Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lewis Hamilton: Kierowcy F1 nie lubią mnie, bo ...

IP: *.pool.einsundeins.de 17.10.08, 19:23
    Biedny maly chlopiec ! Caly swiat go nie lubi ! I on nie wie dlaczego!!!?
    Niech sie taty spyta- moze mu odpowie
    Co za baran ,on naprawde nie wie co sie dzieje, albo udaje idiote.

Zazdrosni - o co? Ze mu cale jego towarzystwo bez wazeliny w tylek wchodzi
    !!!? Facet obudz sie
    Obserwuj wątek
      • Gość: gość Re: Lewis Hamilton: Kierowcy F1 nie lubią mnie, b IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.08, 19:59
        Popieram w pełni post powyżej
        od siebie dodam ,że Hamilton jak już troche podreperuje swój wizerunek łagodnym
        wyważonym tekstem to zaraz wszystko zepsuje waląć taki babol jak powyżej. Nawet
        jak chce być poprawny to wychodzi co chwila jego przerośnięte ego
        • vitmik tak,zazdroszczą ci koloru skóry a raczej 17.10.08, 20:22
          jej odcienia
          każdy chciałby byc mulatem, wtedy miałby zapewnioną pomoc "ścian" i władz
          a tak btw to naprawdę lewisie wierzysz w to że dennis cię kocha? moim zdaniem
          trzyma cię jako wabik dla kibiców F1 nie bedących do tej pory jej fanami (czytaj
          afrykańczyków)
          • Gość: kubik Re: tak,zazdroszczą ci koloru skóry a raczej IP: *.dsl.bell.ca 18.10.08, 03:50
            no napewno mu zazdroszcza przyrodzenia; a to,ze sie urodzil nizej
            kastowo poprzez koligacje krolowej Saby,to ...nie dla psa kielbasa
      • Gość: b ostatnia odp mnie rozwalila:) najpierw mowi, ze IP: 80.48.45.* 17.10.08, 20:25
        poza f1 ma pelno przyjaciol i ma to w d... czy ktos go lubi czy nie
        bo f1 nie jest od pielegnowania przyjani a potem placze ze tylu
        ludzi go nienawidzi...
      • Gość: Asik Lewis Hamilton: Kierowcy F1 nie lubią mnie, bo .. IP: *.inowroclaw.mm.pl 17.10.08, 20:32
        a najbardziej mu zazdrości Alonso - ma tylko 2 tytuły mistrza...
        podobno Schumacher tez jest zazdrosny i chce dobić do 10 wiec wraca...
      • Gość: KWIAT Lewis Hamilton: Kierowcy F1 nie lubią mnie, bo .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.08, 20:39
        Nie "NIE MU" ale "NIEMU". Co to za byki w ogólnopolskim portalu?
      • Gość: ocio.m Lewis Hamilton: Kierowcy F1 nie lubią mnie, bo .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 20:46
        Hamilton jezdzi trochę jak rajdowiec imnie to się podoba,
      • Gość: sonqo Michael Schuemacher, jest nr 1 i wszyscy go lubią IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.08, 20:49
        a to pewnie dlatego, że nie jest nadętym baranem jak hamilton. Ja mu nie
        zazdroszczę i go nie lubię mimo to.
        • Gość: ar Re: Michael Schuemacher, jest nr 1 i wszyscy go l IP: 84.78.70.* 18.10.08, 01:40
          Nikt Schumiego nie lubił, bo był jeszcze bardziej agresywny
      • kaczy_mozdzek Lewis Hamilton to wieeeelki talent!! 17.10.08, 20:53
        Trzeba wielkiego talentu, żeby mając najlepszy samochód w stawce i na treningach zawsze być w czołówce, żeby na dwa wyścigi przed końcem sezonu jeszcze być tak niepewnym zwycięstwa!!

Każdy inny kierowca F1, gdyby miał samochód Hamiltona miałby już też tytuł w kieszeni!!
        • Gość: maverick80 Re: Lewis Hamilton to wieeeelki talent!! IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.08, 22:47
          Moze i jest Lewis butny, ale to nie ulega kwestii ze to wielki talent, jezdzi
          agresywnie potrafi doskonale wyprzedzac nie boi sie tego czesto ryzykuje ale o
          to wlasnie w tym sporcie chodzi na litosc boska. Skonczcie pieprzyc ze wszystko
          to zasluga samochodu, jakos heiki tym samym bolidem nic nie potrafi zdzialac.
          Moglby byc wielkim mistrzem gdyby mniej gadal a wiecej robil i przy tym byl
          skromny no coz nobody's perfect
      • Gość: zbych Lewis Hamilton: Kierowcy F1 nie lubią mnie, bo .. IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 17.10.08, 20:58
        Bardzo dobra taktyka!Niszczyc go psychicznie!Wszyscy niech siada temu biednemu
        chlopaczkowi na glowce i beda efekty. Acha zapomnieliscie dopisac do grona
        przeciwnikow Coultharda! Ostatnie dwa wyscigi w karierze, wiec moze go zniszczyc
        doslownie na torze w Chinach. Oby Robor do przodu jechal!
      • Gość: Tom Ten łysy IP: *.2a.pl 17.10.08, 20:58
        Czy ten łysy koleś musi być linkowany w co drugim artykule o F1?
        • Gość: Wiktor Re: Ten łysy IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.08, 21:01
          To pikus, ale czy on ma w domu lustro? Ten kolczyk w brwi wyglada fatalnie, nie
          wspominajac o brodzie. Koziol, mowisz? :)
      • Gość: Hamilton jest jak Lewis Hamilton: Kierowcy F1 nie lubią mnie, bo ... IP: *.zb.lnet.pl 17.10.08, 21:43
        Hamilton jest jak jola rutowicz ktojej nielubi ten jej zazdrosci ,
        co za pajac?
      • Gość: taki sobie........ Lewis Hamilton: Kierowcy F1 nie lubią mnie, bo ... IP: *.poczesna.netcominternet.pl 17.10.08, 21:43
        jak można zazdrościć głupoty i bałwochwalstwa.....
        a poza tym wysokiego mniemania o sobie.....
        Kubica zawsze był lepszy od Hamiltona w innych formłach
        Niestety Hamilton albo zapomniał albo nie chce pamiętać....
        prawdziwego mistrza poznaje się po odpowiednim zachowaniu którego niestety Hamilton nie za grosz nie posiada....
        wmówili mu w Maclarenie że jest najlepszy i biedak uwierzył w te bzdury.....
      • Gość: Antyczarnuch [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 21:51
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: powerizer Lewis Hamilton: Kierowcy F1 nie lubią mnie, bo ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 22:30
        to zwykly dzieciak, ktory pogubil sie w tym wszystkim i sam nie wie kogo
        sluchac. Dorosnie, wyrobi sobie wlasne zdanie na wiele tematow, zacznie
        podchodzic do pewnych sytuacji z dystansem, podszkoli sie w etykiecie
        dzentelmenskiej i bedzie git, bo jezdzic juz umie niezle.
      • Gość: Az RK vs FA on Shanghai 2008 IP: *.bpl.vectranet.pl 17.10.08, 22:34
        www.youtube.com/watch?v=7-Bx__gIkv4
        • Gość: huba Re: RK vs FA on Shanghai 2008 IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.08, 22:40
          wy chociaz czytaliscie wywiad co tak najeżdzacie na Hamiltona czy tylko tytuł wam wystarczył?
      • Gość: mylioner Wuaśnie sie zesrauem z zazdrości . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 22:51
        Siakalaka boom
      • Gość: Co ten gosc gada? Lewis Hamilton: Kierowcy F1 nie lubią mnie, bo ... IP: *.adsl.alicedsl.de 17.10.08, 23:16
        Hamilton za szeroko w pierwszym zakrecie?
        Do szkoly "malyszowcu".
        • Gość: ee Re: kibole cieniasa kubicy se uzywaja na klawiatur IP: *.cnow.pl 17.10.08, 23:25
          ale wiadomo ze hubica to cienki bolek, nie ma nawet 30 % umietnoscie tego hamiltona.
          • Gość: zet hamilton IP: *.versanet.de 17.10.08, 23:52
            to dopiero jego 2rok w F1. A juz wiele zrobil. Ludzie go nielubie pewnie za
            kolor skory. Ja uwazam ze to super koles i mega dobry kierowca a kubica i inni
            to mu mogo buty czyscic. Zycze 1miejsca w sezonie 2008 jak i innych
      • jedwabnik4u Lewis Hamilton: Kierowcy F1 nie lubią mnie, bo .. 17.10.08, 23:55
        "Lewis Hamilton przyznaje, że wielu kierowców Formuły 1 jest przeciwko nie mu,
        ale stara się nie przywiązywać do tego wagi."
        • brainbox Re: Lewis Hamilton: Kierowcy F1 nie lubią mnie, b 18.10.08, 01:34
          Ohh....nie lubią bo zazdroszczą, q...
          co za debil...
          A IQ pewnie ma niższe od IQ bułki z serem....:)))
          br.
        • Gość: DRS Re: Lewis Hamilton: Kierowcy F1 nie lubią mnie, b IP: *.eranet.pl 18.10.08, 09:04
          Hej Jedwabnik!Pisz MOze za siebie i czytaj inne posty. Uogólnianie,
          że "nikt w tym kraju" też jest nadużyciem (czy nad u życiem - jak by
          to napisał redaktor). Należało raczej napisać, że żaden z redaktorów
          tego portalu ortografii nie zna, bo ktoś to przecież poprawić musi.
          Takie błędy możliwe, że się rozprzestrzenią, więc lepij faktycznie
          zapobiegać(ew. "za pobiegać" czy też "za po biegać" - do wyboru
          redaktorów forum gazety).
      • gavno "Przeciwko nie mu" :))). 18.10.08, 01:58
        Ten zalosny pismak GW to pewnie redaktor sportowy.
        Co za nedza.
      • laziorzymss Biedny Hamilton.... 18.10.08, 02:03
        To co mówi w wywiadzie dla włoskiej gazety Lewis Hamilton jest
        śmieszny....On nie widzi nic więcej poza czubkiem swojego
        nosa....kto mu zazdorści i czego?? To że go zżera stres tak jak rok
        temu popełnia głupie błędy i nie zdowbywa tytułu...ktoś naprawdę
        utalentowany potrafił by taką szanse wykorzystać nawet pod wielką
        presją....
        www.jestemipisze.bloog.pl
      • Gość: fanhamiltona Lewis Hamilton: Kierowcy F1 nie lubią mnie, bo ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 02:05
        a ja tam go lubię i trzymam kciuki, żeby wygrał :)
      • Gość: nerd takiej szmaty i **ja jeszcze nie bylo IP: *.sttb.pl 18.10.08, 05:09
        cham, arogant, idiota.
        i do tego BEZCZELNIE lansowany - polecam jego "fanom" powtorki z jak go dzwig
        wyciagal ze zwiru [przypomne tylko o ZAKAZIE udzialu osob trzecich w powrocie
        na tor - SKANDAL].

C H A M i zwykly prostak.
        [zupelnie] przecietny kierowca w swietnym aucie.
        ale bezczelny, arogancki [lansowany przez wladze F1] IDIOTA i CHAM.
      • Gość: ja. Lewis Hamilton: Kierowcy F1 nie lubią mnie, bo ... IP: *.multimo.gtsenergis.pl 18.10.08, 07:10
        pf. nie mu. mój 10letni brat by tak nie napisał.! o.O
      • Gość: Benek Hamilton ma problemy głównie z głową IP: *.devs.futuro.pl 18.10.08, 09:46
        Widząc GP Japonii jak szalał po torze będąc na 12 miejscu wyprzedzał jako
        zdublowany prowadzącego Alonso na ostatnim okrążeniu wyścigu uświadczyło mnie
        tylko w przekonaniu, że ten chłopak ma poważny problem z głową. Zraził do siebie
        już cały światek F1 i nie mogę doczekać się jutrzejszego wyścigu. Staruje z P1,
        a za nim 2 Ferrari. O ile Massa walczy o tytuł, to Raikkonen nie ma zbyt wiele
        do stracenia. Dojdzie prawdopodobnie do niezłych tarć. A nikomu nie zależy na
        odesłaniu Hamiltona na żwir jak Ferrari. O będzie się działo
      • Gość: kibol stary Lewis Hamilton: Kierowcy F1 nie lubią mnie, bo ... IP: *.it-net.pl 18.10.08, 15:02
        najbardziej zazdroszczą pięknego koloru skóry !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka