Gość: Monika IP: *.nisko.sdi.tpnet.pl 10.02.01, 20:55 Czy zgadzacie sie z opinią niemieckich fanek skoków narciarskich i uważacie,że A.Małysz powinien zgolić wąsy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FANKA AM Re: Wąsy A.Małysza IP: *.nisko.sdi.tpnet.pl 10.02.01, 20:59 Nigdy w życiu!!!Uważam , że są one bardzo sexy!A poza tym wystarczy , że podobają się jego Żonie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Wąsy A.Małysza IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.01, 21:42 ADAS NIGDY W ZYCIU TEGO NIE ROB JESTES NAJPRZYSTOJNIEJSZYM ADAMEM NA SWIECIE z wasami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KarkoL Re: Wąsy A.Małysza IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 11.02.01, 17:11 Wąsy Adama nie wygladają pięknie, ale kto wie, być może właśnie pełnia tę rolę, co włosy Samsona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: Wąsy A.Małysza IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.01, 08:18 Na pewno ma lepsze i słynniejsze wąsy niż Wałęsa.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpunci0 Re: Wąsy A.Małysza IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.01, 18:31 Nie tylko niemieckie fanki uważają, że A.Małysz powinien zgolić swoje wąsy i niedawno powstałą bródkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rorom Re: Wąsy A.Małysza IP: *.pila.dialup.inetia.pl 11.02.01, 18:49 Moim zdaniem powinien zgolić wąsy i trochę się pouczyć, bo jego wypowiedzi są tak fatalne, że nawet Wałęsa potrafił lepiej się wysłowić. Oglądnołem i tego typu kwiatki... Jego wygląd powala w równym stopniu co forma. Adaś nie nadaje się na gwiazdę, w przeciwieństwie do Korzeniowskiego. Szkoda bo skoki to wielokrotnie ciekawsze i bardziej widowiskowe zawody niż chodzone bieganie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robRt Re: Wąsy A.Małysza IP: 195.117.103.* 16.02.01, 22:02 Napisałeś "Oglądnołem" i twierdzisz, że Małysz musi się douczyć. Gdybyś napisał "OGLĄDNĄŁEM" mógłbym przynajmniej spróbować cię zrozumieć. :))) Powodzenia w szkole :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: Wąsy A.Małysza IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.01, 08:23 ten gościu od "oglondnołem"strasznie mnie wkurzył! Niedouczony dupek.Obraża naszego Mistrza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: Wąsy A.Małysza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.01, 22:33 Na szczęście Małysz nie kandyduje na prezydenta, ani nie pretenduje do miana gwiazdy małego ekranu, ale skacze. I w skokach jest niewątpliwą gwiazdą. Po co nam następny Hołowczyc. A swoją drogą ciekaw jestem dlaczego i dokąd prowadzi takie rozumowanie, jak zaprezentowane poprzednio. Szczególnie na tle całego społeczeństwa, gdzie Małysz zdecydowanie może być pozytywnym przykładem, nawet, a może zwłaszcza dla takich osób jak poprzednik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Wąsy A.Małysza IP: 213.6.27.11, 62.104.210.* 11.02.01, 19:46 Ogromna wiekszosc nastoletnich niemieckich fanek Malysza jest dokladnie wygolona (nie chodzi o wasy).Taka teraz moda.Chyba dlatego zadaja od idola gladiej twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Wąsy A.Małysza IP: *.acn.pl 12.02.01, 01:53 Dajcie sobie wreszcie spokoj i Malyszowi - robi to co chce i jak czuje sie wygodnie ! Wazne ze sie to jemu podoba a nie Wam z calym szacunkiem dla Waszych wypowiedzi oczywiscie. Czy kazdy w tym kraju musi wrzucic ten przyslowiowy kamyczek do ogrodka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acton Re: Wąsy A.Małysza IP: *.interklub.pl 13.02.01, 21:01 Adam z wąsem to jak Kot w butach. A poza tym słyszałem, że w Paryżu od nowego sezonu będzie lansowana moda na wąsa Małysza. Znam taką panią, co ma podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pypniak Re: Wąsy A.Małysza IP: 212.244.48.155, 212.244.48.* 13.02.01, 21:25 chopaki, jestem niezmiernie przekonany co do słuszności twierdzenia o tym, iż wszelki ataki na wąsy Adama są projekcjami zakompleksionych "rodaków". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galon Re: Wąsy A.Małysza IP: 61.12.36.106, 203.101.17.* 19.02.01, 03:16 Wasy bez brody to jakies jajo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: Wąsy A.Małysza IP: *.um.ruda-sl.pl 12.02.01, 11:57 Adamowi Małyszowi NIE WOLNO golić wąsów!!! Przecież w naszym kraju połowa mężczyzn to wąsate chłopy, a AM to w końcu nasz reprezentant narodowy. A zresztą skoro w Obersdorfie skoczkowie wykupili wszystkie banany i bułki widząc, że Adam tym właśnie posila się przed skokiem, to pewnie niedługo wszyscy zapuszczą sarmackie wąsiska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Re: Wąsy A.Małysza IP: 195.94.213.* 12.02.01, 12:44 NIE WOLNO!!! Jego wąsy pełnią rolę przedniego spoilera, a nos pełni rolę stabilizatoru lotu. Jeżeli pozbawi się jego wąsów to Małysz przestanie latać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxy Re: Wąsy A.Małysza IP: *.bbnplanet.com 12.02.01, 13:04 adaś powinien zahodować jeszcze większe wąsy, aby jeszcze dalej go niosły!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLGA Re: Wąsy A.Małysza IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 13.02.01, 17:24 Uważam,iż Małysz wygląda w nich beznadziejnie i powinien je jak najszybciej zgolić.Młody chłopak ze "starymi" wąsami.Wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOZIK Re: Wąsy A.Małysza IP: 212.244.48.155, 212.244.48.* 13.02.01, 21:21 Odwalcie się wreszcie od wąsów Adama, są zajebiste, a poza tym daleko skacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netek Re: Wąsy A.Małysza IP: *.westinghouseelectric.com 13.02.01, 21:28 Czy w przypadku takiego sportowca taki szczegol jak wasy moze byc naprawde istotny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: Wąsy A.Małysza IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.01, 19:01 przeciez stwarzaja dodatkowe opory powietrza !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Wąsy A.Małysza IP: *.KA1.srv.t-online.de 22.02.01, 14:41 Dzis uczepiliscie sie wasow,a co jutro?Kolczyka w lewym uchu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: james Re: Wąsy A.Małysza IP: 195.117.137.* 13.02.01, 23:08 Niemieckie fanki w tym momencie sie nie licza .Niech zajma sie lepiej przyczyna beznadziejnych skokow swojego idola "milka" mena a od Adasia wara!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: Wąsy A.Małysza IP: *.gdansk.ppp.tpnet.pl 14.02.01, 00:57 Adas Malysz wyglada jak kompletny wsiun z malego miasteczka i ten image jest dla niego idealny. Trener i Fijas to ten sam styl- zakryj braki w uzebieniu gornej szczeki i.. wygladaja jak policjanci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Wąsy A.Małysza IP: 212.160.202.141, 195.117.92.* 14.02.01, 11:57 niemieccy skoczkowie nie maja racji, nawet skakac nie umieja jak ADAM. sa to sami debile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Wąsy A.Małysza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.01, 19:03 Niech Małysz zgoli wreszcie te wąsy.Wygląda w nich jak wieśniak i ciota. I niech wyciągnie z ucha ten głupi kolczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dondiego Re: Wąsy A.Małysza IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 26.02.01, 13:28 Wąsy niech se nosi, a co do kolczyka to chyba już go stać na coś piękniejszego... niż to co ma w uchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Wąsy A.Małysza IP: 193.0.117.* 15.02.01, 14:08 LUDZIE !! czy wam juz kompletnie odbilo? Małysz w telewizji , Małysz w gazetach , Małysz na plakatach niedłudo będę się bał otwożyć puszkę . Czy w polsce nie ma ciekawszego tematu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jahoo Re: Wąsy A.Małysza IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 15.02.01, 22:56 Ja myśle że "krótko z przodu długo z tyłu i wąsy na przedzie " to najlepsza fryzura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pingu Re: Wąsy A.Małysza IP: *.kielce.ppp.tpnet.pl 15.02.01, 23:52 Małysz jest OK więc odwalcie się od jego wšsów. Ada? bšdż sobš i skacz tak dalej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StoLat Re: Wąsy A.Małysza IP: *.pix.aol.com 16.02.01, 22:37 Wasy, nie wasy - zdecydujmy sami... http://stolat.com/kategorie/sport_malysz.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoho! Re: Wąsy A.Małysza IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 19.02.01, 16:57 Popieram osobnika z nickiem Jahoo.Małysz wygląda z tymi wąsami jak gwiazda muzyki disco polo.Pasuje do Shazzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ATI Re: Wąsy A.Małysza IP: *.krakow.ppp.tpnet.pl 17.02.01, 22:44 To jego sprawa co z nimi zrobi, ale ja bym je zgolil bo wygladaja conajmniej wiesniacko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kania Re: Wąsy A.Małysza IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 18.02.01, 23:23 Tak, zdecydowanie, powinien zgolić wąsy, bo wyglądałby o niebo lepiej. Myślę, że zapuszczając wąsy chciał sobie dodać męskości i powagi. Ale po co mu to teraz, kiedy uwielbiają go tłumy? Bez wąsów będą go uwielbiać jeszcze bardziej...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Wąsy A.Małysza IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.01, 22:19 Ta dyskusja o wąsach to jakaś farsa.Zachowujecie się jak stare baby pod kościołem,co mielą jęzorami o bzdurach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Wąsy A.Małysza IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.02.01, 14:03 Nie milimy jęzorem tylko mieszamy palcami. Nie wierzę, że wyobrażacie sobie Małysza bez wąsów, no co wy przecież te wąsy są (jakie by nie były) lepsze od tego całego skakania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Wąsy A.Małysza IP: *.KA1.srv.t-online.de 22.02.01, 14:48 Dzis uczepiliscie sie wasow!A czego jutro?Kolczyka w lewym uchu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katka Re: Wąsy A.Małysza IP: 195.113.10.195, 195.178.64.* 26.02.01, 13:30 A moze jeszcze powinien zapuscic brode? a poza tym niech niemieckie fanki czepia sie ich Svena czy Martinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Wąsy A.Małysza IP: *.demo.pl 15.03.01, 07:35 Czy z wąsami czy bez, czy w kolczyku czy bez, czy w mgle czy z wiatrem,czy przy -20 czy przy +20 stopniach, jeszcze przez długi czas nikt nie dorówna Adamowi. Odpowiedz Link Zgłoś