjami nt. ten
        > wasz M. a mozliwosc udowodnienia mu dopingu.Czulem to, ciekawe czemu
        > wybiorcza o tym ani mru mru.Tak jak nic nie napisala , ze Polki
        > ODPADLY juz z turnieju siatkowki.Ale was roluja.

podaj link
      • qwardian Wspaniały mistrz, wielki wewnątrz i zawnątrz... 15.08.08, 19:56
        W takim momencie pamiętał o naszych dwóch mistrzach olimpijskich
        wielkim Komarze i Ślusarskim. Brawo i gratualacje wielki mistrzu.
        Wielkie uznanie z mojej strony.....
      • lech_kartofel_kaczynski Nakarmilyśmy go anabolikami 15.08.08, 20:09
        i stąd tak od razu poprawił rekord życiowy o prawie metr. No ale inaczej nie byłoby złota, w komisji antydopingowej mamy swego (Kurski załatwił) człowieka to się wyciszy.

na następnej olimpiadzie wystartuję osobiście, w szarmierce, szabla. Umiem, mam po dziadku który w 1939 poszedł na koniu z szablą na czołg w którym siedział dziadek Tuska. Amen
        • Gość: pjaxz Re: Nakarmilyśmy go anabolikami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 20:16
          Idioto, już na początku roku Majewskiemu zdarzały się rzuty powyżej 21 metrów,
          których nie mógł utrzymać w kole. Teraz przyszła forma i jest wielki wynik. Mnie
          bardziej dziwi słaba postawa Amerykanów niż doskonała Polaka
          • lech_kartofel_kaczynski Re: Nakarmilyśmy go anabolikami 15.08.08, 21:34
            kretynie, jak już to pchnięcia ponad 21 metrów. Rzuty to są oszczepem na przykład imbecylu
      • Gość: dd Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 20:17
        Kochamy Cię Tomaszu Majewski.
        Łoooooooooooooo yeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: wolo kogo wam przypomina? IP: *.cpe.marton.net.pl 15.08.08, 20:26
        stawiam na Ryska Riedla
        • Gość: lyzkov Re: kogo wam przypomina? IP: *.cust.tele2.pl 16.08.08, 01:36
          To samo sobie pomyślałem jak go zobaczyłem. Na pewno jest z śląska. Z resztą na
          trybunach widziałem gościa z flagą Polski i napisem TYCHY. ;)
      • mrlusiek Tomasz Majewski - obrońca honoru 15.08.08, 20:44
        dotychczas to same porażki
      • igor_s53 Tomasz Majewski - brodaty heros 15.08.08, 20:55
        Tak dzierzac,zeby jak najwiecej zwycienstw.Mam szwagra pod takim samym
        nazwiskiem.Cieszu sie z wami.
        • Gość: sylvia z kobiecego punktu widzenia... IP: *.dip.t-dialin.net 15.08.08, 20:59
          mezczyzna, ktory ma i cialo i rozum, jednym slowem idealny;))
      • Gość: ok Tomasz Majewski - walczył z szatanem, zdobył złoto IP: *.generacja.pl 15.08.08, 21:23
        otóż, wszystkie słowa w języku polskim są "cenzuralne". Jedni tylko
        wybieraja takie, inni siakie. Nie ma durnych "brzydkich" słów w
        polszczyźnie; są ewentualnie złe intencje stojące za mówieniem ale
        intencje są akurat i na szczęście niewidzialne
      • Gość: apacz Tomasz Majewski - walczył z szatanem, zdobył złoto IP: *.dip.t-dialin.net 15.08.08, 21:26
        jestem szczesliwy z naszego zlota a dla vinetu mam rade jezeli jestes tu
        nieszczesliwy spiepszaj do afryki ty nedzny nierobolu i kretynie
      • Gość: Pola Tomasz Majewski - walczył z szatanem, zdobył złoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 21:32
        w koncu normalny szcery faect!Gratuluje Panu !
        • germanio Re: Tomasz Majewski - walczył z szatanem, zdobył 15.08.08, 21:45
          To powiedzonko powinno byc drukowane na koszulkach;))
      • Gość: mapi7 Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.toya.net.pl 15.08.08, 21:45
        BRAWO!!!! HURA!!!! PANIE TOMASZU, GRATULUJĘ!!!!
      • cracovian NBC na zywo tego nie nadaja - tak dla scislosci... 15.08.08, 21:47
        Bede dopiero wieczorem za pare godzin ogladal. Rano (juz pare godzin
        po zlocie Polaka) mowili o eliminacjach i nadziei na pierwsze trzy
        miejsca dla USA.
      • Gość: stefan dziekuje IP: *.ntlworld.ie 15.08.08, 21:48
        Dziekuje!
      • xtrin Wielkie brawa! 15.08.08, 22:04
        Pan Tomasz sprawia wrażenie prawdziwie normalnego, porządnego i niezwykle
        sympatycznego człowieka. Za to brawa podwójne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka