Gość: voytek IP: *.chello.pl 13.01.02, 14:25 Niedługo już będę miał twoje id, więc najpóźniej jutro wyślę twojego kompa w niebyt i dłużej nie będziesz zaśmiecał tego i żadnego innego forum.. take care, babe.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jamioł już nie jesteś connie? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.01.02, 14:26 Słuchaj, connie, lechu.niedzielski, antoni.goczale itp. WYPIERDALAJ Z TEGO FORUM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voytek Re: już nie jesteś connie? IP: *.chello.pl 13.01.02, 14:31 Gość portalu: Jamioł napisał(a): > Słuchaj, connie, lechu.niedzielski, antoni.goczale itp. WYPIERDALAJ Z TEGO > FORUM! Nie, nie jestem "connie" i nie zwracaj się do mnie w tak nieparlamentarny sposób !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: już nie jesteś connie? IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.02, 10:01 Gość portalu: voytek napisał(a): > Gość portalu: Jamioł napisał(a): > > > Słuchaj, connie, lechu.niedzielski, antoni.goczale itp. WYPIERDALAJ Z TEGO > > > FORUM! > > Nie, nie jestem "connie" i nie zwracaj się do mnie w tak nieparlamentarny > sposób !!! Mozna uzywac nieparlamentarnych wyrazow ale nie zwracac sie " w nieparlamentarny sposob" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grek Re: DO:SZWED IP: 194.23.138.* 14.01.02, 09:22 Nie wiedzialem ze to forum hackerow. Odpowiedz Link Zgłoś