Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wąsy A.Małysza

IP: *.nisko.sdi.tpnet.pl 10.02.01, 20:55
    Czy zgadzacie sie z opinią niemieckich fanek skoków narciarskich i uważacie,że A.Małysz powinien zgolić wąsy?
    Obserwuj wątek
      • Gość: FANKA AM Re: Wąsy A.Małysza IP: *.nisko.sdi.tpnet.pl 10.02.01, 20:59
        Nigdy w życiu!!!Uważam , że są one bardzo sexy!A poza tym wystarczy , że podobają się jego
        Żonie...

• Gość: mala Re: Wąsy A.Małysza IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.01, 21:42
          ADAS NIGDY W ZYCIU TEGO NIE ROB
          JESTES NAJPRZYSTOJNIEJSZYM ADAMEM NA SWIECIE z wasami

• Gość: KarkoL Re: Wąsy A.Małysza IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 11.02.01, 17:11
        Wąsy Adama nie wygladają pięknie, ale kto wie, być może właśnie pełnia tę rolę, co włosy Samsona?
        • Gość: OLO Re: Wąsy A.Małysza IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.01, 08:18
          Na pewno ma lepsze i słynniejsze wąsy niż Wałęsa.!
      • Gość: szpunci0 Re: Wąsy A.Małysza IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.01, 18:31
        Nie tylko niemieckie fanki uważają, że A.Małysz powinien zgolić swoje wąsy i niedawno powstałą bródkę.
      • Gość: Rorom Re: Wąsy A.Małysza IP: *.pila.dialup.inetia.pl 11.02.01, 18:49
        Moim zdaniem powinien zgolić wąsy i trochę się pouczyć, bo jego wypowiedzi są tak fatalne, że nawet Wałęsa potrafił lepiej się wysłowić. Oglądnołem i tego typu kwiatki... Jego wygląd powala w równym stopniu co forma. Adaś nie nadaje się na gwiazdę, w przeciwieństwie do Korzeniowskiego. Szkoda bo skoki to wielokrotnie ciekawsze i bardziej widowiskowe zawody niż chodzone bieganie.
        • Gość: robRt Re: Wąsy A.Małysza IP: 195.117.103.* 16.02.01, 22:02
          Napisałeś "Oglądnołem" i twierdzisz, że Małysz musi się douczyć. Gdybyś napisał "OGLĄDNĄŁEM" mógłbym przynajmniej spróbować cię zrozumieć. :)))
          Powodzenia w szkole :)))
          • Gość: OLO Re: Wąsy A.Małysza IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.01, 08:23
            ten gościu od "oglondnołem"strasznie mnie wkurzył!
            Niedouczony dupek.Obraża naszego Mistrza!
        • Gość: pit Re: Wąsy A.Małysza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.01, 22:33
          Na szczęście Małysz nie kandyduje na prezydenta, ani nie pretenduje do miana gwiazdy małego ekranu, ale skacze. I w skokach jest niewątpliwą gwiazdą. Po co nam następny Hołowczyc.
          A swoją drogą ciekaw jestem dlaczego i dokąd prowadzi takie rozumowanie, jak zaprezentowane poprzednio. Szczególnie na tle całego społeczeństwa, gdzie Małysz zdecydowanie może być pozytywnym przykładem, nawet, a może zwłaszcza dla takich osób jak poprzednik.
      • Gość: Wojtek Re: Wąsy A.Małysza IP: 213.6.27.11, 62.104.210.* 11.02.01, 19:46
        Ogromna wiekszosc nastoletnich niemieckich fanek Malysza jest dokladnie wygolona (nie chodzi o wasy).Taka teraz moda.Chyba dlatego
        zadaja od idola gladiej twarzy.
      • Gość: Pio Re: Wąsy A.Małysza IP: *.acn.pl 12.02.01, 01:53
        Dajcie sobie wreszcie spokoj i Malyszowi - robi to co chce i jak czuje sie wygodnie ! Wazne ze sie to jemu podoba a nie Wam z calym szacunkiem dla Waszych wypowiedzi oczywiscie. Czy kazdy w tym kraju musi wrzucic ten przyslowiowy kamyczek do ogrodka ?
        • Gość: acton Re: Wąsy A.Małysza IP: *.interklub.pl 13.02.01, 21:01
          Adam z wąsem to jak Kot w butach. A poza tym słyszałem, że w Paryżu od nowego sezonu będzie lansowana moda na wąsa Małysza. Znam taką panią, co ma podobne.
        • Gość: pypniak Re: Wąsy A.Małysza IP: 212.244.48.155, 212.244.48.* 13.02.01, 21:25
          chopaki, jestem niezmiernie przekonany co do słuszności twierdzenia o tym, iż wszelki ataki na wąsy Adama są projekcjami zakompleksionych "rodaków".
        • Gość: galon Re: Wąsy A.Małysza IP: 61.12.36.106, 203.101.17.* 19.02.01, 03:16
          Wasy bez brody to jakies jajo!
      • Gość: Fred Re: Wąsy A.Małysza IP: *.um.ruda-sl.pl 12.02.01, 11:57
        Adamowi Małyszowi NIE WOLNO golić wąsów!!! Przecież w naszym kraju połowa mężczyzn to wąsate chłopy, a AM to w końcu nasz reprezentant narodowy. A zresztą skoro w Obersdorfie skoczkowie wykupili wszystkie banany i bułki widząc, że Adam tym właśnie posila się przed skokiem, to pewnie niedługo wszyscy zapuszczą sarmackie wąsiska!
      • Gość: Mac Re: Wąsy A.Małysza IP: 195.94.213.* 12.02.01, 12:44
        NIE WOLNO!!!
        Jego wąsy pełnią rolę przedniego spoilera, a nos pełni rolę stabilizatoru lotu. Jeżeli pozbawi się jego wąsów to Małysz przestanie latać.
      • Gość: oxy Re: Wąsy A.Małysza IP: *.bbnplanet.com 12.02.01, 13:04
        adaś powinien zahodować jeszcze większe wąsy, aby jeszcze dalej go niosły!!!
      • Gość: OLGA Re: Wąsy A.Małysza IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 13.02.01, 17:24
        Uważam,iż Małysz wygląda w nich beznadziejnie i powinien je jak najszybciej zgolić.Młody chłopak ze "starymi" wąsami.Wstyd!!!
        • Gość: BOZIK Re: Wąsy A.Małysza IP: 212.244.48.155, 212.244.48.* 13.02.01, 21:21
          Odwalcie się wreszcie od wąsów Adama, są zajebiste, a poza tym daleko skacze.
        • Gość: netek Re: Wąsy A.Małysza IP: *.westinghouseelectric.com 13.02.01, 21:28
          Czy w przypadku takiego sportowca taki szczegol jak wasy moze byc naprawde istotny?
          • Gość: ttt Re: Wąsy A.Małysza IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.01, 19:01
            przeciez stwarzaja dodatkowe opory powietrza !!!!!!!!!!!
        • Gość: ola Re: Wąsy A.Małysza IP: *.KA1.srv.t-online.de 22.02.01, 14:41
          Dzis uczepiliscie sie wasow,a co jutro?Kolczyka w lewym uchu?
      • Gość: james Re: Wąsy A.Małysza IP: 195.117.137.* 13.02.01, 23:08
        Niemieckie fanki w tym momencie sie nie licza .Niech zajma sie lepiej przyczyna beznadziejnych skokow swojego idola "milka" mena a od Adasia wara!!!!!
        • Gość: prawda Re: Wąsy A.Małysza IP: *.gdansk.ppp.tpnet.pl 14.02.01, 00:57
          Adas Malysz wyglada jak kompletny wsiun z malego miasteczka i ten image jest dla niego idealny. Trener i Fijas to ten sam styl- zakryj braki w uzebieniu gornej szczeki i.. wygladaja jak policjanci...
      • Gość: Franek Re: Wąsy A.Małysza IP: 212.160.202.141, 195.117.92.* 14.02.01, 11:57
        niemieccy skoczkowie nie maja racji, nawet skakac nie umieja jak ADAM. sa to sami debile
        • Gość: tomek Re: Wąsy A.Małysza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.01, 19:03
          Niech Małysz zgoli wreszcie te wąsy.Wygląda w nich jak wieśniak i ciota. I niech wyciągnie z ucha ten głupi kolczyk.
          • Gość: dondiego Re: Wąsy A.Małysza IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 26.02.01, 13:28
            Wąsy niech se nosi, a co do kolczyka to chyba już go stać na coś piękniejszego... niż to co ma w uchu.
      • Gość: Kazik Re: Wąsy A.Małysza IP: 193.0.117.* 15.02.01, 14:08
        LUDZIE !!
        czy wam juz kompletnie odbilo? Małysz w telewizji , Małysz w gazetach , Małysz na plakatach niedłudo będę się bał otwożyć puszkę . Czy w polsce nie ma ciekawszego tematu ?
      • Gość: Jahoo Re: Wąsy A.Małysza IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 15.02.01, 22:56
        Ja myśle że "krótko z przodu długo z tyłu i wąsy na przedzie " to najlepsza fryzura
        • Gość: Pingu Re: Wąsy A.Małysza IP: *.kielce.ppp.tpnet.pl 15.02.01, 23:52
          Małysz jest OK więc odwalcie się od jego wšsów.

Ada? bšdż sobš i skacz tak dalej!!!
          • Gość: StoLat Re: Wąsy A.Małysza IP: *.pix.aol.com 16.02.01, 22:37
            Wasy, nie wasy - zdecydujmy sami...

http://stolat.com/kategorie/sport_malysz.shtml
        • Gość: hoho! Re: Wąsy A.Małysza IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 19.02.01, 16:57
          Popieram osobnika z nickiem Jahoo.Małysz wygląda z tymi
          wąsami jak gwiazda muzyki disco polo.Pasuje do Shazzy.
      • Gość: ATI Re: Wąsy A.Małysza IP: *.krakow.ppp.tpnet.pl 17.02.01, 22:44
        To jego sprawa co z nimi zrobi, ale ja bym je zgolil bo wygladaja conajmniej wiesniacko!
      • Gość: kania Re: Wąsy A.Małysza IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 18.02.01, 23:23
        Tak, zdecydowanie, powinien zgolić wąsy, bo wyglądałby o niebo lepiej.
        Myślę, że zapuszczając wąsy chciał sobie dodać męskości i powagi. Ale po co mu to teraz, kiedy uwielbiają go tłumy? Bez wąsów będą go uwielbiać jeszcze bardziej...?
      • Gość: Mariusz Re: Wąsy A.Małysza IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.01, 22:19
        Ta dyskusja o wąsach to jakaś farsa.Zachowujecie się jak stare baby pod kościołem,co mielą jęzorami o bzdurach.
        • Gość: Ola Re: Wąsy A.Małysza IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.02.01, 14:03
          Nie milimy jęzorem tylko mieszamy palcami. Nie wierzę, że wyobrażacie sobie Małysza bez wąsów, no co wy przecież te wąsy są (jakie by nie były) lepsze od tego całego skakania.
      • Gość: ola Re: Wąsy A.Małysza IP: *.KA1.srv.t-online.de 22.02.01, 14:48
        Dzis uczepiliscie sie wasow!A czego jutro?Kolczyka w lewym uchu?
      • Gość: Katka Re: Wąsy A.Małysza IP: 195.113.10.195, 195.178.64.* 26.02.01, 13:30
        A moze jeszcze powinien zapuscic brode?
        a poza tym niech niemieckie fanki czepia sie ich Svena czy Martinka
      • Gość: Tom Re: Wąsy A.Małysza IP: *.demo.pl 15.03.01, 07:35
        Czy z wąsami czy bez, czy w kolczyku czy bez, czy w mgle czy z wiatrem,czy przy
        -20 czy przy +20 stopniach, jeszcze przez długi czas nikt nie dorówna Adamowi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka