Gość: nedops IP: *.e-wro.net.pl 25.08.08, 20:02 skoro debel Fyrstenberg/Matkowski jest rozstawiony z lepszym numerem niż Agnieszka,to nie wiem czy można pisac o statystowaniu reszty naszych poza Isią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: w1ktor Re: Początek US Open: Radwańska bez kalkulatora IP: *.chello.pl 25.08.08, 20:37 to chyba dlatego, że niektórzy deblistów w ogóle uważają za statystów, traktując tenis jako sport indywidualny, a resztę konkurencji jako miły i nieszkodliwy dodatek. Ja naprzyklad debla nie oglądam, zrobiłbym wyjątek gdyby nasza para zagrała w finale. blog tenisowy w1ktorchmia.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin993 Re: Początek US Open: Radwańska bez kalkulatora IP: 83.30.159.* 25.08.08, 21:30 W Słowenii cały czas pokazują debla i mixta na przykład, bo mają świetną zawodniczką - Katarinę Srebotnik, która doskonale radzi sobie i w deblu i w singlu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kcramsib ćwierćfinał? 25.08.08, 22:53 Tutaj nagle mierzy w ćwierćfinał? Czyżby już nie była kobietą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia pisia radwanska bez wibratora nie kalkulatora... IP: *.dip.t-dialin.net 25.08.08, 22:59 KURDE JAK WIDZE TE BABSKO KTORE OWLADNIETE JEST KARIERA TO MI SIE ODECHCIEWA WSZYSTKIEGO!CO ZA NEDZA Z TEJ KOBITY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR Re: radwanska bez wibratora nie kalkulatora... IP: *.static.dsl.dodo.com.au 26.08.08, 00:08 Ona gra beznadziejny tenis,wpadki na kazdym kroku.Olimpiada w jej wykonaniu-dno.Nie ma szans na nic.jej miejsce to 35 moze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: first-pepe transmisje meczy Marty i Agi IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.08, 00:17 Jest już rozkład jazdy meczy na jutro. Marta gra 4 mecz na korcie nr 2, Aga 2 mecz na korcie nr 11. Bardzo dobrą wiadomością jest to, że jeżeli nie będzie padać, to oba mecze można będzie obejrzeć na internetowych stronach eurosportu (w internecie za ok 20 zyla = 4,90 dolara) jest transmisja non stop na żywo z 5 kortów (w tym właśnie z 2 i 11) Polecam!! To samo było na Roland Garrosie dzięki czemu obejrzałem wszystkie mecze Agi (mecz I rundy z odtworzenia) i mecz Marty z Dementievą, z którego to nawet zrobiłem obszerną relację:-) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: transmisje meczy Marty i Agi IP: 192.242.20.* 26.08.08, 00:46 BUHA ! ...szkoda czasu i pieniedzy. Przecie to dno i beznadzieja No a jak tam reka ?? ...... boli? Czy dopiero zacznie bolec gdy jej dokopia w drugiej rundzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w1ktor Re: transmisje meczy Marty i Agi IP: *.chello.pl 26.08.08, 02:09 Radwańska ma dla kogo grać, zawsze może liczyć na zawiść i mściwość polskich "kibiców", więc zapewne gra tylko dla siebie. Któż by nie chciał być najlepszym na świecie w tym co robi ? a cała reszta niech się .... To cud że przy takich "kibicach" (czytaj kibolach) jak choćby tutaj na forum mamy w Polsce jakiegokolwiek sportowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Początek US Open: Radwańska bez kalkulatora IP: 74.72.209.* 26.08.08, 02:12 jak jej smierdza hamburgery to niech nie przyjezdza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Początek US Open: Radwańska bez kalkulatora IP: 74.72.209.* 26.08.08, 02:15 jakie to malo eleganckie - przyjezdzac do NY i krytykowac, ze ..zapach hamburgerow??? Agnieszko, bardzo Cie lubilam i kibicowalam, rowniez w NY, gdzie mieszkam, ale teraz masz u nas przechlapane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0 rany Re: Początek US Open: Radwańska bez kalkulatora IP: *.chello.pl 26.08.08, 03:04 Czy hamburgery są dla Ciebie tak ważne aby wypisywać takie bzdury, ile masz latek ? albo zbadaj swoje IQ. Każdy człowiek ma prawo do własnych gustów i sympatii i ma prawo je wyrażać. A Twoja wypowiedż dowodzi że jesteś, albo młoda i jeszcze głupia albo tylko głupia. To tylko prosty wniosek z tego co i jak piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Początek US Open: Radwańska bez kalkulatora IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 26.08.08, 03:29 Jak zwykle te polskie nieudaczniki umocza dupe,-wieczni karierowicze bez osiagniec.Szkoda na nich czaasu i pieniedzy,po prostu zlekcewazyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matołku Re: Początek US Open: Radwańska bez kalkulatora IP: *.chello.pl 26.08.08, 04:01 to zlekceważ a nie popisujesz się głupotą, każdy tak może : Jak zwykle te angielskie/amerykanskie nieudaczniki umocza dupe,-wieczni karierowicze bez osiagniec. Szkoda na nich czaasu i pieniedzy,po prostu zlekcewazyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Tenisowe nakręcanie się. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 08:28 Agnieszka nie lubi Pekinu - za gorąco i brak osiągnięć. Teraz nie luni Nowego Jorku - hamburgery jej śmierdzą. Czas może by zaczęła jeść lepiej. Coś powyżej hot-doga. Od dzisiaj nie bedzie lubiła Krakowa. Barcelona skopie doopę Wiśle. Naszym sportowcom to jak nie urok to sraczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arthur Re: Tenisowe nakręcanie się. IP: *.rev.stofanet.dk 26.08.08, 08:34 miejmy nadzieje, ze przejdzie do dugiej rundy Odpowiedz Link Zgłoś